Kako izboljšati spanje?

Kako izboljšati spanje, odpraviti zbujanje ponoči je temelj zdravja. Preberite si nasvete, kaj obremenjuje spanje. Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za dobro spanje ima prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže obremenjuje, slabi spanje. Povzročajo pogosto nočno zbujanje ob istih urah pa tudi številne kronične ter lahko rakave bolezni.

Tovrstno sevanje v osnovi obremenjuje spanje in tako slabi imunski sistem.

Kako izboljšati spanje – odstranite vzrok, ki ga obremenjuje

Meritev sevanja v spalnici je pravi odgovor, ko se sprašujete kaj obremenjuje spanje, povzroča pogosto nočno zbujanje. Poglejti si, kateri so prvi simptomi in znaki izpostavljenosti energijam sevanja spodaj. Več si lahko ogledate tule..

Nočne ali jutranje bolečine, pogosto nočno zbujanje zlasti med 1. in 4.zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu.

Pogosto opažamo, da na določenih lokacijah, ulicah, blokih  ljudje obolevajo za istimi boleznimi.

To ni naključje, kot tudi ni naključje da smo zdravi ali bolni.

Ne prepustite spanja naključju, preverite z našimi meritvami sevanj ter tako izboljšate spanje, ohranite zdravje.

Radiestezijske meritve geopatskih sevanj pogosto odkrijejo vzrok! V kolikor vzrok ni odpravljen, kakšno je potem katerokoli zdravljenje, najboljše metode, način za izboljšanje spanja kot zdravja?

Vpliv spanja na zdravje ljudi

Spanje ima upravičeno eno izmed glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja  in regenerira telo, nas polni z energijo. Kronično pomanjkanje spanja, slabo spanje povzroča lahko bolezni kot diabetes, bolezni srca in žil, kapi, hitrejše staranje. Izboljšati spanje bi morala biti osnovna stvar posameznika!

Na to problematiko je opozoril tudi Rudolf Breuss, dr. Budwig in številni drugi, kot so na voljo tudi številne svetovne študije za spanje.

 

Imunski sistem začne slabeti zaradi slabega spanja

Pojavljajo se tudi bolečinski sindromi (npr. fibriomialgija) »brez razloga«, hormonske motnje in pa tudi težje, rakave bolezni. Razlogi so v imunskem sistemu, kateri ne deluje več učinkovito. To pomeni razvoj številnih kroničnih bolezni (vnetnih, tudi avtoimunih) in s tem daljši čas okrevanja. Slednje pogosto vodi tudi v depresije.

Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo (2 milijardi)-kopiranje starih celic v nove. Tu se lahko zgodijo napake, da se zdrava spremeni v bolno.

 
 

Kakšni so lahko razlogi za nekvaliteten spanec, motnje spanja, kaj ga obremenjuje?

Poudariti je treba, da kvaliteto spanja ne merimo samo s tem, da če spimo sicer 8 ur neprekinjeno, da je to tudi kvalitetno oz. zdravo. Pomanjkanje vitalne energije zjutraj, utrujenost, zaspanost čez dan, jutranji glavoboli, okornost in bolečine, ki se že razširjajo skozi dan so zgodnji alarm!

To je sporočilo telesa, da je nekaj narobe z našim spanjem. To sicer utišamo lahko z tableti, a to je samo utišanje simptoma, ne vzroka.

Geopatogeno sevanje je lahko skriti povzročitelj bolezni

Ni naključje, da dobivamo pogosto vprašanja upravnikov denimo blokov s strani  lastnikov, ker ti precej obolevajo za rakom.  Denimo bloki na nasprotni strani ulice, v bližnji soseski pa tega pojava nimajo (kljub enakim fizikalnim pogojem kot je zrak, temperatura..).

Razloge za slab spanec pogosto iščemo drugje, le tam ne, kjer je pogosti krivec izvor – spalnica!

Med spanjem na nas lahko delujejo nevidna sevanja podzemne vode, hartmannove ali curryeve mreže sevanj. Kjer se ta na telesu križajo, tam nastajajo težave z organi, da začno nepravilno delovati.

Kako ugotoviti ali so sevanja vzrok težav spanca?

Z elektronskimi aparaturami natančno odkrijemo vrste zemeljskega sevanja in lokacijo.

V praksi to pomeni, da v 85% odkrijemo zdravstvene težave osebe, kar se pogosto ujema z njihovo diagnozo (če jo imajo) in to pomeni vzrok.

V teh primerih se priporoča sprememba lokacije spanja ali v kolikor ni možno, uporabiti tehnične rešitve.

Dokler obstaja vzrok za bolezen, obstaja tudi posledica v smislu zdravstvenih težav.

Vsaka bolezen ima svoj vzrok

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Zatorej bi morali vsi tisti, kateri obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi preveriti lokacijo svojega ležišča, kot tudi tisti, kateri želijo obdržati zdravje.

 
 
 

In to ne glede, četudi je zdrav življenski stil-prehrana, gibanje, kar je sicer priporočljivo in zdravo, a pogosto ni dovolj.

Zatorej predstavlja meritev sevanj velik doprinos k izboljšanju spanja, zdravja in počutja ljudi.

 
 

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”