Jetra

Simptomi

HEPAR –TEŽAVE IN BOLEZNI JETER ,ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE

heparJetra so največja žleza v telesu.Nepravilno, slabo delovanje jeter se izraža tudi skozi kožo, saj so prvi filter strupov.

Težave z jetri in povišanim holesterolom, predolgo preobremenjevanje jetr vodi do različnih bolezni kot so povečana jetra, jeterna ciroza, rak, tumor ter zamaščenost in vnetje jeter, žolčni kamni in odpoved.

Velikokrat je zdravljenje jeter pozno, ko je prisotna že napredovala bolezen – jeterna okvara.

Jeterna ciroza je zadnja stopnja odpovedi  jeter.

Simptomi in znaki za slaba jetra so pogosto pozno izraženi, npr. rumena barva kože, rumeno obarvane beločnice – oči, stalna utrujenost, bolečine v trebuhu, slabost, pomanjkanje apetita; Pogosta srbečica- srbenje kože je lahko zgodnji simptom za motnje  in težave v slabšem delovanju jeter. Kronične bolečine v desni lopatici in rami so značilni znaki za rak na jetrih, tudi jutranje bruhanje, spremembe volumna blata in barve. Hepatitis A, B, C, D,E pomeni virusno vnetje jeter. Pogost pojav so tudi ciste na jetrih. Tudi holesterol se sintetizira v jetrih. Jetra so pomemben organ zdravja, brez njih bi živeli le nekaj ur.

 

Kronicna utrujenostKAKŠNI SO OSTALI NEALKOHOLNI VZROKI ZA BOLEZEN IN ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE JETER, KAKO JIH ODPRAVITI?

ŽIVITE ZDRAVO, PA SO KLJUB TEMU PRISOTNE TEŽAVE Z JETRI, DA TA SLABO DELUJEJO, KAKŠNI SO PRAVI VZROKI BOLEZNI?

POGOSTI SKRITI NEALKOHOLNI VZROKI OBOLENJ:

ŠKODLJIVO ZEMELJSKO SEVANJE  V PREDELU JETER MED SPANJEM PONOČI LAHKO POVZROČA TEŽAVE, ZAMAŠČENOST IN OBOLENJA LE TEH KLJUB ZDRAVI PREHRANI!  Sevanja povzročajo številna obolenja in okvare že na celičnih nivojih, povzročajo benigne ali maligne spremembe celic, vnetje, tumor ali rak, saj stalno preobremenjujejo organ in s tem onemogočajo učinkovito zdravljenje za jetra, ne glede na metode zdravljenja. Več o sevanjih tule..

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOMOV! “

 

KAKO VEMO, ALI SO JETRA ZDRAVA, KO ŠE NISO PRISOTNI SIMPTOMI IN ZNAKI BOLEZNI?

• Priporočamo preventivni alternativni pregled jeter z sistemom Aura GDV. Pravočasno odkrivanje težave z jetri pa pomeni hitrejše ukrepanje in zdravljenje pred razsežnostjo bolezni in okvare kot je ciroza.

KAKO IZBOLJŠATI SLABO DELOVANJE JETER NA NARAVEN NAČIN?

• V primeru težave z jetri priporočamo tudi zdravljenje ciroze ali drugih oblik bolezni z Bioenergijo, kar je dobro pri vseh vrstah obolenj.

žolcni kamniNa bolezen jeter vplivajo tudi  pretirana čustva, pojavi se razdražljivost, preganjavica, najbolj pa JEZA (ni čudno, da obstaja izraz “nekdo, ki pravimo, da najeda, ali gre na jetra”), čutimo napetosti v prsnem košu, bolečine v trebuhu po desni strani, slabši energetski pretoki nastanejo pri nedoseganju ciljev, stalno se branimo. Motnje energetskih pretokov jeter nastanejo tudi, ko smo zamerljivi, maščevalni, zavistni, posesivni ali sebični vse to pa lahko povzroči tudi bolezen na jetrih.
Motnje v pretoku ŽOLČNIKA so povezane s strahom pred izgubo, zapustitvijo, potrebo po čustveni in gmotni varnosti, strahom pred staranjem, žolčni kamni, katerih simptomi in znaki so bolečine v trebuhu in so lahko tudi produkt teh negativnih emocij človeka.
Jetra so največja žleza v človeškem telesu, ležijo na desni strani trebušne votline, so izrednega pomena za naše zdravje.

Celice jeter proizvajajo žolč, kateri se shranjuje v žolčnem mehurju- žolčnik. Če žolč ne more odtekati iz jeter, se pojavi bolezen zlatenica in ali zaradi pancreasa . Jetra so pomemben “kemični laboratorij” človeka, organ za odstranjevanje strupov.
Preobremenjenost jeter, nepravilno ali slabo delovanje  vodi do težav kot povečana jetra oziroma do okvare – odpoved jeter.

Naša nona Valerija je bila že medicinsko odpisana zaradi raka na jetrih. Po nekaj vaših terapijah se ji je stanje jeter bistveno izboljšalo, ima več energije in se bolje počuti, že veliko postori okoli hiše, kar so pokazale tudi uradne nove preiskave.. Hvala, Vlasta

 

UGOTOVITE PRAVI VZROK S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH RADIESTEZIJSKIH MERITEV SEVANJ!

Podrobnosti

JETRNE BOLEZNI , NARAVNO ZDRAVLJENJE Z BIOENERGIJO

hepar1Težave z jetri ali bolezni poznamo kot so ciroza jeter, tumor in rak jeter, ciste na jetrih, vnetje jeter, hepatitis, povečana jetra, zamaščena jetra, povišan holesterol.

Dolgoročno povečana raven holesterola in trigliceridov v krvi pospešuje proces ateroskleroze in srčnih obolenj – zamašene žile, pojav tromboze noge in redkeje s tem tudi gangrena okončine;

Alkohol je znan kot prvi dejavnik, sovražnik jeter, pa vendarle obstajajo za bolezni jeter še ostali številni dejavniki. (Zmotno bi bilo torej mišljenje, da če ne uživamo alkohola, da ne moremo zboleti na jetrih (nealkoholna zamaščenost). V želodcu na primer “neprimerna” hrana fermentira in tako povzroča alkohol in s tem povzroča toksično obremenjevanje jeter ;

•CIROZA JETER:

Vzroki za cirozo so virusni hepatitis, obstrukcija žolčnih vodov, sladkorna bolezen, zdravila, alkohol, rak žolčevoda..

•ICTERUS -ZLATENICA

Žolčna barvila se kopičijo in rumeno obarvajo kožo in beločnice

RAK JETER, SIMPTOMI IN ZNAKI:  Pogosto rezultirajo kot hude bolečine  v desnem delu  hrbtenice – v desni lopatici, pridružena je tudi bolečina v trebuhu, slabosti, bolniki nimajo apetita in hujšajo. Dejavniki so dolgotranja zamaščenost jeter, prekomerno daljše uživanje alkohola, virusni hepatitisi.

Jetra predstavljajo drugi obrambni zid pred boleznimi! Nahajajo se torej na desni strani trebuha.

• ZA RAZSTRUPLJANJE TELESA SE PRIPOROČA TUDI REGRATOV ČAJ IN  NAŠ BIOENERGIJSKI PAKET DETOX

Detox

SPREMEMBA STILA ŽIVLJENJA – RAZSTRUPITE JETRA NA NARAVEN NAČIN

• Razstrupljanje jeter z našim paketom DETOX BIOTERAPIJA

hepar3

Jetra so eden redkih organov, kateri imajo sposobnost regeneracije, pod pogojem, da jih prenehamo pravočasno obremenjevati z nezdravim načinom življenja (preveliko uživanje nasičenih maščob – pomfrit, čips, cvrta hrana, razni konzervansi in aditivi v hrani, denimo delavci v lakirnicah..) Jetrne bolezni v začetnih fazah potekajo dokaj asimptomatsko, torej brez znakov in simptomov. To obremenjevanje lahko traja 10 let ali več, predno se kažejo prave težave. Določeni simptomi so srbenje kože, rdeče dlani, blato je sivo obarvano. Pri zapletih ciroze hepatična encefalopatija se pojavi zmedenost, pozabljivost, zaspanost, motnje govora zaradi vpliva amoniaka na možgane.

Hartmann_Grid_AnimationZaradi čedalje slabše jetrne funkcije lahko pride do jetrne odpovedi, značilen je t.i. jetrni zadah, pojavijo se presnovne motnje;

Mehansko draženje- žolčni kamni (od nekaj mm do nekaj cm) lahko poškodujejo jetra (povečana jetra) in žolčevod, pojavijo se slabost, bruhanje, močna bolečina, ki seva v hrbet in desno ramo, lopatico; Dolgoročno v primeru, da so te  težave pogoste  kot kronične lahko povzročijo tudi rak jeter.

Tudi različna  geobiološka sevanja vodnih žil, hartmanovih mrež povzročajo stalno preobremenitev jeter, kar vodi dolgoročno na slabšanje jetrne funkcije in s tem različne oblike bolezenskih stanj jeter!

Priporočamo

PRIPOROČAMO NARAVNO IZBOLJŠANJE FUNKCIJE JETER IN ZDRAVLJENJE:

• Meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja  predelu jeter povzročajo tudi obolenja kot ciroza, rak jeter, zlatenica)

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski zgodnji alternativni pregled  jeter, tudi v zgodnja stanja, ko težave z jetri ali simptomi in znaki bolezni še niso prisotni..)

Bioenergija / bioterapija : naravno alternativno zdravljenje deluje tudi na daljavo (težave z jetri in bolezni kot rak jeter, ciroza, zlatenica, povečana jetra, izboljšanje jetrne funkcije, detoksikacija, ciste na jetrih, tumor in metastaze na jetrih, povišan holesterol, žolčni kamni in bolečine..) Bioenergetik – bioterapevt izboljšuje jetrne funkcije;

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo jetrne težave, bolezni jeter, rak jeter, hepatitis, povečana jetra, povišana vrednost holesterola v krvi in trigliceridev..) . Ciste na jetrih, naravna terapija za odpravljanje cist po naravni poti.

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

 

 

SLIKA PRIKAZUJE KOZMIČNO SEVANJE V PODROČJU JETER, LEDVICE IN SRCA
ren