Opis

RADIESTEZIJA IN NJENA ZGODOVINA

Radiestezija je bogat vir znanja, o čemer priča dolgoletna zgodovina. Uporablja se za detekcijo škodljivega sevanja zlasti v spalnici. Omogoča meritev zdravih nevtralnih mest za spanje. Zdravje je vaše spanje!

voda, vodne žile odkriva radiestezija, radiestezija zgodovinaRadiestezija kot tehnika za meritev sevanja je zelo stara veda, čeprav je uradno ime radiestezija dobila šele v 19.stoletju. Že iz tega vidika je razvidno, da je uporabna in učinkovita veda, saj se je ne samo obdržala do danes, temveč to velja tudi za prihodnost.

Prvi zapiski o obstoju radiestezije segajo v leto 2590 pred našim štetjem, kar kaže zgodovina. Koliko pa je dejansko stara radiestezija pa je težko odgovoriti. Zgodovina, ki jo ima radiestezija je dolga.

V zapiskih se omenja bajaličarstvo na Kitajskem. Posebno šolani carjevi uslužbenci so preiskovali območja za gradnjo bivališč, da le ta ne bi bila grajena na »mestih zlih energij«, katere prinašajo nesrečo in bolezni.

RADIESTEZIJA JE ŠIROKO UPORABNA VEDA

Civilizacije Egipčanov, Etruščanov, Medičejcev, Perzijcev, Rimljanov so uporabljali tehnike radiestezije za iskanje vode, zdravih mest za bivališča in spanje. V srednjem veku se je radiestezija začela uporabljati za odkrivanje ostalih naravnih bogastev (podzemnih rud).

RADIESTEZIST JE KLJUČEN ZA ZAZNAVO, NE PRIPOMOČKI ZA MERITEV

Kasneje v 19. stoletju so začeli intenzivnejše raziskovati radiestezijo (pribor-bajalice). Prišli do dejstva, da samo orodje za merjenje sevanj – bajalice niso bile odločujoče toliko kot senzibilnost (občutljivost) radiestezista.

MERILNI APARATI, PRIPOMOČKI ZA RADIESTEZISTA

Najpogostejši pripomoček za meritve sevanj je nihalo, katerega drži radiestezist v eni roki, medtem, ko mu druga roka služi kot antena. V današnji rabi so seveda tudi drugačni pripomočki kot so L antene, elektronske aparature;

Radiestezist se tu sam odloča, kateri pripomoček mu najbolj odgovarja, s katerim natančno izmeri sevanje.

Podrobnosti

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE

vibracije, sevanje, valovanje, radiestezijske meritve, radiestezija zgodovina

Radiestezija kot tehnika torej obravnava, da vsak predmet oddaja neko vibracijo, energijo (sevanje), katero se da detektirati s strokovnimi meritvami. Tako danes, kot včasih, se zgodovina nadaljuje.

Radiestezija v preteklosti in v današnjem času ima torej še vedno enak namen. Kot prvo je potrebno poskrbeti za zdravo mesto spanja, saj le zdravo spanje  omogoča potrebno energijo, elan in zdravje!

Spalnica ima zatorej veliko vlogo v našem življenju in v nadaljevanju tudi pisarna.

Pregled

PREGLED SEVANJ

radiestezija zgodovina, radiestezist, radiestezija

•pregled zdravju škodljivih sevanj podvodnih tokov, kozmičnih sevanj in hartmanove mreže,
• spalnice- spanje/zdravje
• pisarne

” ko spanje potrebuje znanje”

Pri Altera upravičeno pravimo spalnici “zdravstvena kartoteka stanja osebe ki biva v njej”.

Večina težjih bolezni se razvije prav med spanjem. Motnje spanja v prvi vrsti oslabijo imunski sistem. Tako prihaja do različnih benignih kot malignih sprememb na celicah.

Priporočamo

 PRIPOROČAMO

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (škodljivo zemeljsko sevanje povzroča bolezni)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (zgodnji pregled biopolja organov )

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (za dvig imunskega sistema)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem)

” ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI? PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

Izdelamo skico meritve sevanja zemeljskih žarkov v  stanovanju- sobi, spalnici, pisarni. Označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo.

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija, iskanje podzemne vode (vodne žile), kozmično  in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo