Zdravljenje

BIOENERGIJA

 

Je naravna alternativna pomoč pri vseh oblikah bolezni. Bioterapija se priporoča pri vseh zdravstvenih težavah, ne obstaja nemogočih stvari.

Bioenergetik deluje tudi na daljavo! Izboljšajte svoje zdravje in počutje učinkovito na naraven način. Poglejte si alternativne metode – alternativno zdravljenje z bioenergijo. Bio zdravljenje  priporočamo tako za otroka, dojenčka kot odrasle in tudi hišne ljubljenčke- živali.

 

Energijske terapije priporočamo za:

 

bioenergetsko-zdravljenje, naravno odpravljanje bolezni

•  ZA DVIG IMUNSKEGA SISTEMA

• ZA BIO ZDRAVLJENJE  RAZLIČNIH OBOLENJ (ALERGIJE, KRONIČNA, AVTOIMUNA, RAKAVA OBOLENJA)

PROTIBOLEČINSKE TERAPIJE (HRBTENICA, GLAVOBOLI, SKLEPI, MIŠICE-MIALGIJA)

• ZA DETOKSIKACIJO TELESA (USMERJENA, RAZSTRUPLJANJE)

• ZA HITREJŠE OKREVANJE PO OPERACIJAH, REHABILITACIJA POTEKA TUDI DO 5X HITREJE! PRIPOROČAMO TUDI ZA ŠPORTNIKE -VEČ MOČI IN ENERGIJE!

 

Kakšne so prednosti, katere nudi bioenergija?

 

Rezultati izboljšanj so običajno hitri, pogosto tudi po prvi energijski terapiji! V primeru težjih obolenj pa je potrebno izdelati več terapij. To je odvisno od posameznega primera. Energijska terapija je brez stranskih efektov! Stranski učinki, ki jih žal imajo lahko zdravila pa pogosto izzovejo dodatne nove bolezni in tako uporabo čedalje več zdravil. Bioenergetik priredi energijsko bio terapijo v skladu z posameznikovimi težavami.

 

 

IMATE KRONIČNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE? STE V STRESU, SE SLABO POČUTITE, STE BREZ ENERGIJE, PA NE VESTE ZAKAJ IN KAKO JIH ODPRAVITI?

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE ŽE DANES – NAROČITE NAŠE ALTERNATIVNE BIO STORITVE IN POMOČ!

GSM: 041 716 195

•Priporočamo tudi naš preventivni  pregled celega telesa z sistemom KIRLIAN GDV-DIAGNOSTIKA

 

Altera, vse alternativne storitve na enem mestu – z Vami že od 1996

Cenik

bioenergetik, cenik terapij, cenaKakšna je cena  za bio terapija?

 

Koliko Vam pomeni zdravje, izboljšanje oziroma odprava ali zmanjšanje problema? Osebno ne poznam odgovora. Smo  pa v skladu z dostopnostjo storitev vsem oblikovali osnovno ceno za naš trud, znanje in stroški povezani z delom;

 

Možnosti naročila terapij:

 

• 1 bio Terapija – 45 Eur / prvi dan obiska

• 3 terapije (cikel terapij -paket) -120 Eur / na prvi dan obiska

Za optimalen rezultat priporočamo pri težjih obolenjih cikel  bio 3 terapij, kateri se po potrebi ponovi.

Cena bio storitev je dostopna vsakomur, kateri želi izboljšati zdravje. Je podobna ali nižja kot so druge storitve nege telesa kot denimo, frizerske usluge, masaže, manikura, pedikura, ura programerja itn.;

*Opomba.: +++ Strinjamo se , da je zdravje nemogoče ovrednotiti, zato vam dopuščamo, v kolikor je v vaši moči, da nas dodatno nagradite po želji. Veseli bomo dodatne nagrade – (v kuverti) po vaših željah. S tem boste podprli in pospešili naše neodvisne projekte, ter dali vedeti sebi in nam, da vam je zdravje prioriteta v življenju.

Iskrena hvala!

 

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS!

ODPRAVITE UČINKOVITO TEŽAVE, ŽIVLJENJE BO LAŽJE IN KVALITETNEJŠE!

 

ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE NIMA STRANSKIH UČINKOV

 

Bioenergija je učinkovita pri vseh vrstah obolenj, od kroničnih bolezni, avtoimunih ter tistih, katere veljajo pogosto za “neozdravljive”.  Priporoča se tudi po operacijah, saj se rane bistveno hitreje celijo in je s tem hitrejše okrevanje.

Priporočamo ljudem, kateri se zdravijo s kemoterapevtskimi sredstvi, saj le ta zmanjšujejo imunski sistem..  Bioterapija hitreje telo razstrupi stranskih učinkov kemoterapij ali obsevanj kot so slabosti, izpadanje las, ko ni apetita po hrani..

