Mehur

Mehur2020-09-22T07:30:11+00:00

MEHUR, ZDRAVLJENJE, VZROKI

Mehur povzroča več težav in nevšečnosti ženskam. Problemi z mehurjem so kronično vnetje mehurja, razdražen mehur, rak mehurja, tumor. Nad težavami mehurja priporočamo tretmane z bioeoenergijo. Naravno okrepimo imunski sistem in izboljšamo funkcijo mehurja.

Simptomi, znaki so pogosto boleče uriniranje, pekoča bolečina pri odvajanju, bolečine v križu.

Vzroki kroničnih in težjih bolezni so lahko geopatska sevanja. Geo sevanja povzročajo tudi, da imate občutljiv mehur, nenehno vnetje mehurja.

Mehur je votel mišičast organ, zbirnik, “rezervoar” za seč.

Simptomi kot znaki za vnetje mehurja so pogosto uriniranje, morate večkrat na vodo v eni uri ali ponoči med spanjem. To naznanja bolezni mehurja.

Težje bolezni kot rak mehurja, kamni v mehurju potrebujejo hitro zdravljenje.

Bodite pozorni, ali je med uriniranjem prisotna pekoča bolečina, kar kaže, da so problemi lahko tudi z vnetjem sečnice in bakterijami.

KAKO NARAVNO NAD TEŽAVE MEHURJA?

Naravna pomoč pri težavah mehurja omogoča bioenergija. Bioenergetik okrepi imunski sistem človeka, kateri sodeluje pri vseh procesih kot so vnetje, bolečine in spremembe celic. Zaradi določenih dejavnikov le ta oslabi.

SKRITI DEJAVNIKI BOLEZNI MEHURJA

Ti so lahko geopatske narave. To so vplivi zemeljskega sevanja podzemne vode, katera deluje na telo med spanjem ponoči. Zlasti če prehajajo v predelu urogenitalij (mehur). Priporočamo izvedbo merjenj sevanj v spalnici.

 
 
Vodne žile, hartmannove in curryeve mreže sevanja povzročajo številne bolezni. Spremembe se dogajajo v celicah organov- benigne kot maligne spremembe. So tudi razlogi za kronično vnetje mehurja. Kajti, dokler vztraja vzrok, vztraja posledica – zato se bolezni vračajo in so kronične.

 

SIMPTOMI IN ZNAKI ZA MEHUR

mehur, kamni v mehurju, pekoča bolečina, tumor na mehurju, rak na mehurju

Ostre bolečine v spodnjem delu trebuha se javljajo tudi, kadar so prisotni kamni v mehurju. Na udaru so še bolj sladkorni bolniki kot tisti z slabim imunskim sistemom. Rak na mehurju prizadane več moške populacije.

Znaki raka mehurja so lahko krvav seč, pogosto in boleče odvajanje urina, tumor je lahko otipen, povečane bezgavke v bližini. Vendar kri v urinu ni vedno kazatelj raka.

Imate kronične težave z mehurjem ali hujše bolezni kot je rak ali tumor na mehurju?

Spoznajte, kateri so pravi vzroki bolezni kljub zdravi prehrani ter kakšno je celovito alternativno naravno zdravljenje!

 

ŠKODLJIVA ZEMELJSKA SEVANJA LAHKO POVZROČIJO TUDI KRONIČNA OBOLENJA MEHURJA

alternativno zdravljenje raka prostate

Imate stalno mrzle tudi noge?

Različna sevanja podzemnih vodnih žil, katera prehajajo med spanjem ponoči skozi urogenitalni predel človeka, povzročajo številne bolezni in komplikacije.

So nevidni dejavniki, povzročajo pa vnetna kot tudi v določenih intenzitetah  obolenja kot je rak ali tumor, kronično vnetje mehurja.

Statistično je rak mehurja v Sloveniji v zadnjih letih vse pogostejši.

KAJ LAHKO STORIMO ZA UČINKOVITO NARAVNO ODPRAVLJANJE TEŽAV Z MEHURJEM?

  • Meritev sevanja v spalnici oz. pisarni pogosto odkrije vzrok in s tem tudi rešitev (odprava vzroka, ne simptomov). Rešitve so z premikom na ugodnejše mesto ali z tehničnimi rešitvami. S tem v bistvu preprečimo nadaljni razvoj  le te in temu ustrezno učinkovitejše zdravljenje bolezni mehurja, ne glede na metode zdravljenja!

  • Priporočamo tudi preventivni alternativni pregled celega telesa z sistemom AURA GDV.

  • Bioenergija-bioterapija: alternativno naravno zdravljenje različnih bolezni mehurja. Deluje tudi na daljavo! Moški, kateri imajo pogosto uriniranje imajo lahko probleme tudi z prostato, sicer pa zaradi težave z mehurjem bolj obolevajo ženske.

VNETJE SEČNEGA MEHURJA

vnetje mehurja, kamni v mehurju, naravno zdravljenje, mehur

Najpogostejše težave z mehurjem so vnetja (cistitis).  Ta so pogostejša so pri ženskah, zaradi krajše sečnice, ta ima le okoli 3cm.

Simptomi so boleče -pekoče uriniranje, pogostejše uriniranje. Pri določenih ljudeh se dogaja kronično vnetje mehurja. Redkeje se lahko pojavi krvav urin.

Možnosti so tudi kamni v mehurju -pesek, kateri se premika bodisi po sečevodu, sečnici, tako, da se tudi bolečina prestavlja.

Priporoča se pitje več tekočine ali čaja v akutni fazi!

RAK MEHURJA

Pogosta, kronična draženja mehurja z kamni lahko privede do bolezni kot je rak mehurja. Mehanska draženja- kamni v sečnem mehurju, kemična draženja;

Pojavi se lahko hematurija (kri v urinu, katera je vidna s prostim očesom, ali pa samo z mikroskopom). Vsekakor je treba opraviti laboratorijske preiskave, kri v urinu ni vedno znak za tumor na mehurju.

 
 

ODKRIJTE PRAVI VZROK Z NAŠIMI STROKOVNIMI MERITVAMI ŠKODLJIVIH SEVANJ V STANOVANJU!

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

VEČ O RAKU IN BOLEZNIH IN POGOSTO SKRITIH VZROKIH

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

Priznani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss je ozdravil preko 50.000 različnih rakavih bolnikov.

Med njimi tudi take, kateri so bili že “NEOZDRAVLJIVI” !

V svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42.dnevni post) je večkrat poudaril škodljivost sevanja:

Nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na področju škodljivih zemeljskih sevanj!”

V svoji bogati praksi je ugotovil, da večinoma ljudje, katere je zdravil, so zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na področju vodnih in zemeljskih križih sevanja.

To so izmerili in potrdili številni radiestezisti..

Dokler obstaja vzrok, obstaja tudi posledica !

Tudi mehur, vnetje, rak mehurja ima svoj vzrok nastanka bolezni.

PREGLED SEVANJ V POSTELJI POGOSTO ODKRIVA VZROKE ZA BOLEZNI!

Različne kombinacije sevanja povzročajo tudi številne avtoimune in kronične bolezni, pogosto bolezni torej, kjer vzroki “niso poznani”.

Več o sevanjih najdete tu..

Opomnik: V kolikor je prisoten tumor ali rak na mehurju, se priporoča tudi dieta brez mesa, sladkorja, mleka!

SLIKA PRIKAZUJE KOZMIČNO SEVANJE NA UROGENITALNEM PREDELU

raising immune system, distance energy healing, natural treatment, healer

PRIPOROČAMO NARAVNO ODPRAVLJANJE TEŽAVE Z MEHURJEM

  • Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (stalna sevanja urogenitalnem predelu slabijo mehur, povzročajo tudi različne bolezni  kot so rak, vnetja mehurja)

  • Diagnostični energetski pregled Aure GDV (pregled obsega ledvice, nadledvične žleze ter ostale organe tudi v zgodnjem stanju, ko težave še niso razvite, kar pomeni zgodnje ukrepanje ..)

  • Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (alternativno zdravljenje pri boleznih vnetje mehurja in sečnice, rak in tumor mehurja, inkontinenca, kamni v mehurju in odpravljanje  bolečine)

ODKRIJTE TEŽAVE PRAVOČASNO

ELEKTRONSKO NAROČILO ZA PREGLED AURE – ALI POKLIČITE!

V AURI SO PREDHODNI ZAPISI BOLEZNI, DISFUNKCIJE ORGANOV

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top