Dojke -prsa

Dojke -prsa2020-09-21T15:01:17+00:00

RAK DOJKE, ŽENSKA PRSA, TEŽAVE

Rak dojke je žal v porastu.  Hormonske spremembe botrujejo rakavim boleznim. Zgodnje zdravljenje raka dojke je izjemno pomembno. Preživetje je odvisno od pravočasne diagnoze, ko še tumor na dojki ni metastaziral. Odvisno je tudi od stopnje raka, če je torej neagresiven ali agresiven rak dojke. Tudi moški lahko zboli za rakom dojke, na samo ženska.

VZROKI ZA RAKA DOJKE

Poleg hormonskega zdravljenja, kontracepcije so pogosto skriti vzroki za maligne bolezni tudi lahko sevanje podzemne vode. Geopatska sevanja imajo vpliv prav ponoči med spanjem, slabijo imunski sistem in lahko spremenijo zapis celic v benigne kot maligne oblike.

Naravno pomoč priporočamo z bioenergijo ter meritvami sevanj v spalnici.

Sevanja podzemnih voda pogosto povzročajo raka.

S tem korenito izboljšate obstoječe zdravljenje raka dojke!

BENIGNE IN MALIGNE SPREMEMBE DOJK

rak dojke, simptomo, znaki, bioenergija, bioenergetik

Dojke so paren žlezen organ. Dojki ob porodu in vplivov hormonov izločata mleko.

Bolezni dojk so lahko benigne ali maligne; Zdravljenje dojk je kompleksno.  Zlasti ko gre za rak, tumor dojke.

Benigne -nerakave spremembe dojk so: mastopatija, ciste -policistične dojke, papilomi, fibroze.

Dejavniki tveganja so dednost in reproduktivni dejavniki. Samopregledovanje dojk je priporočljivo. Vzrok  malignih ali drugih bolezni dojk je lahko tudi geopatske narave.

To so razna zemeljska sevanja, katera imajo vpliv na telo zlasti ponoči med spanjem. Zato je smiselno preveriti z detekcijo sevanj ter odpraviti eventuelne vzroke, kateri so povzročili bolezen.

 

KAJ LAHKO DODATNO STORITE PRI BOLEZNIH DOJK?

Priporočamo naravno pomoč z bioenergijo. Bioenergetik deluje na spremenjene celice usmerjeno, kjer se je pojavil rak, metastaze, tumor na dojki.

Bioenergija okrepi imunski sistem, kateri je ključen pri vseh oblikah bolezni kot zdravljenje. Nastopa v vseh procesih kjer so vnetja, spremenjene oblike celic.

Zaradi določenih dejavnikov pa imunski sistem lahko oslabi ter tako ne prepozna tujih celic in jih ne uniči.

Priporočamo bioterapijo tudi pri kemoterapijah, operacijah. Telo se hitreje razstrupi, zmanjšujejo se stranski učinki agresivnega zdravljenja rakve dojke.

MALIGNE – RAKAVE BOLEZNI DOJK, SIMPTOMI IN ZNAKI

Za rak na dojki so prisotni sledeči simptomi in znaki so lahko: otipna zatrdlina v dojki, povečane bezgavke v pazduhi, ugreznjena bradavica, krvav izcedek iz dojke, spremenjena koža (pomarančasta in rdečina).

 

 

KAKŠNI SO SKRITI VZROKI, KATERI POVZROČAJO TUDI MALIGNO OBOLENJE DOJKE?

Pogosto so to dejavniki, na katere “nimamo” vpliva, vendar ti dejavniki vplivajo na nas. Govorimo o škodljivem zemeljskem sevanju zlasti podzemnih vodnih žil, katero lahko povzroča različne oblike bolezni dojk. Zlasti, kadar prehaja med spanjem ponoči v prsnem delu.

Zemeljsko sevanje povzroča benigne kot maligne spremembe celic.

KAKO IZBOLJŠATI ZDRAVJE NA ALTERNATIVNO NARAVEN NAČIN, DA BO ZDRAVLJENJE DOJK, CIST UČINKOVITEJE?

