KAKO IZBOLJŠATI ZDRAVJE IN POČUTJE NARAVNO?

Kako izboljšati zdravje in slabo počutje je mogoče z prepoznavo pravega vzroka. Spanje ima izreden vpliv na imunski sistem, vitalno življenjsko energijo. Med spanjem naš imunski sistem sprošča spojine imenovane citokini. Nekateri citokini zaščitno vplivajo na naš imunski sistem, saj mu pomagajo pri boju z vnetji, vključno z vnetji zaradi okužbe. Brez zadostnega in kvalitetnega spanca lahko pride do pomanjkanja teh citokinov, kar pa vodi v različne oblike bolezni. Tudi druge sestavine imunskega sistema, kot so protitelesa in bele krvničke, se lahko sčasoma tako zmanjšajo. Tako nastaja zmanjšana odpornost proti virusom, bakterijam kot boleznim. Slabeti tako začne duševno kot fizično zdravje, pogosto slabo počutje je rezultat teh dejavnikov.

KAKO IZBOLJŠATI ZDRAVJE, ODPRAVITI SLABO POČUTJE NARAVNO?

spanje, nespečnost, vpliv spanjana zdravje ljudi, zdravljenje nespečnosti

Svetovne študije o vplivu motnje spanja so dokazale povezavo z boleznimi kot diabetes, srčno žilne bolezni, demenca, avtoimunske, kronične bolezni in določene oblike raka. Spanje generalno vpliva tudi na duševno – psihično zdravje, ne samo na fizično.

KJE SO LAHKO VZROKI ZA SLABO SPANJE?

Pogosto na spanje obremenilno lahko vpliva geopatogeno sevanje podzemnih vodnih žil, curryeve in hartmannove mreže sevanj. Ta sevanja lahko natančno izmerimo in tako se izdelajo rešitve bodisi kot izogib potencialnim conam ali tehnične.

Mesto kjer spimo lahko povzroča številne zdravstvene težave. Z analizo sevanj se lahko ugotovi, kje na telesu ali organu nastajajo težave.

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

Simptomi in znaki izpostavljenosti sevanju med spanjem ponoči

prezgodnje zbujanje, potenje med spanjem

zbujanje med 1. In 3.uro zjutraj

nemirno bitje srca

prekomerna utrujenost in zaspanost čez dan

nejasne bolečine po telesu

slabo počutje

Sevanja oslabijo imunski sistem, kar povzroča razvoj kroničnih in težjih bolezni

V kolikor se križajo na nekem predelu telesa – organu povzročajo disfunkcijo le tega. Dolgoročno to pomeni razvoj bodisi kroničnih bolezni, bolečin ter težjih bolezni. Na to je opozoril tudi Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije, da sicer tudi njegova učinkovita kura ne pomaga, če človek spi na škodljivih podzemnih žilah, prav tako dr. Budwigova in drugi.

Motnje spanja povzročajo tudi depresije, slabijo tako duševno kot fizično zdravje

Zlasti je to pomembno, če nastajajo težave dlje časa in jih ne uspemo sanirati. Telo je tako iz dneva v dan šibkejše, primanjkuje čedalje več življenjske energije.

Kako odkriti ali so sevanja vzrok težav?

Z elektronskimi aparaturami natančno odkrijemo vrste sevanja in lokacijo. V praksi to pomeni, da v 85% odkrijemo zdravstvene težave osebe, kar se pogosto ujema z njihovo diagnozo (če jo imajo) in to pomeni vzrok.

V teh primerih se priporoča sprememba lokacije spanja ali v kolikor ni možno, uporabiti tehnične rešitve. Dokler obstaja vzrok za bolezen, obstaja tudi posledica v smislu zdravstvenih težav.

Ozdravite vzrok za bolezni, ne posledice

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Zatorej bi morali vsi tisti, kateri obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi preveriti lokacijo svojega ležišča, kot tudi tisti, kateri želijo obdržati zdravje.

Vaša lega postelje je vaša »zdravstvena kartoteka«, saj se na podlagi izmere lokacije da preprosto »diagnosticirati« človeka, ugotoviti, kje na telesu potekajo linije sevanja.

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni, ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono spanja že danes z našim strokovnim merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

Zdravje je človekova največja dobrina, radiestezijske metode predstavljajo osnovni temelj za ohranjanje kot tudi povrnitev zdravja.

Altera, kvaliteta z tradicijo – z Vami od 1996!

V zadovoljstvo so nam vse stranke, katere se vračajo. To je dokaz hkrati zadovoljstva naših uporabnikov bioenergije kot tudi drugih storitev:

Radiestezija -meritve sevanj

Slikanje aure -pregled telesa