KRONIČNE BOLEČINE TREBUHA, NAPIHNJENOST, TREBUŠNI KRČI

Trebušna votlina predstavlja glavnino imunskega sistema. Različni vzroki povzročajo bolečine bodisi v zgornjem  ali spodnjem delu trebuha, na levi ali desni strani trebuha in hrbtu; Predvsem pomembno je ugotoviti kaj in zakaj povzroča bolečino ter kako jo odpraviti. Pogostejši vzroki so stres in geopatske narave.

Bolečine trebuha vedno vzbujajo skrb človeku. Če boli karkoli drugega, je človek običajno kljub bolečinam manj zaskrbljen. Bolečine trebuha so lahko deloma različne pri ženski kot pri moškemu.  Pogoste so bolečine tudi pod levim ali desnim rebernim lokom, zlasti na premik telesa.

BOLEČINE V TREBUHU

Je prisotna pogosta slabost, napihnjen trebuh, zbadanje, kateri organi jih lahko povzročajo?

Zlasti  nepravilno delovanje ščitnice povzroča številne zaplete pri prebavi in metabolizmu. To povzroča pogoste kronične driske, sindrom razdražljivega črevesja kot tudi zaprtost črevesja in s tem napihnjenost v trebuhu.

PRIPOROČAMO

Meritve geopatskih sevanj podzemnih voda, da ta ne obremenjujejo trebušne votline med spanjem.

Bioenergija – alternativna pomoč pri bolečinah. Bioenergetik deluje tudi na daljavo!

Alternativni pregled trebušne votline z sistemom Aura GDV

Simptomi in znaki trebušnih bolečin

Ostre bolečine trebuha v navalih lahko povzročijo žolčni kot tudi ledvični kamni. Tovrstna ostra bolečina se pogosto seli in redko popusti sama od sebe.

 
 

TREBUŠNA VOTLINA, BOLEČINE IN IMUNSKI SISTEM

Organi trebušne votline predstavljajo glavnino našega imunskega sistema. Moteno delovanje, preobremenjevanje teh organov pa povzroča tudi upad imunskega sistema, kar vodi k različnim boleznim.

To je pojav vnetnih, avtoimunih ter težjih bolezni.

Zlasti stalne ali ponavljajoče se trebušne bolečine so razlogi, da telo samo ne more sanirati težav.

Kot smo poudarili prekomeren stres, geopatski vzroki ali mešanica obojega močno oslabijo imunski sistem.

Dobra novica: to se da odpraviti, več v nadaljevanju.

ANATOMIJA TREBUŠNIH BOLEČIN – SPLOŠNI OPIS

JETRA, SIMPTOMI IN ZNAKI: Nahajajo se pod desnim rebrnim lokom. Dolgotrajna bolečina, ki se javlja v desni lopatici in rami brez “razloga” lahko kaže na tumor jeter. Vnetje jeter je pogosto pogojeno z tiščočo bolečino v zgornjem delu trebuha kot tudi žolčni kamni, vendar se bolečine zaradi žolčnih kamnov običajno javljajo v napadih. Povzroča utrujenost, da ste brez apetita..

VNETJE SLEPIČA: povzroča ostre bolečine v spodnjem desnem delu trebuha (nad kolkom), znaki so tudi siljenje na bruhanje, krči v trebuhu, lahko povečana telesna temperatura. Tudi ni apetita po hrani.

TREBUŠNA SLINAVKA, VNETJE, RAK: Kadar gre za vnetje slinavke so ostre bolečine prisotne v križu in spodnjem predelu trebuha, kot tudi pri raku (tu je bolečina lahko manj izrazita).

ČIR,RANA NA ŽELODCU: pekoča bolečina v trebuhu, katera se pojavi kake 2-3 ure po hrani.

ZGAGA: Pekoča bolečina v žlički (nad popkom) se širi tudi v čeljust in ramo, povzroča pa jo preveč želodčne kisline, simptomi in znaki so zelo podobni tudi srčnemu napadu, le da se bolečine ne širijo v roko.. (pogosto gastroezofagealna refluksna bolezen (GERB)

DEBELO ČREVO: Najpogosteje je bolečina locirana v spodnjem delu trebuha, pojavljajo se krči in driska. Večji polip v črevesju lahko povzroča tudi trebušne krče ali celo zaporo debelega črevesa (nezmožnost odvajanja blata) in krvavitve kot so tudi pri hemoroidih (kri v blatu) in slabost.

Bolečine v levem ali desnem  zgornjem delu trebuha (pod rebri) lahko kaže na težave ledvic, vranice; Znaki simptomi so krčevite bolečine, kadar so prisotni ledvični kamni.

Največji problem predstavljajo kronične, torej stalne nepojasnene bolečine v trebuhu.

Problemi so še večji, kadar je zraven prisotna že sladkorna bolezen.

VAM ZATEKAJO NOGE, IMATE TEŽAVE URINIRANJA?

Povečane bezgavke v trebuhu lahko povzročije bolečine pri uriniranju in zatekanje nog. Bezgavke so številne, pod pazduho, v prsnem košu , trebuhu in vratu. Kadar so povečane “brez  razloga” kažejo lahko na resno bolezen tudi kot limfom.

Znaki in simptomi povečanih bezgavk so tudi pretirano znojenje med spanjem ponoči, povišana telesna temperatura in hujšanje brez “vzroka”, pogosto tudi pri rakavih ledvičnih boleznih.

ALTERNATIVEN NAČIN PREGLEDA ORGANOV – KAKO ODKRITI IZVOR BOLEČIN V TREBUHU?

• Hiter alternativni energijski pregled celega telesa in trebušne votline omogoča AURA GDV sistem.

Analiza organov skupno z testiranjem traja okvirno eno uro.

Rezultati testiranj organov lahko pokažejo nepravilnosti v njihovem delovanju tudi v zgodnjem stanju – priporočamo tudi preventivno – ko simptomi ali znaki še niso prisotni!

V Rusiji je ta sistem diagnostike uporabljen kot del uradne medicine za hitrejšo opredelitev k bolezni.

• Priporočamo tudi naravno alternativno zdravljenje z bioenergijo pri različnih težavah, kronične in avtoimune bolezni

UKREPAJTE PRAVOČASNO!

pregled čakri, liječenje aure, snimanje aure

ŽIVITE ZDRAVO, STE IMELI OPRAVLJENE PREISKAVE TREBUHA PA NISO POKAZALE POSEBNOSTI, ZDRAVSTVENE TEŽAVE PA ŠE KAR STALNO VZTRAJAJO, NE NAJDETE PRAVEGA VZROKA?

SPOZNAJTE POGOSTI GEOPATSKI VZROK ZA KRONIČNE BOLEČINE V TREBUHU

alternativno zdravljenje, ledvice vzroki, potenje med spanjem

Pogosti se skriti vzroki  skrivajo doma – v spalnici!

Različna kombinacija zemeljskih sevanj (vodni tokovi, Hartmannovo in Curryevo sevanje na predelu trebušne votline) ovirajo pravilno delovanje črevesja, želodca, trebušne slinavke in jeter.

To dolgoročno vodi do bolezenskih težav kot seveda na splošno slabo počutje.

Delujejo vnetno, v določenih situacijah pa povzročajo rakava in avtoimuna obolenja (chronova bolezen, ulcerozni kolitis, sjogrenov sindrom itn.), pogosto brez “vzroka”.

KAKO VPLIVAJO ZEMELJSKA SEVANJA NA TELO MED SPANJEM PONOČI?

Zemlja je veliko magnetno polje, v naših krvnih celicah se nahaja železo. Magnet in železo reagirata medsebojno. Interakcija delovanja zemeljskih linij sevanja na določenem organu povzroča preobremenitev organa, kar povzroči nepravilno delovanje le tega že na celičnem nivoju, kar vodi  lahko v benigne kot maligne oblike bolezni.

GEOPATSKI VZROKI BOLEČIN V TREBUHU

Sevanje različnih zemeljskih mrež  predstavlja stalno stres za celice in tako organe. Telo nam to sporoča v obliki raznih simptomov, kroničnih bolečin, katere prepogosto ignoriramo in utišamo z raznimi sredstvi, kateri pa ne ugasnejo vzroka in so zato postanejo kronične, ponavljajoče se bolezni. Daljše obdobje ignorance pa seveda vodi v razvoj številnih bolezni, za katere pogosto ne najdemo pravega razloga.

Ti vzroki pogosto tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje, ne glede na metode zdravljenja! Naročite naše profesionalne meritve sevanj in odkrijte pravi vzrok bolečin!

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE O POGOSTIH, “SKRITIH” VZROKI NASTANKA BOLEZNI

RUDOLF BREUSS – zeliščar, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov (42-dnevni post), tudi tistih, kateri so bili že odpisani – neozdravljivi, je opozoril večkrat na to problematiko:

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

SPANJE NA ZDRAVEM MESTU

”Imejte v  mislih tudi to, da vsi, kateri so zboleli za rakom in navidez neozdravljivimi boleznimi, kot tudi boleznih pri katerih vzrok ni poznan, ležijo na vodnih sevanjih oz. vodnimi žilami.

Zaradi tega je nujno potrebno, da se pokliče radiestezista, da izmeri sevanja v spalnici!

Torej, dokler ne ” ozdravite vzroka”, katerakoli metoda zdravljenja, terapija ne pomaga.

Enostavno ne more biti efektivna in tudi ne omogoča ozdravljenja, razen “zdravljenja simptomov, posledice”.

Cilj zdravljenja bi moral biti vedno odprava vzroka!

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni, ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono zdravja že danes z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

Altera priporoča

Detekcijo škodljivega sevanja v hiši / stanovanju (pogosti vzroki različnih bolezni)

• Pregled, energijska analiza Aure GDV – zajema pregled trebušne votline in celega telesa

 Bioenergija / bioenergetik (alternativno zdravljenje z bioenergijo bolečine v trebuhu, stalne driske, trebušnih krčev, zaprtost črevesja, in pogoste slabosti na naraven način ni nadomestilo za zdravljenje  pri zdravniku ali specialistu)

Bioterapija učinkuje tudi na daljavo!

Opomnik: Splošni opis težav ne predstavlja diagnoze, to lahko potrdi le vaš specialist ali zdravnik uradne medicine, kateri predpiše eventuelno zdravljenje.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS