Čakre

Čakre2021-03-23T09:35:41+00:00

ČAKRE, ENERGETSKI CENTRI ČLOVEKA

Čakre so energijski centri v našem telesu. Blokade čaker povzročajo različne težave, bolezni.Vsaka od sedmih čaker napaja žleze. Naročite uravnavanje čaker, odprava blokad.

Čakre so energijski centri telesa, razvrščeni ob hrbtenjači in predstavljajo biopolje, Auro človeka.

Bioenergija je prisotna v vseh oblikah življenja, označujemo jo tudi z prana.
Skupno ima človek sedem čaker oziroma sedem energetskih centrov – transformatorjev energije; našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno, vesoljno energijo – “ki” oz. “či” (chi).

“Ki” se pretaka po telesu od spodaj navzgor; vsaka čakra predstavlja višjo stopnjo bivanja.

Vsaka od sedmih čaker napaja pomembne organe v našem fizičnem telesu in je povezana z njej ustreznimi organi, živčnimi spleti in žlezami.

chakras

AURA JE SKUPEK ČAKER

Čakre predstavljajo torej človekov zaščitni plašč (Aura, ovoj okoli telesa, boljše ko delujejo čakre, boljša je tudi naša Aura in s tem lastna bioenergija).

Čakre so v bistvu stožčasti vrtinci, kateri se vrtijo z veliko hitrostjo.

Barve čaker so povezane z frekvenco energije, ki jo čakra presnavlja. Vsaka čakra ima svojo sprednjo in zadnjo stran; Sprednja stran čakre je povezana z človekovimi občutji, zadnja stran čakre pa z voljo človeka.

Človek je zdrav, kadar so čakre uskljajene (Yin in Yang energije) in so dovolj odprte za pretok energij- večja količina energije, katero zmorejo presnavljati čakre, boljše je zdravje človeka.

Če čakra ne vsrkava dovolj potrebne energije, je blokirana in posamezni predeli telesa (organi) zaradi tega nimajo dovolj energije, temu ustrezno nastajajo težave in bolezni.

(Pri slikanju Avre se pojavijo zevi ali praznine).

ODKRIJTE TEŽAVE PRAVOČASNO

ELEKTRONSKO NAROČILO ZA PREGLED AURE – ALI POKLIČITE!

V AURI SO PREDHODNI ZAPISI BOLEZNI, DISFUNKCIJE ORGANOV

Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje- z Vami že od 1996

BLOKADE ČAKER

1.ČAKRA

Blokada na področju prve čakre se na fizičnem nivoju kaže v primeru anemije, artritisa, hemoroidov, slabe cirkulacije, razširjene vene, tumorji ali rak na tem območju, pomanjkanju samozavesti, volje in energije, psihični in fizični utrujenosti, brezvoljnosti.

2.ČAKRA

Blokada se kaže kot težave s plodnostjo,spolne težave in spolne bolezni, boleče in neredne menstruacije, težave s prostato, mehurjem, bolečine v križu ali kolkih, razdražljivost, alergije, pomanjkanje ustvarjalnosti in domišljije, težave z učenjem in pomnjenjem, razstresenost, brezvoljnost in malodušje.

3.ČAKRA

Blokada se kaže kot težave z jetri, težave s prebavo in s presnovo, čir na želodcu,vnetje in bolezni želodca,anoreksije in bulimije,stanja strahu in tesnobe, občutek krivde in manjvrednosti, manipuliranje, upravljanje in kontrola, egoizem, strah pred nepriznanjem in nepotrditvijo, strah pred konkurenco.

Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje- z Vami že od 1996

4.ČAKRA

Blokada se javlja v pretiranem čustvovanju, hitri spremembi razpoloženja, pretirani občutljivosti, pa tudi težavah s srcem in krvnim obtokom,srčni infarkt, razširjeno srce, astma, alergije, težave s pljuči in bronhiji… Ustrezata ji zelena in rožnata barva.

5.ČAKRA

Blokade: trema, vznemirjenost, vročina, vnetja, ponavljajoče se angine, težave s ščitnico, golša, rak na grlu, glavoboli, težavami z zobmi in dlesnimi… Ustreza ji modra (ali svetla, sinja in turkizna) barva.

6.ČAKRA

Blokade se javljajo kot težave s sinusi in ponavljajoči se nahodi, prehladi, vnetja, glavoboli in migrene, težave z očmi, očesno mreno, zobje in dlesni. Ustreza ji indigo modra barva.

7.ČAKRA

Blokade te čakre se kažejo v obliki degenerativnih boleznih, težav s kostmi, motnje živčnega sistema, genetskih motenj, kostnega raka, bolezni glave; Njena barva je vijolična in lila.

PREGLED

PRVA ČAKRA

(prvi energetski center) Prva čakra – glavna, osnovna ali korenska čakra- sedež čakre, čakra, blokirana čakra, zdravljenje čakervolje do življenja – leži na začetku hrbtenice ob trtici, in ustreza sakralnemu pleksusu (živčnemu spletu, ki izhaja iz spodnjega dela hrbtnega mozga) in nadledvičnim žlezam.

Energija, ki jo usmerja, je povezana s preživetjem in ozemljitvijo, voljo in samozavestjo; s to čakro je povezano vse delovanje na zemeljskem nivoju; odnos z materjo, naravo, zemljo ipd.

Ustreza ji rdeča barva

DRUGA ČAKRA

(drugi energetski center)
Druga ali spolna čakra leži tik nad genitalijami (nekaj prstov pod popkom) in je povezana s spolnimi žlezami katere uravnavajo spolnost in spolno dejavnost). Njena barva je oranžna.

TRETJA ČAKRA

(tretji energetski center)
Tretja čakra leži v solarnem pleksusu (živčnem spletu, ki izhaja iz srednjega dela hrbtnega mozga) in je povezana s trebušno slinavko, ki uravnava krvni sladkor in z jetri; je mesto, kjer asimiliramo energijo, ki se pretaka skozi telo. Vpliva na naš odnos do moči. Njena barva je rumena.

ČETRTA ČAKRA

(četrti energetski center)

Četrta ali srčna čakra leži za prsnico oz. grodnico in je na fizični ravni povezana s priželjcem, ki je pomemben dejavnik imunskega sistema. Vpliva na celice, kri in življenjsko moč. Je zelo pomembna čakra, saj leži na sredini in je prevodnik – posrednik med čakrami. Vpliva na čustvovanje, sprejemanje in dajanje ljubezni, ranljivost in potrebo po harmoniji.

PETA ČAKRA

(peti energetski center)
Peta ali grlena čakra je v spodnjem delu vratu in ustreza žlezi ščitnici. Uravnava presnovo. Njena funkcija je komunikacija in je sedež izražanja. Vpliva na voljo, odločnost in izbiro, ustvarjalnost in dejavnost.

ŠESTA ČAKRA

(šesti energetski center, tretje oko, sposobnost videnja aure)
Šesta čakra ali tretje okoje v sredini čela in je povezana s hipofizo. Uravnava pa tudi delovanje drugih žlez z notranjim izločanjem. Je centrala duše v budnem stanju in vpliva na način mišljenja, na intuicijo in videnje, prepoznavanje vzorcev, spomin in percepcijo.

SEDMA ČAKRA

(sedmi energetski center)
Čakra glave – sedma ali kronska čakra, je na vrhu glave, malo za temenom. Ustreza češariki ali epifizi, žlezi, ki uravnava spanje in budnost in celoten hormonski sistem telesa. Tu kanaliziramo energijo iz vesolja in prehajamo v stik s svojim višjim jazom. Predstavlja povezavo z vsem, kar je onstran omejene zavesti telesa in nam omogoča, da se izražamo na višjih duhovnih nivojih.

PRIPOROČAMO

ODKRIJTE TEŽAVE PRAVOČASNO

ELEKTRONSKO NAROČILO ZA PREGLED AURE – ALI POKLIČITE!

V AURI SO PREDHODNI ZAPISI BOLEZNI, DISFUNKCIJE ORGANOV

Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje- z Vami že od 1996

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top