Srce in ožilje

Srce in ožilje2021-03-23T11:17:31+00:00

ARITMIJA SRCA

Aritmija srca je motnja, ki se kaže se kot hiter, nereden pulz, preskoki srca. Težave z srcem so tudi hipertenzija, težko dihanje ponoči med spanjem, zatekanje nog, bolečine pri srcu.  To so pogosti simptomi in znaki srca.

Vzroki za bolezen srca so tudi geopatske narave. Ti delujejo na telo zlasti ponoči med spanjem. Zato tudi ni čudno, da se največ srčnih kapi zgodi prav ponoči.

Preberite si, kako učinkovito izboljšati zdravljenje aritmije srca, angine pektoris, ko srce peša naravno – alternativno.

Zdravljenje srca pogosto zajema tudi ledvice in ščitnico. Še več težav z srcem imajo sladkorni bolniki.

Imate težave z srcem in visokim pritiskom (hipertenzija), z aritmijo, popuščanje srca?

Ste brez moči, je hiter pulz srca v mirovanju, tudi ponoči med spanjem, se hitro utrudite in ste pogosto zadihani?

Vas daje sapa že po nekaj stopnicah?

 

NE ZANEMARITE BOLEČINE PRI SRCU

Nevarne so tudi bolečine v mečih v mirovanju . To povzroča šepanje, nezmožnost hoježe krajše razdalje.Bolezen angina pektoris povzroča popuščanje srca in zatekanje nog, zlasti okoli obeh gležnjev.

 
 

Dušenje in težko dihanje je lahko znak srca ali pljuč. Zaradi obremenitev je srce lahko povečano.

OSTALI DEJAVNIKI TVEGANJA ZA SRCE

Ti so pogosto zanemarjeni, geopatsko sevanje, katero lahko povzroča obremenitve srca ponoči med spanjem. Tudi največ srčnih kapi se zgodi ponoči. Zato je koristno preveriti stanje ležišča in v kolikor je potrebno, odpraviti vzrok.

ARITMIJA SRCA

Ščitnica   pogosto povzroča motnje srčnega ritma. Srčni pulz je lahko prehiter ali upočasnjen. Oblike aritmije so tahikardija in bradikardija.

 

ZNAKI IN SIMPTOMI SRCA

So prisotne bolečine v prsnem košu, se bolečina širi v čeljust in roko? To so lahko znaki za srčni infarkt. Ukrepajte takoj!

Aritmija srca in motnje srčnih zaklopk, utripa,  nihanje krvnega tlaka čez dan povzroča nelagodje, strah pred smrtjo, človek “nima moči”.

Povečano srce nastane zaradi dolgotrajnih obremenitev. Zgodnje zdravljenje pešanje srca, aritmije je izrednega pomena.

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI SRCE, KAJ POMAGA?

Priporočamo naš celostnen naraven način terapije z bioenergijo za oslabljeno srce. Bioenergija izjemno izboljšuje funkcije srca.

Priporočamo, ko imate motnje srčnega ritma (aritmija srca), ko so prisotni napadi hitrega bitja srca ali preskoki srca, visok srčni pritisk.

Pogosto že pri prvi terapiji gre za olajšanje, zmanjšajo se eventuelna zatekanja nog, aritmija srca se umiri. To je znak, da se je okrepila srčna mišica.

PRIPOROČAMO NAŠE IZMERE SEVANJ

 
 

Vzroki bolezni srca so tudi geopatogena sevanja

V primeru, ko ne veste točno, ali gre za pljučna obolenja (simptomi in znaki za srce so zelo podobni pljučnim boleznim),  priporočamo alternativni preventivni pregled srca z Kirlian Gdv. kamero.

Omogoča tudi vpogled v koronarno ožilje, pljuča, ščitnico, trebušno slinavko, ledvice

Znaki in simptomi za motnje v delovanju srca kot slabo delovanje

 • visok zgornji tudi spodnji- srčni pritisk – hipertenzija, slabo počutje in glavobol

 • Edemi – zatekanje nog (obojestranske otekline v nogah, zastajanje vode) spodnjih okončin,  in gležnji. Občutek, da so težke noge in bolečine v mečih pri hoji kot med spanjem ponoči (zgodnji znanilci za infarkt srca)

 • Dispnoa -oteženo dihanje, tudi ponoči, med spanjem, razbijanje srca ponoči, hiter srčni utrip/pulz tudi v mirovanju ali med spanjem

 • Kašelj in hropenje (srčna astma), težko dihanje med naporom – dihalna stiska

 • Utrujenost, šibkost, splošna zaspanost, bledica in hladna koža, pogoste vrtoglavice, zadihanost že ob manjšem naporu

 • Imate slab krvni obtok-mrzle roke, noge, ortopneja (pol-sedeči položaj med spanjem)

 • tahikardija -pospešen utrip, aritmije (neenakomeren  utrip srca), bradikardija. Vzrok je lahko  zaklopka srca.

 • bolečine pri srcu, levi roki, vratu in rami (pogosti znaki za srčni infarkt), tudi prirojene srčne napake

   

   
infarkt srca, rehabilitacija po srčni kapi, aritmija srca

SRČNI INFARKT, KAKŠNI SO SIMPTOMI IN ZNAKI

Bolečina v žlički, katera se  širi v vrat, čeljust in levo roko, bledica in znojenje. Potrebna je nujna medicinska pomoč! Običajno gre za zamašitev žile, krvni strdki. Pomembna je vsaka sekunda, kaj šele minuta..

KAKŠNI SO SKRITI VZROKI ZA TEŽAVE  Z SRCEM?

STE POMISLILI, DA LAHKO TUDI ŠKODLJIVO GEOPATOGENO SEVANJE V PREDELU SRCA POVZROČA MOTNJE IN TEŽAVE NA SRCE TER OŽILJE MED SPANJEM?

UGOTOVITE PRAVI VZROK ZA BOLEZNI SRCA Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKAMI MERITVAMI, SPOZNAJTE, KAKŠNO JE NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE SRCA Z BIOENERGIJO IN RADIESTEZIJO!

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS

SEVANJE – POGOSTI VZROKI ZA NASTANEK SRČNIH OBOLENJ

“OZDRAVITE” VZROK, NE SIMPTOMOV!

 
 

Dokler torej obstaja vzrok, tudi zdravljenje srca ne more biti tako učinkovito, saj se znaki bolezni vračajo! Položaj vaše postelje je pomemben dejavnik zdravja kot bolezni! V kolikor sevanje podzemne vode prehaja v predelu srca, ga to preobremenjuje.

 

bioenergija, bioenergetičar, hernija, bolovi u križima

Različne kombinacije zemeljskega sevanja so v praksi pogosti vzroki obolenj srca.

Aritmija – motnje srčnega ritma, srčni infarkt, srčna astma.

To povzroča  težko dihanje zlasti med spanjem ponoči, pešanje srčne funkcije, nihanje krvnega tlaka tudi čez dan.

Več o vplivu, katerega ima naravno zemeljsko sevanje tukaj..

V redkejših primerih iz prakse so lahko problemi z srcem v vzroku v prsnem delu hrbtenice.

 

 

OSTALI DEJAVNIKI TVEGANJA ZA BOLEZEN  IN ODPOVED SRCA

SRCE JE SAMO ENO – IZBOLJŠAJTE GA TUDI NA NARAVEN NAČIN

Vzroki za obolenja so številni, visok krvni pritisk, povišan holesterol, stres, dednost, prevelika teža, kajenje, alkohol; Posledice se kažejo tudi v prekomernem “staranju” žil. Nastajajo  koronarne bolezni, ateroskleroza, Angina pektoris, kar privede, da je srce povečano – razširjeno.

VNETJE SRČNE MIŠICE

Prav ti dejavniki dolgoročno povzročijo preobremenitve –  popuščanje srca.  Nezdravljena angina in pljučnica tudi povzroča težave in bolezni srca kot denimo vnetje srčne mišice. Zlasti , če v času bolezni ne počivamo. Isto velja za povišano temperaturo in delo..

ZDRAVJE ŽIL, ARTERIJ IN VEN VPLIVA NA SRCE

Žile se neprestano raztezajo in v primerih stalnega visokega krvnega pritiska postajajo manj elastične. To pa vodi do obolenj žilja. Arterijska hipertenzija, srčna astma, aritmija, razširjeno srce, angina pektoris, srčno popuščanje so hkrati tudi problem žil. Zlasti in posebno pa pri diabetesu.

Ko imate bolečine pri srcu v prsnem košu, ter obojestransko zatekanje nog v mečih in gležnjih se posvetujte z vašim zdravnikom.

PRIPOROČAMO OGLED VIDEA O TEM, KAKO SEVANJE VPLIVA NA ZDRAVJE LJUDI

BOLEZEN MODERNE DOBE

Težave ter bolezni srca in ožilja so dostikrat zelo prikrite. V veliki meri so povezane z ledvicami, nadledvičnimi žlezami. Bolezni srca in ožilja so hkrati tudi številčnejša v zahodnih državah (prehranske navade, način življenja). Veliko poudarka ima pri tem tiha bolezen, ateroskleroza ali zoženje žil, kar ima za posledico tudi srčni infarkt.

Angina pektoris nastane posledično zaradi ateroskleroze. Znaki, simptomi, ki jo spremljajo pa so močna bolečina zlasti v levi roki katera se širi v vrat, okrog srca.

Na srečo je organ srce zelo fleksibilen in dolgo prenaša številne obremenitve, tudi zaradi ostalih dejavnikov ali organov ki ga slabijo. Neodkrite prirojene srčne napake lahko rezultirajo z odpovedjo srca, kar lahko razberete z različnih medijev pri tudi mladih ljudeh (bodisi v športu ali kako drugače).

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

angina pectoris, hipertenzija, aritmija, simptomi in znaki

SRCE IN OŽILJE

rce je simbol ljubezni, njegovo delovanje nima počitka in je upravičeno eden izmed najpomembnejših organov. Srce – osrčnik- trojni grelec, če so prisotne motnje srca zastaja kri, telo nima moči, ni veselja, radosti.

STRES SLABI SRCE

Na težave srca vplivajo tudi razne depresije, strahovi, čustveni problemi, razburjanje, prekomeren stres. Srce je votla mišica, črpalka, katera poganja kri po žilah (zaradi ritmičnega krčenja srca). Kri potuje najprej v Aorto, katera se razveji v dve večji Arteriji in dovaja hrano organom, celicam;

Arterije se dalje razcepijo na manjše arteriole in še naprej v kapilare. Porabljena kri se vrača po venulah, venah in se črpa skozi srce v pljuča, kjer se ponovno reoksigenira.

SRCE JE SAMO ENO – IZBOLJŠAKRVNI PRITISK – MEJE TLAKAJTE GA TUDI NA NARAVEN NAČIN

Krvni tlak je pritisk, ki ga povzroča pretakajoča se kri na stene žil. Največji krvni pritisk je v levem srčnem prekatu.
Krvni pritisk merimo na nadlahtni arteriji (običajno na levi roki).

 
 

SISTOLIČNI TLAK – ZGORNI TLAK
DIASTOLIČNI TLAK- SPODNJI TLAK

 

 
 

Normalne vrednosti tlaka so okvirno 130/80 mm Hg

VNETJE SRČNE MIŠICEKAKŠEN JE NORMALEN SRČNI UTRIP V MIROVANJU?

Pulz / srčni utrip srca naj bi bil nekako med 60- 90 utripov na minuto, višji od 90 udarcev na minuto, pa predstavlja probleme za srčno mišico;

KAKO DODATNO ZNIŽATI VISOK PRITISK – HIPERTENZIJA IN IZBOLJŠATI DELOVANJE SRCA?

Pri povišanem spodnjem (srčnem tlaku) se svetuje tudi  dieta brez mesa, primerno gibanje, vzdrževanje normalne teže.

Alternativno zdravljenje srca najbolje opiše star pregovor : Obseg širine pasu je povezan z zdravjem in dolžino življenja. Večji kot je obseg, krajša je življenska doba.

Pri bolezni srca je priporočljivo tudi zmerno gibanje, zlasti hoja, sprehod v naravi, ustrezna prehrana, manjši obroki hrane. Prevelika količina zaužite hrane namreč izdatneje obremenjuje srce. Več o bolečinah v prsnem košu najdete tukaj..

PREHRANA ZA SRČNE BOLNIKE

radiestezist, zračenje u spavaoni, radiestezija, utjecaj zračenja na zdravlje

Dieta za srčne bolnike zajema zmanjšanje soli na minimum, izogibanje se mastne in cvrte hrane, saj boste s tem olajšali delo srcu in preprečevali popuščanje- odpoved srca.

Slika: prikaz hartmanovega sevanja na srcu

 

STE POMISLILI, DA LAHKO SEVANJE POVZROČA MOTNJE SRČNEGA RITMA- ARITMIJE IN SLABŠE DELOVANJE SRCA TER BOLEZNI?

ODKRIJTE TEŽAVE PRAVOČASNO

ELEKTRONSKO NAROČILO ZA PREGLED AURE – ALI POKLIČITE!

V AURI SO PREDHODNI ZAPISI BOLEZNI, DISFUNKCIJE ORGANOV

PRIPOROČAMO NARAVNO METODO ZA IZBOLJŠANJE SRČNE FUNKCIJE IN DELOVANJE SRCA

ODPRAVITE POGOSTE VZROKE:

 • Meritev sevanj spalnice, pisarne je pogost vzrok bolezni (različne kombinacije zemeljskih sevanj tudi povzročajo aritmije srca, pešanje  in bolezni srca, angina pectoris, težave z srcem kot so preobremenjevanje, visok pritisk ..)

 • Diagnostični energetski pregled Aure GDV

  Omogoča energetski vpogled v stanja za srce in koronarno ožilje tudi kot preventivni pregled srca. Zajema tudi pregled ščitnice in ledvic, hrbtenice – tudi ko simptomi in znaki še niso prisotni.

 • Bioenergija  / Bioterapija (učinkovita bioenergijska terapija – naravno alternativno zdravljenje za bolezni srca. Deluje tudi na daljavo!

Priporočamo bioenergijo tudi za motnje kot aritmija in razbijanje srca, hipertenzija, srčna astma, težko dihanje, palpitacije -neprijetno slišanje bitje srca, zadihanost in občutek nemoči. Za  težave z srčnimi zaklopkami, vnetje srčne mišice, povečano srce in popuščanje, nihanje krvnega tlaka čez dan in ostale težave z srcem.

Izboljšanja so pogosta že po prvi energijski terapiji, olajša se dihanje in zmanjšajo otekline (zastoji tekočine) v nogah!

Z srcem nimam več toliko težav, kot se je to dogajalo prej. Tudi aritmija srca se je čisto umirila, zaradi katere sem bila velikokrat v bolnici, odkar uporabljam Biostimulator, lep pozdrav, Anka G., Trbovlje

 

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top