Testirano Huped

Testirano Huped2020-09-14T14:10:23+00:00

HUPED- Hrvaško združenje za naravno, energetsko in duhovno medicino
REZULTATI – POVZETEK PREISKOVANJA KOMISIJE HUPED
IZDANA ODLOČBA O USTREZNOSTI PROIZVODA: ŠT:005 2006 – HUPED

Strokovna komisija radiestezistov je dobila na testiranje proizvod Biostimulator, katerega so postavili na območje škodljivih sevanj.

Člani strokovnega tima zadolženega za pregledovanje niso vedeli, na kateri način proizvod deluje.

Priloženi proizvod (proti geopatogenim sevanjem, tehničnem in kozmičnim sevanjem), pregledan je od strani komisije tako, da je v prostoru HUPED-a na naslovu Zelen gaj 5, 10000 ZAGREB, kjer je najdeno več škodljivih sevalnih mest, katera so zatem blokirali z predloženim proizvodom. Komisija je za pregledovanje uporabila naslednje instrumente:

1. nihalo Oziris, majhni

2. nihalo kristal in les

3. nihalo mesing z kristalom

BIOENERGETSKO DELOVANJE VLOŽKA PO RAZISKAVI STROKOVNE KOMISIJE HUPED-a

Zaključeno je, da proizvod efikasno deluje in ščiti prostor od geopatogenih sevanj, katera prihajajo od spodaj in proti konstantnim kozmičnim sevanjem.

Pregledovanje je bilo opravljeno na:

Podzemnih vodnih tokovih, Hartmanov križ, Curryev križ, tehnična sevanja, na osebah

 
 

Na BIOENERGETSKEM VLOŽKU ALTERA je komisija izvedla desetdnevno pregledovanje na različnih osebah in ugotovljeno je, da Akceptorji, kateri so vgrajeni v njegovi notranjosti so dali odločujoče rezultate na čakrah, katere so se na pregledovanih osebah uravnotežile na vrednost od 70% do 85%.

Komisija zaključuje, da ta bioenergetski vložek dobro deluje na skupno energijo človeka, odnosno regulira energije Yin-a in Yang-a v vseh energetskih centrih (čakrah).
Zelo učinkovito se je Biostimulator izkazal zlasti pri sevanju podvodnih zemeljskih tokovih cca.95% in tehničnih kot tudi ostalih sevanjih.

KOMENTAR ALTERA

Sevanje moti in deloma blokira delovanje energetskih centrov-čaker, katero se izraža v psihofizičnem stanju človeka. Treba je tudi vedeti, da ima vsaka čakra človeka tudi svojo lastno energijo, delovanje Akceptorjev pa bistveno poveča njeno energijo in odpravlja blokade čaker ter s tem nevtralizira delovanje škodljivih sevanj npr. sevanj podzemnih vodnih tokov, katera sevanja največkrat povezujemo tudi z hujšimi oblikami bolezni ter rakastimi obolenji; Kot dodatno pa je izdelek Biostimulator opremljen še z magnetnimi sistemi (kateri so sekundarnega pomena) in so nameščeni tako, da delujejo v kombinaciji z Akceptorji v smislu osmice –neskončne energije v skladu Yin-a in Yanga energije.

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.

NEKAJ MNENJ NAŠIH STRANK

“Spoštovani!

Moj mož je že nekaj časa slabo spal. Imel je čudne in moreče sanje. Odločila sva se, da nekaj storiva, da se te slabo prespane noči prenehajo. Pri vas sva kupila zaščitno polje >Biostimulator< in poizkusila. Z veseljem vam sporočam, da se je možu od začetka uporabe >Biostimulatorja< spanje izboljšalo, sanje so izginile in tudi njegovo dnevno počutje je boljše. Opažava, da novo zaščitno polje pozitivno vpliva na njegovo spanje. Zahvaljujem se vam za vaše razumevanje in nasvete.”

Lep pozdrav, (Lidija S., Ajdovščina)

“Spoštovani!

Rada bi se Vam zahvalila za vse, kar ste dobrega storili zame in za mojega moža. Pred tremi leti ste opravili pri meni radiestezijsko meritev spalnice, nad katero pa takrat nisem bila prepričana. Odkrili ste možne bolezni, čeprav sem se počutila takrat povsem zdravo. Za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja Biostimulator se takrat nisem odločila. To je bila moja napaka. Minila so tri leta in mene je doletelo vse to, kar ste takrat ugotovili na podlagi meritev. Zbolela sem in bolezni so se vrstile ena za drugo. Nazadnje sem zbolela za hudo pljučnico in zaradi in zdravila v bolnišnici. Mož je imel čedalje bolj nemirno spanje, se zbujal z bolečinami v vratu in hrbtenici. Rekla sem si, da je tega dovolj in sem Vas ponovno poklicala. Naročila sem nevtralizacijsko zaščitno polje Biostimulator za oba, a brez moževe vednosti. Čeprav on v to ni verjel, so se ravno pri njemu najprej pojavile pozitivne spremembe: ni imel več mrzlih nog, izboljšala se je prekrvavitev, zmanjšale so se bolečine v vratu in hrbtenici, spanje se je normaliziralo. Sama sem imela več negativnega sevanja, zato je bila tudi reakcija zame zelo huda. Trije tedni so minili, da sem lahko zaspala, ne da bi občutila energijo, ki me obdaja. A zdaj je to za mano, počutim se odlično. Zbudim se naspana in spočita. Zdravniki me še zdravijo po pljučnici, a vem, da bo tudi to kmalu za menoj.
Danes vem, da bi lahko težave preprečila ali vsaj omilila, če bi se za nakup odločila že takrat.
Še enkrat hvala z željo, da vztrajate še naprej pri svojem delu, ker boste tako pomagali lahko še mnogim ljudem.”

Lep pozdrav, (Irena Š., Kamnik)

Meritev je pokazala dejansko točne vzroke mojih in ženinih težav. ( Pri ženi je bilo potrebno bolezensko stanje v preteklosti rešiti operativno). Glede na to, da sem se hotel rešiti dosedanjih težav, sem se odločil za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja podjetja ALTERA.
Že v prvi noči nisem čutil več bolečin v ledvenem delu hrbta, kar se mi je dogajalo prej vsako noč. Po preteku slabega pol leta sem imel sistematični pregled, na moje presenečenje pa so bili rezultati izvidov veliko boljši kot prej… Oba z ženo sva sedaj zadovoljna, tudi splošno počutje se je nama izboljšalo. Zato menim, da ljudje, ki trpijo za različnimi zdravstvenimi težavami naj se obrnejo na podjetje ALTERA, kjer vam pri takih težavah lahko svetujejo in pomagajo. 

«Pozdrav, Rudolf V., Kamnik

“Presenečen sem nad točnostjo diagnosticiranja na osnovi radiestezijske izmere. Čeprav sem bil v začetku skeptik, sem sedaj povsem zadovoljen. Po več letih nespečnosti in krčev v nogah je to zame končno preteklost .«

Ferdo G., Šentvid pri Ljubljani

“Z blazino Biostimulator (zaščita proti sevanju) sem zelo zadovoljna.
S srcem nimam več toliko težav kot jih je bilo prej, saj sem bila vsake dva meseca za nekaj dni v bolnišnici. Aritmija se je umirila, tudi spanje se mi je izboljšalo. Upam, da bo tako tudi ostalo, saj pri svojih 77 letih ne morem pričakovati čudežev, a blazina mi daje upanje.Tudi z hrbtenico imam manj težav in odkar imam blazino, me še ni položilo v posteljo, kot se je to dogajalo prej. Z nevtralizacijsko zaščito sem zelo zadovoljna, priporočam jo tudi drugim. «

Ana G., Trbovlje

“Sporočiti Vam želim, da sem nad vašo zaščito Altera zelo navdušena in zadovoljna. Doslej imam o njej samo pohvalne besede.
Medtem se mi je normaliziral krvni tlak, spanje se mi je izboljšalo in tudi splošno zdravstveno stanje.Res enkratno!”

Marija B., Ig pri Ljubljani

“Spoštovani!

Ko sem se v začetku Septembra 2004 odločila za radiostezijsko meritev spalnice, sem si rekla “zakaj pa ne”.
V spalnici so aparati brneli v vseh smereh. Kaj pa zdaj, sem si rekla? Povedali ste mi, da lahko to preprečim z “Biostimulatorjem”. Ker sem zelo slabo spala, ponoči sem po dve ali tri ure presedela v kuhinji, ne vsako noč, velikokrat pa, sem se odločila za nakup. Od tistega dne spim mirno, če že se zbudim, hitro zaspim nazaj. Nič več ni sprehodov po stanovanju ponoči, tudi jutranji glavoboli so redkejši. Hvaležna sem Vam za Biostimulator, meni res pomaga.”

Anica P., Kranj

“Pozdravljeni,

Toliko , da javim : včeraj smo vsi odšli spat hitreje, ker nas je zanimalo, kako bo spanje s tem biostimultorjem. Mama : ima reakcijo v levi roki in ramenu ( jo boli in ima zatečeno – pa ne fejst ) pravi pa, da je spala kot top in zelo globoko. Tudi čez dan jo vleče nazaj nanj in pravi , da je ful ok.

Samo pravi : točno tam, kjer ste mu povedali, da je problem s pljuči in z hrbtenico je rekel, da je vso noč čutil gomazenje in , da se nekaj dogaja. Pravi tudi, da je super in , da čuti več energije.

Jaz : ponoči sem čutla gomazenje po hrbtenici , spala globoko in nič me ni bolelo zjutraj, ko sem vstala. Navadno me boli leva ledvica, ramenski predel in križ, kot je pokazala aura.( sicer ne fejst ampak danes me ni nič). Za sebe lahko mirno rečem, da se počutim resnično spočito in umirjeno kot že dolgo ne. To pa je najlepše jutro, ko se vstaneš in te nič ne boli.

Absolutno smo se takoj kosilu vsi ponovno vrnili na svoje Biostimulatorčke!”

Lep pozdrav, Maja

(Opombe: imamo vso origininalno dokumentacijo)

PRIPOROČAMO OSTALE STORITVE

  • Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (škodljiva sevanja  povzročajo številne bolezni)

  • Diagnostični energetski pregled Aure GDV (pregled organov in žlez organizma)

  • Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo (pri različnih obolenjih)

  • Biofrekvenca ORGANETIK

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top