PREVENTIVNI  PREGLED CELEGA TELESA, ŽLEZ IN ORGANOV

 

Računalniška preiskava, diagnostika in zdravstveni pregled celega telesa omogoča naprava Gdv Kirlian. To je napredni sistem, kateri omogoča energetsko diagnostiko stanja celega organizma tudi  že v zgodnji faz. Zgodnja faza pomeni tudi, ko težave še niso razvite, so pa vidne tendence k boleznim in ali trenutno stanje telesnih organov;

Celotni preventivni pregled organizma za vse, katere zanima zdravje na enem mestu!

KAKŠNE  PREDNOSTI IMA PREVENTIVNI PREGLED CELEGA TELESA Z KIRLIANOVO KAMERO GDV?

diagnostika celega telesaCelotni pregled – diagnostika telesa zajema storitev “vse na enem mestu” ni invaziven in je neboleč. Priporoča praktično vsem starostnim skupinam ljudi. Postopek celostnega zdravstvenega pregleda traja okvirno 20 min, skupno z analizo celega stanja organov in žlez in organov pa okoli 45-60 min.

Rezultate analize stanja dobite v pisni obliki.

V Rusiji je ta računalniška zdravstvena preiskava organov celega telesa uporabljena v šolski medicini zaradi hitrejše opredelitve k diagnozi. Uporablja tako preventivno kot tudi kurativno.

V kurativnem smislu je mogoče analizirati različne metode zdravljenja, vpliv zdravil in njihovo učinkovitost na zdravje klienta.

Pogosto  v praksi so torej “običajni” pregledi včasih (pre)dolgi zaradi čakalnih dob in se tako pravi vzrok odkrije lahko pozno.

 

•IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE, PA NE VESTE ZARADI ČESA IZVIRAJO?

• Ste brez energije, vas mučijo kronične bolezni, pogoste bolečine, imate težave z spanjem in ne najdete pravega odgovora in rešitve?

Analiza Aure človeka prikaže tudi predhodna stanja obolenj, katera še niso fizično razvita in prisotna v telesu (medicinsko še niso zaznavna), se pa kaže tendenca k razvoju bolezni – kar pa omogoča pravočasno ukrepanje še pred nastopom bolezni.

 

PREHITITE SIMPTOME IN ZNAKE ŠE PRED BOLEZNIMI!


V Auri človeka se nahajajo torej vsi zapisi bolezni, zdravstveni preventivni pregled in diagnostika celotnega telesa pa omogoča Kirlianova kamera GDV.

Več o pregledu Aure najdete tukaj..

OPOMNIK:  Celotni pregled Aure organizma ni zamenjava za uradni pregled pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine!

LOKACIJA: Pregledi se izvajajo na Vrhniki (20km od Ljubljana) po predhodnem naročilu na gsm: 041 716 195 ali preko kontaktnega obrazca!