Nevromuskularne bolezni

Nevromuskularne bolezni2020-09-22T08:19:55+00:00

EPILEPSIJA, MULTIPLA SKLEROZA, SJOGRENOV SINDROM

Epilepsija, Multipla skleroza, Parkinsonova bolezen, Miastenija Gravis, Alzheimerjeva bolezen- demenca, Sjogrenov sindrom so bolezni živčnega sistema.

Preberite si več, kakšni so skriti vzroki za nevrološke in avtoimune bolezni ter spremljajoči se simptomi ter znaki pri boleznih.

Spoznajte pravi vzrok, s tem bo zdravljenje epilepsije, multiple skleroze, parkinsonove bolezni, miastenije gravis, sjogrenovega sindroma učinkovitejše!

KAKO IZBOLJŠATI ZDRAVLJENJE NEVROLOŠKIH BOLEZNI?

Stres in geopatski vzrok v kombinaciji ali samostojno sta pogosto primarna dejavnika. Geopatski dejavniki so zemeljska sevanja, katera delujejo na telo zlasti ponoči med spanjem. Ti slabijo imunski sistem in organe ter živčni sistem. Zato je pri težjih obolenjih živčnega sistema priporočljivo izmeriti sevanje in odpraviti potencialen vzrok.

NARAVNA POMOČ Z BIOENERGIJO ZA ŽIVČNI SISTEM

Priporočamo naravno pomoč z bioenergijo. Bioenergetik deluje na nepravilno delujoče celice usmerjeno. Okrepi imunski sistem, kateri je ključen pri vseh oblikah bolezni kot zdravljenje. Imunski sistem nastopa v vseh procesih kjer so vnetja, bolečine.

Zaradi določenih dejavnikov pa lahko oslabi ter tako ne prepozna tujih celic in jih ne uniči.

Poglejte si, kako zdraviti epilepsijo, parkinsonovo bolezen in multiplo sklerozo na naraven način..

KAKO LAHKO UGOTOVIMO, ALI SE BLIŽAJO NEVROLOŠKE BOLEZNI?

Priporočamo alternativni zgodnji preventivni pregled živčnega sistema z slikanjem Aure GDV.

V auri človeka so zapisi, žarišča bolezni, vidni tudi dosti pred nastopom bolezni!

POGOSTI SKRITI VZROKI NASTANKA TUDI “NEOZDRAVLJIVIH” OBOLENJ

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer
Priznani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov, tudi takih, kateri so bili  “neozdravljivi” je izjavil v  knjigi Zdravljenje raka in levkemije (42.dnevni post) sledeče:

“Nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na področju škodljivih zemeljskih sevanj”. 

RAZLIČNA KOMBINACIJA SEVANJ V PREDELU GLAVE, HRBTENJAČE POGOSTO POVZROČAJO BOLEZNI ŽIVČNEGA SISTEMA!

Breuss je svoji bogati praksi je ugotovil, da večinoma ljudje, katere je zdravil, so zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na področju vodnih in zemeljskih križih sevanja. To so izmerili in potrdili radiestezisti..

Dokler obstaja vzrok, obstaja tudi posledica!

Epilepsija, sjogrenov sindrom, multipla skleroza, miastenija gravis imajo tudi svoj vzrok..

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS

ŽIVČNI SISTEM IN GEOPATSKI DEJAVNIKI

V praksi (Radiestezija, detekcija sevanj) se je izkazalo, da številne bolezni živčevja pogosto izvirajo tudi zaradi določenih (različnih) kombinacij sevanj.  To so podzemne vodne žile, kozmične in hartmanove mreže.

Povzročajo tudi razna avtoimuna obolenja (Sjogrenov sindrom, ulcerozni kolitis, ostale avtoimune bolezni) kot tudi rakava obolenja. V bistvu zmanjšujejo imunski sistem, kot tudi, da deluje proti lastnemu telesu- nastanek avtoimunih obolenj.

Sem prištevamo tudi še razne preddispozicije organizma – nagnjenosti k določenim boleznim. Skupna kombinacija nagnjenosti in dodatno sevanja torej pogosto rezultira tudi v obliki bolezni živčnega sistema, zlasti ko ta med spanjem prehaja v predelu glave in živčnega sistema.

Priporočamo ogled – video predstavitev merjenja sevanj!

Naše metode niso “znanstveno” preverjene, čeprav neuradna praksa govori nasprotno. Tega se pač ne da stisniti v pilulo, stvar je samo na vas, karkoli boste storili za svoje zdravje ali pač tudi ne. Lahko pa ostanete v brezizhodnih kalupih “znanosti” mogočega oz. “nemogočega”.

EPILEPSIJA

epilepsija, zdravljenje, vzrok

Simptomi in znaki epilepsije so nenadni napad možganskega vzroka. Sprožajo se lahko pojavijo nehotni gibi-krči, prihaja do upočasnjenega pulza, aritmije srca, možen je zastoj dihanja in bitja srca, izloči blato in seč;

 • GRAND MAL (najmočnejša oblika epilepsije, serija epileptičnih napadov, med napadi ne pride k zavesti ali če traja dlje od 15 minut))
  Pojavijo se klonični krči, ki se pojavijo pri fiksiranem pogledu, deviaciji oči, izguba zavesti, povečano slinjenje, nehoteno izločanje blata in urina;
 • PETIT MAL (oblika epilepsije): fiksiran pogled, izguba zavesti
 • AKINETIČNI NAPADI: kratkotrajna izguba zavesti, izguba mišičnega tonusa
 • JACKSONOVI NAPADI (krči obraznih mišic, rok, prstov, bolnik je med napadom pri zavesti)
 • EPILEPTICUS (smrtno nevaren status, napad je potrebno prekiniti zaradi edema možganov, to je kadar med napadi ne pride več do zavesti)

Priporočilo: epileptik naj zniža nivo soli v prehrani na minimum, svetujemo dodatno tudi pri sladkorju (čokolade, piškoti..)

 

KAKO NARAVNO ZDRAVITI / ZMANJŠATI ALI ODPRAVITI EPILEPSIJO?

PRIPOROČAMO TUDI:  – Radiestezijsko svetovanje – detekcija sevanj – pogosti vzrok je sevanje v predelu glave – možganov.

 • Bioenergija / bioterapija  alternativno zdravljenje deluje tudi na daljavo! (epilepsija grand mal, petit mal, akinetični napadi, jacksonovi fokalni napadi). Običajno se že po prvi bioenergijski terapiji normalizira stanje prizadetega!. Bioenergetikt znižuje preveliko aktivnost možganov. Prevelik potencial v možganih torej povzroči epileptični napad.

 • dolgoročno uporabo našega bioenergijskega sistema- Biostimulator (pri določenih ljudeh se epilepsija ni več povrnila)

RAZLIKO BOSTE OBČUTILI – OLAJŠAJTE ŽIVLJENJE!

MULTIPLA SKLEROZA

multipla skleroza, epilepsija, sjogrenov sindrom

Multipla skleroza je kronična degeneretativna avtoimuna bolezen. Prihaja do vnetja in kasneje do zatrdlin mielinske ovojnice živčnega vlakna.

Znaki multiple skleroze so upočasnjeno gibanje, ni motorike, ker bolezen napreduje.

Propadanje mielina vodi bolezen v vse težjo invalidnost. V medicini vzrok ni znan. Imunski sistem?

Pogosto se bolezen odvije” čez noč”.

Poškodbe mielinske ovojnice povzročajo upočasnjeno prevajanje električnih signalov ali pa se ne prevajajo pravilno. To privede do različnih simptomov, ki jih ima Multipla skleroza:

 • senzorični simptomi (motnje vida, mravljinčenje, impotenca, omotičnost, vrtoglavica, motnje spomina in logike)
 • motorični simptomi: (mišična oslabelost, okornost, težave pri hoji, ravnotežju, nehoteno hitro premikanje oči, tresenje, motnje s črevesjem in mehurjem, neobičajna utrujenost)

Multipla skleroza je nepredvidljiva bolezen in se razlikuje od posameznika do posameznika. Pri nekaterih ostaja stanje enako brez poslabšanj, spet pri drugih pa se simptomi  stopnjujejo  do invalidnosti.

KAKO ZMANJŠATI SIMPTOME, ZNAKE MULTIPLE SKLEROZE NA NARAVEN NAČIN?

PRIPOROČAMO : 

 • Radiestezijsko svetovanje – detekcija sevanj–  pogosti vzroki razvoja obolenj, ki se odvija med spanjem

 • BIOSTIMULATOR – deluje protibolečinsko in protivnetno

 • Bioenergija / bioenergija – naravno zdravljenje multiple skleroze deluje tudi na daljavo!

Okrepimo in izboljšamo delovanje živčnih vlaken, pogosto ljudje že po prvih terapijah se lažje premikajo-hodijo

LAŽJE GIBANJE – BOLJŠE ŽIVLJENJE

ODKRIJTE TEŽAVE PRAVOČASNO

ELEKTRONSKO NAROČILO ZA PREGLED AURE – ALI POKLIČITE!

V AURI SO PREDHODNI ZAPISI BOLEZNI, DISFUNKCIJE ORGANOV

PARKINSONOVA BOLEZEN,TRESENJE

naravno zdravljenje parkinsonove bolezni

Parkinsonova bolezen, tresavica je denegeretativna bolezen bazalnih ganglijev v osrednjem živčevju. Nastane zaradi propada dopaminskih receptorjev – pomanjkanje dopamina.

Parkinsonova bolezen je kronična in napredujoča. Največkrat se pojavi po 60. letu starosti, redkeje pa pri mlajši populaciji.

Znaki  in simptomi parkinsonove bolezni se kažejo kot motnje v govoru, pri očeh (redkejše mežikanje), težave s hojo, motnje kretenj rok-tresavica, slinjenje, moteno ravnotežje, motnje določenih avtonomnih funkcij itn.

Vzroki za parkinsonovo bolezen so večinoma “neznani”. Kadar pa se najde vzrok – na primer genetska mutacija, poškodba možganov, vpliv toksičnih snovi, govorimo o parkinsonizmu. Parkinsonova bolezen prizadane več moške populacije kot ženske.

ALZHEIMERJEVA BOLEZEN

Alzheimerjeva bolezen, demenca je najpogostejša oblika napredujoče bolezni možganov. Znaki so pozabljanje , težave z orientacijo in logičnem razmišljanjem.

Bolezen kronično napreduje do te mere, da je potrebna oskrba pacienta bodisi v domovih za ostarele. Z bioenergijo naravno upočasnjujemo napredovanje demence, tudi izboljšuje možganske funkcije.

 

MIASTENIA GRAVIS

Miastenija gravis je avtoimuna bolezen živčno mišičnih stikov. Simptomi in znaki miastenije se kažejo kot dvojni vid, težave z premikanjem rok in nog, govor poteka skozi nos, težave z dihanjem. V kolikor je prisoten še Sjogrenov sindrom ali ulcerozni kolitis, to še izdatneje poslabšuje miastenijo gravis.

KAKO ZDRAVITI NA NARAVEN NAČIN PARKINSONOVO BOLEZEN?

PRIPOROČAMO:  – Radiestezijsko svetovanje – detekcija sevanj

 • Bioenergija / bioenergija deluje tudi na daljavo (epilepsija, parkinsonova bolezen, multipla skleroza, alzheimerjeva bolezen, Miastenija gravis, sjogrenov sindrom, ulcerozni kolitis)Obsevanje možganov z bioenergijo daje dobre rezultate.

 • BIOSTIMULATOR – deluje protibolečinsko in protivnetno

 • PREGLED IN ANALIZA AURE ( energetski pregled živčnega sistema, možganski predel, epifiza, hipofiza in ostalo)

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

 

mjerenje zračenja u spavaoni, spavaona zračenje, radiestezist

SLIKA:

RAZLIČNA ŠKODLJIVA SEVANJA  OBREMENJUJEJO  CENTRALNI ŽIVČNI SISTEM IN TAKO POGOSTO PREDSTAVLJAJO MOŽEN VZROK OBOLENJ EPILEPSIJE, MULTIPLE SKLEROZE, PARKINSONOVE BOLEZNI, ALZHEIMERJEVE BOLEZNI, DEMENCE

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top