Ledvice

Simptomi

ODPOVED, OKVARA LEDVICE (REN) TER BOLEZNI NADLEDVIČNE ŽLEZE (SUPRARENALKE) IN NARAVNO ZDRAVLJENJE

tezave ledvicTežave z ledvicami in bolezen kot kronično vnetje ledvic so pogosteje povezane z boleznimi kot je sladkorna bolezen, previsok krvni tlak, katerih vzroki poslabšujejo ledvične funkcije (slabo delovanje ledvice, lahko so tudi povečane.). Te okvare vodijo tudi lahko do kronične bolezni – odpoved ledvic, ko je potrebna dializa. Kronično vnetje ledvic (nefritis) in mehurja pokaže že laboratorijski pregled urina. Hujša bolezenska oblika so rak, tumor na ledvici, kjer so znaki in simptomi neznačilni, včasih so pretirano znojenje med spanjem in pogoste bolečine v ledvenem delu hrbtenice. Ledvični kamni, pesek pa povzročajo ostre bolečine v križu, lahko se pojavi kri v urinu (hematurija), prisotne pa so lahko tudi ledvične ciste. Ledvice same tudi bolijo, kadar so otečene. Zgodnje zdravljenje ledvičnih bolezni in s tem diagnosticiranje težav ima velik pomen. Pogosto ledvične težave povzročajo tudi slabokrvnost, motnje živčnega sistema, sindrom nemirnih nog.

 

ŽIVITE ZDRAVO, IMATE ŽE OBSTOJEČO ZDRAVLJENJE LEDVIC PA ZDRAVILA NE POMAGAJO?

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI SLABO DELOVANJE LEDVICE, ODPRAVITI KRONIČNO VNETJE LEDVICE IN IZBOLJŠATI DELOVANJE?

neionizirna sevanjaPogosto se skriti vzroki za kronične težave z ledvicami skrivajo v škodljivih zemeljskih sevanjih, kateri vplivajo na nas ponoči, med spanjem, povzročajo kronične, avtoimune in rakave bolezni! Sevanja dolgoročno obremenjujejo organe in s tem povzročajo okvare (ledvice), katere začnejo čedalje slabše delovati, kar vodi lahko do odpovedi ledvic. Zaradi preobremenjenosti so lahko povečane ledvice. Dokler obstaja vzrok, obstaja posledica, torej simptomi kot znaki bolezni! Ti vzroki pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje, ker to pomeni le začasno odpravljanje simptomov ali znakov, da se bolezen vrača! Več o tem si oglejte zanimivo TV oddajo!

• Radiostezijski alternativni pregled škodljivih zemeljskih sevanj postelje lahko odkrije nepravilnosti v delovanju ledvic in predstavlja pogosti vzrok nastanka bolezni in težave z ledvicami.

• Priporočamo tudi naravno izboljšanje ledvične funkcije z bioenergijo, katerih učinki so izjemni – naravno izboljšanje delovanja ledvic, zdravljenje  deluje tudi na daljavo!

 

Simptomi in znaki, ki se pojavljajo pri težavah z ledvicami, ko je zmanjšana ledvična funkcija, okvara ledvice so:,

ren1• MOTEN, TEMNO OBARVAN URIN, POUDARJENI VONJ URINA (rjave ali rdečkaste barve pomeni lahko prisotnost krvi v urinu)
• LEDVIČNI EDEM – zastoji vode v telesu: zabuhle očesne veke, kasneje lahko edemi tudi v telesnih votlinah kar pomeni slabo delovanje ledvic
• ANEMIJA (pogost pojav pri renalnih obolenjih)
• LEDVENA KOLIKA (bolečine v ledvicah)
• PIELO-NEFRITIS (nejasne bolečine v ledjih, nočno mokrenje, hipertenzija – visok krvni pritisk)
• UROLITHI -ledvični kamni -bolečine se selijo z kamni – pijte več tekočine (vode)!

• SPIJETE VEČ TEKOČINE KOT JO IZLOČITE , TO JE POGOSTI ZNAK ZA KRONIČNA LEDVIČNA ODPOVED:

Dolgotrajni simptomi in znaki so:pogosto uriniranje, zlasti ponoči med spanjem, krči po nogah, zadihanost,pogoste  slabosti..Kronična bolezen ledvic se razvija počasi, medtem ko je akutna odpoved ledvice hitrejša- gre za izredno zmanjšane količine izločanja urina, prisotne so bolečine v hrbtu, omotica, glavobol in bruhanje.
• IMATE POGOSTO, KRONIČNO VNETJE LEDVIC (NEFRITIS),   NADLEDVIČNIH ŽLEZ,  SEČEVODA IN MEHURJA? motnje v delovanju ledvic so velikokrat zelo prikrite, težave so prisotne tudi pri otrocih.

KAKO VEMO, ALI DELUJETA LEDVICI PRAVILNO, SAJ OBIČAJNO BOLEZEN POTEKA BREZ POSEBNIH SIMPTOMOV?

• Priporočamo naš preventivni alternativni pregled ledvic z sistemom Aura GDV omogoča vpogled energetskega pretoka organov ledvice in nadledvičnih žlez tudi še pred nastopom bolezenskih znakov. Še posebej priporočljivo za sladkorne bolnike in ljudi z srčno-žilnim obolenjem, saj pravočasno ukrepanje je velikega pomena. Pogosto težave z ledvicami povzročajo motnje živčnega sistem in s tem tudi sindrom nemirnih, živčnih nog!

 

KAKŠNA JE NARAVNA POMOČ IN ZDRAVLJENJE BOLEZENSKIH ZNAKOV IN SIMPTOMOV?

• Priporočamo naravno alternativno zdravljenje z bioenergijo ledvična obolenja, katera je učinkovita pri vseh vrstah obolenj – slabo delovanje ledvice, od cist, raka, tumorjev, vnetja do odpovedi ledvičnih funkcij (katere so tretirane od 1. pa do 5. stopnje. 5. stopnja pomeni dializa in popolna odpoved organa).

Naša mama je hud sladkoren bolnik, ima odpoved ledvic 3. stopnje.. Po vaši prvi bioenergiji in laboratorijskem pregledu se je stanje ledvic izboljšalo na 2. stopnjo pa tudi sladkorna bolezen.. hvala, Vlasta

SPOZNAJTE PRAVI VZROK Z NAŠIMI STROKOVNIMI MERITVAMI SEVANJ!

Ledvici


LEDVICE, NADLEDVIČNE ŽLEZE, DIALIZA, ODPOVED LEDVIC , ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE

renNa duševnem nivoju povezane s strahom, ki z negotovostjo pred neznanim izčrpava ledvice, gre za vse vrste strahov, pred preobremenjenostjo, odgovornostjo, osamljenostjo, nagnenostjo k odvisnostim. Dodatno trošimo svojo moč in energijo.
Ledvice so izločala, izločajo nepotrebne, škodljive snovi iz telesa. Po sečnicah teče seč (urin) v ledvično kotanjo, od tod pa po sečevodu v sečni mehur. Iz sečnega mehurja izhaja ozka cevka, sečnik, ki odvaja seč- urin iz telesa. Znaki za slabo delovanje ledvic in okvare so moten, gost, temneje obarvan urin (hematurija-prisotnost krvi) lahko tudi že kaže težave z ledvicami.

Glomerulo- nefritis je vnetje ledvic (znaki so beljakovine in kri, kateri se nahajajo v urinu).
Ledvice in nadledvične žleze so zelo povezane z srcem in obratno, težave in bolezni ledvic torej povzročajo tudi posledično motnje ali obolenja srcu.
Neravnovesno – slabo delovanje ledvic lahko povzročajo tudi slabše delovanje jeter, nepravilne prehrane (soli, mlečna kislina, maščobe, alkohol).
Nadledvični žlezi dajeta srcu energijo in tonus, povečano delovanje nadledvičnih žlez stimulira ledvice in dvig krvnega tlaka (povečana aktivnost nadledvičnih žlez).
Prekomerne stalne obremenitve ledvic imajo lahko za posledico odpoved ledvic, potrebna je dializa.

PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVE TV ODDAJE O POGOSTIH VZROKIH NASTANKA BOLEZNI

Adrenal

Bolezni skorje nadledvične žleze (Adrenalna žleza)

CUSHINGONOVA BOLEZEN

nadledviceZaradi povečanega izločanja glukokortikoida ovirajo inzulin in s tem spodbujajo nastanek krvnega sladkorja- nagnjenost k diabetesu. Primeri, odlaganje maščob v področju obraza, prsnega koša, trebuha, koža je tanka, nastajajo rdeče vijolične strije, mišice atrofirajo, hitro nastajajo podpludbe.

ADDISONOVA BOLEZEN

Nadledvična žleza izloča premalo hormonov. Simptomi: utrujenost, tahikardija, koža in sluznice so temno obarvane, nizek krvni tlak, depresija, driska, bolečine v sklepih in trebuhu.

ADRENOGENITALNI SINDROM

Hiperprodukcija androgenih hormonov.

Pri ženskah se kažejo znaki kot povečana brada, brki, moške osebnosti, globok glas.

Pri moških se kaže kot močna muskulatura, povečana moda, prostata, penis

Priporočamo

PRIPOROČAMO NARAVNO IZBOLJŠANJE DELOVANJA LEDVIC:

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

• Meritev škodljivih zemeljskih sevanj spalnice, pisarne ( različna zemeljska škodljiva sevanja  v ledvenem predelu povzročajo tudi obolenja ledvic in bolezni nadledvičnih žlez in predstavljajo pogosto vzrok za motnje, zmanjšane ledvične funkcije pri vseh starostnih skupinah – tudi otrocih) –  rak ledvice, tumor na ledvici, vnetja

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski  preventivni alternativni pregled  ledvic, nadledvičnih žlez)

Bioenergija / bioterapija: alternativno zdravljenje z bioenergijo deluje tudi na daljavo (glomerulonefritis, ledvični kamni, kronična ledvična odpoved, ledvični kamni in s tem bolečine v križu, ledvične ciste, tumor in rak, vnetja, pri težave z urinom, okvara ledvic…)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave in bolezni ledvic (kot so vnetje ledvic, rak ledvice, tumor na ledvici, nefritis, glomerulonefritis,  ledvični kamni- urolithi..)

POMEMBEN OPOMNIK: V kolikor je prisoten rak, tumor na ledvicah se priporoča dieta brez mesa, ukinitev mleka in sladkorja, generalno pa zmanjšanje vnosa soli;

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA”

Slika prikazuje geopatogeno kozmično sevanje v urogenitalnem predelu in lahko povzroča ledvična obolenja  – Bioenergetik / bioterapevt izboljša ledvično funkcijo

ren