Bioenergija – bioterapija

Zdravljenje

Bioenergija je naravna alternativna pomoč pri vseh oblikah bolezni. Bioenergetik deluje tudi na daljavo! Izboljšajte svoje zdravje in počutje na naraven način, poglejte si alternativne metode – alternativno zdravljenje z bioenergijo.

 

Energijske terapije priporočamo za:

bioenergetsko-zdravljenje

•  ZA DVIG IMUNSKEGA SISTEMA

• ZA ZDRAVLJENJE  RAZLIČNIH OBOLENJ (ALERGIJE, KRONIČNA, AVTOIMUNA, RAKAVA OBOLENJA)

PROTIBOLEČINSKE TERAPIJE (HRBTENICA, GLAVOBOLI, SKLEPI, MIŠICE-MIALGIJA)

• ZA DETOKSIKACIJO TELESA (USMERJENA, RAZSTRUPLJANJE)

• ZA HITREJŠE OKREVANJE PO OPERACIJAH, REHABILITACIJA ZA ŠPORTNIKE -TUDI DO 5X HITREJE!

Kakšne so prednosti, katere nudi bioenergija?

 

Rezultati izboljšanj so običajno hitri, pogosto tudi po prvi energijski terapiji! V primeru težjih obolenj pa je potrebno izdelati več terapij. To je odvisno od posameznega primera. Je brez stranskih efektov, kateri pogosto izzovejo dodatne nove bolezni in tako uporabo čedalje več zdravil. Bioenergetik priredi energijsko bio terapijo v skladu z posameznikovimi težavami.

 

IMATE KRONIČNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE? STE V STRESU, SE SLABO POČUTITE, STE BREZ ENERGIJE, PA NE VESTE ZAKAJ IN KAKO JIH ODPRAVITI?

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES – NAROČITE NAŠE ALTERNATIVNE STORITVE IN POMOČ!

GSM: 041 716 195

•Priporočamo tudi naš preventivni  pregled celega telesa z sistemom KIRLIAN GDV-DIAGNOSTIKA

 

Altera, vse alternativne storitve na enem mestu – z Vami že od 1996

Cenik

Kakšna je cena  za bio terapija?

Koliko Vam pomeni zdravje, izboljšanje oziroma odprava ali zmanjšanje problema? Osebno ne poznam odgovora, smo  pa v skladu z dostopnostjo storitev vsem oblikovali osnovno ceno za naš trud, znanje in stroški povezani z delom;

 

Možnosti naročila terapij:

• 1 Terapija – 45 Eur / prvi dan obiska

• 3 terapije (cikel terapij -paket) -120 Eur / na prvi dan obiska

Za optimalen rezultat priporočamo pri težjih obolenjih cikel  3 terapij, kateri se po potrebi ponovi.

*Opomba.: +++ Strinjamo se , da je zdravje nemogoče ovrednotiti, zato vam dopuščamo, v kolikor je v vaši moči, da nas dodatno nagradite po želji. Veseli bomo dodatne nagrade – (v kuverti) po vaših željah. S tem boste podprli in pospešili naše neodvisne projekte, ter dali vedeti sebi in nam, da vam je zdravje prioriteta v življenju.

Iskrena hvala!

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS – ODPRAVITE UČINKOVITO TEŽAVE, ŽIVLJENJE BO LAŽJE IN KVALITETNEJŠE!!!

 

Bioenergija je učinkovita pri vseh vrstah obolenj, od kroničnih bolezni, avtoimunih ter tistih, katere veljajo pogosto za “neozdravljive”.  Priporoča se tudi po operacijah, saj se rane bistveno hitreje celijo in je s tem hitrejše okrevanje. Priporočamo ljudem, kateri se zdravijo s kemoterapevtskimi sredstvi, saj le ta zmanjšujejo imunski sistem..  Bioterapija hitreje telo razstrupi stranskih učinkov kemoterapij ali obsevanj kot so slabosti, izpadanje las, ko ni apetita po hrani..

