Vzroki bolezni

Bolezni – pogosti vzroki so stres in Geo stres

bolezni, vzroki bolezni, stres, geopatsko sevanjeBolezni je treba sprejeti kot del cikličnega nihanja, saj se v naravi dogaja prav to.

Tako kot lahko zbolimo, se lahko tudi pozdravimo. Nihanja zdravja in bolezni spominjajo na frekvenco srca.

Denimo izmenjava zgoraj zdravje-spodaj bolezen. Vzroki težjih bolezeni kot je rak, avtoimunske bolezni, motnje imunskega sistema nastajajo pogosto pri spanju.

Med spanjem ponoči je lahko prisoten geopatski stres celic – geo sevanje podzemne vodne žile.

Spite na zdravem mestu?

Posledica je končni produkt bolezni.Veliko vzrokov za nastanek bolezni se skriva v moderniziranem svetu, pozabljamo pa stare modrosti naših babic in dedkov, katerih znanja se opuščajo zaradi “modernih” pristopov, misleč, da lahko prav vse pozdravi čudežna pilula.

Ko se sprašujete, kako naravno izboljšati zdravje in kvaliteto življenja, izboljšati kot obdržati zdravje, se učinkoviteje spopadati pri bolezni, ne pozabite na zdravo spanje!

SKRITI VZROKI NASTANKA BOLEZNI

V naši dolgoletni praksi (izvedli smo cca. 20.000 meritev sevanj, od spalnic , poslovnih prostorov..). Naša praksa je pokazala (kot tudi v tujini), da geopatogeno sevanje vodnih žil, Hartmanovo in Curryevo sevanje povzročajo v  približno 80% vzrok obolenj.

Torej, prvobitno je odstraniti primarni vzrok, sicer se lahko z posledico ukvarjamo skozi celo življenje.

Radiestezija je torej odlična izbira pri iskanju bolezenskih vzrokov – in odpravi teh!

Naročite meritev geo sevanj!
Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

(na naslednjih podstraneh so opisi bolezenskih anomalij organov, kot posledica geosevalnih vzrokov)

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS!

Človekovo telo

Človek ima tudi emocije

Verjetno se strinjate z trditvijo, da je človeško telo zelo “zakompliciran stroj”. Ni le skupek organov, mišic, živčevja – je mnogo več, čeprav določeni ljudje razmišljajo, da je samo to.

Imamo čustva, prijetna kot neprijetna, škodljive misli, včasih napačna prepričanja. Vse to v kombinaciji stres- sevanja vpliva na naše zdravje kot bolezni.

Zdravje se jemlje danes kot nekaj samoumevnega, zdravljenje bolezni se  obravnava kot  samopostrežno v trgovini, prideš, vzameš in plačaš po možnosti z garancijo..

Človeško telo je mnogo več, ima poleg naštetega čustva, razum, duhovni nivo.. Tudi to področje je izredno pomembno pri kreiranju zdravja in seveda, žal tudi bolezni..

Za zdravje bi morali prvo prevzeti lastno odgovornost!

Pogosto slišimo (neupravičeno) kritiziranje našega zdravstva, zdravnikov kot tudi alternative – metode naravnega zdravljenja.

Torej ni zdravnik kriv ali denimo bioenergetik, da človek zboli. Tudi ne, če se žal ni pozdravil. Vsi se trudijo za najboljše človeku – okrepiti, izboljšati ali povrniti zdravje!

IMUNSKI SISTEM JE NAJBOLJŠI ZDRAVNIK TELESA

Navkljub vsemu, ima naše telo v sebi vso potrebno dragoceno “lekarno zdravil” za ozdravljenje ob predpostavki ugodnih pogojev (naš notranji zdravnik- imunski sistem).

Kot je že navedel vzroke bolezni svetovno priznani zeliščar, Rudolf Breuss, avtor knjige ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE.

Ozdravil je preko 50.000  odpisanih rakavih bolnikov, da ne glede na to, da je njegova kura izredno učinkovita, ni pa učinkovita, če dalje vztrajate na škodljivih vodnih sevanjih. Zato je nujno potreben Radiestezist, da pregleda mesto kjer spite!

Povzetek torej, da nobena oblika terapije ne učinkuje, če človek dalje vztraja na škodljivem sevanju. Torej ne pride do ozdravljenja –  je samo zdravljenje simptomov in posledic, kar na dolgi rok ne da pravega rezultata.

Priporočamo

PRIPOROČAMO METODE ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA

anim2 poti do zdr

Meritve sevanj podzemne vode, Hartmann-Curry / AKCIJSKA CENA: 36 EUR

Ponudba, paket meritve zajema naš prihod na mesto meritev, izdelava skice sevalnih pasov.

Opravimo radiestezijski pregled stanovanja-spalnica, radiestezijski pregled človeka – diagnostika in svetovanje.

Premiki na ugodnejša mesta  pomenijo veliko.

(Akcijska ponudba je neobvezujoča, zajema področja v Sloveniji, razen Pomurja, Ormoža, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina.

Alternativni pregled Aure GDV

Bionergija tretmani, tudi na daljavo

Biofrekvenca ORGANETIK

• Uravnovešanje Čaker

ALTERA – alternativne rešitve

ALTERA

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika. Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana. Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.

Specializirani smo na področju svetovanja meritev geopatoloških sevanj, bioenergiji. Zaupali so nam že številni ljudje, podjetja v Sloveniji kot tudi v tujini, trudimo se dalje za vas!!

Hvala tudi Vam drage obiskovalke, obiskovalci za ogled naših spletnih strani Altera, kot tudi za Vaše zaupanje!

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo