Previsok krvni sladkor (hiperglikemija) ali prenizek krvni sladkor (hipoglikemija) je odraz nepravilnega delovanja pancreasa- trebušne slinavke. Imate probleme , težave z krvnim sladkorjem, ne poznate vzroka, rešitve ?

POGOSTI  SKRITI VZROKI ZA NEPRAVILNO DELOVANJE TREBUŠNE SLINAVKE

previsok krvni sladkor, prenizek krvni sladkorZemeljsko sevanje – Hartman, podvodne žile na predelu trebušne votline tudi lahko povzročajo nepravilno (hipo – hiper) funkcijo trebušne slinavke.
Povzročajo tudi  diabetes, vnetja kot tudi rak na slinavki. Preobremenjena trebušna slinavka rezultira tako, da ima oseba bodisi povišan krvni sladkor in ali nizek krvni sladkor.  Možna so tudi nihanja krvnega sladkorja.

HIPOGLIKEMIJA IN HIPERGLIKEMIJA

 

Dolgoročno stanje povišanega krvnega sladkorja vodi do okvare številnih telesnih organov. Prizadane srce, pljuča, ledvice, jetra, oči, ožilje, poškodba živčevja. V določenih primerih poškodb žilja, zlasti kapilar pa vodi do gangrene noge, palca na nogi, stopala.. Uravnava sladkorja v krvi je bistvena za zdravje.
 Geobiološka sevanja povzročajo spremembe že na celičnem nivoju in od tu dalje na organih. Določene celice spremenijo tako svoje delovanje, začnejo delovati zase in ne več za skupnost. To pa vodi do benignih ali malignih sprememb celic.
Te je na začetku praktično nemogoče ugotoviti na podlagi modernih zdravstvenih preiskav.
Elektronski mikroskopi so sicer koristni.  A zaradi tako majhnih začetnih struktur, katere človeško oko ne more zaznati, se lahko tudi spregleda.
Prav tako človek geobiološka sevanja ne more zaznati prosto, saj so nevidna, brez vonja, okusa. Enako kot tudi tehnična sevanja (mobiteli, oddajniki, daljnovodi). Vsa sevanja je mogoče strokovno detektirati le z ustreznimi aparaturami.

DODATNI SLABILNI DEJAVNIKI PRI VISOKEM SLADKORJU V KRVI

•holesterol (problem jeter)
•previsok krvni tlak (srce)
•prevelika teža
•dednost

NASVETI ZA URAVNAVANJE KRVNEGA SLADKORJA (HIPERGLIKEMIJA – HIPOGLIKEMIJA)

nihanje sladkorja v krvi•  Naš radiestezijski pregled zdravju škodljivih sevanj ležišča v sobi (spalnici, pisarni kjer je pogosti vzrok).
Na nevtralnih sevalnih mestih trebušna slinavka tako ne bo dodatno obremenjena in s tem tudi boljša funkcija le te.
Namreč previsok ali prenizek krvni sladkor se kaže zaradi neravnovesja delovanja tako slinavke kot tudi jeter.

PRIPOROČAMO TUDI:

Bioenergija / bioterapija za izboljšanje funkcije trebušne slinavke in s tem uravnavanje krvnega sladkorja. Ne glede ali gre za hipoglikemijo kot hiperglikemijo.

Pregled Aure GDV – vključuje energetski pregled biopolja  trebušne votline (trebušne slinavke, jeter)


HIPOGLIKEMIJA, HIPERGLIKEMIJA – PREHRANA IN DIETA

 

V prehrano vključite kozjo ali kravjo sirotko – 2-3 dcl dnevno (ostalim mlečnim izdelkom, mleku pa se odpovejte)
Telesna aktivnost / dnevno vsaj pol ure
Prenehanje kajenja, pitje alkohola (v kolikor uživate)
dnevna kontrola sladkorja v krvi (domači – hišni  merilnik nivoja sladkorja v krvi)
• Uporaba našega bioenergijskega sistema – Biostimulator, kateri izboljšuje  pretok krvi – cirkulacijo in s tem boljšo oskrbo organov po krvi in kisiku, katera je zlasti motena pri sladkornih bolnikih zaradi pogosto že okvar na ožilju, posebno pri gangreni.

 

 

SEVANJE VPLIVA NA ZDRAVJE

 

hipoglikemija, hiperglikemijaPREVERJENO:  Rudolf Breuss, ugledni zeliščar, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov, je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije večkrat opozoril: “Vsi za rakom oboleli ležijo na zemeljskim sevanjem

vodnih žil. Zaradi tega je potreben Radiestezist, da izmeri sevanja”Nadalje omenja, da navkljub njegove učinkovite zeliščne kure ne bo ozdravljenja, če človek še naprej spi na škodljivih sevanjih! Uravnavanje sladkorja v krvi na naraven način!

Več o sladkorni bolezni, primeri gangrene si lahko ogledate tukaj.. Previsok kot tudi prenizek sladkor v krvi povzroča številna na daljši rok sistemska obolenja organov.