Pljuča

Pljuča2020-09-16T09:48:15+00:00

ASTMA, BRONHITIS

Astma,bronhitis, vnetje pljuč, pljučnica,emfizem in pljučni rak so bolezni. Simptomi in znaki so kroničen kašelj, dušenje med spanjem, težko dihanje, slaba kapaciteta pljuč,utrujenost. Zgodnje zdravljenje pljuč je velikega pomena za kvaliteto življenja.

Vzroki pljučnih bolezni  so tudi geopatska sevanja podzemnih voda, katere obremenjujejo pljuča ponoči.

Dihanje je življenje. Zdravljenje pljuč izboljša pljučno kapaciteto, telo ima tako več življenske moči.

Astma, bronhitis in emfizem so bolezni pljuč, katere slabijo kvaliteto življenja.

Težave z dihanjem, kašljem so običajno ponoči med spanjem večje.

Vendar lahko dražeč kašelj povzroča tudi želodec, ne vedno pljuča.

NEKADILSKI VZROKI PLJUČNIH BOLEZNI

Vzroki tudi težjih pljučnih bolezni kot je rak pljuč pa niso vedno samo “kadilski”. Ti se nahajajo tudi v škodljivih sevanjih, na mestih kjer spimo. Kot dokaz, v enem izmed blokov v Ljubljani smo pri eni stranki opravili geo meritve sevanja.

REZULTAT VPLIVA GEO SEVANJ NA ZDRAVJE

naravno zdravljenje astme, bronhitisa, emfizem, kako izboljšati pljuča

Zbolela je za KOPB, kljub temu, da ni nikoli kadila. Povedala je, da vsi stanovalci obolevajo za pljučnim rakom. Torej, zakaj drug blok zraven, tega pojava nima, zrak pa je isti?  Dejstvo je bilo, da je celoten blok izpostavljen vodni žili.

Pa je teh primerov več, tudi v drugih regijah v Sloveniji kot tudi drugih težjih bolezni.

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI PLJUČA PRI ASTMI, BRONHITISU, EMFIZEMU, KOPB?

Bioenergija sprošča dihalne poti na naraven način. Bioenergetik izboljša pljučno funkcijo in olajša težko dihanje tudi pri že prvi energijski terapiji. Energijska terapija tudi krepi imunski sistem človeka.

• Imate pogosto kronično vnetje pljuč (pljučnica), vnetje grla, nosu in ušes, vas muči astma, bronhitis?

Je kašelj ponoči med spanjem izrazitejši, je prisotno težko dihanje in dušenje, stiskanje ali piskanje v prsih? Imate pogosto jutranji glavobol?

So simptomi in znaki za težave z pljuči še vedno prisotne kljub preiskavi, da so pljuča zdrava in vas še vedno duši?

Redkeje so za to lahko vzroki strdki v pljučih oz. pljučna embolija in pljučni edem – zastajanje vode, zlasti če ste tudi srčni bolnik.

KAJ POSLABŠUJE PLJUČA

Težave in bolezni pljuč (astma, bronhitis, težave z dihanjem) so na duševni ravni povezane z žalostjo, ki zavira energijo, povzroča zastoje, upada volja. Tudi stres ni zanemarljiv, saj dodatno zožuje žile ter tako povzroča tesnobo in težje dihanje.

Hkrati pa stres uničuje odpornost-imunski sistem. Motnje pljuč v energetskem pretoku so povezane z občutkom nebogljenosti, zavrženosti, zato razvijemo zamerljivost, pretirano občutljivost, tudi občutek, da daješ več kot dobiš.

 
 

Ostale pljučne bolezni so emfizem, pljučni rak ter KOPB (kronično obstruktivna bolezen pljuč), cistična fibroza – genetska motnja pri otroku.

SIMPTOMI IN ZNAKI PLJUČNIH TEŽAV

  • Alergije (občutek dušenja, piskanje, slaba kapaciteta pljuč..)

  • Dispnoa – oteženo dihanje, lovljenje sape. Že pri manjših naporih čutimo dušenje. Redkeje je lahko prisotna  pljučna embolija-pljučni strdki.

  • Piski, hropci v pljučih (običajno znaki astme, ki jih ima astmatik)

  • Bolečine v prsnem košu (bolečine popljučnice, rebrna mrena)

  • Dolgotrajen neproduktiven suh kašelj in ponavljajoč lahko povzroča tudi emfizem pljuč – znaki za bronhitis kot tudi rak)
  • Cianoza (modrikavost, obraz, uhlji, udi)

  • Pljučni edem – zastajanje vode, posebej ko gre za okvare srca

Namig: če so težave z pljuči, se izogibajte mleku.

TEŽAVE S PLJUČI SO ZELO PODOBNE TEŽAVAM SRCA

Priporočamo naš preventivni alternativni pregled pljuč z Aura GDV sistemom. V auri se vidi zapis polja pljuč, srca, skratka celega telesa. Na ta način lahko tudi ugotovimo ali gre za bolezen pljuč ali srca. (pregled ne nadomešča zdravnika ali specialista).

POGOSTI SKRITI VZROKI BOLEZNI PLJUČ – DIHAL, KAKO JIH ODPRAVITI?

Ste pomislili, da spite na nezdravem mestu, da lahko zemeljsko sevanje v  prsnem košu moti pravilno energetsko delovanje pljuč in tako povzroča kronične pljučne bolezni? Imate že obstoječe zdravljenje astme, bronhitisa, pa ne pomaga?

 
 

Veliko pozornost je treba nameniti tudi na ponavljajoča se kronična obolenja kot je denimo pljučnica, kjer so vzroki pogosti v škodljivih zemeljskih magnetnih poljih – sevanjih, kateri vplivajo na nas ponoči, med spanjem.

 
 

ODPRAVITE VZROK, NE POSLEDICE!

KAKŠNO JE NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE PLJUČ?

Naravno pomoč pri pljučnih obolenjih priporočamo kot metodo zdravljenje pljuč z bioenergijo. Običajno se že po prvi terapiji izboljša delovanje pljuč, ne glede na obliko bolezni.
 
 
Ljudje občutijo takojšnje olajšanje dihanja, zmanjšajo se simptomi oziroma znaki bolezni.
 
Sara je iz dneva v dan boljša po vaši terapiji na daljavo, tako krvni izvidi kot slika pljuč. Hvala vam za tako hitro ozdravitev, se tudi zdravniki čudijo tako hitremu napredku..lp Katja
 
 
 
SPOZNAJTE PRAVI VZROK ZA BOLEZNI IN TEŽAVE PLJUČ Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJ!
PRIPOROČAMO TUDI OGLED TV ODDAJE TUKAJ..

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

ANATOMIJA PLJUČ

Pljuča so iz cevčic in mehurčkov, imajo dve polovici. Levo in desno pljučno krilo, med obema leži v prsni votlini srce. Pljuča so pokrita z tanko mreno, ki je dvojna: notranja – pljučna mrena, popljučnica, zunanja pa je rebrna mrena.

bronhitis, astma, kopb, rak pljuč, zdravljenje, dušenje

Organe, skozi katere vstopa kisik iz vdihanega zraka v kri in kjer izstopa iz krvi ogljikov dioksid, imenujemo dihala.

Pljuča ležijo v prsni votlini. Do njih vodi dihalna pot, to je nosna votlina, žrelo in sapnik.

Zrak vdihavamo skozi nos (najbolj priporočljivo in zdravo, bolje kot skozi usta). Vdihani zrak  se tako očisti, segreje, nos deluje kot filter pred umazanijami, mikrobi.

Dihanje skozi usta zlasti med spanjem povzroča sušenje ustne sluznice, zjutraj imamo občutek “suhih ust”, posledica je lahko tudi smrčanje.

Težave povezane z pljuči so lahko slabša kapaciteta pljuč, dolgotrajen kašelj, astma, bronhitis. Znaki so piskanje v pljučih, hitro, kratko dihanje, bolečine v pljučih in dušenje.  Nujno je zdravljenje astme kot bronhitisa, KOPB ali emfizema.

VNETJE PLJUČ, SIMPTOMI IN ZNAKI PLJUČNICE

Pljučnica je zelo nevarna bolezen, pomeni vnetje pljučnega tkiva.
Zlasti nevarna je pljučnica za otroke, malčke-dojenčke in starejše ljudi. Znaki za pljučnico so različni. Od bolečin hrbtnem delu, vročina, slabo počutje, žeja, nezmožnost dela. V določenih primerih so pa tudi zelo prikriti – brez vročine (atipična bolezen).

ASTMA, ASTMATIK

Astma je bronhitis s katarjem, ki prizadane bronhialne cevke- bronhiole. Pljuča so zelo občutljiv organ.

Vsako draženje (sploh pri občutljivejših osebah) kot so cigaretni dim, megla in vnetja lahko povzročijo težave.

Starejši izraz za astmo je naduha. Težave povezane s pljuči pri astmi in se pojavljajo različni simptomi, znaki so: težje dihanje, težji vdih, lahko tudi težji izdih (respiratorna insuficienca), hitro dihanje.

Občutek je, da dobimo premalo zraka, piskanje v pljučih;
Težave so običajno večje zvečer in zjutraj.

astma, težko dihanje ponoči, zdravljenje, bronhitis, rak pljuč

IZKUŠNJE Z BIOENERGIJO IN BIOSTIMULATORJEM

Imel sem težave z astmo, težkim dihanjem, glavobolom. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi terapiji, kar je bilo zame neverjetno, ker sem hud astmatik.. Nabavil sem tudi Biostimulator. Neverjetno! Aljoša Šček

ASTMA IN ALERGIJE

Te težave so lahko tudi v povezavi z številnejšimi prehladi zgornjih dihalnih poti – nos, sinusi, grlo. Alergijska astma pomeni, da jo povzročajo določeni alergeni (cvetni prah, hrana..).

Astmatik mora biti torej pozoren tudi na vrsto prehrane v primeru alergije.  Denimo živalska dlaka, cvetni prah, pršica, itn., odvisno kaj izzove astmatičen napad.

Običajno tudi ne more opravljati težjih del, naporov, vse pa je odvisno, kako visoka je stopnja bolezni, torej ali astma nastopa v blažji ali hujši obliki.

SPALNA APNEJA

Apneja je oblika izpada dihanja, prekinitev ( med spanjem, povzroča motnje s spanjem, pogosto tudi smrčanje zaradi običajno zožitve dihalnih poti), tako, da prizadetega prebudi in ga “PRISILI” v dihanje. Razlog niso pljuča.
•koristni čaji pri pljučnih obolenjih so: materina dušica, timijan, bezeg

ZADIHAJTE Z POLNIMI PLJUČI ŽE DANES – IZBERITE ALTERA PAKET STORITEV!

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS

PRIPOROČAMO NARAVNO IZBOLJŠANJE DELOVANJA PLJUČ

alternativno zdravljenje, ledvice vzroki, potenje med spanjem

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave in bolezni pljuč (kot so astma, alergijska astma, bronitis, pljučnica, emfizem, težko dihanje)

Slika prikazuje križanje kozmičnega sevanja na pljučih

GEOPATOGENO SEVANJE V PRSNEM PREDELU LAHKO POVZROČA PLJUČNE MOTNJE IN BOLEZNI PLJUČ

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA”

Lažje dihanje, boljša kvaliteta življenja že danes..

pljuča, težko dihanje, vzrok, astma, bronhitis, zdravljenje astme

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.

Prispevki v Bolezni

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top