Video prikaz

VIDEO PRIKAZ IZVAJANJA BIOTERAPIJE

V videu si lahko ogledate, kako izgleda bioenergija, tretman ki ga bioenergetik izvaja.Energijska terapija učinkovito deluje tudi na daljavo! Bio energijska seansa je odgovor na vprašanje, kako na naraven -alternativen način izboljšati zdravje. Številni vzroki bolezni nastajajo na emocionalnem nivoju človeka in tudi dokazano zaradi geopatskih sevanj. Ti delujejo na telo zlasti ponoči med spanjem, kar meri Radiestezija.

 

Priporočamo

PRIPOROČAMO NAŠE STORITVE ALTERA:

kako izgleda bioenergija• Radiestezija -radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne

Meritve sevanja prikažejo pogosti vzrok obolenj, težave z spanjem, kot tudi druge bolezni odvisno od nahajanja le teh-poskrbite, da bo postelja na zdravem mestu z  našimi meritvami sevanj – radiestezijsko svetovanje)

ENERGIJSKI PREGLED CELEGA TELESA

Diagnostični energetski pregled -preiskava Aure GDV (pregled žlez in organov telesa-motnje spanja lahko pomenijo tudi bolezenske znake ..)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (pri različnih oblikah bolezni, za motnje spanja, nespečnost, ostalo)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem, povzročajo bolezni in simptome)

” KO IMA VPRAŠANJE ODGOVOR” – POIŠČITE SKRITE DEJAVNIKE BOLEZNI S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH RADIESTEZIJSKIH MERITEV ALTERA!

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje, že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo