Hartmann

SEVANJE ZEMLJE KOT VZROK BOLEZNI

Sevanje v začetni fazi  slabi spanje in postopoma slabi naš imunski sistem, kar vodi v razvoj različnih bolezni. Poskrbite za ležišče na zdravem mestu s pomočjo naše detekcije sevanja!

Vpliv neoinizirnih sevanj na zdravje so različni zaradi njihovih kombinacij in intenzitet, kar so dokazale številne meritve tako doma kot v tujini. Poznamo tudi ionizirno radioaktivno sevanje, več o tem tukaj..

VRSTE SEVANJ IN VPLIV NA ZDRAVJE

HARTMANN (zemeljsko sevanje): Poteka v smereh S-J in V-Z, širina žarka je cca 30cm. Poteka po celi zemeljski obli, zato to vrsto sevanja imenujemo tudi globalna hartmannova mreža sevanja.

sevanje, vpliv sevanj na zdravje, sevanjaStičišča tvorijo t.i. hartmanov križ.

Hartmannovo sevanje poteka okvirno 2mx 2,5 m.Ta vrsta sevanja povzroča kronična obolenja organov, žlez.

Še bolj intenzivno pa delujejo polarne linije na samih stičiščih – (hartmanov križ)
(slika levo- križanje na srcu)

Obolenja v slikovnem primeru se kažejo: težave z srcem, angina pectoris, motnje krvnega obtoka

MESTO KJER SPIMO VPLIVA NA ZDRAVJE

Dr. med. Ernest Hartmann je odkril pravokotno mrežo sevanja. V svoji knjigi,  ” Bolezni, kot mesto bivališča” je posebej poudaril, da je “rak bolezen, nastala  zaradi našega bivališča- lokacije”.  (“Cancer is a disease of location triggered by geopathic stress zone.”)

Do svoje smrti leta 1993, je dr. Hartmann iskal rakavega bolnika, katerega postelja ni bila obremenjena z  škodljivimi zemeljskimi žarki, a ni našel nobenega.

•Hartmanovo sevanje pri Altera označujemo z zeleno barvo

Curry

CURRY- kozmično sevanje

Je kozmična mreža sevanj – iznajditelj: Dr. Manfred Curry

sevanje, vpliv sevanja na zdravje, curry mreža sevanjaPoteka pod kotom 45 stopinj glede na Hartmanovo mrežo sevanja in je širine cca 0,5m.

Obolenja se kažejo:

Kozmično sevanje povzroča težave z spanjem, nespečnost, kar slabi naš imunski sistem. Deluje vnetno na (mehur, ledvice, moške in ženske genitalije, revmatoidno – na kosteh.

Določene kombinacije povzročajo probleme s srčnim ritmom (tahi-aritmija, tahikardija-bradikardija)
(slika levo – karijeva linija)

• Kozmična sevanja označujemo z rumeno barvo

Vodni tok

VODNI TOKOVI  (vodno sevanje)

(Pri vodnem sevanju se ne štejejo potoki, reke, talnica, sanitarna voda ampak globinski vodni tokovi)

sevanje podvodnih tokov, sevanje, vodni tokovi, hartman mreža sevanjaVodni tok se izkaže za zelo nepredvidljivo nevarnost, zakriva marsikatere težave.

Po naših raziskavah omogoča celo boljše spanje, ker “maskira” curryeve mreže sevanja.

Podtalnica, podtalne vodne žile so poglavitnejši kreatorji t.i.skritih bolezni, katere znaki se izkažejo dostikrat zelo pozno.

Povzročajo tudi lahko rakava obolenja, na kar je večkrat opozoril Rudolf Breuss in drugi.

(slika levo- primer vodnega toka in hartmana)

Slika prikazuje obolenja in težavo z ščitnico, glede na situacijsko sliko, je možna hujša oblika bolezni ščitnice.

• Vodna žila je označena z modro barvo

Elektrosmog

TEHNIČNO SEVANJE, ELEKTROMAGNETNO SEVANJE

elektromagnetno sevanje, daljnovod, sevanje daljnovoda, sevanje

(bazne postaje, daljnovodi, antene, računalniki, mobiteli, gospodinjski aparati…)
Celoten kratek opis vplivov sevanja na človeški organizem so plod naših dolgoletnih izkušenj.

Prekomerno elektrosmog sevanje lahko povzroča različne oblike težav kot so npr. levkemija , glavoboli, stres, centralni živčni sistem (CŽS) itn;

Številne raziskave v tujini so poročale o tovrstnih vplivih na zdravje. Določene pa,da tega vpliva ni. Presodite sami, kar je sigurno je to, da je bolje v tem primeru manj sevanja kot več.

Zgovorno je bilo pričanje nekega sadjarja. Ko so mu postavili daljnovode čez njegov del sadovnjaka, tam ni bilo več čebel.

Leta 2007 je bila dovoljena meja poljskega sevanja v Sloveniji 12,9 V/m.

V praksi obstajajo številne različne kombinacije sevanj, katere povzročajo številna kronična kot tudi rakava obolenja!

UGOTOVITE STANJE VAŠEGA LEŽIŠČA S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH MERITEV ŠE DANES !

Opomnik: vse prikazane barve sevanj (zelena, modra, rumena) uporabljamo tudi v praksi!

OSTALI DOKAZI O VPLIVIH SEVANJA NA ZDRAVJE

radiestezist, sevanje, vpliv sevanja na zdravje, spanjeKäthe Bachler, priznana radiestezistka, sodelovala je z uradno medicino.

Uradna potrditev in overitev je bila objavljena leta 1985.

Dr. Veronika CARSTENS (žena nekdanjega nemškega zveznega predsednika Karla Carstensa): dr. Carstens navaja, da je bilo v 700 primerih dokumentirano v Svetu, kjer so bolniki z rakom v terminalni fazi ponovno pridobili svoje zdravje brez konvencionalnega zdravljenja, ko so spremenili lokacijo spanja – iz t.i. geopatske stres cone.

Vsi ti bolniki z rakom  so bili odpisani od svojih zdravnikov.

SPANJE NA ZDRAVEM MESTU

Rudolf  Breuss, zeliščar, avtor knjige Zdravljenje raka in levkemije (42 dnevni post, ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov, odpisanih od medicine), je posebej poudaril:

Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo nad zemeljskim sevanjem! V kolikor ne spremenite lege ležišča, tudi moja učinkovita proti rakava kura ne bo pomagala, zato je potreben Radiestezist, da določi pravilno postavitev postelje!

Baron von Pohl: V sodelovanju z berlinskim centrom za raziskave raka, je Baron von Pohl raziskal in zapisal svoje ugotovitve v mestu Vilisbburg v južni Nemčiji. Uporabil je svojo skalo za meritev zemeljskega sevanja, vrisal zemeljske energije linij v mestu.  Nato pa je rezultate šele primerjal z uradnimi medicinskimi evidencami  (kartotekami pacientov) okrožne bolnice.

Ugotovljeno je bilo, da je prišlo pri vsakem od 48 nedavno zabeležene smrti zaradi raka pri ljudeh, ker so bili locirani med spanjem točno nad eno izmed najmočnejših vodnih žil” (ponikalnice)..

Take linije so žal znane in prisotne tudi v nekaj naših slovenskih mestih, vaseh. Na teh linijah tipično ljudje obolevajo za istim rakom in hujšimi “neozdravljivimi” boleznimi.

In to ne glede, da lahko živijo zdravo, kajti dokler je vzrok bolezni neznan, tudi zdravljenje ne more biti učinkovito!

Zaradi osebne etike ne bomo navajali teh mest ali področij;

CURRY MREŽA SEVANJA

zemeljsko sevanje v hisi, sevanje, hartmanove mreže sevanjaDr. Manfred Curry je bil vodja raziskovalnega oddelka na kliniki v južni Nemčiji. Tu so raziskovali zemljine energijske pojave.

Iz njegovega dela o vplivu vremena na ljudi in področij človeške energije, je dr. Curry odkril energetsko mrežo, ki prizadane raven človeške energije in celo ima škodljiv učinek na stopnjo sedimentacije v krvi.

To je postalo znano kot Curry-eva mreža.  Dr. Curry je lahko diagnosticiral pacienta preprosto s tem, ko je izmeril lokacijo bolnikove postelje. Vedel je, da če energetske črte sekajo v sestavi vozel, se rak manifestira.

Dr. Budwig je prav tako opozorila na problematiko sevanja

 Stoletja je bilo znano, da imajo nekatere hiše, stanovanja, danes bloki, poslovne stavbe (znano tudi kot sindrom bolnih stavb) veliko višjo incidenco raka, artritisa, multiple skleroze in mnogih drugih degenerativnih bolezni. Odgovor je bil najden in znanstveno potrjen v geopatogenih območjih.

ZAKLJUČEK

Vsi, kateri obolevajo za hujšimi, “neozdravljivimi” boleznimi bi morali preveriti svoje ležišče.

ŠTEVILNI SO DOKAZI, KATERI POTRJUJEJO, DA SO ŠKODLJIVE ZEMELJSKE LINIJE SEVANJA VZROK OBOLENJ!

Altera, ko sevanje postane “vidno” – že od 1996 leta – preko 19.000 geopatskih meritev in analiz-dokazov – odkrivamo, kar Zemlja skriva…

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”, POIŠČITE  ZDRAVO CONO, MESTO ZDRAVJA Z NAŠIMI STROKOVNIMI MERITVAMI!

Nna podlagi radiestezijske meritve sevanja v spalnici ugotovimo dejstva – vzrok za obolenja

Lokacija vaše postelje, mesto kjer spite je vaša “zdravstvena kartoteka”.

Pomembno: ne glede, ali je vaše spanje  dobro – to ni zagotovilo, da se ne nahajate na škodljivem območju zemeljskih sevanj! Različna sevanja različno vplivajo na telo kot tudi na spanje in zdravje.

“Altera, prva alternativna izbira, kjer bolezen izvira – ko zdravje ni naključje”

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo