Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja2020-06-11T16:08:31+00:00

Bioenergija, pogosta vprašanja in odgovori

Pogosta vprašanja, ki se pojavljajo pri ljudeh pred terapijo, so pojasnjeni na tem portalu.

Izmed številnih vprašanj, smo se odločili, da predstavimo tri najbolj ključna pogosta vprašanja pri bioenergiji:

pogosta vprašanja, ali lahko ozdravim z bioenergijo, reakcije po bioenergiji
(različna obolenja, alergije, kronične težave , rakava obolenja..).

Če bi bil Bog (kar nisem), bi vam z veseljem odgovoril. Bioenergijska terapija poteka v odnosu bioterapevt-klient. Vsak prevzame svojih 50% dela.

Kot bioenergetik bom po najboljših močeh opravil svojih 50% stoodstotno. Manjka vaših 50%. Ste pripravljeni spremeniti svoj lifestayl, pripravljeni 100% na spremembe, navodila?

IZBOLJŠAMO KVALITETO ŽIVLJENJA – TUDI NEMOGOČE JE MOGOČE

Pomagal sem že mnogim ljudem, pri določenih je prišlo do ozdravitve (medicinski fenomen). Medicinsko gledano nemogoče, pri drugih pa zmanjšanje težav a hkrati s tem se je popravila kvaliteta življenja. Pogosta vprašanja so običajno znak nezaupanja, kajti morda še ni pravi čas, da bi razumeli, kako bioenergija deluje navkljub dobrim izkušnjam ljudi.

pogosta vprašanja, ali bioenergija pomaga, alternativno bio zdravljenje

Tudi to so pogosta vprašanja. Odvisno od posameznika so lahko reakcije močnejše ali skoraj nikakršne.

V primeru močnejših reakcij bioterapije se le te normalizirajo v dveh do treh dneh.

To je v osnovi dober znak, da telo reagira na bio terapijo. Večina uporabnikov storitev bioterapije občuti povečano toploto, “mravljince” in občutek “elektrike”, hlad, pritisk, trenutno olajšanje.

Drugi občutijo utrujenost in zaspanost, nenadzorovan smeh ali jok, vrtoglavico ipd.

V kolikor uporabnik storitev bioterapije med terapijo ne občuti ničesar, to ni merilo učinkovitosti terapije, ker je vsak človek edinstven in v skladu s tem tudi reagira.

Kemoterapija slabi imunski sistem,  bioenergija ga naravno izboljšuje.

Bioenergija nevtralizira škodljive posledice kemoterapije kot so slabosti , bruhanje, pomanjkanje energije in hkrati deluje na primarni težavi. Podobno kot pri jemanju antibiotika, se svetuje sočasno jemanje probiotikov.

Tu matematika, statistika ni relevantna, če tako gledate na  te stvari. Vi ste vi, ne neka druga oseba z isto diagnozo, saj menda nismo enaki..

Tudi DNK potrjuje to.. Če bi človek bil stroj in bi popravili ta stroj, zamenjali rezervni del, bi nekako lahko govorili o procentih kot garanciji. A človek ni stroj, je mnogo več od tega.

 
 

BIOENERGIJA IN SKEPSA

 
 

KAKO PREVERITI UČINKOVITOST BIOTERAPIJE?

DEJSTVA: VSI REZULTATI SO MEDICINSKO MERLJIVI, NE SAMO SUBJEKTIVNO!

Želite preverjene podatke? Prepričajte se sami, na povezavi tu, si lahko ogledate podatke o odpovedi organov, krvne slike itn..

Naprimer, nekdo, ki ima krvno bolezen, se lahko preprosto že po prvi terapiji laboratorijsko ugotovi spremembo.

 
 

DVOM PREPREČUJE POZITIVNE IZKUŠNJE, KI BI JIH LAHKO PRIDOBILI

 
 

Že v samem vprašanju o procentih kot garanciji ustvarja dvom. Največkrat so to vprašanja ljudi, katere nisem niti videl, niti izdelal eno samo terapijo, da bi videl kako organizem odreagira. Na splošno je večini ljudi bolje že po prvi bio terapiji.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS!!

  • KAKŠNE IMATE IZKUŠNJE GLEDE MOJEGA PRIMERA? Nanaša se na prvo pogosto vprašanje in odgovor.

  • STE ŽE DELALI TAK PRIMER KOT MOJ? Upam trditi, da vsekakor v 98 % sem že delal “vaš primer”.

 

Ne, kot bioterapevt ne postavljam nobene diagnoze uporabniku storitve bioterapije. Pacient na obravnavo pride za tem, ko je opravil vse preglede pri svojem zdravniku ali specialistu. Izboljšanje zdravstvenega stanja ali popolna ozdravitev se ugotavlja in potrdi z izvidi uradne medicine, kot tudi jemanje zdravil. Pogosta so vprašanja, tudi torej kaj vidim pri bioenergiji, čutim…

pogosta vprašanja bioenergija, alternativno zdravljenje z bioterapijo

Ne, zdravljenje z bioterapijo v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja. V mnogih primerih je bioenergija veliko bolj uspešna in učinkovita.

Po zaključku terapevtskega cikla ne smete samovoljno prenehati jemati zdravil, ki Vam jih je predpisal zdravnik.

Samo uradna medicina lahko z novim pregledom – diagnozo lahko potrdi izboljšanje in določi nadaljne zdravljenje pacienta ali pa ga prekine, v kolikor le-to ni več potrebno.

Menimo, da smo nekako odgovorili na vsa ključna pogosta vprašanja v zvezi z bioenergijo, učinki.

 
 
V kolikor vas še vedno preveva skepsa, morda še ni pravi čas za vas. Morda bo vaš čas zrel skozi mesece ali leta, morda pa nikoli.Kakorkoli, na vas samih je, kaj boste ali ne boste storili za svoje zdravje!

PRIPOROČAMO OSTALE STORITVE ALTERA

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

Za naročilo na bioterapijo nas kontaktirajte!

Elektronsko naročilo

ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

“ALTERA, PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

Prispevki v Bioterapija bioenergija

Terapije na daljavo

Energijske terapije na daljavo so enako učinkovite kot sama bioterapija v živo, ne glede na zdravstvene težave. Prednosti so predvsem v tem, da lahko izvajamo terapijo kadarkoli in kjerkoli ter ali takoj. Prekomeren stres, pomanjkanje energije, slabo spanje, kronične bolečine v križu ali vratu so najpogostejše med srednjo populacijo ljudi. Z bioenergo terapijami okrepimo imunski sistem in tako na naraven način izboljšujemo zdravje.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top