Tesla metamorfoza

Tesla metamorfoza2021-03-22T13:55:16+00:00

TESLA METAMORFOZA

Tesla metamorfoza omogoča ozdravitve z uporabo skalarne energije velikokrat presegajo predvidevanja in zmožnosti uradne medicine. Rezultati in učinki teslinih zdravilnih frekvenc so običajno zelo hitri.

V številnih primerih priporočamo metodo za hitro povrnitev energije in telesnega ravnovesja.

TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA

Tesla metamorfoza predstavlja naprednejši način zdravljenja z(ne) herčnim valovanjem – skalarno energijo, katere zdravilne frekvence presegajo dosedajne energetske tehnike zdravljenja.

Lahko bi jo poimenovali tudi drugače – torzijsko polje kot to poimenujejo Rusi, v novejšem času pa jo je »odkril« dr. Eric Pearl – reconnection in Anja Petrović kot ustanovitelj tesla metamorfoza.

Dejstvo je, da je skalarne valove odkril, oziroma znal proizvajati že Nikola Tesla, veliki genij in znanstvenik. Njegovi izumi in znanje se še danes uporabljajo v praksi.

Pozitivni učinki tesla metamorfoze terapij so velikokrat zelo hitro.

Tesline valove lahko izvajamo tudi na daljavo!

Sporočam vam, da je vrednost markerja upadla dosti pod mejno vrednost že takoj, hvala za pomoč, Milan S.

Tesla je torej iznašel valove, zdravilne frekvence, katere se z oddaljenostjo še povečujejo (postajajo vse močnejši).

NAROČILA ZA TERMIN SPREJEMAMO TELEFONSKO ALI PREKO MEJLA!

Elektronsko naročilo

TERAPIJA TESLA METAMOFOZA NE NADOMEŠČA ZDRAVNIKA IN ZDRAVNIŠKEGA ZDRAVLJENJA

HITRI UČINKI NA TELO TESLA METAMORFOZO

Pri TESLA METAMORFOZA terapijah številni ljudje poročajo o različnih ozdravitvah. Prav zaradi tega je vzbudila veliko zanimanja znanstvenikov po svetu in kot taka nosi oznako fenomen.

Pomembno je to, da se lahko zdravljenje zgodi zelo hitro. V večini primerov zadostujejo trije tretmani.

Teslovi valovi se aktivirajo direktno iz aktivnega etra (Polja), natanko tako kot je razlagal Nikola Tesla (ne uporablja se nobenih strojev).

Tesla pojasnjuje, da se ti valovi razlikujejo od Herznih elektromagnetnih valov; ti valovi (ne-herzni) pretok energije ne ustavijo ali njeno pot spremenijo, ko pridejo v stik bodisi s kovino ali usnjem.

Tesla metamorfoza zdravja

Teži k temu, da pripelje frekvenco svetlobe v telesu človeka v popolno ravnovesje. Vsaka bolezen je, ne glede na to, ali se pokaže na telesni, duševni ali čustveni ravni, posledica motnje ravnovesja univerzalne življenjske sile v telesu, ki se vidi kot frekvenca svetlobe.

Potem, ko se ponovno vzpostavi optimalno frekvenco svetlobe, se prične proces zdravljenja na vseh ravneh.

 
 
Klienti poročajo, da so ozdraveli od raka, tumorja prostate, lupusa, srčnih obolenj, artritisa, AIDS-a, kroničnega sindroma utrujenosti, depresije,poškodbe hrbtenice in celo prirojenih deformacij.

Metamorfoza celic

Celica je osnovni gradnik življenja!

Zato je treba sprejeti, da ima vsaka bolezen stanje, zaradi pomanjkanja energije – svetlobe v celici.

Kronični simptomi pomanjkanja energije se skrivajo v slabih prehranjevalnih navadah, premalo telesnega gibanja, stresi, psihološke obremenitve, škodljiva geološka sevanja (podvodni tokovi..), pomanjkanje kisika, genetika;

Uporaba Tesla skalarnih frekvenc energije deluje tako na telo, zavest in duha, zato zdravljenje poteka na vseh ravneh človekovega bivanja!

TESLINI VALOVI URAVNAVAJO CELIČNE PROCESE

Za metabolizem vsake celice velja pravilno delovanje elektro-kemičnih procesov, ter da je potrebna zadostna energija, da izpolnijo to funkcijo.
Tesla Metamorfoza zdravja celic v človeškem telesu privede telo v ravnovesje svetlobe in se zaradi tega prične postopek zdravljenja.

Treba je poudariti, da ima vsaka celica v sebi »malo baterijo«, katera seva svetlobo. Ob porušenem ravnovesju (bolezni) pa določene »bolne« celice oddajajo oslabljeno svetlobo, kar se izraža v težavah odnosno v bolezni.

Bolezen kot taka je običajno večplastna kot skupek določenih faktorjev – psihe, življenskega stila posameznika (gibanje, prehrana..), geobioloških sevanj. Pri zdravljenju z Tesla metamorfoza -skalarna energija se vzpostavi optimalna frekvenca svetlobe celic v telesu, kar omogoča ozdravitev na vseh nivojih (faktorjev, kateri so privedli do bolezni).

NAROČILA ZA TERMIN SPREJEMAMO TELEFONSKO ALI PREKO MEJLA!

Elektronsko naročilo

TERAPIJA TESLA METAMOFOZA NE NADOMEŠČA ZDRAVNIKA IN ZDRAVNIŠKEGA ZDRAVLJENJA

KAKO IZGLEDA TERAPIJA METAMORFOZE?

Tretman traja približno pol ure, na terapevtski mizi v popolni tišini.

Obstajajo kakšne reakcije med tretmanom?

Odvisno od posameznika, ljudje občutijo mravljince po telesu, okončinah, toploto.

Pri številnih je opaziti hitro trzanje očesnih vek, srčni pulz pri določenih osebah bliskovito narašča, spet pri nekaterih gre za premikanje ekstremitet (noge, roke, trzanje..) ali kakega drugega dela telesa.

Nekateri vidijo prelivanje barv, zaznavajo različne vonjave,  različne slušne pojave, sproščenost; Rezultati sledijo zelo hitro. Redko pa ljudje ne občutijo posebnosti, kar ne pomeni, da terapija z metamorfozo ne učinkuje.

PRIPOROČAJO SE TRI TESLA METAMORFOZA TERAPIJE

Po tretji seansi je največkrat že jasno, ali so se zgodile vidnejše spremembe. V večini primerov zadostujejo tri seanse, sicer se izdela lahko več ciklov terapij tesla metamorfoze.

Praktik -terapevt izvaja terapijo torzijskega polja, brez dotikanja ali polaganja rok na klienta.

Po skoraj dveh mesecih odkar sem bila pri vas na terapiji Tesla metamorfoza, je čas, da se vam javim in zahvalim za vašo pomoč.Bolela me je desna roka, leva noga v kolku, srce in imam sladkorno. Najbrž se me spomnite po tem, da me je, ko sem bila na terapiji tesla metamorfoza strašansko bolela roka. Tako hude bolečine nisem občutila še nikoli, razen takrat pri vas med terapijo. Že 15 minut po terapiji je tista huda bolečina izginila. Po štirnajstih dneh, se je roka začela popravljati, dosedaj lahko rečem, da se je pozdravila 80%. Veliko gibov,ki jih prej nisem mogla več narediti,  lahko sedaj spet naredim. Tudi noga me ne boli več, normalno lahko spim na levi ali desni strani. Ni še čisto taka kot leva, ampak lahko rečem, da sem vseeno več kot zadovoljna, tudi srce me ne stiska več.”Lep pozdrav, Marjetka B., Idrija

NAROČILA ZA TERMIN SPREJEMAMO TELEFONSKO ALI PREKO MEJLA!

Elektronsko naročilo

TERAPIJA TESLA METAMOFOZA NE NADOMEŠČA ZDRAVNIKA IN ZDRAVNIŠKEGA ZDRAVLJENJA

Prispevki v Bioterapija bioenergija

Terapije na daljavo

Energijske terapije na daljavo so enako učinkovite kot sama bioterapija v živo, ne glede na zdravstvene težave. Prednosti so predvsem v tem, da lahko izvajamo terapijo kadarkoli in kjerkoli ter ali takoj. Prekomeren stres, pomanjkanje energije, slabo spanje, kronične bolečine v križu ali vratu so najpogostejše med srednjo populacijo ljudi. Z bioenergo terapijami okrepimo imunski sistem in tako na naraven način izboljšujemo zdravje.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top