Revma

REVMA, REVMATIZEM

revma, revmatizem, bolečine v sklepih, bolečine v mišicah Revma, revmatizem je bolezen kosti in sklepov. Sklepna revma je boleče vnetje in povzroča degenerativne procese mišic, bolezni kosti in sklepov. Prisotna ni samo pri odraslih, temveč tudi otrocih.

Priporočamo tudi tretmane z bioenergijo, saj bioenergija okrepi imunski sistem in tako zmanjša revmatična vnetja in bolečine.

V medicini se za zdravljenje revme, artritisa, revmatičnih obolenj uporabljajo antirevmatike in glukokortikoide.

Le ti imajo žal številne stranske učinke.

Vzroki za sklepno revmo so pogosti prisotni prav ponoči med spanjem! Določena zemeljska sevanja povzročajo številne vnetne procese zlasti na mišicah in kosteh.

Zato je smiselno opraviti meritve sevanja v spalnici ter tako ugotoviti pravi vzrok in ga odpraviti!

KAKO NARAVNO NAD BOLEČINE IN REVMO?

Z bioenergijo uspešno lajšamo bolečine in revmo. Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem človeka, kateri je odgovoren pri številnih vnetjih ter tako tudi bolečinah. Tudi pri artrozi, obrabi sklepov.

Gibanje je lažje kot tudi življenje samo!

Znaki in simptomi za revmatizem so težave z gibanjem sklepov telesa. To so kolena, kolki, rame, stopala, prsti na rokah in nogah,  vretenca, hrbtenica, bolečine v križu, išijas. Težje gibanje povzroča tudi artroza, obraba sklepnega hrustanca, osteoporoza, osteomielitis.

SO BOLEČINE V SKLEPIH MOČNEJŠE OB SPREMEMBI VREMENA?

Na revmatske težave kot artritis vplivajo tudi lahko številne pretekle vnetne bolezni kot so denimo nezdravljena angina. Pri angini se pojavijo tudi hkrati bolečine v sklepih v obliki revme.

Ljudje, kateri imajo izrazitejše revmatske težave, pogosto tudi čutijo bolečine sklepov ob spremembah vremena.

Poglejte si, kakšni so vzroki za revmatizem in alternativno zdravljenje sklepne revme, artroze ter osteoporoze, ko samo pravilna prehrana in dieta ni dovolj za odpravljanje težav..

bolečine v sklepih, revma, obraba sklepov, artritisSo bolečine v sklepih in mišicah izrazitejše zjutraj?

Ste pomislili da curryeve mreže sevanja med spanjem povzročajo vnetja in s tem bolečine v različnih sklepih, mišicah.

ODKRIJTE PRAVI VZROK S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH RADIESTEZIJSKIH MERITEV ŠKODLJIVIH SEVANJ (video predstavitev)

Išijas je vnetje bedernega živca, bolečine so lahko daljšega obdobja.
(poskrbite tudi na delovnem mestu, v primeru delovanj klima sistemov, za večjo oddaljenost ali manjšo jakost, tudi v vozilu, saj tudi to lahko povzroči te težave)

PRIPOROČAMO ZA NARAVNO ZMANJŠANJE BOLEČIN IN BOLJŠO GIBLJIVOST SKLEPOV TUDI BIOSTIMULATOR

Moj mož je imel stalne bolečine z vratom in hrbtenico. Po uporabi Biostimulatorja so se zmanjšale bolečine in izboljšalo tudi spanje, nima več mrzlih nog.. lp, Irena Š., Kamnik

Bolezni

JE VAŠA GIBLJIVOST SKLEPOV SLABA IN BOLEČA, JE PRISOTNA REVMA RAZLIČNE OBLIKE?

revma, naravno zdravljenje, bioenergijaRevmatične bolezni poznamo večinoma pod pojmom artritis, sklepna revma, artroza, išijas

ARTRITIS

Artritis je revmatična bolezen, povzroča ga vnetje sklepov. Težave se pojavijo običajno na manjših sklepih (prsti, dlani, prsti na nogah, stopala, komolci).

Zlasti jutranje bolečine v sklepih so lahko znanilci artritisa. Simptomi in znaki so lahko vroči kot tudi mrzli sklepi, prsti na nogah ali rokah iskrivljeni, zmanjšana je tudi moč prijemanja. V določenih stopnjah bolezni pa je tudi onemogočeno stiskanje dlani v pest.

ARTROZA, OBRABA SKLEPOV

artroza kolena, artroza obraba kolka, bolečine v sklepihArtroza, obraba sklepov,  je bolezen sklepov zaradi pomanjkanja hrustanca. To pomeni, da hitreje kot hrustanec nastaja, se obrablja. Pogoste obrabe so artroza kolena in kolka.

Znaki in simptomi so bolečine in slaba gibljivost teh sklepov.

Težave npr. z koleni so tudi zelo pogoste v primeru določenih športnih dejavnosti. Naprimer smučanje, tek, nogomet – popuščanje križne vezi, pretrganje, kar ne gre enačiti z revmatizmom.

Kljub prisotnim revmatičnim bolečinam se priporoča zmerna telesna vadba. Tudi telovadba z utežmi, zlasti pri sklepih nog pa sobno kolo, sprehod.

Namreč s tem boste vzpodbudili naravno proizvajanje sklepnega hrustanca in zmanjševanje bolečine v sklepih.

OSTEOPOROZA, POROZNE KOSTI

Je zginevanje kostne mase, bolezen kosti. Prizadane običajno večje število osteoporoza, vzrok, zdravljenje, revma, revmatizem, artritisženske populacije. Pri osteoporozi postajajo kosti krhkejše.

Dodatni problem osteoporoze je v tem, da proces bolezni ni povezan z bolečinami in je tako skrita bolezen kosti.

Osteoporoza se z starostjo žal običajno veča.

HRANA ZA OSTEOPOROZO

Za zmanjševanje težav osteoporoze je priporočljivo zamenjati tudi prehranjevalne navade za večji vnos kalcija različnega izvora (špinača, sardele, brokoli itn). Priporoča se gibanje na prostem (absorbcija D vitamina- sonce).

ZGINEVANJE KOSTNE MASE IN OBŠČITNICA

Težave z obščitnico povzročajo osteoporozo, saj nepravilno delovanje povzroči preveliko izločanje kalcija.

Vzroki

STE MORDA POMISLILI, DA LAHKO DOLOČENA SEVANJA POVZROČAJO TUDI REVMATSKE TEŽAVE-BOLEČINE V SKLEPIH IN MIŠICAH, OTRDELOST SKLEPOV?

revma, revmatizem, biostimulator zmanjšuje bolečine revmeRazlična škodljiva sevanja, katerim smo eventuelno izpostavljeni med spanjem ali delom (pisarna) izzovejo torej različne vnetne procese. Bodisi na kosteh ali sklepih (kolk, koleno, rama, roka, noga..), kot tudi lahko na določenih organih (vnetja pljuč, mehurja…). Bolečina v kolku,kolenu, rami, nogi je vremensko izrazitejša.

POMEMBNO: BOLEČINE V KOSTEH SO LAHKO TUDI ZARADI DOLOČENE (NEODKRITE ) BOLEZNI

Alternativno zdravljenje revme se lahko začne prav med spanjem. Spanje na zdravem neobremenjenem mestu razbremeni boleče sklepe. Tu izvirajo številni vzroki za revmatizem in jih poslabšujejo.

KAJ PRIPOROČAMO ZA LAJŠANJE TEŽAV KOT ZAŠČITO MED SPANJEM?

Pri revmatičnih obolenjih priporočamo tudi uporabo našega bioenergijskega sistema BIOSTIMULATOR, kateri deluje ugodno – protibolečinsko na sklepe, bolečine v kosteh ter revmatskih obolenjih.

 Z Biostimulatorjem sem zadovoljna, saj sem ponoči  globoko spala in nič me ni bolelo zjutraj kot me ponavadi. To je najlepše jutro, ko vstaneš in te nič ne boli..lp Maja, Slovenska Bistrica

ZMANJŠAJTE BOLEČINE NARAVNO- ŽIVLJENJE BO PRIJETNEJŠE!

Zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE REVME

alternativno zdravljenje revme, artritisa, revma

alternativno zdravljenje

Meritev sevanj spalnice, pisarne

Kozmična sevanja  povzročajo vnetne kostne procese, so pogosti vzroki nastanka in razvoja revme in za kronično vnetje kosti – osteomielitis)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski pregled hrbtenice, organov, žlez telesa..),bolečina

Bioenergija / bioterapija  – alternativno naravno zdravljenje revme in obrabe deluje tudi na daljavo !(revmatizem, revma, artroza, artritis, osteoporoza, vneti sklepi in bolečine zaradi pomanjkanje hrustanca, išijas..). Bioenergetik, bioterapevt sprošča sklepe, zmanjšuje bolečino – protibolečinske terapije

•BIOSTIMULATOR  inovativna bioenergijska tehnologija, deluje protibolečinsko in protivnetno na naraven način

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave, bolečine v sklepih, revmatizem, osteoporoza).

ODPRAVITE BOLEČINE V SKLEPIH ŽE DANES, ŽIVLJENJE BO LAŽJE!

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE

Slika prikazuje kozmično sevanje v predelu hrbtenice. Ta deluje vnetno na sklepe, mišice in povzroča kronične bolečine v teh predelih ter bolezni!vzrok sklepne revme, revma vzroki, simptomi, znaki

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo