Ko se sprašujete, kako izboljšati spanje, si preberite nasvete. Poleg zdrave prehrane ne pozabite, da veliko vlogo za dobro spanje ima prav pozicija postelje. Sevanje vodnih žil in hartmanove mreže slabijo spanje. Povzročajo pa tudi številne kronične in tudi rakave bolezni, saj ta sevanja v osnovi slabijo imunski sistem.

RADIESTEZIJSKI PREGLED SPALNICE JE REŠITEV

 

kako izboljšati spanje, spalnicaNočne ali jutranje bolečine, zbujanja zlasti med 1. in 4.zjutraj, prekomerna utrujenost so prvi simptomi, da ležite na nezdravem mestu.

Pogosto opažamo, da so določene lokacije, ulice, bloki kjer ljudje obolevajo za istimi boleznimi.

Radiestezijske meritve geopatskih sevanj pogosto odkrijejo vzrok !

 

 

VPLIV SPANJA NA ZDRAVJE LJUDI

Spanje ima upravičeno eno izmed glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja  in regenerira telo, nas polni z energijo. Kronično pomanjkanje spanja, slabo spanje povzroča lahko bolezni kot diabetes, bolezni srca in žil, kapi, hitrejše staranje. Izboljšati spanje bi morala biti osnovna stvar posameznika!

IMUNSKI SISTEM ZAČNE SLABETI

Pojavljajo se tudi bolečinski sindromi (npr. fibriomialgija) »brez razloga«, hormonske motnje in pa tudi težje, rakave bolezni. Razlogi so v imunskem sistemu, kateri ne deluje več učinkovito. To pomeni razvoj številnih kroničnih bolezni (vnetnih, tudi avtoimunih) in s tem daljši čas okrevanja. Slednje pogosto vodi tudi v depresije.

Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo (2 milijardi)-kopiranje starih celic v nove. Tu se lahko zgodijo napake, da se zdrava spremeni v bolno.

KAKŠNI SO LAHKO RAZLOGI ZA NEKVALITETEN SPANEC, MOTNJE?

Poudariti je treba, da kvaliteto spanja ne merimo samo s tem, da če spimo sicer 8 ur neprekinjeno, da je to tudi kvalitetno oz. zdravo. Pomanjkanje vitalne energije zjutraj, utrujenost, zaspanost čez dan, jutranji glavoboli, okornost in bolečine, ki se že razširjajo skozi dan so zgodnji alarm!

To je sporočilo telesa, da je nekaj narobe z našim spanjem. To sicer utišamo lahko z tableti, a to je samo utišanje simptoma, ne vzroka.

GEOPATSKO SEVANJE JE LAHKO SKRITI POVZROČITELJ BOLEZNI

Ni naključje, da dobivamo pogosto vprašanja upravnikov denimo blokov s strani  lastnikov, ker ti precej obolevajo za rakom.  Denimo bloki na nasprotni strani ulice, v bližnji soseski pa tega pojava nimajo (kljub enakim fizikalnim pogojem kot je zrak, temperatura..).

Razloge za slab spanec pogosto iščemo drugje, le tam ne, kjer je pogosti krivec izvor – spalnica!

Med spanjem na nas lahko delujejo nevidna sevanja podzemne vode, hartmannove ali curryeve mreže sevanj. Kjer se ta na telesu križajo, tam nastajajo težave z organi, da začno nepravilno delovati.

KAKO ODKRITI ALI SO SEVANJA VZROK TEŽAV  SPANCA?

kako izboljšati spanjeZ elektronskimi aparaturami natančno odkrijemo vrste zemeljskega sevanja in lokacijo.

V praksi to pomeni, da v 85% odkrijemo zdravstvene težave osebe, kar se pogosto ujema z njihovo diagnozo (če jo imajo) in to pomeni vzrok.

V teh primerih se priporoča sprememba lokacije spanja ali v kolikor ni možno, uporabiti tehnične rešitve.

 

Dokler obstaja vzrok za bolezen, obstaja tudi posledica v smislu zdravstvenih težav.

VSAKA BOLEZEN IMA SVOJ VZROK

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Zatorej bi morali vsi tisti, kateri obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi preveriti lokacijo svojega ležišča, kot tudi tisti, kateri želijo obdržati zdravje.

In to ne glede, četudi je zdrav življenski stil-prehrana, gibanje, kar je sicer priporočljivo in zdravo, a pogosto ni dovolj.

Zatorej predstavlja meritev sevanj velik doprinos k izboljšanju zdravja in počutja ljudi.

Altera, vaša prva alternativna izbira, z Vami že od 1996! Ko veste, kako izboljšati spanje!