 

VZROKI BOLEZNI

 

Bolezen je splet določenih dejavnikov. Ti so negativne emocije človeka, dolgotrajni stres, Geopatski stres, kateri vplivajo na organizem. Bioenergetik uskladi te energije, saj človek ni samo fizikalno bitje, temveč mnogo več od tega!

 

Kateri so skriti vzroki bolezni?

 

VZROKI ZAKAJ ZBOLEVAMO

pozicija postelje

Večina njih vpliva na nas prav med spanjem ponoči, ko se telo regenerira in popravlja.  Govor je o zemeljskem sevanju podzemnih vodnih žil, hartmanove in curryeve mreže sevanj. 

To imenujemo Geopatski stres. Če je proces regeneracije moten, prihaja do zmanjšanega delovanja imunskega sistema. Rezulati so pogosto hujše “neozdravljive” , ponavljajoče se  in kronične bolezni.

Zdravljenje je tako učinkovitejše, ko “ozdravite” vzrok .

Preverite sevanje z našimi meritvami!

Ne glede na izbiro metode zdravljenja (uradno ali alternativno zdravljenje). Več o vzrokih najdete tu..

 

BIOTERAPIJA OKREPI IMUNSKI SISTEM IN ZDRAVJE

 

Energijska terapija je bazirana na dvigu imunskega sistema. Rezultati bioterapije večinoma presegajo meje človekovega razuma in so pogosto označene kot čudežne.

V številnih primerih je to vidno iz medicinskih preiskav, o katerih poročajo ljudje, kateri so koristili naše naravne metode zdravljenja različnih bolezni. Tudi ko zdravila odpovejo.

Druga dobra  stran je v tem, da ni prisotnih nobenih škodljivih stranskih efektov, kateri pogosto povzročajo dodatne druge bolezni.

V praksi poroča približno 95 % ljudi o izboljšanju zdravstvenega stanja ali zmanjšanja težav kot tudi o ozdravljenju. To pa pomeni lažje in kvalitetnejše  življenje!

Več o izjavah, izkušnjah strank najdete tu..

 

Bioterapija

 

BIOENERGIJA JE INTELIGENTNA ENERGIJA, INFORMIRANA IN KOT TAKA POPOLNA!

 

bioterapevt, bioterapija, alternativno zdravljenje z bioenergijo

bioenergija

Izhaja iz grške besede bios (življenje) in energia, torej življenjska energija – bioenergija. Brez nje ni življenja, pretaka se po našem organizmu.

Kadar se pojavi nekje višek ali manjko  energije, nastajajo blokade in s tem bolezni!

Alternativno zdravljenje z bioenergijo, polaganje rok  obstaja po vsem Svetu od nastanka človeka. Upravičeno bi rekli, da so te metode ene izmed najstarejših..
Čisto preprosto, ko imamo na nekem predelu bolečino, ali se udarimo, avtomatično tja položimo roke mar ne?

 

IZBOLJŠAJTE KVALITETO ŽIVLJENJA Z NAMI

 

Cilj alternativnega zdravljenja z bioenergijo BQT je zmanjšanje ali odstranjevanje zdravstvenih težav. Obogati človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto. Bioenergija vedno poskuša rešiti primarno težavo oz. vzrok, ki bi sicer onemogočal okrevanje.

Bioterapija BQT v sodelovanju s klasičnim medicinskim zdravljenjem pokriva široko področje. Od preventive do zdravljenja vseh fizičnih in psihičnih bolezni! Gre za uspešno, neinvazivno  metodo zdravljenja z blagodejnim učinkom. Ne glede na bolezensko stanje, katerega  obravnava bioenergetik.

Pri energijski terapiji ne postavljamo nobenih diagnoz in nikakor ne posegamo v uradno medicinsko stroko, kot tudi jemanje zdravil. Izboljšanje zdravstvenega stanja po terapiji z bioenergijo se velikokrat lahko ugotovi le na podlagi ponovnega zdravniškega pregleda.

 

KAKO IZGLEDA TRETMAN – ZDRAVLJENJE Z BIOENERGIJO? (ogled videa -bioterapija)

 

Bioterapija se izvajaja lahko skupinsko in tudi induvidualno.

 

BQT JE INDIVIDUALNA TERAPIJA

 

Osebno prakticiram individualno, z razlogom – stranki se posvetim bolje. Bqt terapija nudi to, da torej poleg same bioterapije ugotovimo nepravilne življenske vzorce, katere je pomembno (če so) odpraviti-zamenjati.

