Srce in ožilje

Simptomi

POGOSTI PROBLEMI ZA MOTNJE IN OBOLENJA SRCA , VZROKI:

srce alternativno zdravljenjeImate težave z srcem in visokim pritiskom (hipertenzija), ste brez moči, je hiter pulz srca v mirovanju, tudi ponoči med spanjem, se hitro utrudite in ste pogosto zadihani, bolečine v mečih v mirovanju so pogosti simptomi in znaki za bolezni srca. Bolezen angina pektoris povzroča popuščanje srca in zatekanje nog,vas zanimajo skriti vzroki obolenja? Vam ščitnica deluje v redu? So prisotne bolečine v prsnem košu, aritmija srca in motnje srčnih zaklopk in utripa, imate nihanje krvnega tlaka čez dan, povečano srce ter vas zanima kako poteka naravno – alternativno zdravljenje srca?

Priporočamo naš celostnen naraven način terapije z bioenergijo za oslabljeno srce, motnje srčnega ritma, ko so prisotni napadi hitrega bitja srca, kjer pogosto že pri prvi terapiji gre za olajšanje in nadalje odpravo pogostih vzrokov- geopatogena sevanja. V primeru, ko ne veste točno, ali gre za pljučna obolenja (simptomi in znaki za srce so zelo podobni pljučnim boleznim), kot tudi težave ščitnice ali ledvic priporočamo alternativni preventivni pregled srca,koronarnega ožilja, pljuč in celega telesa z sistemom Kirlian Gdv.

Znaki in simptomi, kateri kažejo na motnje v delovanju srca kot slabo delovanje:

src• visok zgornji tudi spodnji- srčni pritisk – hipertenzija, slabo počutje in glavobol
•Edemi – zatekanje nog (obojestranske otekline v nogah, zastajanje vode) spodnjih okončin,  in gležnji, občutek, da so težke noge in bolečine v mečih pri hoji kot med spanjem ponoči (zgodnji znanilci za infarkt)
•Dispnoa -oteženo dihanje, tudi ponoči, med spanjem, razbijanje srca ponoči, hiter srčni utrip/pulz tudi v mirovanju ali med spanjem
•Kašelj in hropenje (srčna astma), težko dihanje med naporom – dihalna stiska
•Utrujenost, šibkost, splošna zaspanost, bledica in hladna koža, pogoste vrtoglavice, zadihanost že ob manjšem naporu
•Imate slab krvni obtok-mrzle roke, noge, ortopneja (pol-sedeči položaj med spanjem)
•tahikardija -pospešen utrip, aritmije (neenakomeren  utrip srca), bradikardija, vzrok je lahko bolezni  za motnje zaklopka srca
•bolečine pri srcu, levi roki, vratu in rami (pogosti znaki za srčni infarkt), tudi prirojene srčne napake

infarkt srcaSRČNI INFARKT, KAKŠNI SO SIMPTOMI IN ZNAKI:

• Bolečina v žlički, katera se  širi v vrat, čeljust in levo roko, bledica in znojenje – potrebna je nujna medicinska pomoč! Običajno gre za zamašitev žile, krvni strdki. Pomembna je vsaka sekunda, kaj šele minuta..

• KAKŠNI SO SKRITI VZROKI ZA TEŽAVE  Z SRCEM?

•STE POMISLILI, DA LAHKO TUDI ŠKODLJIVO GEOPATOGENO SEVANJE V PREDELU SRCA POVZROČA MOTNJE IN TEŽAVE NA SRCE TER OŽILJE MED SPANJEM?

UGOTOVITE PRAVI VZROK ZA BOLEZNI SRCA Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKAMI MERITVAMI, SPOZNAJTE, KAKŠNO JE NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE SRCA Z BIOENERGIJO IN RADIESTEZIJO!

 

Vzroki

SEVANJEPOGOSTI VZROKI ZA NASTANEK SRČNIH OBOLENJ – “OZDRAVITE” VZROK, NE SIMPTOMOV!

Dokler torej obstaja vzrok, tudi zdravljenje ne more biti tako učinkovito, saj se znaki bolezni vračajo!Položaj vaše postelje je pomemben dejavnik zdravja kot bolezni!

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

Različne kombinacije zemeljskega sevanja so v praksi pogosti vzroki obolenj srca (aritmija – motnje srčnega ritma, srčni infarkt, srčna astma – težko dihanje zlasti med spanjem ponoči, pešanje srčne funkcije, nihanje krvnega tlaka tudi čez dan). Več o vplivu, katerega ima naravno zemeljsko sevanje tukaj.. V redkejših primerih iz prakse so lahko problemi z srcem v vzroku v prsnem delu hrbtenice.

OSTALI DEJAVNIKI TVEGANJA ZA BOLEZEN  IN ODPOVED SRCA:

•Hipertenzija -povišan krvni tlak
Arteroskleroza, koronarno ožilje
Diabetes-sladkorna bolezen
Pljučne bolezni (emfizem)
ledvične bolezni in težave
težave in obolenja ščitnice

Vzroki za obolenja so številni, visok krvni pritisk, povišan holesterol, stres, dednost, prevelika teža, kajenje, alkohol; Posledice se kažejo tudi v prekomernem “staranju” žil, koronarne bolezni, ateroskleroza, Angina pektoris, kar privede, da je srce povečano – razširjeno.

Prav ti dejavniki dolgoročno povzročijo preobremenitve –  popuščanje srca.  Nezdravljena angina in pljučnica tudi povzroča težave in bolezni srca kot denimo vnetje srčne mišice, še zlasti , če v času bolezni ne počivamo. Isto velja za povišano temperaturo in delo..

OZILJE
Žile se neprestano raztezajo in v primerih stalnega visokega krvnega pritiska postajajo manj elastične, to pa vodi do obolenj žilja. Bolezni srca so arterijska hipertenzija, srčna astma, aritmija, razširjeno srce, angina pektoris, srčno popuščanje, bolečine pri srcu v prsnem košu, ter obojestransko zatekanje nog v mečih in gležnjih; V primeru obolenj se posvetujte z vašim zdravnikom.
Težave ter bolezni srca in ožilja so dostikrat zelo prikrite, so pa tudi v veliki meri povezane z ledvicami, nadledvičnimi žlezami. Bolezni srca in ožilja so hkrati tudi številčnejša v zahodnih državah (prehranske navade, način življenja). Veliko poudarka ima pri tem tiha bolezen, ateroskleroza ali zoženje žil, kar ima za posledico tudi srčni infarkt.

Angina pektoris nastane posledično zaradi ateroskleroze, znaki ki jo spremljajo pa so močna bolečina zlasti v levi roki katera se širi v vrat, okrog srca.
Na srečo je organ srce zelo fleksibilen in dolgo prenaša številne obremenitve, tudi zaradi ostalih dejavnikov ali organov ki ga slabijo. Neodkrite prirojene srčne napake lahko rezultirajo z odpovedjo srca, kar lahko razberete z različnih medijev pri tudi mladih ljudeh (bodisi v športu ali kako drugače).

Srce

SRCE in OŽILJE
KRVOTOKSrce je simbol ljubezni, njegovo delovanje nima počitka in je upravičeno eden izmed najpomembenjših organov. Srce – osrčnik- trojni grelec, če so prisotne motnje srca zastaja kri, telo nima moči, ni veselja, radosti. Na težave srca vplivajo tudi razne depresije, strahovi, čustveni problemi, razburjanje, prekomeren stres. Srce je votla mišica, črpalka, katera poganja kri po žilah (zaradi ritmičnega krčenja srca)- krvni obtok, najprej v Aorto, katera se razveji v dve večji Arteriji in dovaja hrano organom, celicam; Arterije se dalje razcepijo na manjše arteriole in še naprej v kapilare. Porabljena kri se vrača po venulah, venah in se črpa skozi srce v pljuča, kjer se ponovno reoksigenira.
KRVNI PRITISK – MEJE TLAKA:
Krvni tlak je pritisk, ki ga povzroča pretakajoča se kri na stene žil. Največji krvni pritisk je v levem srčnem prekatu.
Krvni pritisk merimo na nadlahtni arteriji (običajno na levi roki).

SISTOLIČNI TLAK – ZGORNI TLAK
DIASTOLIČNI TLAK- SPODNJI TLAK
Normalne vrednosti tlaka so okvirno 130/80 mm Hg

KAKŠEN JE NORMALEN SRČNI UTRIP V MIROVANJU?

Pulz / srčni utrip srca naj bi bil nekako med 60- 90 utripov na minuto, višji od 90 udarcev na minuto, pa predstavlja probleme srčne mišice;

KAKO DODATNO ZNIŽATI VISOK PRITISK – HIPERTENZIJA IN IZBOLJŠATI DELOVANJE SRCA?

Pri povišanem spodnjem (srčnem tlaku) se svetuje tudi  dieta brez mesa, primerno gibanje, vzdrževanje normalne teže.

Alternativno zdravljenje srca najbolje opiše star pregovor : Obseg širine pasu je povezan z zdravjem in dolžino življenja. Večji kot je obseg, krajša je življenska doba. Pri bolezni srca je priporočljivo tudi zmerno gibanje, zlasti hoja, sprehod v naravi, ustrezna prehrana, manjši obroki hrane, prevelika količina zaužite hrane namreč izdatneje obremenjuje srce. Več o bolečinah v prsnem košu najdete tukaj.. Dieta za srčne bolnike zajema zmanjšanje soli na minimum, izogibanje se mastne in cvrte hrane, saj boste s tem olajšali delo srcu in preprečevali popuščanje- odpoved srca.

Zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO METODO ZA IZBOLJŠANJE SRČNE FUNKCIJE IN DELOVANJE SRCA – ODPRAVITE POGOSTE VZROKE:

cor

• Meritev sevanj spalnice, pisarne je pogost vzrok bolezni (različne kombinacije zemeljskih sevanj tudi povzročajo aritmije srca, pešanje  in bolezni srca, angina pectoris, težave z srcem kot so preobremenjevanje, visok pritisk ..)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (nudi energetski vpogled v stanja za srce in koronarno ožilje tudi kot preventivni pregled srca , ščitnice in ledvic, hrbtenice – tudi ko simptomi in znaki še niso prisotni, prirojene srčne napake)

• Bioenergija  / Bioterapija (učinkovita bioenergijska terapija – naravno alternativno zdravljenje za bolezni srca -aritmija in razbijanje srca, hipertenzija, srčna astma, težko dihanje, palpitacije -neprijetno slišanje bitje srca, zadihanost in občutek nemoči,  težave z srčnimi zaklopkami, vnetje srčne mišice, povečano srce in popuščanje, nihanje krvnega tlaka čez dan in ostale težave z srcem..). Bioenergijska terapija deluje učinkovito tudi na daljavo! Izboljšanja so pogosta že po prvi energijski terapiji, olajša se dihanje in zmanjšajo otekline (zastoji tekočine) v nogah!Alternativno zdravljenje z bioenergijo angine pectoris, hipertenzije, srčne astme, po infarktu srca. Bioenergetik olajša delo srca.

Z srcem nimam več toliko težav, kot se je to dogajalo prej. Tudi aritmija srca se je čisto umirila, zaradi katere sem bila velikokrat v bolnici, odkar uporabljam Biostimulator, lep pozdrav, Anka G., Trbovlje

RAZBREMENITE VAŠE SRCE ŽE DANES, NAROČITE NAŠE STORITVE ZA KVALITETNEJŠE ŽIVLJENJE!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA” Z Vami že od 1996

 

Slika: prikaz hartmanovega sevanja na srcu
STE POMISLILI, DA LAHKO SEVANJE POVZROČA MOTNJE SRČNEGA RITMA- ARITMIJE IN SLABŠE DELOVANJE SRCA TER BOLEZNI?

LEZISCEsrce