Diabetes

Sladkorna

DIABETES, TEŽAVE,VNETJE TREBUŠNE SLINAVKE, PANCREAS,,ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE

tezave trebusne slinavke

Trebušna slinavka je dvojno mešana žleza, saj hormone izloča v kri in prebavne sokove v dvanajstnik.

Sladkorna bolezen – diabetes je kronično stanje, ko gre za povišan  sladkor v krvi zaradi pomanjkanja inzulina ali odpora proti njemu – hipoglikemija / hiperglikemija (previsok kot prenizek sladkor v krvi, nihanja krvnega sladkorja), zaradi težave trebušne slinavke, tip 1,tipa 2.

Ostale bolezni in posledice so: vnetje slinavke – pankreatitis, katero je lahko kronično (znaki so bolečine v križu kot tudi za ciste na trebušni slinavki, tumor in rak trebušne slinavke. Posledice sladkorne bolezni so lahko gangrena noge ali prstov na nogi.

Zdravljenje sladkorne bolezni je tako izrednega pomena za celo telo, saj lahko povzroča okvare in odpovedi organov  (ledvica, srce, možgani..).Pogosto spahovanje  in napihnjenost trebuha po zaužiti hrani lahko kaže na njene motnje v delovanju..

tezave z trebusno slinavkoSimptomi, znaki pri diabetesu: povečano izločanje urina, žeja, izguba teže, pretiran občutek lakote, stalna utrujenost, zaspanost, suha usta, mravljinčenje palca na nogi.. Določeni tipi sladkorne bolezni veliko let potekajo brez simptomov, ko doseže višji nivo, se torej največkrat šele odkrije – vmes pa so nastopilne številne okvare drugih organov. Trebušna slinavka ima zatorej velik vpliv na počutje (zlasti nihanje sladkorja v krvi), njena anatomija je razdeljena na tri dele: glava, telo in rep.

V nadaljevanju si lahko ogledate več o tem, kateri so tudi dodatni skriti vzroki, ki povzročajo bolezni in preobremenitve trebušne slinavke, ter alternativno naravno zdravljenje z bioenergijo in rešitve, tudi ko dieta pri sladkorni bolezni ni dovolj.

Kakšen je alternativni preventivni pregled pancreasa (slinavke) tudi v že zgodnjem stanju, ko simptomi in znaki še niso izraženi? Priporočamo pregled z Aura GDV sistemom, kjer so težave vidne dosti pred nastopom bolezni. Aura GDV hkrati omogoča pregled celega telesa in organov, zlasti pomembnih kot srce, ledvic, oči (očesna retinopatija), živčni sistem, kar so pogosto prizadeti ob sladkorni bolezni. To pa pomeni zgodnje ukrepanje pred hujšim razsežnostim bolezni.

 

KAKO  NARAVNO IZBOLJŠATI DELOVANJE FUNKCIJE TREBUŠNE SLINAVKE, URAVNATI KRVNI SLADKOR?

SPOZNAJTE, KATERI SO POGOSTI SKRITI VZROKI ZA BOLEZNI – ZA UČINKOVITO NARAVNO ZDRAVLJENJE SLADKORNE BOLEZNI ODPRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!

6

• STE POMISLILI, DA LAHKO GEOPATOGENO SEVANJE V PREDELU TREBUŠNE VOTLINE,  POVZROČA NERAVNOVESNO DELOVANJE – OKVARA TREBUŠNE SLINAVKE, bolezni le te kot hipoglikemija – hiperglikemija, kronično vnetje slinavke (pankreatitis) kot tudi tumor rak na trebušni slinavki?

Slika prikazuje Hartmanov križ  zemeljskega sevanja na predelu slinavke, kateri povzroča tudi različne bolezni slinavke-neravnovesno delovanje le te in preobremenitev in tudi bolečine, zlasti v križu ponoči med spanjem.

Diabetes je sistemska bolezen – povišan krvni sladkor ogrozi namreč delovanje večino organov telesa (ledvice, srce, oči-siva mrena, jetra, ožilja, okvare živcev – nekroza- gangrena-amputacije okončin, stopal, prstov na nogi..) kot tudi znižan sladkor v krvi. Splošno je motena mikro-makro cirkulacija krvi zaradi ožilja in s tem oskrba organov. Rane in poškodbe se težje celijo, zmanjšan je občutek za dotik in bolečine..

Na to problematiko je opozoril že Rudolf Breuss v  svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije! Radiestezijski pregled sevanj omogoča rešitve, saj organ, ko ni več izpostavljen geo – sevanju podvodnih tokov, postopoma začne bolje delovati, kar pa pomeni naravno zdravljenje sladkorne bolezni oz. zdravilo za slinavko. Več za naravno uravnavanje krvnega sladkorja tukaj…

 

Gangrena

TREBUŠNA SLINAVKA IN POSLEDICE SLADKORNE BOLEZNI – GANGRENA

p1Trebušna slinavka izloča hormon inzulin. Ob neustreznem delovanju trebušne slinavke se lahko pojavi pomanjkanje insulina, kar lahko povzroči tudi sladkorno bolezen, diabetes. Zdravljenje z inzulinom pa ima tudi negativne vplive  na žile, kar se vidi najpogosteje na nogi. Sladkorna bolezen ne izbira let in je žal prisotna tudi pri otrokih, na samo pri odraslih. V ZDA npr. dnevno odkrijejo zdravniki med 30-40.000 novih primerov diabetesa.
Težave, bolezni trebušne slinavke:
Vnetje trebušne slinavke (pankreatitis, bolečina seva v križ in je zelo huda, vzroki so v obstrukciji pankreatičnih izvodil), tumor, rak trebušne slinavke, sladkorna bolezen – diabetes;

GANGRENA –  je produkt običajno sladkorne bolezni (je nekroza tkiva živega organizma, običajno je prizadeta noga, prsti, zaradi česar so pogoste amputacije le teh). Gangrena noge je lahko suha ali vlažna. Vzrok se nahaja v moteni krvni oskrbi okončin zaradi bolezenskih spremb na žilah (diabetično stopalo, prsti, diabetična noga) največkrat zaradi posledice sladkorne bolezni. Slika spodaj je primer diabetičnega stopala, prsta pred in po  naši bioterapiji.

Gangrena je tudi ozdravljiva! S pravočasno bioterapijo je mogoče rešiti nogo, telesne ude, prste..

 

Ta največkrat nastane zaradi diabetesa, so pa tudi drugi vzroki – povišan holesterol, bolezni žil, strdki… S klikom na sliko jo lahko povečate za boljši ogled..

gangrena na nogi gangrena po terapiji

1.slika-pred bioterapijo                                                    2.slika – 5/21 terapija

Oglejte primer gangrene pred bioterapijo (1.slika) in po peti naši bioterapiji -4 terapije smo izvedli na daljavo! Mislimo, da so dodatne besede odveč!V primerih, ko grozi amputacija udov, razmislite o še drugih alternativnih rešitvah. Konkretno tu alternativno zdravljenje z bioenergijo še ni končano, običajno traja bioterapija do 21 dni.

PRI GANGRENI DODATNO PRIPOROČAMO UPORABO TUDI NAŠEGA BIOENERGIJSKEGA SISTEMA- BIOSTIMULATOR (izboljšuje naravno micro in macro cirkulacijo in s tem oskrbo organov po krvi in kisiku), namreč preslaba oskrba, cirkulacija je vzrok nekroze – gangrene)

 

Sladkorna bolezen, diabetes je torej kronično stanje, ko telo ne more asimilirati dela zaužite hrane, posebno sladkorja, moke. Zdravljenje sladkorne bolezni z inzulinom dolgoročno vpliva tudi slabilno na ožilje, bolezni ožilja.  Neravnovesno delovanje trebušne slinavke povzroči preveč ali premalo sladkorja v krvi. Za diabetesom obolevajo odrasli kot tudi otroci. Slabo delujoča  trebušna slinavka povzroča težave, celo okvare ali odpovedi ostalih telesnih organov (ožilje, srce, oči, pljuča, ledvice, jetra).

Dodatno

URAVNAVANJE KRVNEGA SLADKORJA – HIPER / HIPO GLIKEMIJA, NASVETI

Hartmann_Grid_Animation

Dieta za sladkorne bolnike je izrednega pomena, priporočljiva je prehrana z veliko zelenjave ( zelenjavne juhe, petršilj, zelena, bučke, stročji fižol, uživanje kravje ali kozje sirotke) brez škroba, ne konzumiranje  alkohola, prenehanje kajenja v kolikor kadite.

PREVERJENO: jesti je potrebno več manjših obrokov čez dan (številni primeri so pokazali tudi, da ljudje, kateri so v preteklosti imeli za glaven obrok večerjo – pred tem pa niso sploh jedli, zvečer pa so konzumirali prevelike količine hrane, zboleli za diabetesom..) Priporočajo se dnevno telesne aktivnosti (hoja, sprehod -pol ure)

PREOBREMENJENOST, ŠKODLJIVO SEVANJE PODZEMNIH VODA LAHKO POVZROČA TEŽAVE, OKVARE IN VNETJE, TUDI TUMOR, RAK TREBUŠNE SLINAVKE, DIABETES

Radiestezijski pregled ležišča,  preverjanje sevanja postelje omogoča detekcijo in lokacijo sevanj.
Naročilo sprejemamo preko kontaktnega obrazca ali na gsm:041-716-195

SLIKANJE AURE  GDV omogoča energetski pregled trebušne slinavke in njene eventuelne disfunkcije (povišan -znižan krvni sladkor). Slikanje Aure, avričnega biopolja organov in žlez predstavlja hkrati možnost preventivnega vpogleda na stanje organov in žlez, tudi ko bolezenski znaki še niso odkriti ali zgodnje odkrivanje težav– preventivni alternativni pregled trebušne slinavke –  tudi preverjanje nagnjenosti organizma diabetesu. Video prispevek o postopku  pregleda avre si ogledate tu..

Priporočamo tudi: uporabo našega bioenergijskega sistema Biostimulator, kateri naravno izboljšuje MICRO-MACRO prekrvavitev (cirkulacijo) organov.

Priporočamo

PRIPOROČAMO NARAVNO ZDRAVLJENJE –  IZBOLJŠANJE DELOVANJA SLINAVKE / ODPRAVO POTENCIALNIH VZROKOV:

• Meritev sevanj spalnice, pisarne (geobiološka sevanja-vodne žile, Hartmann  povzročajo pogosto tudi obolenja pancreasa in s tem posledično -rak trebušne slinavke, vnetje – pancreatitis, gangrena – običajno na nogi, stopalu, prstu -palcu in predstavljajo pogosti vzrok)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje energetski pregled  pancreasa-trebušne slinavke tudi v zgodnjem stanju, tudi ko še ni težave, saj so vidne tendence k tem, ter preverjanju učinkovitosti pri že obstoječem zdravljenju sladkorne bolezni, nagnjenost organizma zaradi dednih dejavnikov ..) Povišan ali znižan krvni sladkor povzroča številne okvare drugih organov.

Bioenergija / bioterapija deluje tudi na daljavo (alternativno naravno zdravljenje za sladkorna bolezen – diabetes mellitus, diabetes tip1, diabetes tip2, gangrena, rak slinavke, hiperglikemijo, hipoglikemijo, ciste na slinavki, bolečine v križu, kronično vnetje slinavke, tumor..)karcinom alternativno zdravljenje raka, vnetja, diabetesa  z bioenergijo trebušne slinavke

• POMEMBEN OPOMNIK – DIETA: V primeru, ko je prisoten karcinom na trebušni slinavki se priporoča ne konzumiranje zlasti mesa in mesnih proizvodov ter mleka in mlečnih proizvodov, ter cvrte hrane. ,

• Za diabetes, gangreno priporočamo uporabo bioenergijskega sistema- Biostimulator, kateri naravno izboljšuje micro-macro oskrbo krvi – cirkulacijo organov in okončin, katera je pri sladkornem bolniku sistemsko motena in v določenih primerih povzroči gangreno.

Naša mama je imela težke diagnoze – sladkorna bolezen, odpoved ledvice, srce, zdravniki niso dajali nobenega upanja več.. Že po prvi vaši terapiji je bila mama bistveno boljša, svetujem vsem, katerim medicina ne more več pomagati. lp Vlasta

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave in bolezni -diabetes, vnetje, rak trebušne slinavke, povišan / znižan sladkor v krvi, hipo – hiper glikemija,tumor na slinavki..)krvni sladkor kontrolirajte vsakodnevno

“ALTERA, PRVA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA- KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE” POMOČ – ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE GANGRENE, DIABETIČNEGA STOPALA, DIABETIČNE NOGE DIABETESA, VNETJA, RAKA TREBUŠNE SLINAVKE, HIPO – HIPERGLIKEMIJE Z BIOENERGIJO NE NADOMEŠČA ZDRAVNIKA! znižajte povišan sladkor v krvi,uravnajte prenizek krvni sladkor