Sladkorna bolezen

GANGRENA, BOLEZNI TREBUŠNE SLINAVKE – PANCREASA, VZROKI

Sladkorna bolezen zahteva celovito zdravljenje, saj lahko povzroča okvare in odpovedi organov. Posledica sladkorne bolezni je velikokrat gangrena – diabetična noga in diabetično stopalo.Znaki in simptomi gangrene so razjeda na palcu noge ali stopalu, odprte rane na nogah, katere se ne celijo, počrnitev ali pomodritev kože…

 

Gangrena je ozdravljiva z pravočasno bioenergijo,na naraven način!

 

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše.

 

Diabetes je v porastu, označujejo ga že kot epidemija. Skriti vzroki, kateri dodatno obremenjujejo trebušno slinavko in s tem poslabšujejo sladkorno bolezen so pogosto geopatski.

 

Vrste in tipi gangrene: vlažna ali suha in plinska gangrena.

Veliko pozornost polagamo na občutenje temperature v nogah, ko so noge neobčutljive na toploto ali hlad, kar so pogosto zgodnji simptomi ali znaki še pred nastankom gangrene noge ali stopala.

 

BIOSTIMULATOR1KAJ JE DOBRO IN POMAGA NARAVNO ZA BOLJŠO PREKRVAVITEV CELEGA TELESA, NOG IN PRSTOV NA NOGI TER ROK?

Dolgoročno pri gangreni kot tudi diabetesu priporočamo tudi pripomoček BIOSTIMULATOR – inovativna tehnologija za izboljšanje prekrvavitve nog in celega telesa na naraven način, saj je ta sistemsko ohromljena -preslaba oskrba z krvjo je vzrok gangrene na okončini, ter tudi pri slabše pokretnih ljudeh (nepokretnost, preležanine in kronične rane in bolečine). Slab krvni obtok ne povzroča samo stalno mrzle noge in roke, temveč tudi dolgoročno povzroča, da je kri gosta, pojav strdkov in embolija noge ter zatekanje nog. Posledično izzove to čedalje večje bolečine v nogah.. Zlasti med spanjem ponoči, ko se telo umiri, krvni obtok se zmanjša, so lahko težave večje. Kri mora teči, da ne postane (pre)gosta.. Pogosto so tudi gluhe, pekoče in nemirne noge.

KAKŠNA JE ŠE NARAVNA PREVENTIVA PRED ZAPLETI SLADKORNE BOLEZNI KOT JE DIABETIČNA NOGA IN STOPALO?

• Priporočamo tudi preventivno naravno zdravljenje sladkorne bolezni z bioenergijo za izboljšanje funkcije trebušne slinavke 2-3 krat letno, ko znaki, simptomi gangrene še niso prisotni!

 

Denimo v Ameriki dnevno odkrijejo zdravniki do 40.000 novih primerov- diagnoz, ko težave povzroča trebušna slinavka. Tudi evropsko stanje je zaskrbljujoče.

simptomi in znaki gangreneSimptomi in znaki za gangreno so odmiranje uda- spremeni se barva, katera začne črneti, pojavljajo se razjede na prstu ali stopalu in hude bolečine v prizadetem delu ter odprte rane, katere se ne celijo.Prva faza izgleda kot vnetje. Zaradi eventuelne okužbe se sprva zdravi preventivno z antibiotiki, kar tudi omili bolečino. Iz rane teče gnoj – ko je diabetična  gangrena noge vlažna, lahko pa je suha. Pogosto se rana razširja tudi na kazalec, sredinec,prstanec ali mezinec noge. Vzroki za nastanek nekroze so v dolgotrajno povišanem sladkorju v krvi, pa tudi drugi-povišan holesterol in zamašene žile v nogah, kjer se lahko pojavijo strdki. Redkeje se pojavlja charcot – ovo stopalo zaradi nevropatije, pogosteje pri sladkornih bolnikih. Poškodbe živcev ohromi čutila za bolečino, toploto/vročino, kar je nevarno sploh v smislu eventuelne poškodbe stopala.

Pogosto zaradi tega noga zateka in boli; Zdravljenje sladkorne bolezni z inzulinom povzroča tudi bolezni ožilja srca.

 

inzulinLetno v Sloveniji opravijo okoli 700 amputacij nog zaradi diabetične gangrene, stopal in prstov (diabetična noga, diabetično stopalo), “pravilna nega” in oskrba razjed  je bioenergija, saj je gangrena tudi ozdravljiva, zlasti, če je zdravljenje pravočasno – trenutno edino z bioenergijo in to večkrat dokazano).

Bioenergija je naravno učinkovito zdravilo, ko grozi amputacija prstov, stopala ali noge in tudi odgovor, kako  preprečiti amputacijo okončine ali zmanjšati obseg nekroze. Kajti, “samo” previjanje rane še ni zdravljenje, prava oskrba diabetične noge ali diabetičnega stopala je učinkovita terapija!

 

Kakšno je naravno učinkovito alternativno zdravljenje sladkorne bolezni in skriti vzroki, ter kako odpraviti gangreno, izboljšati prekrvavitev diabetičnih nog in zdraviti ali zmanjšati njen obseg?

 

PRAVA NEGA IN OSKRBA ZA ODPRTE RANE, DIABETIČNE GANGRENE NA NOGI, DIABETIČNO STOPALO, NA PRSTU OMOGOČA BIOENERGIJA – 1. POMOČ -BIOENERGIJSKO ZDRAVLJENJE, PREVERJENO Z REZULTATI:

Bioenergetik z posebnimi tehnikami izboljša cirkulacijo krvi na prizadeti nogi, palcu ali drugemu prstu kjer je gangrena, posebej se posveti tudi sami trebušni slinavki -izboljša njeno funkcijo kot tudi sladkorni bolezni (vzroki nekroze) in srcu (naši črpalki krvi, da lažje dela) in se izboljša tako delovanje organov in celjenje rane -razjede na okončini. Bioenergijska terapija traja do nekje zaporednih 21 dni, učinki zdravljenja so običajno fizično vidni že med 3-5 terapijo, v kolikor telo odreagira. V praksi je razjeda najpogostejša na stopalu ali  palcu na nogi, tudi na drugih prstih na nogi. V vsakem primeru, ne glede ali je pozno zdravljenje z bioenergijo, se obseg gangrene zmanjša- manj je treba amputirati in hitrejše je zdravljenje.

Fenomen bioterapije je tudi v tem, da deluje naravno zdravljenje enako uspešno tudi na daljavo!

Poglejte si rezultate zdravljenja gangrene na prstu noge pred (1.slika)  in po 5/21 bioterapiji (2.slika)

gangrena na nogi gangrena prsta po bioterapiji
Dodatno pri gangreni, ko gre za diabetično stopalo, palec kot tudi pri sladkorni bolezni priporočamo dolgoročno uporabo pripomočka za naravno izboljšanje cirkulacije v nogah in telesu naš bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR, kateri izboljšuje cirkulacijo celega telesa in s tem oskrbo organov po krvi in kisiku, deluje tudi protibolečinsko in protivnetno.

Altera Gsm: 041 716 195

 

KAKŠNA JE PRAVILNA OSKRBA  IN NEGA DIABETIČNEGA STOPALA, PRSTOV NA NOGI IN DIABETIČNE NOGE V ČASU, KO POTEKA ZDRAVLJENJE Z BIOENERGIJO?

Pomembno pri gangreni, navodila: rana na prstu ali stopalu, razjeda mora biti sterilno povita in nikakor ne pretesno, kontrolirajte, kajti diabetik je pogosto neobčutljiv na bolečine, toploto, mraz! Med spanjem ponoči imejte podloženo vzglavje, da so noge pod nivojem srca zaradi boljše oskrbe z krvjo! Rane v času bioenergijske terapije ne mažite z nobeno kremo – razen po navodilih vašega zdravnika! Nogavice imejte prirejene za ožilje-imajo znak srca in primerno obutev, da ne ovira že tako slab pretok krvi v okončinah. Gangrena pa ni vedno povzročena zaradi sladkorne bolezni, drugi vzroki so zamašene žile v nogah– previsok holesterol, strdki in embolija. Zlasti pri ljudeh, kateri imajo težave z jetri. Priporoča se tudi, če je bila amputacija že izvedena, saj se amputirana rana hitreje celi in preprečuje nastanek na okoliških mestih-prstih.

charcot stopaloCHARCOT STOPALO

To je redkejši pojav resne bolezni kosti – slabenje kosti in večja možnost zloma. Pogostejša je pri ljudeh, pri katerih je prisotna nevropatija, zlasti pri diabetikih. Vodi lahko do invalidnosti, amputacije; Gre za podobno obliko bolezni kot diabetično stopalo. Simptomi, znaki so: toplota na dotik (prizadeta noga je toplejša od druge), rdečina na vznožju in oteklina, bolečina. Hoja še poslabšuje težave. Zlasti ob spremembah vremena se bolečine povečajo, ljudje opisujejo kot špikanje, trganje v stopalu, dostikrat ne pomagajo osnovna protibolečinska sredstva; Vzroki pogosto niso znani, verjetnost je avtoimunska bolezen.

PREVENTIVA: Zlasti bi si morali bolniki, katerih je večja nagnjenost k boleznim okončin, pogosteje pregledovati noge in stopala!

Je vzrok za diabetes res samo premajhna aktivnost človeka in neprimerna hrana? Dedni dejavniki?

VAM KLJUB DIETI ŠE VEDNO POVZROČA  TEŽAVE TREBUŠNA SLINAVKA, KAJ JO OBREMENJUJE?

POGOSTI ZAKRITI VZROKI, KI POSLABŠUJEJO SLADKORNO BOLEZEN SE SKRIVAJO V ŠKODLJIVEM ZEMELJSKEM SEVANJU KOT TUDI VZROKI , KATERI ONEMOGOČAJO UČINKOVITO ZDRAVLJENJE, SAJ STALNO PREOBREMENJUJEJO TREBUŠNO SLINAVKO:
KAKO NARAVNO URAVNATI POVIŠAN/ZNIŽAN KRVNI SLADKOR IN IZBOLJŠATI DELOVANJE TREBUŠNE SLINAVKE?banner_sloPogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu glave med spanjem povzroča preobremenjevanje pancreasa, kar rezultira pogosto različno -trebušna slinavka deluje lahko v hiper /hipo načinu, ustrezno s tem so povezani nivoji sladkorja v krvi- previsok krvni sladkor / nizek sladkor v krvi.Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje motnje delovanja trebušne slinavke.V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi vnetje, tumor, rak trebušne slinavke. (za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu, kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije;Diabetes je sistemska bolezen, katera privede lahko do odpovedi organov, prizadane pa praktično cel organizem, saj je motena oskrba organov po krvi (hrani) tudi zaradi bolezni žil, ki jo povzroči in motnje živčnega sistema. Gangrena – diabetična noga in diabetično stopalo so najbolj na udaru zaradi slabe, nezadostne cirkulacije – oskrbe s krvjo;DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA! Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metode zdravljenja;

 

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE O SEVANJIH, KOT POGOSTIH VZROKIH ZA BOLEZEN

 

KAKŠEN JE PREVENTIVNI PREGLED TREBUŠNE SLINAVKE IN ODKRIVANJE TEŽAV?

Priporočamo preiskavo pancreasa z sistemom Aura GDV, kateri omogoča zgodnji pregled v delovanje trebušne slinavke tudi še pred nastopom bolezni, ko simptomi in znaki bolezni še niso nastopili, kar pa pomeni pravočasno ukrepanje in zdravljenje! Tudi za spremljanje funkcije pancreasa , ko je je že prisotno obstoječe zdravljenje sladkorne bolezni. Aura GDV omogoča alternativni pregled celega telesa, organov, kar je pri diabetesu izredno pomembno, saj povzroča neustrezna oskrba lahko odpoved ledvic, srca, živčevja.. Večinoma se sladkorna bolezen odkrije pozno ali naključno, priporočamo tudi pregled vsem, katerih svojci, starši imajo že prisotne bolezni. Izkušnje kažejo mnogo sorodstvenih povezav.

UKREPAJTE PRAVOČASNO!

 

DIETA – MANJŠI OBROKI NEMASTNE HRANE VEČKRAT NA DAN

obroki hraneZ Altera stališča so zelo pomembni obroki hrane čez dan. Prva napaka, katero pogosto počne človek, ko je še zdrav je ta, da ima pomanjkljive prehranjevalne navade in sicer: cel dan ne je ničesar, zvečer pa konzumira količine (prevelike) misleč , da je večerja nadomestilo za jutranji zajtrk, kosilo, vmesni obrok…  To je preobremenjevanje trebušne slinavke, kar dolgoročno rezultira kot sladkorna bolezen. Pogosto je diabetes pozno odkrit, saj simptomi in znaki bolezni v začetnem stadiju niso izraziti in je zato zdravljenje sladkorne bolezni pozno. Zapleti sladkorne bolezni  privedejo do bolezni  in okvare ožilja in srca, ledvičnih bolezni, težav z očmi (očesna retinopatija), bolezni živčnega sistema, diabetična nevropatija,  gangrene na nogi, stopalu ali palcu. Na Finskem največ popijejo mleka, tam je denimo statistično največ diabetikov.

Dejstvo je, da sladkorna bolezen ostaja dolgo prikrita (več let nediagnosticirana, pogosto se jo odkrije slučajno in je zdravljenje sladkorne bolezni nepravočasno), saj ne povzroča bolečin, zgodnji simptomi in znaki so večinoma netipični (utrujenost, pomanjkanje energije), pri napredovali pri sladkorni bolezni pa že: suha usta, žeja, pogosto uriniranje, mravljinčenje zlasti palca na nogi..)

 

Breuss_knjiga_naslovnicaRadiestezija omogoča torej odkritje pravega vzroka, kateri povzroča bolezen, kar je poudaril že Rudolf  Breuss (kar ni naključje) v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE:

“Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na vodnih sevanjih in v tem primeru tudi sicer moja učinkovita protirakava kura ne pomaga.”

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

 

 

Priporočamo storitve Altera:

RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJA V STANOVANJU ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težave trebušne slinavke, tudi še pred nastopom bolezni, omogoča vpogled  tudi v stanja procesov zdravljenja – ali torej neka oblika zdravljenja daje torej pozitivne rezultate za trebušno slinavko)

KAJ DOLGOROČNO POMAGA ZA BOLJŠO OSKRBO IN PREKRVAVITEV PRI DIABETIČNEM STOPALU?

BIOSTIMULATOR (bioenergijski pripomoček za boljšo oskrbo – cirkulacijo krvi, zlasti pri nekrozi, gangreni, diabetično stopalo, diabetična noga, znižuje trigliceride v krvi, ko so prisotne tudi preležanine..)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno naravno zdravljenje trebušne slinavke, diabetesa, sladkorne bolezni, gangrene, diabetična noga in prsti, diabetičnega stopala, charcot stopalo, tumor, raka pancreasa z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

Več o sladkorna bolezen si lahko ogledate tukaj..

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z Vami že od 1996”