 • Meritev sevanja v spalnici. Na osnovi pregleda se ugotovi, ali je vzrok za karcinom ali druga obolenja dojk in svetuje premik ležišča na ugodnejše mesto.
  Tako bodo različne metode zdravljenja dojke  uspešnejše.
  S tem se ustavi nadaljni razvoj bolezni in odpravi vzrok. To je vzrok, kateri pogosto povzroča bolezni in onemogoča popolno zdravljenje dojk.
 • BIOENERGIJA – naravno  odpravljanje težav in bolezni dojk različnih oblik. Bioenergetik deluje tudi na daljavo!
 • Alternativni pregled mlečnih žlez z sistemom AURA GDV. V auri so zapisi, žarišča bolezni vidni dosti preje pred nastopom v fizični obliki.
rak dojke, tumor dojke, vzroki, simptomi, znaki raka dojke

KARCINOM IN SITU

Rak dojk je lokalen, omejen.

Nekateri znaki, da je rak dojke metastaziral:

 • utrujenost,
 • slabo počutje,
 • bolečine v kosteh,
 • suh in dražeč kašelj,
 • motnje vida,
 • bruhanje,
 • glavobol. 

Rak dojke lahko povzroča tudi dolgotrajna uporaba hormonskih motilcev npr. kontracepcijska sredstva;

V primeru, da imate podobne simptome, se posvetujte z zdravnikom!

ODKRIJTE PRAVI VZROK BOLEZNI Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI!

KARCINOM DOJKE

Rak dojke je najpogostejši ženski rak. Zbolevanje narašča, v Sloveniji letno zboli okoli 1000 žensk. Najpogosteje obolevajo za rakom dojk ženske med 50-60 letom.

Zgodnje odkrivanje raka dojk pomeni večje možnosti ozdravitve dojke.

Že znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss je potrdil , da je energijsko sevanje v postelji temeljnPriznani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov.

Tudi takih, kateri so bili “NEOZDRAVLJIVI”.

V svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42.dnevni post), je izjavil, da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na področju škodljivih zemeljskih sevanj.

V svoji bogati praksi ugotovil, da večinoma ljudje, katere je zdravil, so zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na področju vodnih in zemeljskih križih sevanja. To so izmerili in potrdili radiestezisti..

Dokler obstaja vzrok, obstaja tudi posledica !!

Zaradi tega je nujno treba preveriti posteljo, kjer spite!

Ozdravil je več kot 45.000 rakavih bolnikov.

V svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42-dnevni post) je zapisal, da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na območju škodljivih zemeljskih sevanj.

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

PRIPOROČAMO NARAVNO ODPRAVLJANJE VZROKOV BOLEZNI IN TEŽAV Z DOJKO

 • Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne. Sevanja v pljučnem predelu lahko povzročajo obolenja dojke, tudi rakava kot kronična vnetna stanja.
 • Diagnostični energetski pregled Aure GDV (zgodnji preventivni alternativni pregled obsega mlečne žleze, pljuča, tudi ko simptomi in znaki bolezni še niso prisotni…)
 • Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo! (ciste na dojkah, mastopatija, rak, karcinom dojke)
 • Biostimulator – naravna zaščita proti zemeljskim sevanjem. Hkrati deluje podobno kot pri bioterapiji, pozitivno vpliva proti vnetju in bolečinami, naravno dviga imunski sistem.
bioenergija, bioenergetičar, hernija, bolovi u križima

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE – ZDRAVLJENJE Z NARAVO”

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko hormonsko slabijo organizem in s tem povzročajo bolezni dojk kot so karcinom, mastopatija, policistične dojke)

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

ODKRIJTE TEŽAVE PRAVOČASNO

ELEKTRONSKO NAROČILO ZA PREGLED AURE – ALI POKLIČITE!

V AURI SO PREDHODNI ZAPISI BOLEZNI, DISFUNKCIJE ORGANOV

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top