Mnenja strank – bioterapija

Mnenja strank – bioterapija2021-11-11T12:49:05+00:00

Bioenergetik, bioenergija – izkušnje, mnenja, izjave strank po bioterapijah

Bioenergija velikokrat presega meje razuma človeka. Kako naravno do boljšega zdravja? Bioenergetik pomaga pri različnih boleznih sedanjega časa tako za otroka, živali. Kako deluja bioenergija? Bio energija BQT krepi imunski sistem, da je odpornejši proti boleznim, virusom, deluje pa tudi učinkovito na daljavo!

“A niti najboljši bioenergetik v Sloveniji ali zdravnik na Svetu ne more pomagati človeku, kateri ne želi pomoči.”

Izkušnje ljudi, mnenja strank, katerim je bioenergija pomagala spremeniti življenje na bolje si lahko ogledate spodaj

NEMOGOČE JE MOGOČE Z BIOENERGIJO

Roman, prijazno pozdravljen!  V priponki pošiljam izvide, kjer lahko razberete, da nemogoče je mogoče z Vami in Božjo pomočjo kot sami pravite…

Funkcija ledvic se je izboljšala, kar je v praksi in z medicinskega vidika  MISIJA NEMOGOČE.

Rada bi se Vam zahvalila, ne najdem besed zahvale ne jaz  in ne mama ter vsi ki mamo poznajo. Vsakokrat se čudijo, ko so vidni učinki, katere daje bioenergija. Zelo je važno, da je mama mobilna, sama skrbi zase.. Hvala, hvala, hvala, tisočkrat Vam hvala. Lahko rečem, da z vašo pomočjo obvladuje kronične bolezni  že sedem let. Zame ste najboljši bioenergetik.

Vašim strankam sporočam, da je ta vaša terapija – bioenergija čudežna, lahko me kdorkoli in kadarkoli pokliče in mu povem osebno..

ŽELIM VAM VSE DOBRO IN NAJ VAM BOG POVRNE VSA VAŠA DOBRA DELA. NESKONČNO HVALEŽNA VSA DRUŽINA IN NAŠA MAMA, Vlasta Lah, Nova Gorica

BIOENERGETIK OKREPI IMUNSKI SISTEM

Pozdravljeni

Moram se vam še enkrat zahvalit, saj ste že spet storili čudež. Davidu je cmv virus padel že za dve tretjini in je praktično negativen.

Pa tudi ostali izvidi so veliko boljši. Tudi hemoglobin, ki se nikakor ni hotel dvigniti, je zdaj skoraj že na spodnji meji. Kašelj pa se tudi umirja oziroma se zdaj veliko izkašljuje. Prej ni mogel, kar je pa posledica adenovirusa.

Tako da res najlepša hvala. Vsi verjamemo v vas in zelo cenimo vašo pomoč.

Lp, KATJA B.

Živijo Roman!

Moram ti sporociti, da sem imela danes na hematoloskem kontrolo. Prvič v petih letih so mi v izvid napisali, da je boljši. Vrednosti so mi padle kot še nikoli. Sem ful vesela. Bolečin v rebrih pa tudi nimam več. Hvala ti še enkrat za vse. Sva na vezi nekje oktobra za bioterapijo. Lp, Barbara

BIOENERGIJA POMAGA TUDI PRI ODPOVEDI ORGANOV

Ime in priimek:BAVČAR, Nova Gorica:

“Vaša izkušnja z nami:

Naša mama je imela zelo težke diagnoze. Visok krvni tlak, srčno popuščanje, odpoved ledvic tretje stopnje, sladkorna bolezen, aritmija srca in še kup težav. Na dan ko sem jo peljala prvič na terapijo je bila zelo slaba tako, da nisem vedela ali naj jo peljem na urgenco ali na terapijo. Zdravniki razen tablet niso dali nobenega zdravljenja več. Se pravi bo do kadar bo, vendar sama se nisem s tem sprijaznila. Iskala sem možnosti katera me je pripeljala k zdravilcu kateri ima zlate roke. Šla je na terapijo in že prvi dan je bilo vidno izboljšanje, katero se je stopnjevalo iz dneva v dan!  Res težko verjeti. Zato svetujem vsakemu, kateremu medicina ne pomaga več razen tablet, naj poizkusi. Le lastna izkušnja te lahko prepriča v to kar vam želim sporočiti. “

bioenergetik, bioenergija, gangrena na nogiPozdravljeni!

Po telefonskem pogovoru vam pošiljam fotografijo. Prosim za terapije, zdravljenje gangrene na daljavo mami Mariji Šlojf-Jeromel, rojeni 1.12.1927. Doživela je možgansko kap, ima paralizo leve strani telesa.

Dnevna kronologija bioterapij:

1. bio terapija: Dne 13. jun. 2014 15:17 je oseba “Eva Meh” napisala:

Preko dopoldneva je bilo fizično stanje mame precej boljše kot doslej.(odzivnost, budnost, obračanje glave,…).
Na nogi zaenkrat se ni sprememb.
Povedala sem ji za terapijo in ob vprašanju ali se s tem strinja, je bil odgovor ja.
Tudi patronažna sestra je danes ob njenem odzivanju opazila pozitivno spremembo.

2. bioenergija / terapija:

Mamino stanje nasplošno je danes že precej boljše. Veliko več že je in pije. Na nogi je očitno manjša oteklina in rdečina od kolena navzdol. Na palcu in mezincu se je pojavila rdeča in vijolična oteklina, ki ju do sedaj ni bilo.
Zanima me še njena leva roka, ki je po zadnji kapi ostala negibljiva. Ali bi za to bila primerna tudi še kakšna dodatna terapija?
Hvala

4. Bioterapija:

Mama je bila do sedaj budna, se je odzivala na dogajanje okoli nje. Želi nekaj povedati, ampak ji glas ne da. Je dovolj jedla in pila.
Noga je od kolena navzdol vsak dan manj otečena in toplejša.
Lp, Marija Meh
Dne 16. jun. 2014 15:41

SLABO POČUTJE – BIOENERGIJA POMAGA

»Zaradi slabega počutja, spanja sem se odločil za bioterapijo. Rezultati so bili na moje presenečenje vidni že naslednji dan. Počutje je bistveno boljše, po bio terapijah sem se počutil kot prerojen.«

BOLEČINE V MIŠICAH PO TELESU, BIOENERGIJA

»Moja diagnoza je diabetes. Zaradi bolečin po celem telesu (mišicah), mravljinčenja prstov na nogah. Tretji dan terapij nisem čutila več težav.«

SLABOSTI PRI KEMOTERAPIJAH, BIOENERGETIK

»Po kemoterapiji sem bila povsem izčrpana. Vrtoglavice, slabosti, bruhanja itn. Že naslednji dan po bioterapiji je bilo stanje boljše in s tem počutje.«

TEŽAVE Z PLJUČI OLAJŠA BIOENERGETIK

» G. Roman, naši teti so pljuča za polovico boljša, kri prav tako. Srce še nagaja, ampak menda bo vaša terapija pomagala – velika hvala in lep pozdrav!«

(to je izjava stranke po zaključeni prvi terapiji naslednji dan, po zadnji se je tudi stanje srca bistveno izboljšalo)

BIOENERGIJA ZA OČI

Spoštovani bioenergetik g.Roman

“Rada bi Vam sporočila učinke terapije pri vas glede oči. Prve dni ni bilo nič. Potem pa v soboto se je na očesu na katerem imam okvarjen vid začele v prvi fazi pojavljati barve, potem predmeti, seveda barvni. Na polovici  so še presekani, se pravi ni celotne slike. Res je težko v pravljice verjet, da bi bila mogoča sprememba po 24 letih. Zdravniki so takrat rekli, da izboljšanja ne bo.” S spoštovanjem, VLASTA

BIOENERGETIK IN SRCE

POZDRAVLJENI!

Po skoraj dveh mesecih odkar sem bila pri vas na terapiji Tesla metamorfoza, je čas, da se vam javim in zahvalim za vašo pomoč.
Bolela me je desna roka, leva noga v kolku, srce in imam sladkorno bolezen.
Najbrž se me spomnite po tem, da me je, ko sem bila na terapiji tesla metamorfoza strašansko bolela roka. Tako hude bolečine nisem občutila še nikoli, razen takrat pri vas med terapijo. Že 15 minut po terapiji je tista huda bolečina izginila. Po štirnajstih dneh, se je roka začela popravljati, dosedaj lahko rečem, da se je pozdravila 80%. Veliko gibov, ki jih prej nisem mogla več narediti,  lahko sedaj spet naredim. Tudi noga me ne boli več, normalno lahko spim na levi ali desni strani. Ni še čisto taka kot leva, ampak lahko rečem, da sem vseeno več kot zadovoljna. Tudi srce me ne stiska več.”

Lep pozdrav, Marjetka B.

RAK IN METASTAZE, BIOENERGIJA

“Imam očeta, star je 70 let. Ima raka na prostati, metastaze na kosteh, srčno aritmijo. Od lanskega poletja pa se mu je na levi nogi zadaj začela delati neka rana. Rana se mu je močno razširila. Bil je dvakrat na čiščenju rane, nakar se mu je rana preselila na desno nogo. Ima močne bolečine v obeh nogah, da je dejansko nepokreten. Odločili smo se za vas. Imel je že dve terapiji, danes ima tretjo-na daljino.

Moje mnenje: stanje se mu je izredno izboljšalo, tako počutje, apetit, predvsem pa bolečine. Sedaj se že vozi okoli z invalidskim vozičkom. Tudi vstati je že poskusil, za kar prej tri mesece ni bilo sledu. Leva noga se mu je že skoraj zacelila, desna bo še enkrat operirana, da očistijo nekroze. Potem pa še kakšna terapija in gre poleti z nami na morje. Priporočam bioenergetika vsem, ki rabijo kakršnokoli pomoč. Posebna hvala pa Romanu Svetlinu, ki se trudi po najboljših močeh za mojega atija.”

Darja iz Domžal

BIOENERGETIK POMAGA ZA VNETJA OČI

Spoštovani

Glede moje hčerke Mojce vam sporočam, da se je po terapiji (bionergija) stanje izboljšalo do te mere, da ni bila potrebna injekcija avastina v oko. Te  je prejemala skoraj tri leta vsaka dva meseca. Izginila je oteklina in izcejanje tekočine ob rumeni pegi, kjer je center za oster vid. Še vedno pa sta vidna dva granuloma, vid pa je poslabšan.
Zanima me, ali so dodatne terapije pri vas potrebne. Torej ali priporočate kako drugo vrsto zdravljenja pri vas ali pa še kaj počakamo. Smo presrečni, saj so zdrave oči velik dar. Izgleda, da je močna svetloba, luč, ki jo je videla pri zdravljenju, res vplivala na očesne celice in jih začela zdraviti.

Sama imam probleme s kalcinacijami in rahlimi vezmi med sklepi. Ali menite, da bi se s kako od terapij dalo tudi tu kaj storiti.
Hvala vam in lep pozdrav, Tadeja

DERMATOLOŠKE TEŽAVE, BIOENERGETIK

Ime in priimek:MATIJA STEGNAR

E-mail:matija.stegnar@telemach.net
Telefonska številka:040662345

Vaša izkušnja z nami:Pozdravljen Roman!

Pred slabim mesecem sem sem se oglasil zaradi vnetja prsnih bradavic. Med terapijo se niso zgodile nikakršne spremembe. Šele po dobrem tednu po terapiji se je stanje začelo izboljševati. Z to težavo sem se ubadal več kot pol leta.

Poskušal sem z raznimi kremami in protivnetnimi razpršili, ki pa so stanje samo za nekaj časa ublažili. Svetoval si mi tudi naj preneham z pitjem mleka. Pa moram priznat da sem se nasveta le delno držal. Glede na to da ga obožujem sem samo zmanjšal količino. Danes pa lahko z veseljem ugotovim da o vnetju ni niti sledu več in se na nek način počutim kot prerojen. Po tolikem času srbenja in nelagodnega občutka, je res občutiti pravo olajšanje. Hvala ti Roman. Lp. Matija

Gangrena na nogi – bioenergija je učinkovita

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator. Z tem sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše. Lep pozdrav!

BOLEČINE V KRIŽU ZMANJŠUJE BIOENERGETIK

Imam kronične težave z hrbtenico zaradi stenoze (zožan hrbtenični kanal), hude okvare in bolečine, čakam na operacijo. Zaradi bolečin sem poiskala vašo pomoč. Že po drugi obravnavi so se bolečine zmanjšale, ponoči sem po dolgem času spala.  Oceno izboljšanja  od 1-10 ocenjujem z 8. Marinčič A.

BIOENERGIJA IN ŠČITNICA

Mnenje stranke, ki ga je posredovala preko obrazca na spletni strani:

Ime in priimek:Polona Hren

Vaša izkušnja z nami:Bioterapija pri G. Romanu Svetlinu… Ljubljana; 3.10.2015

Moje ime je Polona Hren, stara sem 36 let. Sem tudi mati dveh otrok. Moje fizične težave so se pojavile cca. dve leti nazaj, ko sem v predelu ščitnice odkrila bulico v velikosti 1,5cm. Seveda mi je moja tedanja “uradna” zdravnica dala diagnozo povečanih bezgavk zaradi prehlada. Med drugim je povedala, da to ni nič nenavadnega, ter da bo šlo kmalu nazaj… Jaz sem v dobri veri sprejela njeno mnenje in čakala… Mesec kasneje je bilo stanje te bulice spremenjeno. Postala je večja in moteča.

 Bila sem brez prave energije

Nadomestni zdravnik me je nato pod nujno poslal na polikliniko. Povedala sem mu, da me skrbi, saj mi je pred dobrim letom umrl oče in sicer za sarkomom. Po natančnem pregledu so ugotovili, da imam poleg te ciste še nekaj manjših… Vzeli so vzorec in ga poslali v laboratorij. K sreči, so bili izvidi negativni. Na to so mi čez 14 dni naredili punkcijo. Ker pa se je je cista zopet hitro napolnila, so se odločili za sklerozacijo ciste…

Ob vsakem fizičnem naporu čutila, kot da imam v vratu beton

Poleg te precej ( zame) resne težave, sem se po rojstvu svoje druge hčerke odločila za kontracepcijo in sicer za obroček Mirena. Mislim oz. sem skoraj prepričana, da se mi je cista pojavila ravno zaradi te Mirene. Od momenta, ko mi je ginekolog vstavil to kontracepcijo, nisem imela več mesečnega cikla. To je za žensko v mojih letih normalen mesečni pojav. Po posvetu z neko gospo, sem si dala odstraniti ta obroček.. Zanimivo pa je tudi dejstvo, da sem to hotela narediti že prej. Moj ginekolog me je obakrat zelo prepričljivo odvrnil od tega. Minilo je še nekaj časa preden sem se odločila, da poiščem pomoč pri bioenergetiku. Vedela sem, da so pomagali že mnogim. Tako sem na netu iskala bioenergetika v Ljubljani in bližnji okolici.

Verjamem, da me je k Alteri na Vrhniki pripeljala“višja” sila

Po naravi smo vsi ljudje skeptiki, jaz nisem več.  Verjamem, da smo vsi z razlogom na tej zemlji. Sicer po besedah zdravilca in medija G. Romana Svetlina proces zdravljenja še teče in se odvija. Povem lahko samo to, da po dolgem času čutim ravnovesje v sebi. Pa tudi na fizični ravni je opazna ogromna sprememba. Imam veliko več energije kot sem jo imela pred bioterapijo.  Hvala. P.H.

Hvala Roman, bioenergija res pomaga, nikoli res nikoli ne bom pozabila prvega obiska pri vas, takrat ste mami vdihnil novo življenje.

Vse dobro vam želim, VLASTA

GOMOLJ NA ŠČITNICI JE IZGINIL Z BIOENERGIJO

V srednjem istmičnem delu je gomolj velikosti 2mm izginil, ali pa ga tokrat niso zaznali na ultrazvoku. Največji med 4 velikimi je 33x22mm. Krvna slika ščitničnih hormonov je mnogo boljša od rezultatov izpred enega leta. Takrat sem bila na meji s hashimotom. Zdaj so vsi hormoni na sredi okvirne normale, torej popolnoma OK. Počutim se bolje.  Lep pozdrav, Špela

BIOENERGETIK OKREPI KRI, LEDVICE IN SRCE

Roman, lepo pozdravljen!

Pišem vam šele danes, da se vam zahvalim za uspešno terapijo. Mama je imela po vaši terapiji vse preglede. Ultrazvok ledvic, kjer je doktor rekel, da delujejo enako kot so, ciste na ledvici ni bilo več. Krvni izvidi krvi so bili odlični, hemoglobin 119. Tega ni imela že dosti  časa, zato se je zdravnica  čudila. Edini problem je bila povišana vrednost kalija zaradi tega ima sedaj dieto.Ultrazvok srca –  srce je še vedno povečano, ampak srčno popuščanje ni več tako izrazito. Mama je prejšnji teden praznovala rojstni dan in vsako leto ji podarim vašo terapijo.

Mislim, da zadnja terapija katero ste delali tudi za ščitnico je bila odlična. Srčni utrip se je zelo stabiliziral. Ko bo potrebno, vas bom obvestila za ponovne terapije.

Rada bi se vam še enkrat zahvalila za vaš trud in čudovite rezultate.

Želim vam vse dobro vam in vaši družini. Vlasta

BIOENERGIJA NA DALJAVO ZA TEŽAVE Z OČMI

Vedno pozabim. 27.9. sem bila pregledana na očesni. Stanje je zelo dobro. Na desnem očesu ni več bolezenskega stanja, na levem pa veliko izboljšanje. Pri vas sem imela tri terapije na daljavo, pa se mi zdi prav, da dobite ta podatek. Iskrena hvala še enkrat in lp Benedičič

Your Content Goes Here

Za naročilo na bioterapijo nas kontaktirajte!

Elektronsko naročilo

ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

“ALTERA, PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

BIOENERGIJA SE DA MERITI SKOZI REZULTATE

Pozitivne učinke, katere bioenergetik ustvari, se da tudi laboratorijsko, rentgensko dokazati. V številnih primerih bioenergija pomaga tako pri boleznih kot so avtoimunske, bolezni kot je rak, tumor. Je odlično dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju. Bioenergetik učinkovito deluje tudi na daljavo!

S klikom na sliko (izvid) jo povečate, da je primerno za branje

Za optimalen rezultat priporočamo pri težjih obolenjih cikel  3 bioterapij, kateri se po potrebi ponovi.

UČINKI DELA Z BIOENERGIJO

ODPOVED LEDVIC PRED
BIOENERGIJO -IZVID

bioenergija, bioenergetik

ODPOVED LEDVIC PRED
BIOENERGIJO -IZVID

bioenergija, bioenergetik, zdravljenje z bioenergijo na daljavo

KRI PRED BIOENERGIJO
NA DALJAVO

bioenergija, bioenergetik, zdravljenje z bioenergijo na daljavo

KRI PO BIOENERGIJI
NA DALJAVO

bioenergija, bioenergetik, zdravljenje z bioenergijo na daljavo

BIOENERGIJA OSKRBUJE VSE CELICE

Alternativno zdravljenje z bioenergijo deluje celostno.

Rezultati terapij so pogosto izjemni in seveda tudi medicinsko preverljivi. Bioenergetik na povsem naraven način odpravlja blokade na organih, katere povzročajo bolezni.

bioenergija, naravno zdravljenje na daljavo, bioenergetikEnergijske terapije so brez stranskih učinkov,
bioterapija deluje učinkovito tudi na daljavo!

Bioenergija se priporoča pri vseh obolenjih za dvig imunskega sistema.

Tudi ko ste brez energije, v depresiji, kroničnih obolenjih.

Bioenergijo priporočamo  za odpravljanje bolečin, ko imate prekomeren stres
in ste v stiski, kjer vam bioenergetik lahko pomaga.

Za naročilo na bioterapijo nas kontaktirajte!

Elektronsko naročilo

ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

“ALTERA, PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

Prispevki v Bioterapija bioenergija

Terapije na daljavo

Energijske terapije na daljavo so enako učinkovite kot sama bioterapija v živo, ne glede na zdravstvene težave. Prednosti so predvsem v tem, da lahko izvajamo terapijo kadarkoli in kjerkoli ter ali takoj. Prekomeren stres, pomanjkanje energije, slabo spanje, kronične bolečine v križu ali vratu so najpogostejše med srednjo populacijo ljudi. Z bioenergo terapijami okrepimo imunski sistem in tako na naraven način izboljšujemo zdravje.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top