PREKOMERNO POTENJE MED SPANJEM, ZNOJENJE PONOČI

Prekomerno potenje med spanjem celega telesa ima lahko več vzrokov. Lahko so vzroki hormonski kot menopavza pri ženski, andropavza pri moškem med okvirno 50 – 55 letom starosti. Nočno potenje lahko povzroča ščitnica, ledvice, jetra.

Potenje ali švicanje je lahko omejeno samo v glavo. Kako preprečiti prekomerno potenje, kakšna je odprava potenja zavisi od povzročitelja.

Pridruženi znaki, simptomi za močno nočno potenje so še nespečnost in prekomerno zbujanje. Stalno potenje ponoči je lahko znak bolezni določenega organa ali žleze da deluje preveč.
 

Kakšne so lahko rešitve za močno, prekomerno potenje med spanjem ponoči?

SKRITI VZROKI ZA PREKOMERNO NOČNO POTENJE PO CELEM TELESU

Pogosto so spregledani geopatski vzroki za prekomerno  nočno potenje. To so lahko različna sevanja podzemne vode, hartmannove in curry-eve mreže sevanj.

V nekaterih primerih izpostavljenosti le tem, delujejo na žleze organe vsako noč na istih predelih telesa.

 
 
 

Stalno prekomerno potenje celega telesa med spanjem je lahko alarm

Pogosto je vzrok nočnega potenja zlasti ščitinica, ledvice in nadledvične žleze. Ščitnica uravnava telesno temperaturo, prekomerno delovanje pa povzroči, da nam je stalno vroče, povečano potenje, kar so njeni simptomi in znaki. Vpliv ima tudi na srce, srčni ritem – hiter ali prepočasen pulz tudi med spanjem ponoči. Morate tudi razumeti, da potenje (švicanje) iz telesa enormno odpravlja tako tudi pospešeno strupe iz telesa.

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

Priporočamo energijski pregled celega telesa z Aura Gdv sistemom

Aura Gdv je napreden sistem odkrivanja telesnih težav organov ali žlez. Odkriva anomalije že v biopolju telesa, žarišča bolezni tudi še pred nastopom v fizični obliki.

Zlasti tudi priporočamo, ko so nejasni telesni opozorilni simptomi in znaki. Postopek pregleda Aure in bolj detaljno najdete tu..

Močno potenje je lahko izrazitejše v določenih predelih telesa: pod pazduho, v dlaneh, po nogah, v glavo.

Močno nočno potenje lahko naravno zmanjšate ali odpravite

Priporočamo terapije z bioenergijo. Bioenergetik okrepi imunski sistem človeka, naravno uravna hormone ščitnice, izboljša delovanje ledvic, srca. Bioterapija znižuje tudi prekomeren stres človeka, kateri je pogosto soudeležen pri vseh oblikah bolezni.

Skriti vzroki so pogosto na mestih kjer spimo

močno potenje, znojenje med spanjem, simptomi, znaki potenjaVzroki za prekomerno nočno potenje celega telesa se lahko nahajajo prav med spanjem.

Razna sevanja podzemne vode, hartmannove in curryeve mreže povzročajo v prvi vrsti vpliv na spanje.

Prvi simptomi in znaki so običajno, da je človek brez energije, zbujanje ponoči, razne nočne bolećine “brez” pravega razloga.

Slabša kvaliteta spanja pa zmanjšuje imunski sistem. Tako smo čedalje bolj podvrženi boleznim kot virusom. Več o tem najdete tu..

Na to perečo problematiko je opozoril tudi Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije.

Vsi oboleli za rakom in težjimi boleznimi ležijo nad zemeljskim sevanjem (vodne žile). Zaradi tega je potreben Radiestezist, da preveri sevanja v spalnici, sicer tudi moja učinkovita protirakava kura ne more pomagati!

Breuss je ozdravil preko 45.000 rakavih zdravnikov.

Je močno potenje med spanjem lahko znak resne bolezni?

Ko je prisotno močno nočno znojenje nekaj dni zlasti zaporedoma, je  smiselen tudi obisk in pregled pri zdravniku. Namreč v redkih primerih gre lahko za karcinom kakega organa, kar izzove prekomerno znojenje med spanjem.

Altera, kvaliteta z tradicijo – z Vami od 1996!

V zadovoljstvo so nam vse stranke, katere se vračajo. To je dokaz hkrati zadovoljstva naših uporabnikov bioenergije kot tudi drugih storitev izbljšanja zdravja na naraven način:

Radiestezija -meritve sevanj

Slikanje aure -pregled telesa