PLAČILNI POGOJI IN DOLOČILA NAKUPA IZDELKOV

Naročilo preko spleta je možno trenutno le preko telefona ali elektronske pošte (spletna stran ni zasnovana za nakupe), na osnovi katerega pripravimo račun in vam ga pošljemo bodisi elektronsko ali po klasični pošti;

1:Blago bo kupcu dostavljeno na dom v roku 15 dni od plačila preko javnih ali privatnih poštnih služb. Kupec lahko prevzame blago tudi v skladišču/ sedežu podjetja in v tem primeru je dolžan pregledati  in odpreti originalno embalažo skupaj s sodelavci podjetja, pregledati količino in neoporečnost blaga.  V kolikor bi prodajalec iz objektivnih razlogov ne mogel izpolniti dobave blaga v predvidenem roku, ima kupec pravico razveljaviti naročilo.

2.GARANCIJA:

Podjetje Altera Roman Svetlin s.p., Na ledinah 10, Ihan daje garancijo na proizvode 1 leto od nakupa pri normalni uporabi z predložitvijo originalnega računa podjetja. Izdelki so namenjeni le osebni rabi.

3.PRAVICA DO ODSTOPA

Kupec ima pravico do odstopa od nakupa preko spleta v času 14 dni od prejema izdelka po pošti. V tem primeru mora kupec blago vrniti prodajalcu v roku 14 dni v enaki količini, kvaliteti in originalni embalaži skupaj z računom na sedež podjetja. Prodajalec se zavezuje v roku 14 dni od prejema blaga do povračila kupnine. V primeru, da je vrnjeno blago poškodovano ali brez originalne embalaže, originalnega računa, kupec ni upravičen do povračila nakupa.

 

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje, že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo