Geopatska stres cona

Geopatska stres cona2021-03-23T08:16:36+00:00

GEOPATSKA STRES CONA – RADIESTEZIJA

Geopatska stres cona kot pojem izvira iz Sveta (GEOPATHIC STRESS ZONE), kjer so na kratko predstavljeni predeli- območja – zona, teritorij, kjer se nahajajo zemeljske anomalije v njenem magnetnem polju in škodljivosti za zdravje ljudi. Razne Hartmann in Curry mreže sevanja, vodne žile vplivajo na zdravje.

Radiestezijska meritev sevanja omogoča izogib tem bolezenskim conam. Geopatski vzroki se pogosto odkrijejo tudi pri bioresonanci.

Detekcija – geopatske meritve  sevanj-  Altera

ZEMLJA JE VELIKO MAGNETNO POLJE

geopatogena stres zona, zračenja, geopatogeno zračenje, zaštita od zračenja

Zemlja seva, Zemljino geomagnetno polje je kombinacija več magnetnih polj, ki nastajajo iz različnih virov z nizanjem drug na drugega.

Več kot 90% polja povzroča gibanje prevodnega materiala znotraj Zemljine sredice, se pogosto omenja kot glavno polje.

Drugi pomembni viri geomagnetnega polja so električni tok, ki teče v ionizirani zgornji atmosferi in tokov, ki prihajajo v zemeljski skorji

Obstajajo lokalne anomalije,  rude, geološke prelomnice – motnje. Tudi razni daljnovodi, vse naprimer električne aparature, katere uporabljamo, so denimo ozemljene – odvečni tok gre v Zemljo itd ..

Vse to je geopatska stres cona, geopatski vzroki nastanka bolezni.

Določene živali uporabljajo zemeljsko magnetno polje za navigacijo.

VPLIV GEOPATSKE STRES CONE NA ZDRAVJE

Geopatska stres cona, patogen predel vključuje različna zemeljska sevanja – podzemne vode (žile, vodni tokovi), Hartmannovo sevanje, Curry-eva sevanja. Kjer ta sevanja prehajajo ali kjer so ta sečišča -križanje linij, to imenujemo patogena cona. To polje je območje bolezni, rakave cone.

Ti predeli -območja na Zemlji postanejo patogeni, kadar se dlje časa zadržujemo na njih. Posebej je to pomembno za spalnice, pisarne.. Podzemna sevanja so nevidna, brez vonja, okusa, za detekcijo je torej potreben radiestezist.  Je merilec sevanj, kateri z aparati / pripomočki lahko strokovno izmeri slaba – nezdrava mesta, točke v postelji.

LE RADIESTEZIJSKA ANALIZA SPALNICE POKAŽE ZDRAVA MESTA ZA SPANJE

Meritev sevanja škodljive, negativne energije v stanovanju pokažejo torej zdrava mesta za počitek.

Anomalije zemeljskega magnetnega polja vplivajo v interferenci z našimi organi, žlezami (kadar se nahajamo v taki coni).

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

KAKO VPLIVA ZEMELJSKO MAGNETNO POLJE, NJEGOVE ANOMALIJE NA TELO?

Naša kri vsebuje železo.  Železo in magnet reagirata medsebojno. V primeru škodljivih pojavih zemeljskih sevanj, križanj na določenem organu, se zaradi medsebojne interference ustvarjajo anomalije.

To je nepravilnosti v funkciji organa (hiper- hipo funkcije organa) že  na celičnem nivoju (benigne ali maligne spremembe), kar pa vodi do bolezni izpostavljenega organa/žleze.

KAKO HITRO LAHKO ČLOVEK OBOLI ZARADI TEH NEVIDNIH ZEMELJSKIH ANOMALIJ- SEVANJ?

Odvisno je od različnih kombinacij (Hartmann -podzemne vodne žile, Curry mreže sevanj  in  geološki prelomi ). Odvisno je tudi od jakosti le teh mrež sevanj.

Včasih je dovolj že samo 2 leti, definitivno pa pri daljšem obdobju ( z vmesnimi simptomi in znaki), da se bolezen manifestira v fizični obliki – ko obstaja že medicinska diagnoza. Odvisno je, koliko je intenzivna geopatska stres cona.

KAKŠNE SO LAHKO BOLEZNI ZARADI ANOMALIJE ZEMELJSKEGA POLJA – SEVANJA?

Bolezni se kažejo kot kronične, vnetne, pogosto je tudi vzrok “nepoznan”. Razne avtoimune bolezni kot (Sjogrenov sindrom, Epilepsija, Hashimoto sindrom, Multipla skleroza, povečani organi telesa, težave z plodnostjo …).

Sevanje Zemlje povzroča tudi rakave bolezni. Vodna žila, razni zemeljski križi sevanj so t.i. skriti geo fizikalni pogosti kreatorji bolezni.

OZDRAVITE  VZROK, NE POSLEDICE

Radiestezijske meritve zemeljskih mrež sevanj odkrijejo slaba mesta za spanje, učenje, delo in seveda obratno. Odkriva tudi nevtralna, zdrava mesta (v  hiši, stanovanju, sobi, spalnici, pisarni).

Znani so primeri tudi kot sindrom “bolnih” zgradb, stavb, prostorov . Ko se nahajamo v njih, se slabo počutimo, imamo glavobol, ko pa zapustimo te prostore – pa težave izginejo brez “vzroka”. Isto velja seveda za prostore, kjer bivamo ali spimo.

Altera- ko sevanja postanejo “vidna”

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

RUDOLF BREUSS

Zeliščar, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov, tudi tistih, kateri so bili že odpisani – neozdravljivi, je opozoril večkrat na to problematiko sevanj.

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

SPANJE NA ZDRAVEM MESTU

 Imejte v  mislih tudi to, da vsi, kateri so zboleli za rakom in navidez neozdravljivimi boleznimi zboleli zaradi spanja nad vodnimi žilami. Zaradi tega je nujno potreben Radiestezist, da izmeri sevanja v spalnici!”

Torej, dokler ne ” ozdravite vzroka”, kakršnakoli  terapija -oblika, metoda ne pomaga! 

Ni toliko pomembna postelja, jogi vzmetnica, kot mesto – lokacija – lega spanja!

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni!

Ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono zdravja že danes z našim strokovnim merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

KER NI DOVOLJ LE ZDRAVA HRANA IN GIBANJE – TREBA JE NA ZDRAVEM MESTU SPATI

Enako velja tudi v primerih, kadar so že prisotne bolezni! Zdravljenje na pozitivnih – nevtralnih mestih bo tako potekalo hitreje in trajneje – celovito. To je osnovni predpogoj za ozdravljenje pri katerikoli bolezni- Rudolf Breuss…

 
 

B. Plohl v svoji knjigi, Podzemna sevanja – vzrok bolezni in raka pravi: »Vse bolezni ljudi, živali in rastline imajo svoj primarni vzrok v raznih sevanjih, katera slabijo organizem in ga tako naredijo občutljivejšega za bolezni.«

 
 
Določeni ljudje so skeptični, pri Alteri smo prepričani, da odpravimo skepso še takemu skeptiku, na osnovi dejstev – naših strokovnih meritev mreže zemeljskih sevanj.

SKEPSA ALI DEJSTVA

Ne glede, ali obstaja skepticizem, mi na podlagi pregleda sobe – postelje analiziramo stanje oseb, ugotovimo vzrok  in s tem tudi  lahko že obstoječe težave ali bolezni. To je dejstvo, brez znane zdravstvene kartoteke ali zgodovine osebe.

Znana ga. Käthe Bachler na področju radiestezije je denimo v praksi izvedla 10.000 meritev, napisala knjigo. Pri Altera pa smo izvedli do  2014 leta preko 19.000 meritev, pa sicer nismo napisali knjige.. Če pa bi jo, bi bila vsekakor ogromna, tako v smislu primerov, zgodb teh ljudi in izkušenj preko katerih smo jih dobili in jih še pridobivamo.

 
 

Altera, že od 1996 izkušenj…

PRIPOROČAMO  STORITVE ALTERA

  • Radiestezijska meritev sevanj – pregled spalnice, pisarne (različna zemeljska sevanja  povzročajo številne bolezni in predstavljajo vzrok za nastanek različnih bolezni). Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka” – avtoimune in to že na celičnem nivoju, zaradi vzroka globalne zemeljske mreže sevanja, geobioloških lomov, prelomnic v zemeljski skorji.

  • Diagnostični energetski pregled Aure GDV ( energetski pregled  žlez in organov, zgodnji pregled -pravočasno odkrivanje težav)
  • Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo  (pri različnih oblikah bolezni)

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

Prispevki v Meritve sevanj

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top