Neplodnost

Neplodnost2020-09-21T12:55:00+00:00

ŽENSKA IN MOŠKA NEPLODNOST

NEZMOŽNOST ZANOSITVE, ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI NA NARAVEN NAČIN

ežave z neplodnostjo se običajno zavemo, ko si želimo ustvariti družino.

Vzrok za neplodnost je lahko s strani moškega (azoospermija) ali  neplodnost ženske.

V medicini poteka zdravljenje neplodnosti hormonsko.

Naraven način do plodnosti brez stranskih učinkov pa omogoča bioenergija!

Dejavnik neplodnosti je tudi škodljivo sevanje v spalnici, katero deluje na reproduktivne organe vsako noč.

Razna geo sevanja podzemne vode, hartmann mreže slabijo kvaliteto ženskih kot moških spolnih hormonov.

NARAVNO DO IZBOLJŠANJA PLODNOSTI

Bioenergija uspešno pomaga pri neplodnosti, izboljšuje energijo celega telesa. Bioenergetik izboljša delovanje reproduktivnih ženskih in moških organov.

Dodatno priporočamo tudi uporabo Biostimulatorja. Je inovativna tehnologija, kateri izboljšuje celotno energijo telesa ter ščiti pred sevanji.

Sevanje je pogosti skriti vzrok neplodnosti. Biostimulator tako tudi naravno izboljšuje plodnost. Ker hkrati izboljšuje prekrvavitev, ga priporočamo tudi pri težavah z erekcijo.

Izkušnje številnih ljudi so pozitivne, tudi ko večkratne umetne oploditve niso obrodile sadu.

VZROKI ZA NEPLODNOST

Problemi z neplodnostjo so večplastni. Tudi bolezenski kot slaba kvaliteta sperme (lahko azoospermija) , do cist in miomi na maternici, kronična vnetja na jajčnikih, težave z ščitnico, stres…

Današnja hrana (pesticidi, strupi, gensko spremenjena vsebuje ogromno hormonskih motilcev, kateri tudi povzročajo neplodnost. Trend neplodnosti se vztrajno viša.

Skriti vzroki so razna zemeljska sevanja, katera imajo vpliv na telo, reproduktivne organe zlasti ponoči med spanjem. Povzročajo številne bolezni, zato je smiselno odkriti pravi vzrok z našimi meritvami spalnice.

Položaj kjer spite, lahko torej povzroča tudi neplodnost pri ženski ali moškem.

Kaj narediti pa tudi, ko sta oba partnerja zdrava, ko medicinske preiskave ne pokažejo posebnosti?

Gotovo vas prevevajo misli o 1001 načinu zdravljenja. So to čaji za neplodnost, domača zdravila, katere so učinkovite metode naravnega zdravljenja za odpravljanje neplodnosti..

Torej ni vse izgubljeno, poglejte si, kakšni so še skriti vzroki neplodnosti in problemi za zanositev!

Odpravljanje vzrokov omogoča boljšo plodnost in rešitve – realizacija! Pogosto prav geopatski vzrok onemogoča učinkovito zdravljenje neplodnosti!

STRAH IN OBREMENJENOST Z NEPLODNOSTJO

Velika želja po naraščaju (v kolikor ne pride do željenega rezultata in ne morete zanositi) pogosto izzove depresije, psihične težave, strahove pri obeh partnerjih.

 
 

To le še poslabšuje možnosti po oploditvi in tako nastajajo še dodatni dejavniki neplodnosti.

GEOPATSKI STRES CELIC -SEVANJE

U SO POGOSTI SKRITI VZROKI ZA NEPLODNOST KOT (NE) ZANOSITEV. NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE, KI GA OMOGOČA BIOENERGIJA IN RADIESTEZIJA PA JE ODKRITI PRAVI VZROK IN GA ODSTRANITI!

 
 

V praksi smo velikokrat zasledili težave z neplodnostjo zaradi neustreznega položaja ležišča.

 
 

Sevanja podzemnih vodnih žil, katera se nahajajo med spanjem na predelu spolnih organov slabijo organe. Maternica, jajčniki, moda, če so izpostavljeni sevanjem lahko povzročajo tudi neplodnost ker so stalno izpostavljeni. Pojavijo se tudi spontani splavi kot tudi druge oblike težav v sami nosečnosti na sam plod in matero;

 

 

POMEMBNO JE NAJTI VZROK NEPLODNOSTI IN GA ODPRAVITI

vzroki za bolečine v križu, išias, hernija diskus, bolečina v hrbtu

Izpostavljeni organi posledično postanejo preobremenjeni zaradi Zemeljskih sevanj.

To pa vodi pogosto do bolezenskih sprememb na celičnem nivoju – benigne ali maligne spremembe celic.

Tu se skrivajo odgovori zakaj in kako, na kakšen bodisi učinkovit naraven način zdraviti / odpraviti neplodnost in izboljšati zdravje.

“ODPRAVITE POGOSTI SKRITI VZROK, KATERI ONEMOGOČA ZANOSITEV IN HKRATI UČINKOVITO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI, NE GLEDE NA METODE ZDRAVLJENJA!”  S TEM POVEČATE MOŽNOSTI ZA ZANOSITEV!

Veliko je bilo tudi primerov, ko so ljudje prestavili lego ležišča in dodatno z uporabo našega bioenergijskega sistema Biostimulator, da se je uspešno realizirala nosečnost kot tudi porod.

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje- z Vami že od 1996”

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

Spite na zdravem mestu?

Posledica je končni produkt bolezni.Veliko vzrokov za nastanek bolezni se skriva v moderniziranem svetu, pozabljamo pa stare modrosti naših babic in dedkov, katerih znanja se opuščajo zaradi “modernih” pristopov, misleč, da lahko prav vse pozdravi čudežna pilula.

 
 
Ko se sprašujete, kako naravno izboljšati zdravje in kvaliteto življenja, izboljšati kot obdržati zdravje, se učinkoviteje spopadati pri bolezni, ne pozabite na zdravo spanje!

SKRITI VZROKI NASTANKA BOLEZNI

V naši dolgoletni praksi (izvedli smo cca. 20.000 meritev sevanj, od spalnic , poslovnih prostorov..). Naša praksa je pokazala (kot tudi v tujini), da geopatogeno sevanje vodnih žil, Hartmanovo in Curryevo sevanje povzročajo v  približno 80% vzrok obolenj.

Torej, prvobitno je odstraniti primarni vzrok, sicer se lahko z posledico ukvarjamo skozi celo življenje.

Radiestezija je torej odlična izbira pri iskanju bolezenskih vzrokov – in odpravi teh!

NEPLODNOST IMA VZROK

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

V kolikor ste poizkusili vse možnosti (tudi z umetno oploditvijo), ste pomislili, da obstaja tudi možnost, da ležite na geopatogenem sevanju?

V kolikor sevanje poteka skozi območja rodil, spolnih žlez, moti njihovo pravilno delovanje in lahko vpliva tudi na neplodnost, težave z zanositvijo.

Radiestezijski pregled omogoča detekcijo sevanj in rešitve, odpravljanje vzrokov!

Spoznajte skrite negativne dejavnike neplodnosti s pomočjo naših strokovnih meritev  škodljivega sevanja že danes!

” VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS”

KAKO NARAVNO DO PLODNOSTI, IZKUŠNJE

Z možem sva imela različne zdravstvene težave. Imela sva že eno hči, želela pa sva si kasneje še enega otroka. Kljub medicinski pomoči ni bilo željenega rezultata. Glede na to sem na internetu iskala dodatne možnosti in naletela na vaše podjetje. Opravili ste meritve, katere so pokazale škodljiva sevanja na moji postelji na področju rodil. Posteljo smo premestili kot ste svetovali na primernejšo lokacijo. Kljub temu, ste svetovali dodatno uporabo Biostimulatorja, zaradi hitrejše regeneracije telesa. Dejali ste, da bolezen je “živa” in rabi dodatno pomoč. Z veseljem sporočam, da sem po dveh mesecih uporabe Biostimulatorja zanosila. Lep pozdrav, Tamara R, Postojna

PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVEGA PRISPEVKA O TEM, KAKŠNI SO POGOSTI VZROKI BOLEZNI! TI VZROKI ONEMOGOČAJO UČINKOVITO ZDRAVLJENJE RAZLIČNIH BOLEZNI

ODKRIJTE TEŽAVE PRAVOČASNO

ELEKTRONSKO NAROČILO ZA PREGLED AURE – ALI POKLIČITE!

