Revmatizem revma

Revmatizem revma2020-09-21T07:30:03+00:00

REVMA, REVMATIZEM

Revma, revmatizem je bolezen kosti in sklepov. Sklepna revma je boleče vnetje in povzroča degenerativne procese mišic, bolezni kosti in sklepov. Prisotna ni samo pri odraslih, temveč tudi otrocih.

Priporočamo tudi tretmane z bioenergijo, saj bioenergija okrepi imunski sistem in tako zmanjša revmatična vnetja in bolečine.

V medicini se za zdravljenje revme, artritisa, revmatičnih obolenj uporabljajo antirevmatike in glukokortikoide.

Le ti imajo žal številne stranske učinke.

Vzroki za sklepno revmo so pogosti prisotni prav ponoči med spanjem! Določena zemeljska sevanja povzročajo številne vnetne procese zlasti na mišicah in kosteh.

Zato je smiselno opraviti meritve sevanja v spalnici ter tako ugotoviti pravi vzrok in ga odpraviti!

KAKO NARAVNO NAD BOLEČINE IN REVMO?

bioenergijo uspešno lajšamo bolečine in revmo. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka, kateri je odgovoren pri številnih vnetjih ter tako tudi bolečinah. Tudi pri artrozi, obrabi sklepov.

Gibanje je lažje kot tudi življenje samo!

 
 

Znaki in simptomi za revmatizem so težave z gibanjem sklepov telesa. To so kolena, kolki, rame, stopala, prsti na rokah in nogah,  vretenca, hrbtenica, bolečine v križu, išijas. Težje gibanje povzroča tudi artroza, obraba sklepnega hrustanca, osteoporoza, osteomielitis.

SO BOLEČINE V SKLEPIH MOČNEJŠE OB SPREMEMBI VREMENA?

Na revmatske težave kot artritis vplivajo tudi lahko številne pretekle vnetne bolezni kot so denimo nezdravljena angina. Pri angini se pojavijo tudi hkrati bolečine v sklepih v obliki revme.

Ljudje, kateri imajo izrazitejše revmatske težave, pogosto tudi čutijo bolečine sklepov ob spremembah vremena.

 

Poglejte si, kakšni so vzroki za revmatizem in alternativno zdravljenje sklepne revme, artroze ter osteoporoze, ko samo pravilna prehrana in dieta ni dovolj za odpravljanje težav..

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

So bolečine v sklepih in mišicah izrazitejše zjutraj?

Ste pomislili da curryeve mreže sevanja med spanjem povzročajo vnetja in s tem bolečine v različnih sklepih, mišicah.

ODKRIJTE PRAVI VZROK S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH RADIESTEZIJSKIH MERITEV ŠKODLJIVIH SEVANJ (video predstavitev)

Išijas je vnetje bedernega živca, bolečine so lahko daljšega obdobja.
(poskrbite tudi na delovnem mestu, v primeru delovanj klima sistemov, za večjo oddaljenost ali manjšo jakost, tudi v vozilu, saj tudi to lahko povzroči te težave)

 

PRIPOROČAMO ZA NARAVNO ZMANJŠANJE BOLEČIN IN BOLJŠO GIBLJIVOST SKLEPOV TUDI BIOSTIMULATOR

 
 

Moj mož je imel stalne bolečine z vratom in hrbtenico. Po uporabi Biostimulatorja so se zmanjšale bolečine in izboljšalo tudi spanje, nima več mrzlih nog.. lp, Irena Š., Kamnik

Slika prikazuje kozmično sevanje v predelu hrbtenice. Ta deluje vnetno na sklepe, mišice in povzroča kronične bolečine v teh predelih ter bolezni!

uzroci hernije, uzrok išijaza, prirodno liječenje

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

JE VAŠA GIBLJIVOST SKLEPOV SLABA IN BOLEČA, JE PRISOTNA REVMA RAZLIČNE OBLIKE?

Revmatične bolezni poznamo večinoma pod pojmom artritis, sklepna revma, artroza, išijas

ARTRITIS

Artritis je revmatična bolezen, povzroča ga vnetje sklepov. Težave se pojavijo običajno na manjših sklepih (prsti, dlani, prsti na nogah, stopala, komolci).

 
 

Zlasti jutranje bolečine v sklepih so lahko znanilci artritisa. Simptomi in znaki so lahko vroči kot tudi mrzli sklepi, prsti na nogah ali rokah iskrivljeni, zmanjšana je tudi moč prijemanja. V določenih stopnjah bolezni pa je tudi onemogočeno stiskanje dlani v pest.

artroza kolena, artroza obraba kolka, bolečine v sklepih

ARTROZA, OBRABA SKLEPOV

Artroza, obraba sklepov,  je bolezen sklepov zaradi pomanjkanja hrustanca. To pomeni, da hitreje kot hrustanec nastaja, se obrablja. Pogoste obrabe so artroza kolena in kolka.

Znaki in simptomi so bolečine in slaba gibljivost teh sklepov.

Težave npr. z koleni so tudi zelo pogoste v primeru določenih športnih dejavnosti. Naprimer smučanje, tek, nogomet – popuščanje križne vezi, pretrganje, kar ne gre enačiti z revmatizmom.

Kljub prisotnim revmatičnim bolečinam se priporoča zmerna telesna vadba. Tudi telovadba z utežmi, zlasti pri sklepih nog pa sobno kolo, sprehod.

 
 

Namreč s tem boste vzpodbudili naravno proizvajanje sklepnega hrustanca in zmanjševanje bolečine v sklepih.

OSTEOPOROZA, POROZNE KOSTI

Je zginevanje kostne mase, bolezen kosti. Prizadane običajno večje število ženske populacije. Pri osteoporozi postajajo kosti krhkejše.

Dodatni problem osteoporoze je v tem, da proces bolezni ni povezan z bolečinami in je tako skrita bolezen kosti.

Osteoporoza se z starostjo žal običajno veča.

osteoporoza, vzrok, zdravljenje, revma, revmatizem, artritis

HRANA ZA OSTEOPOROZO

Za zmanjševanje težav osteoporoze je priporočljivo zamenjati tudi prehranjevalne navade za večji vnos kalcija različnega izvora (špinača, sardele, brokoli itn). Priporoča se gibanje na prostem (absorbcija D vitamina- sonce).

ZGINEVANJE KOSTNE MASE IN OBŠČITNICA

Težave z obščitnico povzročajo osteoporozo, saj nepravilno delovanje povzroči preveliko izločanje kalcija.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS

STE MORDA POMISLILI, DA LAHKO DOLOČENA SEVANJA POVZROČAJO TUDI REVMATSKE TEŽAVE-BOLEČINE V SKLEPIH IN MIŠICAH, OTRDELOST SKLEPOV?

Različna škodljiva sevanja, katerim smo eventuelno izpostavljeni med spanjem ali delom (pisarna) izzovejo torej različne vnetne procese. Bodisi na kosteh ali sklepih (kolk, koleno, rama, roka, noga..), kot tudi lahko na določenih organih (vnetja pljuč, mehurja…). Bolečina v kolku,kolenu, rami, nogi je vremensko izrazitejša.

POMEMBNO: BOLEČINE V KOSTEH SO LAHKO TUDI ZARADI DOLOČENE (NEODKRITE ) BOLEZNI

Alternativno zdravljenje revme se lahko začne prav med spanjem. Spanje na zdravem neobremenjenem mestu razbremeni boleče sklepe. Tu izvirajo številni vzroki za revmatizem in jih poslabšujejo.

KAJ PRIPOROČAMO ZA LAJŠANJE TEŽAV KOT ZAŠČITO MED SPANJEM?

Pri revmatičnih obolenjih priporočamo tudi uporabo našega bioenergijskega sistema BIOSTIMULATOR, kateri deluje ugodno – protibolečinsko na sklepe, bolečine v kosteh ter revmatskih obolenjih.

 
 

 Z Biostimulatorjem sem zadovoljna, saj sem ponoči  globoko spala in nič me ni bolelo zjutraj kot me ponavadi. To je najlepše jutro, ko vstaneš in te nič ne boli..lp Maja, Slovenska Bistrica

 
 

ZMANJŠAJTE BOLEČINE NARAVNO- ŽIVLJENJE BO PRIJETNEJŠE!

PRIPOROČAMO NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE REVME

alternativno zdravljenje raka prostate
  • Meritev sevanj spalnice, pisarne Kozmična sevanja  povzročajo vnetne kostne procese, so pogosti vzroki nastanka in razvoja revme in za kronično vnetje kosti – osteomielitis)
  • Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski pregled hrbtenice, organov, žlez telesa..),bolečina
  • Bioenergija / bioterapija  – alternativno naravno zdravljenje revme in obrabe deluje tudi na daljavo !(revmatizem, revma, artroza, artritis, osteoporoza, vneti sklepi in bolečine zaradi pomanjkanje hrustanca, išijas..). Bioenergetik, bioterapevt sprošča sklepe, zmanjšuje bolečino – protibolečinske terapije
  • BIOSTIMULATOR–  inovativna bioenergijska tehnologija, deluje protibolečinsko in protivnetno na naraven način
 
 

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave, bolečine v sklepih, revmatizem, osteoporoza).

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top