PREVENTIVNI CELOSTNI PREGLED ŽLEZ IN ORGANOV CELEGA TELESA

 

Računalniška preiskava, diagnostika in zdravstveni pregled celotnega telesa omogoča naprava Gdv Kirlian sistem, kateri omogoča energetska diagnostika stanja organizma tudi  že v zgodnji fazi – tudi ko težave še niso razvite, so pa vidne tendence k boleznim in ali trenutno stanje telesnih organov; Celotni preventivni pregled organizma za vse, katere zanima zdravje na enem mestu!

 

KAKŠNE  PREDNOSTI IMA PREVENTIVNI PREGLED CELEGA TELESA Z KIRLIANOVO KAMERO GDV?

diagnostika celega telesaCelotni pregled – diagnostika telesa zajema storitev “vse na enem mestu” ni invaziven in je neboleč in se priporoča praktično vsem starostnim skupinam ljudi. Postopek celostnega zdravstvenega pregleda traja okvirno 20 min, skupno z analizo celega stanja organov in žlez in organov pa okoli 45-60 min. Rezultate analize stanja dobite v pisni obliki.

V Rusiji je ta računalniška zdravstvena preiskava organov celega telesa uporabljena v šolski medicini zaradi hitrejše opredelitve k diagnozi in se uporablja tako preventivno kot tudi kurativno. V kurativnem smislu je mogoče analizirati različne metode zdravljenja, vpliv zdravil in njihovo učinkovitost na zdravje klienta. Pogosto  v praksi so torej “običajni” pregledi včasih (pre)dolgi zaradi čakalnih dob in se tako pravi vzrok odkrije lahko pozno.

•IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE, PA NE VESTE ZARADI ČESA IZVIRAJO?

 

• Ste brez energije, vas mučijo kronične bolezni, pogoste bolečine, imate težave z spanjem in ne najdete pravega odgovora in rešitve?

 

Analiza Aure človeka prikaže tudi predhodna stanja obolenj, katera še niso fizično razvita in prisotna v telesu (medicinsko še niso zaznavna), se pa kaže tendenca k razvoju bolezni – kar pa omogoča pravočasno ukrepanje še pred nastopom bolezni.

 

PREHITITE SIMPTOME IN ZNAKE ŠE PRED BOLEZNIMI!

V Auri človeka se nahajajo torej vsi zapisi bolezni, zdravstveni preventivni pregled in diagnostika celotnega telesa pa omogoča Kirlianova kamera GDV.

Več o pregledu Aure najdete tukaj..

OPOMNIK:  Celotni pregled Aure organizma ni zamenjava za uradni pregled pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine!

LOKACIJA: Pregledi se izvajajo na Vrhniki (20km od Ljubljana) po predhodnem naročilu na gsm: 041 716 195 ali preko kontaktnega obrazca!