Bolezen je splet določenih ostalih dejavnikov kot so tudi negativne emocije človeka, dolgotrajni stres, pogostih ostalih skritih vzrokov, kateri vplivajo na organizem. Bioenergetik uskladi te energije, saj človek ni samo fizikalno bitje, temveč mnogo več od tega!

Kateri so skriti vzroki bolezni?

Večina njih vpliva na nas prav med spanjem, ko se telo regenerira in popravlja. Če je ta proces moten, prihaja do zmanjšanega delovanja imunskega sistema, kateri rezulati so pogosto hujše “neozdravljive” ali ponavljajoče se bolezni. Zdravljenje je tako učinkovitejše, ko “ozdravite” vzrok, ne glede na izbiro metode zdravljenja (uradno ali alternativno zdravljenje). Več o vzrokih najdete tu..

Bioterapija je bazirana na dvigu imunskega sistema. Rezultati bioterapije večinoma presegajo meje človekovega razuma in so pogosto označene kot čudežne, kar je v številnih primerih vidno iz medicinskih preiskav, katerih poročajo ljudje, kateri so koristili naše naravne metode zdravljenja različnih bolezni, tudi ko zdravila odpovejo. Druga dobra  stran je v tem, da ni prisotnih nobenih škodljivih stranskih efektov, kateri pogosto povzročajo dodatne druge bolezni.V praksi poroča približno 95 % ljudi o izboljšanju zdravstvenega stanja ali zmanjšanja težav kot tudi o ozdravljenju. To pa pomeni lažje in kvalitetnejše  življenje! Več o izjavah strank najdete tu..

Bioterapija

BIOENERGIJA JE INTELIGENTNA ENERGIJA, INFORMIRANA IN KOT TAKA POPOLNA!

Izhaja iz grške besede bios (življenje) in energia, torej življenjska energija – bioenergija. Brez nje ni življenja, pretaka se po našem organizmu. Kadar se pojavi nekje višek ali manjko le te, nastajajo blokade in s tem bolezni!
Alternativno zdravljenje z bioenergijo, polaganje rok  obstaja po vsem Svetu od nastanka človeka. Upravičeno bi rekli, da so te metode ene izmed najstarejših..
bioterapevt, bioterapija, alternativno zdravljenje z bioenergijoČisto preprosto, ko imamo na nekem predelu bolečino, ali se udarimo, avtomatično tja položimo roke mar ne?

Cilj alternativnega zdravljenja z bioenergijo BQT je poleg zmanjšanja ali odstranjevanja zdravstvenih težav, obogatiti človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto. Bioenergija vedno poskuša rešiti primarno težavo oz. vzrok, ki bi sicer onemogočal okrevanje.

Bioterapija BQT v sodelovanju s klasičnim medicinskim zdravljenjem pokriva široko področje, od preventive do zdravljenja vseh fizičnih in psihičnih bolezni! Gre za uspešno, neinvazivno  metodo zdravljenja z blagodejnim učinkom, ne glede na bolezensko stanje, katerega  obravnava bioenergetik.

Pri energijski terapiji ne postavljamo nobenih diagnoz in nikakor ne posegamo v uradno medicinsko stroko, kot tudi jemanje zdravil. Izboljšanje zdravstvenega stanja po terapiji z bioenergijo se velikokrat lahko ugotovi le na podlagi ponovnega zdravniškega pregleda.

KAKO IZGLEDA TRETMAN – ZDRAVLJENJE Z BIOENERGIJO? (ogled videa -bioterapija)
Bioterapija se izvajaja lahko skupinsko in tudi induvidualno. Osebno prakticiram individualno, z razlogom – stranki se posvetim bolje, saj Bqt terapija nudi to, da torej poleg same bioterapije ugotovimo nepravilne življenske vzorce, katere je pomembno (če so) odpraviti-zamenjati. Na podlagi uradne diagnoze obsevamo prizadeta mesta z bioenergijo. Pomembno je upoštevati cikel terapevtskih dni zaporedoma! Predhodno se je potrebno naročiti!

OBSTAJAJO REAKCIJE?

Reakcije so po večini bodisi mravljinci, toplota, hlad..Izboljšanja se kažejo praktično že po prvih dneh tretmana, sam učinek cikla terapij pa deluje približno v razponu 15-90 dni. Primeri akutnih stanj, težkih boleznih je treba terapevtski cikel večkrat ponoviti .V določenih primerih gre v začetku lahko do poslabšanja, vendar je to le navidezno in hkrati potrebno.

OBSTAJAJO KAKE OMEJITVE PRI ZDRAVLJENJU Z BIOENERGIJO?

Ne. Uporaba metode je koristna tako za otroke kot za odrasle, ne glede na bolezensko stanje posameznika, komur se bioenergija izvaja.

Pogoste bolezni

Alternativno zdravljenje
POGOSTA OBOLENJA, S KATERIMI SE KOT BIOENERGETIK SREČUJEM V PRAKSI

  POMOČ IN ODPRAVLJANJE ZDRAVSTVENIH TEŽAV Z BIOENERGIJO:

BIONERGIJA SE PRIPOROČA:

:– ALERGIJE, AVTOIMUNE BOLEZNI
– ALZHEIMERJEVA BOLEZEN
– ARTROZA
– ASTMA
– BOLEZNI  PSIHA, GLAVE
– DEGENERATIVNE BOLEZNI PLJUČ
– MULTIPLA  SKLEROZA
– MASTITIS
– KIFOZA, SKOLIOZA
– GANGRENA
– HERPES
– NEPLODNOST, ZANOSITEV
– EPILEPSIJA
– ENTEROKOLITIS
-(Chrovnova bolezen, ulcerozni kolitis)

– ODPRAVLJANJE BOLEČIN

 

– BOLEZNI JETER,
– BOLEZNI LEDVIC
– BOLEZNI OČI
– BOLEZNI OTROK
– BOLEZNI SRCA
– BOLEZNI ŽELODCA
– KRČNE ŽILE
– IŠIJAS, HERNIA
– MEHUR
– HEMEROIDI
– TUMORJI
– DIABETES
– ČREVESJE
– PUTIKA,  PROTIN- RAK, METASTAZE, TUMOR- PROTIBOLEČINSKE TERAPIJE

– NEVROLOŠKE BOLEZNI – Parkinsonova bolezen, Multipla skleroza..

–  ALS (AMIOTROFIČNA LATERALNA SKLEROZA

–  HENOCH SCHONLEIN PURPURA ( HSP )

 

Nemogoče je tu našteti vse bolezni s katerimi se srečujemo kot terapevti, v primeru, da vaše ni na seznamu, nas prosimo kontaktirajte o možnostih!

Pomoč, energijsko alternativno zdravljenje z bioenergijo / bioterapijo ni nadomestilo za zdravljenje pri zdravniku!

POGOSTI VZROKI ZA BOLEZNI SE SKRIVAJO V ŠKODLJIVIH ZEMELJSKI SEVANJIH, ZATO JE PRIPOROČLJIVA TUDI NAŠA DETEKCIJA SEVANJ- OZDRAVITE VZROKE, NE SAMO POSLEDICE!

Ni naključje, da je svetovno znani zeliščar Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije navedel:

Vsi kateri obolevajo za hujšimi boleznimi, rakavimi ali kroničnimi, naj obvezno pokličejo radiestezista, da izmeri sevanja, ker če ležijo na vodnih žilah, tudi moja sicer učinkovita protirakava kura ne more pomagati!

 

“ALTERA, PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”Bioenergija, bioterapija, bioenergetik, bioterapevt v Ljubljani, Kranju, Kamniku, Celju,Mariboru, Domžalah,Kopru, Hrastniku, Trbovljah,Krškem, Novemu mestu, Ptuju, Šoštanju, Slovenj Gradcu,Ravnah na Koroškem, Postojni, Portorožu, Izoli, Novi Gorici, Ilirski Bistrici, Kočevju, Ribnici, Cerknici, Pivki