EPB Program-stop kroničnim bolečinam v hrbtu

Kronične bolečine v hrbtu, zadnjici in nogi in v vratu so v zadnjem času v porastu. Pogosto je diagnosticirana hernija diskus, išijas kot tudi operativno zdravljenje. Bolečina se lahko razširja iz hrbta v zadnjico v obe noge tudi med spanjem. Bolečina v križu je lahko akutna, ostra, tako da se ne morete skoraj premakniti!

So prisotni tudi hrbtenični izrastki, zožan hrbtenični kanal, degeneracijske -starostne spremembe na hrbtenici? Te diagnoze običajno niso vzroki stalne bolečine po telesu!

Ko ste že povsem obupali, znebite se raznih kroničnih bolečin v križu in nogah, zadnjici naravno z programom EPB!
 
 

STE MNENJA, DA SO TO RAZLOGI ZA KRONIČNE BOLEČINE V HRBTU

To naj bi bil po večini vsesplošni razlog hrbtnih bolečin.

Največji problem pa je, ko odpovejo vse poznane konzervativne kot operativne metode  za odpravljanje oz. zdravljenje bolečin.

Tako bolečina v hrbtu, nogah, zadnjici, v vratu ostaja dalje…  Se še stopnjuje.

Življenje postane pravi napor, zlasti ko ne poznate prave rešitve – EPB program za odvajanje od bolečin!

TO LAHKO SPREMENITE ŽE DANES!

Bolečine se lahko ponovijo ali vztrajajo tudi kljub operativnem posegu.

VZROK BOLEČINE V HRBTENICI NASTAJA IN VZTRAJA V GLOBLJEM DELU MENTALA

Program svetovanja EPB (emotivni program bolečin) je zasnovan, da prepozna pravo naravo. To je spoznati pravi vzrok bolečin v križu, zadnjici, nogah ali v vratu, da se bolečina ne vrača..

Razlog kroničnih bolečin v križu je, da se ukvarjate z bolečino samo, kar je samo posledica, ne pa njenim vzrokom!

Zato večina konzervativnih metod pri določenih ljudeh ne daje rezultatov ali pa so kratkotrajni. Kajti ker bolečine v križu ne nastajajo  na fizičnem temveč  na emotivnem delu.

“DOBRONAMERNI” NAPOTKI PRI BOLEČINAH V KRIŽU, MRAVLJINČENJE V NOGI

Hkrati dobite številne “dobronamerne” napotke, kaj smete početi in česa ne, kar pa še poglobi in okrepi bolečine v križu in ali nogi.

 

 
 

KJE SE BOLEČINE POGOSTO POJAVLJAJO?

Vse več je težav ramenskega obroča, bolečin v vratu, križu, zadnjici in nogah.  Prizadet je lahko prsni del ali ledveni del hrbtenice, dobro poznani išijas. Išijas povzroča bolečino, ki  širi iz zadnjice (piriformis) po stegnu noge navzdol.

FIBROMIALGIJA JE POGOSTA DIAGNOZA

Značilno pogosto je tudi mravljinčenje po nogi ali obeh nogah, občutek zategnjenosti – zakrčenosti ali občutek šibkosti določenih mišic (mialgija).

Kronične bolečine po celem telesu so pogosto diagnosticirane kot fibromialgija.

V primeru vratnih obolenj so možna prav tako mravljinčenja po roki, pogosto tudi glavoboli. Bolečina je lahko ostra ali topa.

Tudi fibrimialgija se uspešno lahko odpravi z EPB programom!

 
 

DEPRESIJA, NESPEČNOST JE LAHKO SPREMLJEVALEC KRONIČNIH BOLEČIN

Konzervativno zdravljenje (neoperativno) kronične bolečine v križu in nogi, išijasa, fibromialgije zajema od različne tehnike za naravno zdravljenje – odpravljanje bolečin.

Od masaže hrbta, sproščanja mišic, kiropraktike, akupunkture, redno izvajanje telesnih vaj za hrbtenice. Določenim ljudem to pomaga odpraviti ali zmanjšati  kronične bolečine v križu, vratu ali nogah.

Drugim pa se bolečina olajša kratkotrajno – za dan dva. Pri določenih ljudeh se tudi po operaciji bodisi hernije diska, zožanega hrbteničnega kanala lahko ponovno vzpostavijo bolečine na istih predelih hrbtenice.

KO SE BOLEČINA VKRIŽU, NOGAH POGOSTO SELI – VSAK DAN NOVO PRESENEČENJE

Zelo pogosto opažamo pri skupini ljudeh, kjer konzervativno zdravljenje ne daje rezultatov, da se bolečine rade selijo.

Iz enega predela na drugi, npr. iz prsnega predela hrbtenice v ledveni del ali obratno, z leve v desno nogo, kolk, koleno, komolec, zapestje ali vrat, rame ..

Jakosti bolečine se menjajo, od ekstremnih do blažjih, odvisno od dneva ali po urah, kot bi bili tempirani. Včasih pa mine dan celo brez ali z malo bolečine..

Hkrati in skladno s tem se ustvari še pogojevani vzorec bolečin-to pomeni, da bolečino že pričakujemo ob točno določenem gibu (kateremu se vztrajno izogibamo) ali določenem času (zjutraj, zvečer..). Pogosto je bolečina v nogi, zadnjici, hrbtu prisotna tudi med spanjem in komaj čakate jutro.

 
 

STRAH IN NEMOČ ZAVLADA V ŽIVLJENJU, OBSEDENOST Z BOLEČINO NASTOPA SKOZI CELI DAN

Strah, da se ne boste poškodovali, vzdignili pretežke stvari so večne misli. Bolečine v križu in nogah, vratu vas omejujejo tako, da ste na “pol pokretni”, čeprav imate roke in noge in niste paralizirani. Ne glede na starost, ste mlajši, starejši.

Razmišljate za pretekle eventuelne nezgode, poškodbe pred leti, da so krive za današnje bolečine.

 
 

KLJUČNO, KAKO ODPRAVITI KRONIČNE BOLEČINE V KRIŽU, ZADNJICI IN NOGAH, IŠIJAS, KO STE PREIZKUSILI “VSE” POZNANE METODE?

EPB – Emotivni Program Bolečin svetovanj odvajanja od kroničnih bolečin hrbtenice. Tu spoznate pravo naravo in vzrok kronične bolečine, ter kar je najbolj pomembno, kako jo odpraviti, da se ne vrača.

STE EDEN TISTIH, KATERIM NI POMAGALA NOBENA METODA?

Vsakodnevni pritiski, stres (tako pozitivni kot negativni), zaskrbljenost, anksioznost, depresija, preveliki cilji, neizpolnjene želje, prevelika žalost..

To so stanja, katera se domala akumulirajo intenzivneje pri določenih osebah že od otroštva in v neki dobi življenja dosežejo vrelišče.

Tako izbruhnejo na način kroničnih bolečin (emotivni vzroki).

POGOJEVANI VZORCI OHRANJAJO BOLEČINE V HRBTU IN NOGAH

Ko bolečina vznikne in vztraja, se rada seli zaradi EPB in pogojevanimi vzorci. Tudi “koristne” vsesplošne pogosto nepravilne informacije o bolečinah te vrste imajo vpliv noceba. Hhrati pa pogojujejo naravo bolečin.

Negativne emocije dokazano tudi poslabšujejo imunski sistem človeka, kateri je hkrati najmočnejše zdravilo telesa, (če) pravilno deluje.

VSAKA BOLEČINA V KRIŽU, NOGI, ZADNJICI IMA SVOJ RAZLOG

Razumeti je potrebno torej, da se bolečine v križu, zadnjici in nogah ali drugje pojavljajo z razlogom. Sicer so običajno benignega -nenevarnega  značaja.  Seveda v kolikor so izvidi benigni in ni prisotno tumorjev.

Namreč pri leta trajajočih-kroničnih stanjih so običajno  benigni, sicer bi se običajno preje razvilo karkoli malignega. Vsekakor edino pregled pri zdravniku ali specialistu  potrdi eno ali drugo.

Obstaja stari rek in sicer, vsak svoj križ nosi. Ta rek je treba razumeti v globino, saj nahrbtnik v katerega odlagamo različne emocije postane prepoln in s tem pretežak za naš hrbet do te mere, ko nastopi bolečina.

ODPRAVITE BOLEČINE V HRBTU, NOGAH IN IZBOLJŠAJTE KVALITETO ŽIVLJENJA

Program EPB omogoča eliminacijo kroničnih bolečin v hrbtu v nekaj dnevih ali mesecih. Cilj programa je ponovna “vrnitev iz paralizacije” v življenje!

išijas, bolečina v zadnjici in nogi, bolečina v križu med spanjem

Torej, da počnete hobije, šport kot preje, da je nadalje življenje običajno.

Veliko ljudi pravi, da bi dali vse, samo da bolečine v hrbtu izginejo, no naš program je cenovno dostopen vsakomur.

Program EPB priporočamo vsem, katerim različne metode zdravljenja kronične bolečine v hrbtu niso dale učinkov ali pa so bili ti kratkotrajni.

Tudi, ko so se bolečine preselile na druge lokacije telesa. Denimo novo nastala bolečina v vratu, v rami, med lopaticami, v rebru, komolcu, kolku, kolenu, stopalu..

Razlog, da se bolečina vrača je, da se ukvarjate z posledico in ne pravim vzrokom bolečine v hrbtu, zadnjici ali nogi.

POVRNITE PROŽNOST HRBTU IN MIŠICAM TELESA, KAJTI NI NEMOGOČIH STVARI, EDINO TISTIH KATERIH NE NAREDIMO! NAŠE TELO JE MOČNEJŠE, KOT SI MORDA MISLIMO..

Več o programu EPB najdete tu..

POMEMBNO OBVESTILO: Vsako bolečino je treba najprej raziskati s strani zdravnika ali specialista.  V kolikor so izvidi (MRI, rentgen, UZ trebušne votline..) bp-torej niso maligni vam lahko pomagamo pri odpravi kroničnih bolečin.

Program svetovanja EPB ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja!

NAROČILO MERITVE SEVANJ – RADIESTEZIJA

Elektronsko naročilo

ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

Odkrijte pravi vzrok obolenj, telo vam bo hvaležno!