Opis

SPANJE VPLIVA NA ZDRAVJE

Spanje ima velik vpliv na zdravje saj obnavlja telo in regenerira.  Motnje spanja, nespečnost, zbujanje ponoči pa vodi k boleznim. Nekvalitetno spanje je povezano z številnimi boleznimi. Te so srčno -žilne bolezni, diabetes, parkinsonova bolezen, pa tudi rakava obolenja. To so dokazale svetovne študije, raziskave o vplivu spanja na zdravje ljudi. Zdrav spanec je enako pomemben kot hrana in zrak.

Pogosto je zemeljsko sevanje podzemnih voda, hartmanove in curryeve mreže vzrok vašim težavam!

spanje, zdravljenje nespečnosti, vzroki motnje spanjaVpliv spanja na zdravje je večji, kot si lahko zamislite.

V naši praksi ocenjujemo, da motnje spanja povzročajo okoli 80% različnih bolezni.

Zato pogosto tudi zdrav življenski stil ni dovolj za zdravje, kar kažejo primeri ljudi.

NESPEČNOST, KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI SPANJE?

Naravno zdravljenje motnje spanja, nespečnosti se začne prav v spalnici! V določenih situacijah je telo obremenjeno z geopatskimi vzroki – sevanji. Ti obremenjujejo spalni proces in različne organe pri ležanju. Ker so prisotni vsako noč na istih predelih telesa, se prično dogajati spremembe na prizadetih organih.

To povzroči kronični upad imunskega sistema, telo postaja vse manj odporno proti boleznim, virusom. To vpliva na vse celice telesa, katere lahko spremenijo zapis v benigno kot maligno obliko, te spremenjene pa oslabljen imunski sistem ne prepozna in ne uniči.

spanje vpliva na zdravje

Nekvaliteten spanec, zbujanje z glavobolom (simptomatska sporočila našega telesa v obliki težav, bolečin…, bolezni, pogosto ignoriramo, utišamo z raznimi tabletami).

Daljša obdobja motnje spanja, zbujanje ponoči ali celo nespečnost pa vodi k težavam in boleznim, katerim pravimo, da so vzroki ” neznani “.

Dokazano nastaja tudi več delovnih kot tudi prometnih nezgod.

KAKO NAD MOTNJE SPANJA IN NESPEČNOST?

Pravo in celovito zdravljenje nespečnosti pomeni “ozdravitev” pravih vzrokov, ne simptomov.

Naše zdravje je v veliki meri odvisno od kvalitetnega spanca, saj le zdravo in kvalitetno spanje krepi naš imunski sistem. To nam daje življensko potrebno energijo, veselje, voljo, obnavlja telo. Če je temu tako, smo lahko brez skrbi da ležimo na pozitivnih mestih za počitek.

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE!

Sprašujemo se torej, zakaj nas pestijo različne težave, bolezni! Ne pomislimo pa, da se skriti vzroki za nespečnost pogosto nahajajo prav doma – v spalnici! Pogosto mislimo, da je slabo spanje in nespečnost le slučajnost, ki pride zgolj z leti..

Zdravljenje nespečnosti se torej začne prav v spalnem prostoru, kjer težave z spanjem pogosto izvirajo in povzročajo različne oblike bolezni!

Naročite meritev sevanj – izboljšajte spanje in zdravje

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SPANJE JE OVIRA”

Simptomi

 TEŽAVE SPANJA ZARADI NEPRAVILNIH POLOŽAJEV LEŽIŠČ

jutranji glavoboli, pomanjkanje energije, slab spanec, spanje•motnje spanja – zbujanje ponoči ob istih urah –  zlasti med 2. in 4.uro zjutraj, nespečnost, glavoboli (tudi jutranji glavoboli)

•prehladi, dihala, alergije, težave z nogami, težave, bolečine z sklepi, težave z hrbtenico

• motnje krvnega obtoka (mrzle noge, roke, krči), depresije, bolečine po samo določeni strani telesa

•otroki se obračajo ponoči na drugo stran postelje, prebujanje med spanjem, šklepetanje z zobmi

• ležanje na vedno določen konec postelje, ležanje povprek, potenje. . in na konec koncev tudi bolezni

TEŽAVE Z SPANJEM – TEŽAVE Z ZDRAVJEM

Različno sevanje torej različno vpliva na človeka, določena sevanja vplivajo v prvi vrsti na spanje, druga vrsta pa na žleze in organe.

spanje vpliva na zdravje, vzrok motnje spanja, zbujanje med spanjemŽe znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je pomagal številnim ljudem (ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov).

  V svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42.dnevni post) je zapisal:

Nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na področju škodljivih zemeljskih sevanj!

V svoji bogati praksi je ugotovil, da večinoma ljudje, katere je zdravil, so zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na področju vodnih in zemeljskih križih sevanja.

To so izmerili in potrdili radiestezisti..

Dokler obstajajo vzroki, obstajajo tudi posledice !!

Pregled organizma

PREGLED ŽLEZ IN ORGANOV TELESA AURA GDV

nespečnost, pregled celega telesa, vzrok nespečnosti, zbujanjeMotnje spanja, pogosto prebujanje včasih kažejo tudi lahko na bolezensko stanje

Slikanje Aure (GDV tehnologija-alternativni pregled telesa – slikanje koron prstov roke)

Rezultati funkcije organov se digitalizirajo v računalniku, vsak prst roke je povezan z številnimi notranjimi organi.

To pa hkrati pomeni tudi zgodnji alternativni pregled energetskih pretokov organov in njihove nepravilnosti (žarišča bolezni).

Tudi v že zgodnjem stanju, ko se težave še niti niso razvile.

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA”

Vpliv sevanj

OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE

Med spanjem je v določenih primerih naše telo izraziteje izpostavljeno določenim stalnim sevanjem podvodnih tokov, hartmanove mreže, kozmičnim. V določenih situacijah tudi elektrosmog – elektromagnetnimi sevanji.

Na predelih telesa(organih) koder poteka sevanje, nastajajo težave in blokade energetskih pretokov, kar pomeni, da določen organ ne dobi več dovolj zadostne energije in začne obolevati.

MERITEV SEVANJ POGOSTO ODKRIJE VZROK NESPEČNOSTI

Sevanja so nevidna, brez vonja, ne da se jih prijeti in so zato skriti sovražniki zdravja! Le te pa lahko merimo s pomočjo inštrumentov in so kot taki najpomembnejši vzroki bolezni.

sevanje, vpliv sevanja na zdravje in spanje, nespečnostKot npr. računalnik, TV, hladilnik…oddaja elektromagnetna sevanja, katera z našimi čutili ne zaznavamo pa vemo samoumevno da obstajajo.
Torej, vsaka težava ima svoj vzrok, prej ko ga odkrijemo, boljše je in neprecenljive vrednosti.

Če ne odpravite vzroka, kateri povzroča težave kot motnje s spanja, je to podobno, kot bi na napr. vašem vrtu obrezovali plevel.

Dokler ga ne boste izpulili z korenino vred, ga boste lahko stalno obrezovali (se ukvarjali z posledico).

To velja tudi v ostalih, bolezenskih primerih. Prav zato je pravilna lega vaše postelje naravno zdravljenje nespečnosti in to brez stranskih efektov!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA”

VIDEO PRIKAZ: RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJ

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo