Pozitivna

POZITIVNO ZEMELJSKO MAGNETNO SEVANJE

Zemeljsko magnetno polje je kombinacija več sevanj. Ločimo pozitivno in škodljivo sevanje. Vplivi tovrstnih sevanj na zdravje ljudi so številni.

pozitivno sevanje, škodljivo sevanjeNa pozitivnih sevanjih, mestih so denimo postavljene stare Cerkve. Znani  primeri v Sloveniji so Kurešček pri Igu, Bukovniško jezero, Pokljuka, Brezje na Gorenjskem. … Podobno je tudi pozitivno sevanje prisotno drugje po svetu (Lurd-Francija, Međugorje..).

Pozitivno sevanje deluje na človeka, živali, rastline blagodejno, odpravljajo se blokade na telesu in s tem avtomatično krepi zdravje. Znani so tudi primeri “čudežnih” ozdravitev ljudi, kateri so obiskali kraje, kjer je prisotno pozitivno magnetno polje – sevanje (pozitivne energetske točke – mesta na Zemlji).

Vendar bomo v rubriki “DUALIZEM ” tudi pojasnili vlogo Yina in Yanga – ravnovesja.

KAKO BI IZGLEDALO, ČE BI BILI 24/7 UR PRISOTNI SAMO NA POZITIVNEM SEVANJU?

Le to pa ne bi omogočalo zdravja, prej obratno. V življenju je pomembno ravnovesje v vsem. Tako v dobrem kot v “slabem”. Dualizem ali dvojnost, dobro v slabem in slabo v dobrem je ravnovesje.

Naš (materialni) svet se sestoji iz dvojnosti. Naprimer moški in ženski del, ni obstoja eno brez drugega. Enako velja za pozitivno sevanje kot škodljivo sevanje.

Škodljiva

ŠKODLJIVO SEVANJE

sevanje, sevanja, pozitivno sevanjeNasprotje pozitivnega je negativno- škodljivo sevanje.

Znani naravni Radiestezisti so maček, mravlje, določene rastline, katere prav tako uspevajo na negativnem – škodljivem sevanju.

Rudolf Breuss, priznani avstrijski zdravilec, zeliščar in avtor knjige ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE je zapisal:

Imejte v mislih tudi to, da večina za rakom obolelih leži nad škodljivimi zemeljskimi sevanji. Zato je potreben Radiestezist za pregled- meritev sevanja.

KAKO ZEMELJSKO SEVANJE VPLIVA NA ZDRAVJE LJUDI?

V krvi imamo železo. Magnet in železo medsebojno interferirata. Torej, kjer mreže magnetne polja se nahajajo na nekem organu to povzroči neravnovesje le tega. To pa sčasoma ustvari zdravstvene težave.

TEŽJE BOLEZNI POVZROČA DALJŠA IZPOSTAVLJENOST ŠKODLJIVIM A TUDI POZITIVNIM SEVANJEM

Škodljivo – negativno sevanje – zemeljski žarki  za človeka torej povzročajo žal tudi najhujša obolenja – rakava obolenja! Bolezen – kot problem bivališča znano tudi kot sindrom “bolnih” stavb, hiš, stanovanj..

Največji problem zemeljskih sevanj predstavlja dolgotrajna izpostavljenost -koncentracija le tem. To so prostori v hiši- ali stanovanju: spalnica, otroška soba, pisarna – delovni prostor.

In to ne glede, ali gre za pozitivno sevanje ali škodljivo sevanje.

SEVANJE – TEŽAVE SO ODVISNE OD KONCENTRACIJE TER TAKO JAKOSTI

Preprosto gledano, predstavljajte si, da v 1dcl kozarec vode stresete eno žličko sladkorja – voda postane sladka in ni več ista kot brez sladkorja (visoka koncentracija za 1dcl)

Drugo, predstavljajte si, da enako količino (glede na predhodno-nizka koncentracija) stresete v denimo 1000 literški sod ali morje, bi sploh lahko opazili spremembo?

 S tem smo želeli ponazoriti koncentracijo – čas ko smo izpostavljeni škodljivemu sevanju. Problem nastaja, ko smo (pre)dolgo izpostavljeni negativnem delovanju sevanja. Zato je spalnica osnovni prostor za merjenje zemeljskega magnetnega polja.

Dualizem

ZAKON POLARNOSTI

Mati Narava ne pozna predznakov (pozitivno, negativno). Dejstvo je, da živimo v svetu polarnosti, dvojnosti, nasprotij, bolj znano kot Yin in Yang.  Vse tako nam pozitivno kot negativno je “koristno” za nas v proporcu.

NEKAJ NASPROTIJ – Yin in Yang:

pozitivno sevanje, blagodejna sevanja•dan /noč (posledica pomanjkanja svetlobe)
•črno/belo
•bolezen / zdravje
•moški/ženska
•poplave / suša
•pozitivno sevanje/škodljivo sevanje

Vedno gre za prepletanje Yina in Yanga, eno v drugem. Kadar prevladuje eno določeno stanje pomeni, da je nečesa preveč in s tem drugega premalo. Ko je ravnovesje (idealno stanje) smo denimo zdravi, polni energije..

POSKRBIMO ZA RAVNOVESJE ENERGIJ V SPALNICI

Naprimer 1-2 dcl vina je koristno za zdravje, 5 litrov dnevno pa bi nam škodovalo.  Sevanje pri Altera obravnavamo enako: ko so si pozitivna  in negativna sevanja uskljajena  so v ravnovesju, nam to ne povzroča težav. Problemi pa nastajajo, ko gre za prevlado tudi tako imenovanega pozitivnega sevanja ali negativnega.

Radiestezist zato najpogosteje opravlja meritve sevanja v hiši.

Radiestezijska detekcija sevanj omogoča postavitev ležišča na najprimernejša mesta, lokacije – nevtralno sevalno mesto!

V kolikor to v določenih primerih ni izvedljivo, priporočamo manj obremenjena spalna mesta ali delovna mesta v pisarni. Včasih je potrebna tehnična nevtralizacija sevanj.

Priporočamo

PRIPOROČAMO

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka” – avtoimune in to že na celičnem nivoju. Vzroki so  globalne zemeljske mreže sevanja, geobioloških lomov, prelomnic v zemeljski skorji, vodne žile.

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (določanje nevtralnih, zdravih mest za spanje, pisarno, bivanje)

Diagnostični energetski pregled slikanje Aure GDV (pregled biopolja organov tudi v zgodnji fazi)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (za odpravljanje bolezenskih pojavov)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem)

Naročite meritve škodljivega sevanja
” ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE ”

pozitivno sevanje, škodljivo sevanjeNA KAKŠNEM MESTU SPITE VI? PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

Izdelamo skico sevanja v  stanovanju- sobi, spalnici, pisarni. Označimo slabe – škodljive energijske točke, pozicije na postelji in prostoru, analiziramo osebe in svetujemo.

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, iskanje – detekcija podzemne vodne žile, kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanje postane “vidno”…

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo