Prehlad vnetje

Prehlad vnetje2021-03-24T06:29:03+00:00

KRONIČNI SINUSITIS

Kronični sinusitis je nadležna bolezen. Problem kroničnih prehladnih obolenj predstavlja slab imunski sistem. Nepravilno, slabo delujoč povzroča tako kronični sinusitis in razne alergije. Pogosto so razlogi geopatske narave. Razna zemeljska sevanja med spanjem delujejo v določenih okoliščinah vnetno ter slabijo imunski sistem.

Priporočamo meritev sevanj v spalnici, za še hitrejše učinke pa tudi naravno pomoč z bioenergijo!

ZAMAŠEN NOS POVZROČA TUDI GLAVOBOL IN MOTI SPANJE

 

Kronično vnetje sinusov – sinusitis povzroča tudi stalno izsuševanje ustne sluznice, ker je zamašen nos. Zaradi tega je dihanje skozi nos v hujših primerih onemogočeno in temu ustrezno dihamo skozi usta.

Težave nastajajo tudi kot bolečine v ušesih, pogostejše so lahko angine ali bolečine v grlu. Slabše je tudi spanje ponoči, čedalje slabši pa tudi imunski sistem.

Kroničen sinusitis, prehlad, zamašen nos je odraz slabšega imunskega sistema. Simptomi in znaki so oteženo tudi spanje in glavobol, bolečine glave.

Te posledice pa vodijo do novih obolenj, še dodatni upad našega imunskega sistema v kolikor gre za kronična obolenja;

KAKŠEN JE VZROK, DA JE PREHLAD, SINUSITIS KRONIČNE NARAVE?

Vzroki za kroničen prehlad, sinuzitis, zamašen nos so pogosto geopatske narave in stres. Geopatski vzrok je običajno prisoten ponoči med spanjem. Govor je o sevanju, katero ima vnetne vplive. Zato je smiselno opravite meritve v spalnici, da se odpravi temeljni vzrok, ki povzroča bolezen.

 

 

KAKO IZBOLJŠATI IMUNSKI SISTEM NA NARAVEN NAČIN?

Z bioenergijo močno okrepimo imunski sistem, kar je za kronični sinusitis pomembno. Bioenergetik izboljša tudi prehodnost nosu. Bolezni so prisotne pogosteje pri otroku kot odraslih. Pojavlja se lahko kronični dražeč kašelj ponoči med spanjem..

 

Priporočamo, ko imate kronični sinusitis in slab imunski sistem, alergije.

KRONIČNI SINUZITIS – VNETJE SINUSOV, SIMPTOMI IN ZNAKI

Ko je prisoten (kronični) sinusitis, se pojavljajo simptomi in znaki kot bolečine čeljusti, zgornjih zob, dlesni, bolečina v vratu, v ušesih in glavi, za očmi, povišana temperatura in slabo počutje. Vrtoglavica je tudi možna. Ta oblika običajno zahteva urgentno antibiotično zdravljenje!

Pri akutnem sinuzitisu je potrebno skrbeti z pršili za prehoden nos. Kajti to virusno vnetje preraste v bakterijsko in se redkeje razširi v možgane. To lahko  postane lahko nevarno. Zdravljenje bakterij v sinusih se običajno rešuje z antibiotiki. Gnojni izcedek iz nosu je gost, običajno rumene barve.

Kako naravno odpraviti kroničen prehlad in ponavljajoč – kronični sinusitis?

Imate stalno zamašen nos, pogosto vnetje ušes in grla, pa klasično zdravljenje sinusitisa ne pomaga?

Priporočamo zdravljenje z bioenergijo, katera na naraven način krepi imunski sistem, olajšanje je običajno že po prvi terapiji!

Dolgoročno pa priporočamo odpravo vzrokov- ti so pogosto geopatske narave, saj ti vzroki pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje, več o vzrokih v nadaljevanju..

 
 

OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!

KRONIČNI SINUSITIS SLABI KVALITETO ŽIVLJENJA

Daljši prehlad – vnetje nosne sluznice lahko preraste do vnetje ušes in grla. Največji problem pa predstavljajo stalni prehladi, kronični rinitis in sinusitis.

Ta je lahko alergijskega tipa (alergije na hrano, pršico, cvetenje, pogosto sezonski..) ali stalni (nealergijski) rinitis. Kronično prehladno obolenje vpliva tudi na poslabšanje počutja, simptomi in znaki so solzenje oči, močne bolečine glave (glavobol, sinusi, vnetje sinusov oziroma sinuzitis, lahko tudi kronično obolenje sinusov). Vzroki za kronična vnetja dihalnih poti so lahko tudi v alergiji. V primeru ko gre za alergija, so znaki prozorni stalni izcedki iz nosu.

KAKŠNO JE NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE, KO SO SINUSI STALNO ZAMAŠENI IN NOS?

Za težave kot so stalna prehlajenost, stalno zamašen nos je dobro poiskati vzroke za dolgoročno rešitev.

SO TEŽAVE KRONIČNE NARAVE? POGOSTO JE VZROK V ŠKODLJIVEM ZEMELJSKEM SEVANJU V PREDELU GLAVE PRAV MED SPANJEM PONOČI!

spavanje, smetnje spavanja, loši san, nesanica, umornost

Slika prikazuje kozmično sevanje v sinusno- grlnem predelu, katero deluje vnetno in povzroča stalen prehlad. Stalno vnetje sinusov in zamašen nos, vnetje grla in ušes, zmanjšuje imunski sistem. Zmanjšana je torej odpornost telesa proti bolezni. Več o sevanjih tule..

Pri določenih ljudeh gre sprva lahko samo za neprehodnost nosu ene nosnice, medtem ko je druga nosnica prehodna.

Vsekakor pa to pomeni, da je z našim imunskim sistemom nekaj narobe, zlasti gre za dolgotrajna oziroma kronična obolenja.

PRIPOROČAMO TUDI UPORABO BIOSTIMULATORJA, KATERI DELUJE PROTIVNETNO IN PROTIBOLEČINSKO

 
 

Po zelo dooolgem času sva z možem imela med spanjem odprt nos in boljše spanje z uporabo BIOSTIMULATORJA, lp Ksenija R.

 

ODKRIJTE TEŽAVE PRAVOČASNO

ELEKTRONSKO NAROČILO ZA PREGLED AURE – ALI POKLIČITE!

V AURI SO PREDHODNI ZAPISI BOLEZNI, DISFUNKCIJE ORGANOV

KRONIČNI SINUSITIS IN PREHLAD, KRONIČNO VNETJE, NAHOD

Prehlad je vnetje nosne sluznice – rinitis je najpogostejša oblika prehlada nosu. Težava se kaže v neprehodnosti, zaprtosti nosu, otežkočeno je dihanje skozi nos.

Povzroča smrkanje, kihanje, kašelj, izcedki iz grla in nosu in običajno hitro premini. To je odvisno je predvsem od (ne)delovanja našega imunskega sistema.

Pogosta naša opažanja kažejo, da kadar nas tudi predolgo zebe v noge (pogosti prehladi nog, tudi posledično težave z mehurjem, ledvicami, pogostejše uriniranje, vnetje ženskih zadev, prostata) privede do prehlada.  Razlog je tudi neustrezna obutev v določenih vremenskih razmerah.

MRZLE NOGE IN VNETJA

Stopala so namreč v prvi vrsti povezana preko meridianov ali akupunkturnih točk z številnimi notranjimi organi kot naprimer nos, ušesa, grlo, pljuča…itn.
Naslednjo pomembnost namenjamo tudi vratnemu delu.

 

Pogosti prehladi vratu, katerih se običajno niti ne zavedamo, opažamo pa lahko bolečine vratu so lahko v povezavi.

V tem predelu prehaja tudi 31 pomembnih parov hrbtenjačnih živcev.

 
 

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE O POGOSTIH VZROKIH NASTANKA RAZLIČNIH BOLEZNI!

To so zemeljska sevanja, katera pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje in so pogosto vzrok obolenj.

KAJ LAHKO SAMI STORITE, KO JE AKUTNO STANJE, KAKŠNA SO NARAVNA DOMAČA ZDRAVILA?

pljuča, težko dihanje, vzrok, astma, bronhitis, zdravljenje astme

NAMIG : Grejte predel vratu in čela(20-30 min pred spanjem, več dni ali mesecev – v primeru, da so težave večje in dolgotrajnejše z blago toploto (čez termofor dajte brisačo, toplota mora biti zmerna, ne prevroča!)

• Pri vnetju nosne sluznice (zamašen nos si večkrat dnevno vbrizgavajte fiziološko raztopino v nosnici. Pri spanju uporabljajte kapo, glava je najbolj temperaturno izpostavljena.

Za kašelj se priporoča, da prežgete sladkor-karamela, zalijete z vodo (1L), vanj daste eno na pol prerezano neolupljeno čebulo in kuhate cca. 15 minut. Ta pripravek večkrat dnevno pijte.
 
Slika prikazuje škodljivo kozmično sevanje na predelu sinusov, grla in pljuč. To povzroča kronična vnetja, saj delujejo stalno na nas prav ponoči med spanjem.
Ti vzroki torej pogosto tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje različnih bolezni..
 
 
 
V kolikor imate kronična vnetna obolenja, ponavljajoče se bolezni brez razloga, svetujemo radiestezijski pregled sevanj! Mi najdemo pravi vzrok zdravstvenih težav. Altera, z vami že od 1996 – preko 19.000 meritev sevanj spalnice, poslovnih prostorov.. Tu je pogosti odgovor, kako naravno izboljšati imunski sistem in zdravje!

PRIPOROČAMO NARAVNO ALTERNATIVNO ODPRAVLJANJE TEŽAV

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija
  • Meritev sevanj spalnice, pisarne (zemeljska sevanja vodnih žil, curryeve mreže  v prsnem, sinusnem in grlnem predelu povzročajo tudi kronične vnetne bolezni.

    Ti so stalni prehladi, kronični sinusitis, pogoste angine,  stalna vnetja grla in pljuč. Tu je pogosto odgovor, kako naravno izboljšati in okrepiti imunski sistem..

  • Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski pregled  nosu, ušes, grla, pljuč..)
  • Bioenergija / bioterapija -alternativno naravno zdravljenje deluje tudi na daljavo! Ko gre za kroničen prehlad, sinuzitis, slab imunski sistem, vnetja, vnetni procesi, kronični rinitis..

Bioenergetik izboljša imunski sistem.

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo kronične težave in vnetja)

Lažje dihanje, boljše spanje in kvaliteta življenja!

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top