V AURI SO PREDHODNI ZAPISI BOLEZNI, DISFUNKCIJE ORGANOV

KAKO IZBOLJŠATI PLODNOST NA  NARAVEN NAČIN?

Pri naravnem zdravljenju neplodnosti z bioenergijo se posebej posvetimo tako psihičnim (stres, depresije, pomanjkanje energije) kot fizičnim problemom (bolezni moda, prostate, maternice, jajčnikov, ciste, miomi, ščitnica..).

Namreč naš organizem deluje na vseh teh nivojih, zato je terapija celostna. Fenomen, katerega ima bioterapija BQT je tudi v tem, da deluje učinkovito in povsem naravno tudi na daljavo!

Zdravljenje neplodnosti z bioenergijo priporočamo tudi pred ali med postopkom umetne oploditve. S tem bistveno izboljšate možnosti za zanositev! Bistven je navsezadnje končni rezultat -rojstvo otroka!

POGOSTO SE DODATNO VZROK NAHAJA V BLOKIRANIH ČAKRAH

meditacija

Drugi energetski center (2.čakra) je povezana z spolnimi organi.

Ta čakra se imenuje v veliki meri tudi SAMOZAVEST.

Blokade teh predelov povzročajo zmanjšanje samozavesti.

Pogosto to privede do psihičnih obolenj kot tudi za težave z zanositvijo.

OSTALI DEJAVNIKI ZA NEPLODNOST

Vzroki za neplodnost so številni, lahko izvirajo od prehrane, tobaka, določenih medikamentov, pretekle kontracepcije (uporaba kontracepcijskih sredstev), spolno prenosljive bolezni..

 
 

Zdravljenje neplodnosti naravno z bioenergijo / bioterapijo je dopolnilo uradnemu zdravljenju. Vedno obravnavamo oba partnerja, ne glede na posameznikove težave ali zdravstveno stanje posameznika! (torej ne glede ali je neploden moški ali je neplodna ženska).

 
 

MALO ZA SPROSTITEV IN SMEH

 
 

V dijaških letih nam je učiteljica matematike povedala “recept” za deklico ali fantka, torej izračun za željeni spol otroka. No, v tistih letih to res ni bilo interesantno. Zato so sledila prva vprašanja, kakšen je izračun, da ni nič.. Odgovor najbrž veste… Ja nič …. pa bo 100%. No, kasneje, malo resneje, pa se pri določenih pojavijo problemi z “neplodnostjo”. Ironično celo, ker so prej uporabljali celo kontracepcijo..

PRIPOROČAMO NARAVEN NAČIN POMOČI ZA ZANOSITEV

bioenergija, bioenergetičar, hernija, bolovi u križima
  • Meritev sevanj spalnice, pisarne. Sevanja  povzročajo tudi obolenja spolnih organov in s tem neplodnost, pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje.
  • Diagnostični energetski pregled Aure GDV ( energetski preventivni pregled  žlez in organov celega telesa)
  • Bioenergija / bioterapija, alternativna pomoč – zdravljenje  z bioenergijo za zanositev (neplodnost, težave z zanositvijo, neplodnostjo …) Terapija se običajno izvaja na obeh partnerjih, ne glede ali ima probleme moški ali ženska. Bioenergetik se posveti celostno.
  • Biostimulator – bioenergetski stimulans, naravno uravnava Yin in Yang energije človeka, odpravlja blokade čaker, nevtralizator škodljivih sevanj

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave in bolezni spolnih organov)

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

SLIKA PRIKAZUJE HARTMANOVO SEVANJE V PREDELU SPOLNIH ORGANOV, KATERO POVZROČA TUDI NEPLODNOST, TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

naravno zdravljenje prostate

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top