Krvni obtok

Krvni obtok2021-03-24T06:14:39+00:00

MRZLE NOGE IN ROKE, KRČI V NOGAH IN ROKAH, BOLEČINE, TROMBOZA NOGE

Slab krvni obtok povzroča, da vas stalno zebe v noge.Vzroki so pogosto težave z ožiljem arterij in ven ter boleče krčne žile in sladkorna bolezen. Globoka venska tromboza povzroči zamašitev žile v nogi. Zdravljenje tromboze na nogi je urgentno.

SLABA CIRKULACIJA  ZGOŠČUJE KRI

Dolgotrajno povišan holesterol in krvni tlak lahko povzroči zamašene žile v nogah, vratu.Pogosto mrzle noge in roke so lahko vzroki za Raynaudova bolezen, sindrom – gre za občasno motnjo dotoka krvi v prste in noge.

ZAMAŠITEV ŽILE NA NOGI, GLOBOKA VENSKA TROMBOZA NOGE

Zlasti nevarni so krvni strdki  v nogah. Nastane lahko globoka venska tromboza noge, tudi  gangrena, katera zahteva takojšnje zdravljenje. Simptomi in znaki so zatekanje nog, krči v mečih, pekoče bolečine v nogah in stopalih.

Pozornost velja nameniti tudi za zgodnje zdravljenje pogoste bolečine v mečih pri hoji kot tudi v mirovanju ponoči med spanjem. Ti znaki lahko naznanjajo bližajočo se možgansko kap ali infarkt srca.

PONOČI NE MORETE SPATI, VAS MUČI SINDROM NEMIRNIH NOG, STE LEDVIČNI BOLNIK?

KAKŠNO JE ODPRAVLJANJE TEŽAV IN ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE BOLEČIN V MEČIH, STEGNU IN KRČNIH ŽIL NA NARAVEN NAČIN?

KAKO OGRETI MRZLE NOGE PONOČI – SPOZNAJTE  POGOSTO SKRITI VZROK NASTANKA BOLEZNI:

 
 

Velikokrat se  “skriti” vzroki nahajajo v škodljivih geopatogenih obremenitvah ponoči med spanjem, katerih vpliv povzroča različne bolezni ožilja nog in srca, stalno slabi organe kljub zdravemu načinu življenja!

UKREPAJTE PRAVOČASNO!

 • PRIPOROČAMO NAŠ ALTERNATIVNI PREVENTIVNI PREGLED CELEGA TELESA Z SISTEMOM AURA GDV:

  (VPOGLED V KORONARNO OŽILJA SRCA, LEDVIC, ŽIVČNEGA SISTEMA, JETRA, TREBUŠNA SLINAVKA,CIRKULACIJO..)

  Ti organi so pogosto udeleženi pri problemih z ožiljem.  Slabijo prekrvavitev in oskrbo s krvjo. Zaradi tega so noge lahko gluhe, pekoče in nemirne. Pozorni bodite na bolečine v mečih  v mirovanju ali med spanjem…

 • ODPRAVA POGOSTIH VZROKOV BOLEZNI – ŠKODLJIVO ZEMELJSKO SEVANJE MED SPANJEM PONOČI POVZROČA ŠTEVILNE “NEOZDRAVLJIVE “BOLEZNI

 • NARAVNO ZDRAVLJENJE BOLEZNI ŽIL Z BIOENERGIJO – POGOSTO SE OLAJŠAJO TUDI BOLEČINE ŽE PO PRVI TERAPIJI

Venska tromboza nastane, ko se nahajajo krvni strdki na stenah žil, običajno na nogah

Simptomi in znaki za težave z žilami so zatekanje nog, krčne žile, vnetje žil, sindrom nemirne noge ponoči. Vzroki za bolezni žil in kronične bolečine v nogah “brez razloga” so stalna zemeljska sevanja.

KATERI LJUDJE SO BOLJ OGROŽENI?

Arterijska in venska bolezen ožilja (globoka venska tromboza noge) ne pride kar čez noč. Sladkorni bolniki so huje ogroženi. Tudi ljudje z visokim krvnim tlakom, nepokretni ali slabo pokretni ljudje. Prav tako ljudje z boleznimi jeter in povišanim holesterolom;

Ti dejavniki povzročijo, da se pretok krvi zmanjša zaradi oblog na žilah. Strdki so nevarni, če zaidejo v srce iz nog (globoka venska tromboza), v glavo ali pljuča – embolija.To lahko povzroči možgansko kap ali infarkt srca!

Zamašene žile v nogi pogosto povzročijo trombozo noge in kasneje lahko tudi gangreno.

 

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

POGOSTI ZNAKI IN VPLIVI ŠKODLJIVIH ZEMELJSKIH SEVANJ

 • Imate pogosto težave kot mrzle noge in roke, so prisotni stalno krči v nogah in rokah? So težave ponoči med spanjem večje?

 • mravljinci v nogah in rokah, kronične bolečine v mečih in nogah.

 • Se vam to pogosto dogaja ponoči, med spanjem, ko se telo umiri? Čutite nervozo – sindrom nemirnih nog ali rok (pogosteje pri ledvičnih bolnikih)?

 • Ste bolj dovzetni za prehladna obolenja in vnetje, imate z mehurjem ali rodili vnetje žile – tromboflebitis?

 • Imate pekoče stopala ponoči in stalno bolečine v nogah? Je občutek, kot, da gorijo, vendar so stopala na otip mrzla in hladna? (da vas stalno zebe, je v določenih primerih vzrok nepravilno delovanje ščitnice).

   

KAKŠNO JE NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE ZA IZBOLJŠANJE
KRVNEGA OBTOKA?

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

Različno eventuelno sevanje (vodno sevanje, zemeljsko sevanje, kozmično sevanje), katero poteka med spanjem skozi predel okončin (roke, noge ali srca) lahko povzroča težave  in bolezni  žil.

Sledi lahko kronično vnetje žil, slabi  krvni obtok. Zaradi tega so stalne težave mrzle noge in roke, krči  in živčnost v nogah. Pojavljajo se mravljinci, krčne žile, raynaudov sindrom, fenomen…

 
UGOTOVITE PRAVI VZROK ZA SLAB KRVNI OBTOK Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI!

SKRITI POVZROČITELJI BOLEZNI OŽILJA NA NOGAH

Slika prikazuje kozmično sevanje skozi telo, katero slabi cirkulacijo krvi.

Povzroča bolezni žil in organov, s tem razne bolečine v nogah in mečih ponoči, sindrom nemirnih, živčnih nog.

STE POMISLILI TUDI NA ŠKODLJIVO SEVANJE V POSTELJI?

zaštita od zračenja, zračenje, mjerenje zračenja, podzemne vode, hartman čvor

OSTALI VZROKI ZA BOLEZNI OŽILJA

Simptomi in znaki so pogosto dolgo prikriti.

 

ZNANI DEJAVNIKI TVEGANJA ZA SRČNO – ŽILNA OBOLENJA

BOLEČINE IN KRČI V NOGAH

Vsi našteti dejavniki povzročajo, da se žile, katere so sicer elastične širijo. Dolgoročno zaradi raztezanja žil pride do poškodbe venskih zaklopk. Namreč venska kri  se tako vrača nazaj namesto proti srcu.

Posledice se kažejo tudi kot krči in bolečine v mečih nog tudi ponoči med spanjem. To je najpogostejši vzrok nastanka za krčne žile – varice.

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

GLOBOKA VENSKA TROMBOZA NOGE IN STRDKI

tromboza noge in strdki, krči v nogah, bolečine v nogi

Motnje krvnega obtoka, slaba cirkulacija povzroča zgoščevanje krvi. Kri mora cirkulirati, da ostane tekoča.

Težave z upočasnjenim krvnim obtokom so pogostejše pri ljudeh z malo gibanja ali daljše obdobje ležečih ljudi bodisi zaradi bolezni.

Žile v nogah postajajo tako še bolj zamašene. Ponoči med spanjem je normalno, da se cirkulacija-prekrvavitev v nogah zmanjša pri zdravih ljudeh.

Pri ljudeh kateri trpijo za žilnimi boleznimi pa se krvni obtok progresivno zmanjšuje in so tako težave še večje.

SLABA PREKRVAVITEV NOG POVZROČI TUDI VNETJE ŽIL

Slabši pretok krvi je dejavnik za tromboflebitis – vnetje žil. Te so boleče in pordele. Če bolezen napreduje, lahko privede celo do pljučne embolije. Konvencionalni pristop je nošenje kompresijskih povojev. Pogosto ljudje tarnajo tudi, da imajo pekoče noge.

PAB – periferna arterijska bolezen (bolečine v mečih pri hoji, kasneje pa že  tudi med počitkom, v mirovanju-nevarno). Prisotna je lahko stenoza –  zoženje žil, nevarnost tudi za možgansko kap, ali predhodnico -mini kap Tia (tranzitorna ishemična ataka).

ZA NARAVNO IZBOLJŠANJE CIRKULACIJE KRVI PRIPOROČAMO INOVATIVNI BIOENERGIJSKI SISTEM BIOSTIMULATOR

Nasploh  se priporoča poleg zdrave prehrane tudi gibanje-s tem izboljšamo cirkulacijo krvi. S hojo se lahko vzpodbudi razvijanje nadomestnih žil!

Altera dodatno priporoča: Biostimulator (bioenergijski stimulator, kateri  na naraven način izboljšuje cirkulacijo krvi. Deluje tudi protibolečinsko in protivnetno) in s tem omogoča temperaturno uskladitev telesa.

Boljši krvni obtok pa pomeni boljšo pretočnost -cirkulacijo krvi in s tem toplejše noge, roke, stopala. Boljša je oskrba organov po krvi in kisiku. Priporočamo tudi ljudem, kateri so dolgo ležeči, nepokretni oziroma ljudem, kateri imajo ovirano gibljivost.

Le ti imajo bistveno slabši krvni obtok, zato so prisotni krči po nogah.

Običajno so med spanjem že pri prvi uporabi Biostimulatorja noge tople.

Moj mož po uporabi Biostimulatorja ni imel več mrzlih nog, bolečine hrbtenice so se zmanjšale. Temu ustrezno se je izboljšalo tudi spanje, lp Irena Š.

 

PRIPOROČAMO OGLED VIDEA O POGOSTIH VZROKIH  RAZLIČNIH BOLEZNI. TI VZROKI POGOSTO ONEMOGOČAJO ZDRAVLJENJE!

KAJ LAHKO SAMI NAREDITE, KO SO PRISOTNE TEŽAVE Z ŽILAMI V NOGAH?

NAMIG: ZA BOLJŠO PREKRVAVITEV MRZLIH NOG, ROK PRIPOROČAMO TUDI SOLNO KOPEL

(V kopalno kad natočite toplo vodo – primerne temperature in in vsujte približno eno kavno skodelico jedilne – kuhinjske soli. Kopel naj traja 15-20 minut ali po vašem občutku.

Solno kopel je priporočljivo izvajati pred spanjem ali oziroma, da ne greste izven stanovanja vsaj uro ali dve. Isto lahko delate kopel samo za noge, vendar je solna kopel za celotno telo v kadi bolj priporočljiva.

Pozor velja za ljudi, kateri imajo krčne žile na nogah – do 5 minut v prijetno topli vodi. Pozor velja tudi za kopanje v termalnih vodah, ker se prehitro izboljša prekrvavitev in to lahko povzroči težave srcu.

DODATNO PRIPOROČAMO ZA NARAVNO ZDRAVLJENJE ZAMAŠENIH ŽIL NOG UPORABO ČESNOVE TINKTURE•BIOENERGIJSKI SISTEM BIOSTIMULATOR, KATERI IZBOLJŠUJE NARAVNO PREKRVAVITEV NOG IN TELESA KOT DOLGOROČNO UPORABO

V preglednici živil z škodljivimi E-ji si lahko ogledate hrano, ki lahko povzroča bolezni žil in srca, ter posledično vpliva na slabo na krvni obtok. (mrzle noge in roke, krči v nogah in rokah, sindrom – nervoza nog, mravljinci v rokah in nogah).

 

NARAVNO ODPRAVLJANJE TEŽAVE Z MRZLIMI NOGAMI IN ROKAMI TER OŽILJEM

alternativno zdravljenje, ledvice vzroki, potenje med spanjem
 • Meritev sevanj spalnice, pisarne. Različna zemeljska sevanja na okončinah ali srcu lahko povzročajo tudi žilne bolezni. To slabi krvni obtok, povzroča razne kronične bolečine po telesu -v nogah in rokah tudi ponoči. Bolečine so na mestih, kjer sevanja prehajajo med spanjem na teh  okončinah kot organih. Povzročajo tudi sindrom nemirnih nog, avtoimune bolezni.
 • Diagnostični energetski pregled Aure GDV (omogoča energetski alternativni zgodnji pregled cirkulacije krvi telesa in srca, koronarne žile, ščitnice)Biostimulator (bioenergijski stimulator, kateri izboljšuje naravno krvni obtok -cirkulacijo krvi, deluje protibolečinsko in protivnetno na naraven način)
 • Bioenergija / bioterapija (za naravno – alternativno zdravljenje z bioenergijo,  izboljšanje krvnega obtoka, prekrvavitev. Tudi za periferne arterijske in venske bolezni nog, globoka venska tromboza noge kot posledica krvnih strdkov v žilah nog in vnetje žil -tromboflebitis . Ko imate sindrom nemirnih nog, krčne žile, pekoče noge, meča in stopala, Raynaudov fenomen – sindrom.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top