Spanje – nespečnost

Spanje – nespečnost2021-03-23T10:13:09+00:00

SPANJE – NESPEČNOST

Vzroki za slabo spanje, ko je prisotna kronična nespečnost  je pogosto geopatske narave. Zemeljsko sevanje podzemnih voda, hartmannove in curryeve mreže sevanj imajo velik vpliv na slab spanec ponoči. Neprespanost, prezgodnje zbujanje, zaspanost čez dan so znaki nekvalitetnega spanca.

Pogosto so rešitve meritev sevanj v spalnici.

Tako lahko poiščemo ugodnejšo pozicijo za spanje. To je naraven način za izboljšanje spanja. Za zdravljenje nespečnosti pa seveda lahko uporabite uspavala, tablete, pomirjevala, a to ni naravno. Zato je pomembno odkriti vzrok nespečnosti ter ga odpraviti.

SIMPTOMI, ZNAKI, DA IMATE SLABO SPANJE, KO VAS MUČI NESPEČNOST

So prisotni problemi z spanjem  zlasti med 1. in 4. uro zjutraj, kar pomeni, da se nahajate med spanjem na geopatogenem območju:

Prvi simptomi, znaki, da se postelja nahaja na škodljivem mestu so stalno slabo in nemirno spanje. Zbujanje ponoči med spanjem ob istih urah povzroča kronične motnje spanja. Ko imate jutranji glavobol, bolečine po telesu, okorelost, ne morete zaspati..

IZBOLJŠAJTE SPANJE – S TEM IZBOLJŠATE ZDRAVJE

Ukrepajte pravočasno, saj zgodnje alternativno – naravno  zdravljenje nespečnosti omogoča hitrejše ozdravljenje! S tem se preprečuje tudi razvoj težjih bolezni!

Svetovne raziskave v Svetu so pokazale, da motnje spanja povzročajo težje bolezni. Te so diabetes, demenca, parkinsonova bolezen, več je srčnih kapi zlasti med spanjem ponoči, delovnih kot prometnih nezgod. Seveda pa tudi težjih -rakavih.

Razlog je, da težave spanca ohromijo imunski sistem.

Ste pogosto čisto brez energije in volje zjutraj? Vas muči kronična neprespanost in stalna utrujenost?

Pogosti vzroki za nespečnost, motnje spanja in zdravja so sevanja. Poglejte si, kako izboljšati spanje in odpraviti nespečnost. Ko imate težave z spanjem,  kaj učinkovito pomaga na naraven način, je odgovor jasen.

Naročite naše profesionalne meritve sevanj in odkrijte pravi vzrok za nespečnost!

Tudi v primerih, ko je že postavljena zdravstvena diagnoza in je pogosto označena kot psihična težava, depresija, kot vzroki za motnje spanja…

 

KAJ UNIČUJE NAŠE SPANJE?

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

Vas muči kronična nespečnost, ste poizkusili že farmakološko zdravljenje in skoraj vse?

Ni rezultata, zakaj težave z spanjem vztrajajo?

Ker pogosto pravi vzroki nespečnosti niso odkriti!

Zato številni načini za naravno odpravljanje nespečnosti kot alternativno zdravljenje motnje spanja niso neučinkoviti.

Dokler spite na območju škodljivih sevanj ni pravih rezultatov. Hkrati je to vzrok, ki onemogoča regeneracijo telesa in celic, povzroča pa tudi različne zdravstvene težave in kronične bolezni. Pogosto tudi bolezni brez “vzroka”, kot tudi to, da se bolezni vračajo..

Naročite geobiološke  meritve sevanj že danes!

Odpravite slab spanec, privoščite telesu regeneracijo in zdravje za boljši jutri! Ko vprašanja, zakaj slabo spim in ne morem zaspati, da ste zjutraj brez energije.

Altera, ko vprašanje dobi odgovor!

Odpravljanje geopatskih vzrokov nespečnosti je najboljše naravno “zdravilo” in učinkovita pot do rešitve -spanja.

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!”

Problemi z spanjem so včasih tudi zaradi še neodkrite bolezni! Poglejte si, kakšne so učinkovite metode zdravljenja za izboljšanje spanca na naraven način! Odkrivamo vzrok nespečnosti kot bolezni.

Nespečnost pogosto nastaja zaradi nepravilnega položaja postelje!  Je hkrati vzrok, kateri onemogoča učinkovito zdravljenje problemov z spalnim procesom kot drugih zdravstvenih težav.

NASVETI, KAKO NARAVNO ODPRAVITI NESPEČNOST IN TEŽAVE Z SPANJEM

Geo sevanja (podzemne vode, Hartmann, kozmična sevanja) pogosto povzročajo kronične težave in bolezni!

V hujših kombinacijah pa tudi nespečnost oz. različne bolezni skritega vzroka..

Spanje na nevtralnem mestu v spalnici omogoča naravno alternativno zdravljenje nespečnosti!

S tem ustvarite optimalne pogoje za spanje, kjer ni motilnih sevanj na organe in žleze. Zlasti pa na žlezo epifizo, katera uravnava spanec!

Epifiza proizvaja hormon melatonin, kateri je potreben za spanje.

 

spanje, nespečnost, vpliv spanjana zdravje ljudi, zdravljenje nespečnosti

Dolgotrajni znaki in simptomi zaradi škodljivih zemljinih sevanj so:

 
 • ne morete zaspati, čutite odpor do spanja v spalnici

 • nočno  zbujanje,  se potite

 • nespečnost,  zbujanje ponoči ob isti uri – določenih urah (zlasti med 1. , 2. in 4.uro zjutraj)

 • imate nemiren spanec, motnje spanca, utrujenost in zaspanost čez dan, ste brez energije

 • imate jutranje glavobole, vrtoglavice, kronične bolečine v vratu in hrbtenice, sklepi

 • nemirno bitje srca med spanjem ponoči, aritmije, slabo dnevno počutje

 • slab krvni obtok, krči po nogah in rokah in mravljinčenje, mrzle noge, nervoza nog in nemirne noge, mrzle roke, revmatske težave 

 • občutite hlad  med spanjem v določenih predelih telesa, bolečine v nogah in rokah, mravljinci

 • spite raje v drugem prostoru (npr. dnevni sobi)

 • depresije, moreče sanje, nervoze, pretirano znojenje

 • morate ponoči večkrat na malo potrebo

 • slab imunski sistem, kronične težave, kronična utrujenost – ste kronično brez energije

 • se otrok pogosto obrača v postelji, nemirno spanje dojenčka, otroka (otroška spalnica)

 • vas nekaj “sili”, da ležite povprek, se zjutraj najdete na določenem predelu ležišča, je položaj telesa med spanjem neobičajen?

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE

Ti simptomi kot tudi znaki kažejo, da se vaša postelja nahaja na škodljivem mestu za spanje. Problemi z spanjem so samo en aspekt, katere povzroča zemeljsko sevanje. Težave se kažejo skozi bolezni, katere je moč odkriti na osnovi meritve geopatogenih sevanj!

 
 

Jemanje tablet za spanje je kratkotrajne narave z mnogimi tudi stranskimi učinki, katere pa samo maskirajo simptome – želite “zdraviti” posledico ali vzrok?

PRIPOROČAMO BIOSTIMULATOR – IZDELEK ZA NARAVNO IZBOLJŠANJE SPANCA

Ker sem zelo slabo spala, ponoči sem po dve ali tri ure presedela v kuhinji, ne vsako noč, velikokrat pa, sem se odločila za nakup Biostimulatorja. Od tistega dne spim mirno, če že se zbudim, hitro zaspim nazaj. Nič več ni sprehodov po stanovanju ponoči, tudi jutranji glavoboli so redkejši. Hvaležna sem Vam za Biostimulator, meni res pomaga. Anica P., Kranj

Več o pripomoček za boljše spanje, inovativna tehnologija, najdete tu..

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

spavanje, smetnje spavanja, loši san, nesanica, umornost

ODKRIJTE PRAVI VZROK ZA MOTNJE SPANJA, Z NAŠIM STROKOVNIM RADIESTEZIJSKIM PREGLEDOM SPALNICE – ODPRAVLJANJE NESPEČNOSTI NA NARAVEN NAČIN!

Najpogostejši vzroki  za nespečnost so kozmično sevanje v predelu glave in vratu! Povzroča težave z spanjem, motnje spanca. Ta vzrok pogosto onemogoča učinkovito zdravljenje vseh vrst bolezni!

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko spanje ni naključje”

MOTNJE SPANJA POVZROČAJO TEŽJE BOLEZNI

Med spanjem se namreč telo obnavlja, popravlja, regenerira.  Če pa je preobremenjeno, se proces obnove ne dogaja.

Imunski sistem (naš edini zdravnik) tako ne dobiva dovolj energije in s tem prekine procese, kateri so nujni za obnovo in celjenje.

Imunski sistem nas brani pred virusi, bakterijami, glivicami, nenadzorovano rastjo nenormalnih npr. rakavih ali benignih celic.

KAKO SEVANJE POVZROČA BOLEZNI IN MOTNJE SPANJA

Zemeljsko sevanje povzroča upad imunskega sistema, pomeni stres za celice in organe.   Zaradi stalne iritacije prihaja do preobremenitve organa ali žleze, kar se kaže skozi različne bolezni!  Tako kronične, avtoimune pa tudi rakave bolezni!

 
 

Pogosto tiste, katerih vzrok je “neznan”. Gotovo so vam znani primeri ljudi, kateri so zdravo živeli, bili športniki, pa so kljub temu zboleli za hujšimi boleznimi;

 
 

Spanje je pomemben dejavnik pri zdravju, saj potekajo med spanjem ponoči procesi obnavljanja telesa oz.samozdravljenja. Dober spanec pomeni hkrati zdrav počitek, brez zbujanj. Velja omeniti, da na spanje vplivajo še dodatni dejavniki, kateri lahko negativno delujejo. To so bolečine npr. hrbtenice, sklepnih delov, krči po nogah, vendar bi se tu posvetili zgolj spanju. Glede ostalih težav ali obolenj si lahko ogledate v rubriki “BOLEZNI”.

 

 

STE BREZ ENERGIJE IN VOLJE, STE ČEZ DAN ZASPANI?

Velikokrat se dogaja, da smo zjutraj bolj utrujeni kot zvečer, ko smo se odpravili k spanju. Razlogi in vzroki za to so dostikrat povezani zaradi nepravilnega položaja ležišča – sevanje, katere položaje se z strokovnimi radiestezijskimi meritvami da natančno ugotoviti in odpraviti.

 
 

PRIPOROČAMO ZANIMIV OGLED TV ODDAJE, NAŠEGA PRISPEVKA O TEM, KAKŠNI SO VZROKI ZA BOLEZNI IN MOTNJE SPANJA

ZDRAVJE JE TAKRAT, KO TUDI SPIMO NA ZDRAVEM MESTU

Ležišče na pozitivnem mestu se odraža v tem, da ima človek dovolj energije, zdravje. Obratno pa se dogaja pri ležišču na slabem mestu; Nastajajo motnje spanja, posledično čedalje slabše spanje.

Sevanja kot prvo slabijo spalni proces ter posledično naš imunski sistem in tako povzročajo kronične bolezni pa tudi resnejša obolenja.

Nemirno spanje kot  motnje spanja so povezana lahko zaradi tudi neodkrite bolezni.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS

SPANJE JE POTREBNO KOT ZRAK IN HRANA

KOLIKO SPANJA POTREBUJEMO?

Raziskave kažejo, da je povprečno potrebujemo 7-8 ur spanja, seveda veljajo tudi tu določene izjeme, pač nekateri več spanja, spet drugi manj.

Bistvena ni torej količina, temveč kvaliteta spanja

Poudariti je potrebno, da so v današnjem času še dodatno škodljivi vplivi okolja za ljudi bolj obremenilni kot nekoč in lahko že manjše spremembe povzročajo težave z spanjem .

KDAJ ZBOLIMO?

Običajno takrat, ko se poruši naše energetsko ravnovesje – imunski sistem. Pogosti vzroki za energetsko neravnovesje telesa so razna sevanja (podzemnih vodnih tokov, hartmanove mreže, kozmična sevanja, tehnična sevanja;). Neravnovesje med delom in počitkom, prehrano;

Praksa je pokazala, da so se številnim ljudem, kateri so spremenili položaje svojih ležišč na ugodnejša mesta in ali uporabili alternativne prostorske rešitve, težave zmanjšale ali celo prenehale v krajšem času. Pri določenih pa traja dlje, odvisno od samega nivoja težave ali bolezni.

OTROK IN SPANJE, TEŽAVE Z SPANJEM

Otrok je zelo občutljiv na moteče sevanje (nekje do svojega 4.leta starosti) in se v določenih primerih pogosto obrača v postelji, običajno na nasprotno stran.

Tudi nemirno spanje dojenčka lahko povezujemo z nepravilnimi položaji – predeli glede na sevanje.

Dojenčki v velikih primerih resda kljubujejo krčem, pa vendar ne zmeraj.

Primerna – zdrava lega ležišča za otroka ali dojenčka lahko pripomore k boljšemu spanju in splošnemu zdravju in ter hkrati tudi boljši otroški imunski sistem.

NESPEČNOST (INSOMNIA) JE LAHKO TUDI ODRAZ BOLEZNI

Številne raziskave spanja so pokazale, da ima probleme s spanjem več kot 20% populacije. Spanec je zelo povezan z endokrino žlezo Epifizo (7.čakra – nahaja se v zgornjem možganskem predelu). Epifiza torej proizvaja hormon melatonin, kateri uravnava budnost in spanec. Nepravilno delovanje žleze epifize torej lahko povzroča težave in motnje spanja .

Z leti spanec upada, naše raziskave pa kažejo tudi, da ima veliko mlajše populacije v dokaj veliki meri tudi že težave s spanjem. Iz tega je razvidno, da ni vse povezano zgolj z starostjo, celo nasprotno.

Številna so tudi  dejstva, primere naših strank, katere so bile starejše nad 60 let, ko doma niso imeli dobrega spanja se jim je izboljšal drugje -dopust itd.  Ali pa ko so se za določen čas preselili (obisk k svojcem, dopusti..) so pa spali brez težav.

Nespečnost je lahko tudi posledica bolezni. Ta težava je lahko kratkotrajne narave (stresi, psihični napori..), lahko pa traja tudi dlje časa. V tem primeru je dobro ugotoviti vzroke, kateri so lahko posledica nepravilnega položaja ležišča.

Spalnica kot tudi pisarna je pomemben prostor za izmero sevanj.

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

PRIPOROČAMO NARAVNO ” ZDRAVILO ” ZOPER NESPEČNOST

Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer spanje je ovira! Z vami že od 1996

 • Detekcija škodljivih sevanj v stanovanju – spalnica ( pogosti vzroki za motnje spanja in nespečnost). –Alternativno naravno zdravljenje nespečnosti, motenj spanja, spanca omogoča Radiestezija.

  Radiestezist pogosto odkrije pravi vzrok za nespečnost.

 • Pripomoček za izboljšavo spanja in uspavalni proces BIOSTIMULATOR

 • Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo! (alternativno zdravljenje nespečnosti, motnje spanja, slab spanec, zbujanje ponoči, pomanjkanje energije). Bioterapevt oz. bioenergetik za boljše spanje, brez kemije!

 • Pregled Aure (pregled  celega telesa organov in žlez, kateri lahko pokaže disfunkcije le teh, kot še neodkrite bolezni, katere povzročajo tudi težave z spanjem.)

NAROČITE MERITVE SEVANJ

Elektronsko naročilo

ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

IZBOLJŠAJTE ZDRAVJE Z NAMI!

Opombe: V primeru težav in obolenj, zdravljenja se posvetujte z zdravnikom!

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top