Slikanje aure – diagnostika

Opis

Zakaj je koristno SLIKANJE AURE? TEST, MERJENJE, MERITEV, PREISKAVA,PREISKOVANJE

auraccc

Diagnoza Aure omogoča preventivni alternativni pregled celega telesa organov in žlez. Analiza in diagnostika aure človeka – vse na enem mestu!Ugotovite, ali je vaša aura zdrava ali energijsko blokirana,ter kje so vzroki blokade, kateri povzročajo bolezni!

 

Sam postopek traja približno 20 minut in je povsem neškodljiv in neboleč, analiza stanja pokaže, kateri organi in žleze ne delujejo energetsko optimalno in lahko povzročajo težave različnih oblik in tudi v primeru ko ti še niso razviti (zgodnje odkrivanje težav in interpretacija avre).
• ORGANI IN ŽLEZE, KATERE ZAJEMA CELOSTNI PREGLED IN DIAGNOZA ČLOVEŠKE AURE
(v zavihku pregled)

Vsak neobičajen vzorec, ki ga dobimo pri slikanju Aure, pomeni spremembe na določenih predelih (organih) telesa in s tem energijske blokade le teh.
● imate težave, pa ne veste pravega vzroka?
• ste v dvomih in rabite hiter odgovor?
● slabo spite
● kronične težave
● ste preutrujeni
● rabite dodatno mnenje
nagnjenost k boleznim (dednost)
• ko medicinske preiskave ne pokažejo posebnosti in so prisotne težave

Opombe: slikovni prikaz težav osebe

PREVENTIVNI ALTERNATIVNI PREGLED CELEGA TELESA, PREISKAVA – ZGODNJE ODKRIVANJE TEŽAV POMENI PRAVOČASNO ODKRIVANJE TEŽAV IN UKREPANJE, PREDNO SE LE TE POVEČAJO V HUJŠA OBOLENJA.
Pregled se priporoča vsem, ljudem, kateri imajo zdravstvene težave kot tudi ljudem, kateri želijo preveriti zdravstveno stanje organizma. Kirlianova kamera omogoča hiter celostni alternativni -neuradni pregled celotnega telesa in nadaljne prognoziranje in analiziranje.

Opombe: slikanje  – preiskava  in analiza Aure ne nadomešča zdravstvenega pregleda pri zdravniku ali specialistu!

Podrobnosti

GDV kamera prof. dr. Korotkova je prva naprava na svetu, ki meri distribucijio energijskih snopov pri bioloških objektih.  Izdelana je bila okvirno leta 1995 in je postala  hkrati nepogrešljiv  del uradne šolske medicine v Rusiji.  Zdravnikom omogoča torej hitrejšo diagnostiko in opredelitve bolezni, pa tudi objektivno razlago karakteristik energij  na znanstveni stopnji in interpretacijo.

Zaradi njene izredne občutljivosti omogoča vpogled tudi v zgodnja  stanja, ko bolezen še ni manifestirana. Pregled -videnje avre omogoča vpogled v mnogo več kot samo v fizično telo. Z uporabo moderne GDV tehnologije je mogoče spremljati potek samega zdravljenja osebe.  Razvite so bile posebne tehnike za preverjanje sprememb posameznikovega stanja med meditacijo, duhovnim, konvencionalnim zdravljenjem ali treningom.

RAZLAGA AVRE

zdrava in blokirana auraAvrično polje zdrave  osebe je gosto brez prekinitev, medtem ko je polje bolne osebe prekinjeno na določenih predelih (organih), kar natačneje določimo iz koron prstov;  Korone izpostavljenih prstov preko programske opreme so pokazatelji motenj pri distribuciji energije energijskemu polju. Nakazujejo na motnje na duševni, funkcionalni in na ravni organov in žlez. Zdravljenje aure je mogoče na več načinov, od Biofrekvence, zdravljenja z bioenergijo..

S kirlianovo GDV kamero posnamemo posamično prste desne in leve roke, (te izpostavimo visokonapetnostnem polju- s tem dosežemo “Kirlianov učinek”), kjer pride do ionizacije, dobimo korone posameznih prstov, ki je fizikalno definirana kot skupek ioniziranih plinov. Hkrati z ionizacijo pride še do oddajanja fotonov, kar pomeni svetlobo, ki jo lahko opazujemo, tehniko opazovanja imenujemo GDV (Gas Discharge Visualization), tehniko slikanja pa EPC (Electro Photonic Capture). Nastali posnetek se digitalizira in obdela v računalniku. GDV tehnika, zasnovana na Kirlianovem efektu, je napredno znanstveno orodje za proučevanje duševno-telesnih funkcij.

V zgodovini je znanstveni razvoj kakega novega instrumenta vedno imel za posledico novo dojemanje realnosti. Mikroskop, teleskop, rentgen, ultrazvok – brez teh instrumentov bi bila moderna znanost nemočna. S pojavom računalniško podprte GDV tehnike, ki je zasnovana na dobro znanem Kirlanovem efektu, smo dobili dokaj preprosto orodje. Moderno znanstveno pomeni : optična steklena vlakna, digitalizirana TV matrica, procesiranje slik z zmogljivimi računalniki – vse to je postalo osnova za uvajanje te tehnike v znanstveno prakso.

Pregled

SLIKANJE AVRE – ALTERNATIVNA ENERGETSKA DIAGNOSTIKA, BIOPOLJE, PREGLED ČAKER IN RAZLAGA

aura 2-animBiopolje in pregled: slikanje Aure (bioenergetski pregled – energetski pretoki organov), diagnostika obsega naslednje organe in žleze: meritev, preiskovanje, raziskava

● GLAVA – možgansko območje, epifiza, hipofiza, hipotalamus, endokrini sistem, živčni sistem

– oči, nos, uho,

– čeljust, mandlji, ščitnica

●DIHALA in prsni koš, mlečne žleze, žrelo, sapnik – pljuča

●SRCE – krvni obtok, koronarno ožilje, limfa

●TREBUŠNA VOTLINA: trebušna slinavka, nadledvična žleza, črevesje- debelo (navzdolnje, prečno, navzgornje, tanko črevo, danka, esasto črevo, slepo črevo, slepič, dvanajsternik, jetra, vranica;

● UROGENITALNI SISTEM: ledvici, nadledvični žlezi

● HRBTENICA – vratni del hrbtenice, hrbtna stran telesa, ledveni del hrbtenice, križ, trtica

Opombe: slikanje Aure ne nadomešča pregleda pri zdravniku ali specialistu!

Postopek pregleda

1. V Kirlianovo kamero vstavimo posamično prste leve in desne roke, izvede se slikanje- snemanje prstov – dobimo korone prstov,vsi podatki se nadalje procesirajo v računalnik. (Opomba-vsak prst je razdeljen v več sektorjev, kateri so povezani z različnimi organi in omogoča tako interpretiranje)

2. Vsi zbrani podatki se še dodatno obdelajo preko programske opreme z korekcijami.

3.  Dobimo računalniško sliko z parametri organov, žlez in čaker

4. Analiza stanja in izpis
(paket slikanja Aure obsega : prejmete sliko Aure, diagram delovanja organov in žlez, čaker,razlago, analiza stanja)

aura-r

korona-aura-animacijakorona_prsti

 

 

 

KORONE PRSTOV

LEVO: RAČUNALNIŠKO PROCESIRANA SLIKA OMOGOČA PREGLED PO SEKTORJIH-ORGANIH

 

 

 

Pomembno obvestilo: Osebam z predolgimi nohti kot tudi osebam, katerim manjkata več kot dva prsta, pregled Aure telesa ni mogoč!

DODATNO: Vsaj uro pred pregledom ne konzumirajte poživilnih pijač, ne kadite, ne uživajte hrane zaradi specifičnosti pregleda!

Pregled se izvaja na Vrhniki, 20 km od Ljubljana

Več o pregledu si ogledate na video prikazu..

Testiranje – test avre priporočamo vsem, kot preventivo ali v primeru usmerjene kurative – zdravljenje na različne metode, saj lahko učinek zdravljenj merite in s tem povečate učinkovitost v primerih, ko je potrebno spremeniti ali dopolniti način zdravljenja!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA- KO VPRAŠANJE DOBI ODGOVOR”