Postelja

ZDRAVA POSTELJA, BIO LEŽIŠČE

Zdrava postelja je ta, katera ni obremenjena z sevanji! Radiestezijske preverbe sevanja v spalnici so potrebne, da bo vaše bio ležišče in spanje zdravo, na zdravem mestu. Zdravje se začne pri spanju, naj ga ne ovirajo sevanja podzemnih voda, hartamnove mreže sevanj.

Iščete jogi vzmetnico zaradi iztrošenosti materiala ali zaradi zdravstvenih težav z hrbtenico in sklepi? Vas mučijo nočne bolečine v križu in tudi nogah, pa menite, da je vaša postelja pravi krivec? Vas muči slabo spanje, se zbujate ponoči?

Spanje ima velik vpliv na zdravje. V ponudbi so številni naravni zdravi materiali za postelje, a gotovo niste pomislili na ključno- kakšna je zdrava pozicija postelje.

Kupujete novo zdravo bio ležišče, ortopedski jogi, se vam zdi, da je vaša postelja potrebna prenove?

Ste pomislili na sevanje vodnih žil, hartmannove mreže, katere vplivajo na spanje in zdravje?

zdrava postelja, ležišče, naravni materiali, zdravo ležišče

Gotovo ste pomislili na to, da mora biti postelja zdrava, saj v njej preležimo tretjino svojega življenja.

Izbira materialov kot so posteljno pokrivalo (posteljna preginjala in prevleke), jogi vzmetnica, vzglavnik je izredno velika.

Zato je tudi včasih težko izbrati ne samo med kvaliteto temveč tudi ceno.

Vendar navkljub vsemu tudi najboljša zdrava jogi vzmetnica  kot tudi posteljnina med najboljšimi ima lahko eno samo in to zelo veliko pomanjkljivost- postavitev postelje na (ne)zdravem mestu.

ZDRAVO LEŽIŠČE – KAJ PA POSTAVITEV POSTELJE NA ZDRAVEM MESTU?

Ste pomislili na radiestezijske meritve škodljivega bio sevanja podzemnih vodnih tokov, hartmanove mreže in s tem na pravilen položaj ležišča?

Šele takrat bo zdrava postelja dobila pravi pomen dimenzije zdravja in spanja!

“Altera, ko spanje potrebuje znanje”

Sevanja

RADIESTEZIST SVETUJE

Zdrava postelja mora biti postavljena na zdravem mestu. Če se nahaja na območju podzemnih voda, nobena postelja ne more biti zdrava.

Že znani in ugledni zdravitelj Rudolf Breuss (42 dnevni post) je v svoji knjigi ZDRAVLJENJE postelja, bio ležišče, zdrava postelja, bio ležišče, zdravi materiali za posteljoRAKA IN LEVKEMIJE navedel, da mora biti postelja postavljena na sevalno ugodnem mestu.

Iz svoje prakse je spoznal, da večino ljudi, katere je zdravil, so zboleli praktično za tem, kar so ugotovili radiestezisti, ker so ležali na nezdravem mestu.

Zato je nujno potreben Radiestezist, da preveri sevanja.

Pravilna, zdrava izbira bio ležišča –  postelje je pomembna.

Vendar ste pomislili tudi na najpomembnejše – se vaša postelja tudi nahaja na zdravem mestu, da je ne obremenjuje škodljivo sevanje??

Neugodni položaji ležišča namreč povzročajo številne težave in pa tudi bolezni!

MERITEV SEVANJA POKAŽE, KJE NAJ BO POSTAVLJENA POSTELJA

Organi, skozi katere poteka sevanje zaradi tega funkcijsko slabijo, trošijo več energije namesto manj. To pa seveda dolgoročno rezultira v neprijetni obliki težav in bolezni, tudi večjih razsežnostih kot je lahko rak.

SITUACIJSKA SLIKA- SEVANJE NA POSTELJI (V SPALNICI)

POSTELJA, POSTELJE, ZDRAVO LEŽIŠČE, ZDRAVA POSTELJA

Slika prikazuje škodljivo sevanje v predelu glave  osebe “B”.

Posledica in prvi simptomi škodljivega sevanja pri osebi so: spanje z zbujanji, glavoboli, utrujenost, dolgotrajno ležanje na teh predelih bi lahko imelo za posledico tudi tumor v možganih, bolezni centralnega živčnega sistema (Parkinsonova bolezen, Epilepsija…).

Oseba “B” je izpostavljena sevanju podzemne vode, Hartmann in Curry mrežam sevanj. Medtem ko oseba “A” nima problemov.

ALTERA priporoča:• detekcijo, pregled zdravju škodljivih sevanj

< preverbe sevanj spalnice -bio postelje>

Altera, mi sevanja naredimo “vidna”..

Simptomi

KAKŠNI SO SIMPTOMI NE (ZDRAVE) LEGE POSTELJE?

zdrava postelja, ležišče za dobro spanje, bio posteljaNekaj pogostih primerov, ko se ležišče nahaja na škodljivem mestu:

>>Imate pogoste bolečine v križu in menite, da je jogi vzmetnica neustrezna?>>

<<nespečnost, krči po nogah in rokah, mravljinci, moraste sanje, nervoze>>

<< depresije, spanje izključno na enem delu postelje, razbijanje srca, tresenje v postelji, zbujanje med 2. in 4. uro>>
<< jutranja slabost, utrujenost tudi čez dan, pomanjkanje energije>>

Temeljne ugotovitve so, da ni dovolj samo zdravo živeti, temveč je potrebno tudi na zdravem mestu spati! Radiestezija predstavlja pomemben člen na poti do zdravja ali ohranjanja.

Priporočamo

PRIPOROČAMO

zdrava postelja na zdravem mestu, bio ležišče, naravni materialiRadiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne. Sevanja  v predelu glave povzročajo težave z spanjem, kot tudi druge bolezni odvisno od nahajanja le teh. Poskrbite, da bo postelja na zdravem mestu z  našimi meritvami sevanj.

Diagnostični energetski pregled -preiskava Aure GDV (pregled žlez in organov telesa-motnje spanja lahko pomenijo tudi bolezenske znake ..)

Bio energija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (za motnje spanja, nespečnost, ostalo)

•Biostimulator – energijski stimulator spanja- izboljšuje spanje na naraven način

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem, povzročajo bolezni in simptome)

Pozicija vaše postelje je vaša “zdravstvena kartoteka”. Zdravo ležišče je tisto, katero je locirano na nevtralnem mestu!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Avtoimunske, rakave bolezni nastajajo že na celičnem nivoju, zaradi vzroka globalne zemeljske mreže sevanja, geobioloških lomov, prelomnic v zemeljski skorji.

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo