Video prikaz bioterapije

Video prikaz bioterapije2020-06-10T20:26:16+00:00

VIDEO PRIKAZ IZVAJANJA BIOTERAPIJE

Video prikaz bioterapije je za vse, kateri si ne predstavljate, kako izgleda bioenergija, tretman ki ga bioenergetik izvaja. Namreč pogosta so vprašanja, kako in na kakšen način deluje bioterapija. Bioenergija kot taka je nevidna, njene zdravilne frekvence obkrožajo telo in organ. Bioenergetik deluje usmerjeno na bolezni.

Bioenergija je kot “veter”, ne morete ga videti, lahko pa ga občutite!

Energijska terapija učinkovito deluje tudi na daljavo!Učinki bioenergije so tudi medicinsko merljivi. Več o tem, mnenju in izkušnjah, rezultatih ljudi najdete tu.

Bio energijska seansa je odgovor na vprašanje, kako na naraven -alternativen način izboljšati zdravje.

ZAKAJ OBOLEVAMO?

Številni vzroki bolezni nastajajo na emocionalnem nivoju človeka in tudi dokazano zaradi geopatskih sevanj.
Sevanja podzemnih voda lahko delujejo na telo obremenilno zlasti ponoči med spanjem, kar meri Radiestezija.

IZBOLJŠAJTE ZDRAVJE Z NAMI!

Elektronsko naročilo

ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

” KO IMA VPRAŠANJE ODGOVOR” – POIŠČITE SKRITE DEJAVNIKE BOLEZNI
S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH RADIESTEZIJSKIH MERITEV ALTERA!

  • Radiestezija -radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne

    Meritve sevanja prikažejo pogosti vzrok obolenj!

    Težave z spanjem, kot tudi druge bolezni nastajajo med spanjem. Odvisno od nahajanja le teh-poskrbite, da bo postelja na zdravem mestu z  našimi meritvami sevanj – radiestezijsko svetovanje.

  • ENERGIJSKI PREGLED CELEGA TELESA

  • Diagnostični energetski pregled -preiskava Aure GDV (pregled žlez in organov telesa-motnje spanja lahko pomenijo tudi bolezenske znake ..)

  • Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (pri različnih oblikah bolezni, za motnje spanja, nespečnost, ostalo)

Prispevki v Bioterapija bioenergija

Terapije na daljavo

Energijske terapije na daljavo so enako učinkovite kot sama bioterapija v živo, ne glede na zdravstvene težave. Prednosti so predvsem v tem, da lahko izvajamo terapijo kadarkoli in kjerkoli ter ali takoj. Prekomeren stres, pomanjkanje energije, slabo spanje, kronične bolečine v križu ali vratu so najpogostejše med srednjo populacijo ljudi. Z bioenergo terapijami okrepimo imunski sistem in tako na naraven način izboljšujemo zdravje.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top