Darilni bon za meritev sevanja

Darilni bon za meritev sevanja2021-03-23T08:24:47+00:00

DARILNI BON ZA MERITEV SEVANJA- NEGATIVNE ENERGIJE V STANOVANJU

Želite svojim najbližjim pokloniti  darilni bon za meritve škodljive energije sevanj v stanovanju- darilo za rojstni dan, obletnico?

Negativna energija v hiši povzroča veliko zdravstvenih težav.

Naročite darilni bon – pošljite nam Vaše podatke preko kontaktnega obrazca, kjer vam na vaš mejl pošljemo račun in darilni bon.

Po plačilu pa Vam pošljemo po navavadni pošti darilni bon avtoriziran s strani Altera.

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE!

AKCIJSKA CENA DARILNEGA BONA- SAMO 36 EUR!

darilni_bon_meritve1

Altera Roman Svetlin s.p.

Na ledinah 10, Ihan , 1230 Domžale

TTR: SI 56 3000 0002 7222 407 odprt pri Sberbank d.d. Ljubljana

Namen plačila: darilni bon M – Ime in Priimek

sklic :00

DOLOČILA IN POGOJI

Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od nakupa. Unovčitev darilnega bona je mogoča predhodno telefonsko ali po elektronski pošti za določilo termina;

Pred izvedbo storitev meritev sevanja – negativne energije v stanovanju zajema en prostor (običajno spalnica) je obvezno potrebno izročiti darilni bon avtoriziran s strani podjetja Altera.

Izvedba pregleda  se izvaja pri naročniku na njegovem naslovu.

Darilni bon za meritve zajema naš prihod na mesto meritev, radiestezijski pregled stanovanja- SPALNICA. Izdelamo skice sevanj in radiestezijski pregled človeka – diagnostika in svetovanje- premiki na ugodnejša -nevtralna mesta, dostikrat že minimalne spremembe pomenijo veliko.
(Ponudba -darilni bon je neobvezujoča, zajema področja v Sloveniji, ne zajema Pomurja, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina – možnost tele – radiestezija)

Prepovedano je  z Zakonom vsakršnje kopiranje, distribucija darilnih bonov za meritve sevanj  od podjetja Altera.

POGOJI KORIŠČENJA DARILNEGA BONA:

Koristnik darilnega bona  naroči storitev preiskave – geobiološko  merjenje , analize telefonsko ali po elektronski pošti za termin. Zamenjava darilnega bona z drugo storitvijo, kot tudi vračilo denarja ni mogoča.

Odpoved dogovorjenega termina je možna 2 dni pred izvedbo – izključno telefonsko. V kolikor koristnik darilnega bona na dani – dogovorjeni termin ni doma, se šteje, da je bila storitev opravljena.

Podjetje Altera se obvezuje, da bo storitev meritev sevanja  opravljena v čim krajšem času od naročila koriščenja bona. Običajno se izvedejo akcijske meritve sevanja v roku meseca oz. pred iztekom darilnega bona.

OGLED OSTALIH STORITEV ALTERA

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

Prispevki v Meritve sevanj

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top