Akcijska ponudba

Akcijska ponudba2023-09-14T12:30:28+00:00

RADIESTEZIJA, RADIESTEZIST – AKCIJSKA CENA MERITEV SEVANJA

Spodaj je objavljena cena, ki jo ima Radiestezist. Izbirate lahko med različnimi opcijami merjenja sevanj v smislu odzivnega časa izvedbe. Akcijska ponudba za radiestezija omogoča izvedbo po znižani ceni, redni ceni kot takojšnje storitve –  urgence.

RADIESTEZIJSKI PREVENTIVNI PREGLED SPALNICE, PISARNE

AKCIJSKA MERITEV SEVANJA SPALNICE, PISARNE

Bioenergijski pregled spalnice / otroške sobe / stanovanja -energetske meritve prostorov

samo 45
  • Ponudba, paket meritev sevanja zajema naš prihod na mesto – vašo lokacijo in radiestezijski pregled spalnice v stanovanju.
  • Izdelamo skice sevanj in s tem radiestezijski pregled človeka.

IZBOLJŠAJTE KVALITETO ŽIVLJENJA Z NAŠIMI ENERGIJSKIMI MERITVAMI SEVANJ

Akcijska ponudba, paket meritve zajema naš prihod na mesto meritev, radiestezijski pregled stanovanja. Spalnica je zdravju najbolj pomemben prostor za izmere. Drugi pomemben prostor pa je naše delovno mesto – pisarna.

NUDIMO TUDI OSTALE MERITVE ZEMELJSKIH SEVANJ

  • Meritve  sevanj gradbene parcele
  • Merjenje poslovnih prostorov, pisarne

 

ZAKAJ IZBRATI ALTERA?

  • V 85% natančno ugotovimo na podlagi merjenja v spalnici, kje so vaše težave z analizo vzroka. Izdelamo skice sevanj in s tem skupaj dobimo hkrati radiestezijski pregled človeka.

    Z premiki postelje, delovne mize na ugodnejša, nevtralna mesta lahko korenito izboljšajo zdravje! Dostikrat že minimalne spremembe pomenijo veliko.

  • Imamo številne reference, izvedenih preko 20.000 merjenj sevanj, obstojamo od 1996!

  • Svetovanje in diagnostika  na več področjih

PODROČJA AKCIJSKIH MERITEV SEVANJ

(Ponudba je neobvezujoča, zajema področja v Sloveniji in potne stroške. Ne zajema pa krajev kot  Pomurja, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina – možnost tele – radiestezija) ali pa je možno te kraje izvesti le po urgentni ceni (zavihek urgenca).

 

 

Vse storitve so mogoče po predhodnem naročilu za termin!

Akcijske storitve opravimo kar se da v najkrajšem možnem času od naročila, vsekakor pa do 30 delovnih dneh!

Običajno Radiestezist izvede meritve sevanja v roku meseca. Namreč glede na akcijsko ceno, se morajo v lokacijski liniji nabrati vsaj tri stranke.

KVALITETA S TRADICIJO

Ko izbirate med kvaliteto kot ceno, je Altera vaša prava in prva izbira. Kvalitetne storitve, ko veste zakaj in kje so vzroki za težave ali bolezni, ter kako jih odpraviti ali zmanjšati.

Alternativne rešitve-vse na enem mestu! Z Vami že od 1996!

Izdelanih je bilo preko 20.000 sevalnih meritev in izkušenj tako doma kot v tujini..

Vas zanima, kako izgleda pregled zemeljskih linij sevanja na domu, v pisarni? Kako le ta vplivajo na bolezni in ogrožajo zdravje?

Priporočamo ogled zanimivega našega Tv prispevka, o pogostih “skritih” vzrokih razvoja številnih bolezni. Ti vzroki pogosto tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje, saj se zaradi tega bolezni vračajo!

REŠITVE DANES POMENIJO REŠITVE ZA PRIHODNOST! POIŠČIMO NEVTRALNO ZDRAVO MESTO ZA SPANJE IN ZDRAVJE!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS

NE SPREGLEJTE: PREGLED ORGANOV TELESA – AURA GDV

pregled čakri, liječenje aure, snimanje aure

Vsem uporabnikom bioterapije nudimo samo v času izvajanja bioenergije dodatni popust na pregled Avre Gdv v višini 20%!

Slikanje Aure omogoča vpogled tudi v zgodnja stanja organizma, ko se bolezen še ni manifestirala – zgodnji preventivni pregled kot tudi v trenutna stanja!

Preventiva je boljša kot kurativa!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

PRIPOROČAMO TUDI OSTALE STORITVE ALTERA

Vse navedene ostale storitve izvajamo na našem naslovu, razen geopatskih meritev sevanj, katere Radiestezist izvede na vaši lokaciji.

ALTERA s.p.
PE: 1360 VRHNIKA, Tržaška cesta 12

Opombe: V primeru težav in obolenj, zdravljenja se posvetujte z zdravnikom!

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

URGENTNE STORITVE MERJENJA SEVANJ

Naše storitve meritev sevanj je moč naročiti tudi urgentno . Izvedemo jih  takoj ko je to mogoče ali isti dan oziroma v treh dneh. V skladu s tem ni več upoštevana akcijska cena kot tudi ne redna merjenja sevanja cena,  temveč cena znaša  180 Eur .

Razlogi so prerazporejanje obstoječih terminov. Dalje, za meritev sevanja gremo samo zaradi ene stranke v regiji, ali v regije, kjer drugače ne izvajamo meritev sevanja. To so področje Pomurja, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina. Navedene kraje žal zaradi prevelikih razdalj, časa torej ne moremo izvajati po akcijski ceni, ki jo ima radiestezist.

Dodatni razlogi so bistveno več porabljenega časa na poti do (samo) ene stranke in obratno. Tako nastajajo bistveno višji izdatki posledično goriva, amortizacije itn;

Urgentne storitve pa niso mogoče le v izjemnih situacijah t.i. višji sili kot so naravne katastrofe- poplave, snežni zameti, kvar avtomobila, dopusti in prazniki..

 

Kaj obsegajo radiestezijske meritve sevanja?

Merjenje sevanj zajema vodne tokove, hartmannovo in curryevo mrežo ter ter elektromagnetno sevanje. Sevanja opravljamo z elektronskimi aparati.

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top