Bioenergija za živali

Bioenergija za živali2022-03-14T14:14:42+00:00

Bioenergija za živali – Alternativna pomoč

Alternativno zdravljenje z bioenergijo ni omejeno samo za človeka. Bioenergija za živali za pse, mačke, konje, hišne ljubljenčke je učinkovita metoda izboljševanja zdravja.

Rezultati so po večini pozitivni že tudi po prvi bioterapiji, ko vidite, da so znaki pri živali večja živahnost, ješčost, več energije..

Vsekakor pa jo priporočamo kot naravno zdravljenje in pomoč za zmanjšanje oziroma odpravo težav kot bolezni na naraven način – brez stranskih učinkov!

HITRI UČINKI BIOENERGIJE ZA ŽIVALI

Pri živalih je odlično tudi to, da nimajo predsodkov in blokad glede alternativnega načina zdravljenja in metode (kot pri ljudeh).

To pomeni, da hkrati zelo dobro prejemajo energije – terapijo, zato so pogosto rezultati terapije bistveno hitrejši kot pri ljudeh…

Pogosto ljudje opisujejo, da se žival, ko pričnemo z terapijo umiri.

Denimo pes se umakne v svoj boks, sicer pa to ni pravilo.

Bolezni živali so podobne boleznim ljudi

Tudi pri živalih so rakava obolenja, levkemija, tumor, metastaze, razne alergije, presnovne motnje, sladkorna bolezen in posledično okvare organov, epilepsija, razne bolečine, šepanja – obrabe v kolkih, sklepih.. Bioenergija za živali pri številnih boleznih učinkuje.

 
 
Ko iščete, kaj pomaga, kakšna je zdrava prehrana ali dieta, domača zelišča in naravna zdravila za odpravljanje – alternativno zdravljenje bolezenskih težav vaše živali (psov, mačkov, konjev…), je  bioterapija učinkovita rešitev! Vsebuje vse potrebne zdravilne substance v sebi in hitro učinkuje!

 
 

Izboljšamo in okrepimo tudi imunski sistem živali, kateri je ključen za ozdravljenje pri vseh boleznih kot je kronično vnetje posameznih organov, kronične bolezni in rak.

Terapevtski ciklus z bioterapijo traja 3 dni zaporedoma, po potrebi bioenergetik ponovi cikel terapij. Bioenergija za živali nima stranskih učinkov!

Bioenergija za živali učinkuje

Rezultate lahko tudi spremljate medicinsko – po terapijah lahko opravite nove krvne slike, urina ali druge preglede in tako vidite napredek. Bio zdravljenje  za živali se priporoča tudi, ko vaša žival že prejema klasična zdravila (denimo antibiotik ali druga).

Na osnovi novih pregledov, veterinar strokovno odredi, ali se zdravilo popolnoma ukine ali  zmanjša.

Priporočljivo: pošljite sliko vaše živali preko mejla, mms – a z opisom težav oz. bolezni, ali preprosto – pokličite in pomagali Vam bomo!

Terapije imamo prirejene tako za dvig imunskega sistema (pri boleznih kot je rak), protibolečinske terapije in specifično glede na na primer (npr. okvaro določenega  organa).

V primeru težjih obolenj, priporočamo alternativne terapije večkrat ponoviti!

Altera gsm: 041 716 195

OBVESTILO: BIO TERAPIJO NA ŽIVALIH IZVAJAMO IZKLJUČNO NA DALJAVO!

Izpolnite kontaktni obrazec  ali pošljite mms  sliko vaše živali

kontaktni obrazec

“Bioenergija na daljavo nima omejitev.”

“ALTERA, PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

Izkušnje uporabnikov

BIOENERGETIK UČINKUJE

Naš Chris je čisto drug kuža.

Na kontroli krvi ima po vseh parametrih vse ok, tudi ledvice.

Voda se mu ne nabira v trbušni votlini, sicer ne kašlja (dosti manj), vendar pa upam, da je tudi srce biljše. 

 

Roman,

RAK NA JETRIH – BIOENERGETIK UČINKUJE

Naš muc ima raka na jetrih, imel je hudo zlatenico, ni več zadrževal vode, bil je zaprt..

Veterinarji so mu napovedali le še 24-48 ur življenja. Ker nismo hoteli obupati, smo se odločili za bioenergetsko terapijo za živali.

Z rezultati smo izredno zadovoljni. Že po dveh terapijah je muc kazal pozitivne spremembe. Po zaključku terapije pa je muc za 200% boljši. Zopet je postal ješč, pridobivati je začel na teži…

V glavnem, z terapijo smo zelo zadovoljni. Definitivno bomo terapijo ponovili, preventivno pa tudi na drugi muci.

Hvala za pomoč, Jaka P.,

BOLEČINE PRI PSU – BIOENERGIJA POMAGA

Pozdravljeni!

Zelo ste pomagali našemu Murčiju, vsaj kar se bolečine tiče, to je bilo takoj očitno.

Manj tudi hodi na veliko potrebo in se ne napenja v prazno.

 

Lep pozdrav, Ivica,

BOLEČINE, IŠIAS PRI PSU

Naša višavka (aprila bo imela 9 let) Boni je bolela leva zadnja tačka. V zadnjih mesecih je bila veliko pri veterinarju (sum na išias) in dobivala antibiotike. Kljub skrbi in rednemu jemanju tablet se je stanje slabšalo.

Nismo več vedeli kako bi ji pomagali. Odločili smo se za bioenergijo, kateri učinki so nam že poznani. Obrnili smo se na g. Svetlina. Zahvalili bi se mu za njegovo ažurnost, poleg tega je ugotovil, da ima nepretočnost v možganih.

Opazili smo, da se je Boni stanje močno izboljšalo. Spet se ji svetijo oči, ima energijo in željo po gibanju. Kaže nam hvaležnost, da smo ji pomagali in spet uporablja in hodi po zadnji tački.

Hvala vam, Silva,

LIMFNI RAK PRI PSU – BIOTERAPIJA IZBOLJŠUJE ZDRAVJE ŽIVALI

Imamo borderja starega 4 leta. Lani poleti so mu diagnosticirali limfnega raka. Rak je bil precej neagresiven, saj so biopsijo delali kar trikrat da so bili sploh prepričani da je rak. Ker je imel velik tumor (7x10cm) in ni več mogel opravljati potrebe, smo se odločili za kemoterapije.

To je bilo najbolj pomembno, da tumor čim prej zmanjšamo oz. odstranimo. Septembra smo zaključili s kemoterapijami. Konec prejšnjega meseca pa zatipali, da mu oteka bezgavka na levi strani vratu. Odločili smo se za alternativo in vem, da smo se pravilno odločili.

Ko smo začeli s ciklom terapij je bila bezgavka že v velikosti avokada. Po prvi terapiji je imel kuža reakcijo in je bula še nekoliko zrasla, potem pa se je dobesedno čez noč skrčila. Po končanem ciklu bio terapij je bula prišla na velikost oreha.

Čez 14 dni ponovimo še z enim ciklom in že sedaj vemo, da bomo z rezultatom več kot zadovoljni! Sigurno se bomo se vračali k vam, saj smo navdušeni nad vašim delom. Prav tako pa imate zelo korekten odnos do strank in se držite dogovorov. Hvala vam za vse! Lp Frik in Ana

Frik in Ana,

Izpolnite kontaktni obrazec  ali pošljite mms  sliko vaše živali

kontaktni obrazec

“Bioenergija na daljavo nima omejitev.”

“ALTERA, PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

Priporočamo naše ostale storitve Altera

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo imunski sistem)

Vaše izkušnje z nami nam zelo pomenijo!
Trudimo se, da bo vaša žival v čimboljši oskrbi in stanju, zato nam lahko vaše izkušnje posredujete tudi preko spletne strani!

Izpolnite kontaktni obrazec  ali pošljite mms  sliko vaše živali

kontaktni obrazec

“Bioenergija na daljavo nima omejitev.”

“ALTERA, PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

Prispevki v Bioterapija bioenergija

Terapije na daljavo

Energijske terapije na daljavo so enako učinkovite kot sama bioterapija v živo, ne glede na zdravstvene težave. Prednosti so predvsem v tem, da lahko izvajamo terapijo kadarkoli in kjerkoli ter ali takoj. Prekomeren stres, pomanjkanje energije, slabo spanje, kronične bolečine v križu ali vratu so najpogostejše med srednjo populacijo ljudi. Z bioenergo terapijami okrepimo imunski sistem in tako na naraven način izboljšujemo zdravje.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top