Na podlagi uradne diagnoze obsevamo prizadeta (bolna) mesta z bioenergijo.

Pomembno je upoštevati cikel terapevtskih dni zaporedoma!

Predhodno se je potrebno naročiti na bioterapijo!

 

OBSTAJAJO REAKCIJE MED IN PO BIOENERGIJI?

 

Reakcije so po večini bodisi mravljinci, toplota, hlad..Izboljšanja se kažejo praktično že po prvih dneh tretmana. Sam učinek cikla terapij pa deluje približno v razponu 15-90 dni. V tem času doseže bioenergija maksimum.

Primeri akutnih stanj, težkih boleznih pa je treba terapevtski cikel večkrat ponoviti. V določenih primerih gre v začetku lahko do poslabšanja, vendar je to le navidezno in hkrati potrebno. To so lahko reakcije po bioenergiji.

 

OBSTAJAJO KAKE OMEJITVE PRI ZDRAVLJENJU Z BIOENERGIJO?

 

Ne. Uporaba metode je koristna tako za dojenčka, otroke kot za odrasle, živali.. Ne glede na bolezensko stanje posameznika, komur se bioenergija izvaja.

Pogoste bolezni

 

POGOSTA OBOLENJA, S KATERIMI SE KOT BIOENERGETIK SREČUJEM V PRAKSI

PRIPOROČAMO POMOČ IN ALTERNATIVNO ODPRAVLJANJE ZDRAVSTVENIH TEŽAV Z BIOENERGIJO PRI:

 

BIONERGIJA SE PRIPOROČA:

:– ALERGIJE, AVTOIMUNE BOLEZNI
– ALZHEIMERJEVA BOLEZEN
– ARTROZA
– ASTMA
– BOLEZNI  PSIHA, GLAVE
– DEGENERATIVNE BOLEZNI PLJUČ
– MULTIPLA  SKLEROZA
– MASTITIS
– KIFOZA, SKOLIOZA
– GANGRENA
– HERPES
– NEPLODNOST, ZANOSITEV
– EPILEPSIJA
– ENTEROKOLITIS
-(Chrovnova bolezen, ulcerozni kolitis)

– ODPRAVLJANJE BOLEČIN

 

– BOLEZNI JETER,
– BOLEZNI LEDVIC
– BOLEZNI OČI
– BOLEZNI OTROK
– BOLEZNI SRCA
– BOLEZNI ŽELODCA
– KRČNE ŽILE
– IŠIJAS, HERNIA
– MEHUR
– HEMEROIDI
– TUMORJI
– DIABETES
– ČREVESJE
– PUTIKA,  PROTIN- RAK, METASTAZE, TUMOR- PROTIBOLEČINSKE TERAPIJE

– NEVROLOŠKE BOLEZNI – Parkinsonova bolezen, Multipla skleroza..

–  ALS (AMIOTROFIČNA LATERALNA SKLEROZA

–  HENOCH SCHONLEIN PURPURA ( HSP )

 

Nemogoče je tu našteti vse bolezni s katerimi se srečujemo kot terapevti, v primeru, da vaše ni na seznamu, nas prosimo kontaktirajte o možnostih!

 

Pomoč, energijsko alternativno zdravljenje z bioenergijo / bioterapijo ni nadomestilo za zdravljenje pri zdravniku! Bioterapija je naravno dopolnilo za izboljšanje zdravje. Pozitivne izkušnje z bioterapijo potrjujejo številni uporabniki.

 

POGOSTI VZROKI ZA BOLEZNI SE SKRIVAJO V ŠKODLJIVIH ZEMELJSKI SEVANJIH, ZATO JE PRIPOROČLJIVA TUDI NAŠA DETEKCIJA SEVANJ- OZDRAVITE VZROKE, NE SAMO POSLEDICE!

 

Ni naključje, da je svetovno znani zeliščar Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije navedel:

Vsi kateri obolevajo za hujšimi boleznimi, rakavimi ali kroničnimi, naj obvezno pokličejo radiestezista, da izmeri sevanja, ker če ležijo na vodnih žilah, tudi moja sicer učinkovita protirakava kura ne more pomagati!

 

“ALTERA, PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

Bioenergija, bioterapija, bioenergetik, bioterapevt  deluje tudi na daljavo v mestih in okolici: v Ljubljani, Kranju, Kamniku, Celju,Mariboru, Domžalah,Kopru, Hrastniku, Trbovljah,Krškem, Novemu mestu, Ptuju, Šoštanju, Slovenj Gradcu,Ravnah na Koroškem, Postojni, Portorožu, Izoli, Novi Gorici, Ilirski Bistrici, Kočevju, Ribnici, Cerknici, Pivki..

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo