Simptomi

POVEČANA PROSTATA IN RAK

Povečana prostata in prostatitis ovira uriniranje, zlasti pa to vpliva na spanje ponoči. Povzroča tudi pogosto težko uriniranje, bodisi majhne količine urina, kar so lahko simptomi, znaki prostate. Uriniranje je lahko brez bolečine ali z bolečino. Rak prostate lahko poteka tudi brez predhodnih znakov. Vzroki za prostato so lahko tudi geopatska sevanja podzemnih voda med spanjem ponoči.

Zgodnje zdravljenje prostate, ko so prisotni prvi simptomi in znaki je pomembno. Poglejte si, kako naravno izboljšati prostato, ter kakšni so lahko vzroki za bolezni, ki jih ima prostata. Pogosto uriniranje je posebej problematično ponoči med spanjem.

Bioenergija okrepi prostato in zmanjša težave, deluje tudi na daljavo! Bioenergetik okrepi tudi imunski sistem, kateri je je izjemno pomemben pri vseh vrstah prostatičnih bolezni.

Vpliv prostate je tudi na spolno življenje in plodnost moškega.

MOŠKI PROBLEMI – NARAVEN NAČIN ZMANJŠEVANJA TEŽAV

povečana prostata, bolecine v križu zaradi prostate, simptomi, znaki prostateProstata je majhna kot orehu podobna žleza pri moškem. S starostjo se povečuje, temu pravimo benigna hiperplazija prostate.

STAROST ZA PROSTATO NI VEDNO MERILO BOLEZNI

Bolezni in težave z prostato se lahko začnejo že prej, pri mladih. Niso vedno vzroki za probleme prostate samo starost, povečana prostata je lahko tudi preje. Enako velja tudi za rak prostate.

GEOPATOGENI VZROKI PROSTATE – MOTNJE MED SPANJEM

Povečana prostata je lahko tudi zaradi gopatogenih sevanj, katera eventuelno delujejo na organe ponoči med spanjem. Sevanje povzroča tudi vnetje in rak prostate, v kolikor so prisotna v urogenitalnem predelu. Hhrati tako tudi znižujejo imunski sistem.

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI DELOVANJE PROSTATE?

Bioenergija zmanjšuje prostatične probleme, vnetja in bolečine. Spoznajte naravno alternativno zdravljenje raka prostate, vnetje – prostatitis, tumor na prostati.

SKRITI VZROKI BOLEZNI PROSTATE

Poiščimo, kaj so skriti vzroki za bolezen – ti so pogosto geo sevanja podzemnih vodnih žil, katere stalno delujejo na telo ponoči med spanjem. Zatorej je potrebno prvo “ozdraviti” vzrok, da se bolezen ne vrača in so tako metode zdravljenja lahko sploh učinkovite!

Znaki in simptomi, kateri kažejo na benigno hiperplazijo – povečanje prostate so:

• motnje uriniranja- pogosto uriniranje tudi ponoči, nujna potreba po uriniranju, dodatno napenjanje pred in med uriniranjem
•težave z začetkom uriniranja, zmanjšana moč curka, tok urina se prekinja, boleče in pekoče uriniranje, nezmožnost uriniranja
•kapljanje urina po končanem uriniranju, tudi nočno uhajanje urina.

• tiščanje v povečana prostata, simptomi in znaki prostate, naravno zdravljenje prostatepredelu nad sramno kostjo

• zjutraj ne morete urinirati, čeprav čutite hudo potrebo po uriniranju

•občutite težje izpraznevanje mehurja, občutek, da mehur še vedno ni prazen?

• nepojasnene kronične bolečine v križu

Na osnovi določanja PSA -prostatični specifični antigen  se ugotavlja bolezni kot je rak, vnetje  in s tem zdravljenje prostate.

Ste pomislili, da lahko geopatogena sevanja povzročajo bolezni kot rak prostate, vnetje-prostatitis?

Sevanje prav tako lahko povzroča težave za mošnjo- moška moda.

Svetovno priznani zeliščar, Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in Levkemije večkrat opozoril: “Vsi rakavi bolniki ležijo nad zemeljskim sevanjem vodnih žil, zato je potreben radiestezist, da pregleda spalnico, sicer moja učinkovita kura ne bo pomagala.”

KAJ LAHKO DODATNO STORITE ZA ODPRAVLJANJE TEŽAVE Z PROSTATO, ČE  ZDRAVILA NE POMAGAJO?

BIOENERGIJA – naravno alternativno odpravljanje težave prostate. Energijsko zdravljenje deluje tudi na daljavo, pri vseh problemih z prostato.

Zjutraj pogosto nisem mogel na malo potrebo, po uporabi BIOSTIMULATORJAsem že naslednje jutro normalno uriniral, brez problemov..lp

UGOTOVITE PRAVI VZROK  S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH MERITEV SEVANJ!

Naročite naše storitve – meritve sevanja – bioenergija

Prostatitis

VNETJE PROSTATE – PROSTATITIS

povečana prostata, prostatitis, vnetje prostate, pogosto uriniranjeSimptomi in znaki prostatitisa:

• bolečine v križu, bolečine med spolnim odnosom
•zmanjšana spolna moč
•prostatitis lahko rezultira zaradi vnetja ledvic, mehurja

OSTALI HORMONSKI VZROKI ZA BOLEZEN PROSTATE

Z starostjo  (po 50 letu) upada nivo testosterona pri moškem. Po besedah Dr. Brownsteina iz ZDA, je benigna hiperplazija že lahko predznak-simptom, ki vodi v rak prostate.

Problem je, še pravi, da zdravila, katera se predpisujejo ne pomenijo zdravljenja.  Ta samo odpravljajo simptome hiperplazije prostate. Le to pa dodatno povečuje možnost za nastanek raka prostate-zaradi sintetičnih, torej ne naravnih hormonov. Več o težave prostate si ogledate tukaj..

Rak prostate

Rak prostate, tumor na prostati

povečana prostata, rak prostate, vnetje prostateS starostjo pogosto prihaja do rakavih obolenj prostate. Simptomi ali znaki  so lahko kri v urinu (hematurija). To je lahko  lahko znak, da gre za rak prostate, zlasti z ostalimi prostatičnim znaki -prekanceroza.

To zahteva takojšni pregled pri specialistu ali zdravniku. Pogosto se  rak razširi v malo medenico ali mestastazira.

MODA, TESTISI – so parni organ, kjer nastaja testosteron.

Težave se kažejo lahko v obliki bolečin, vnetje, varikokela. Težave z modi predstavljajo tudi “sedeči” poklici. Med delom je priporočljivo večkrat vstati, da moda vsaj nekoliko bolje prekrvavijo, hladijo. Zaradi tega namreč visijo od telesa.

RAK NA MODIH, TESTISIH

Znaki za raka mod so lahko: bula v modih, bolečine v kosteh, bolečina v modih, bolečine v križu, slabo počutje, povečane bezgavke..

Zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO ODPRAVLJANJE BOLEZNI PROSTATE:

alternativno zdravljenje raka prostate

alternativno zdravljenje

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (škodljivo geo sevanje v medenični votlini lahko povzroča hujše bolezni prostate in mod kot tudi vnetja)

Diagnostični energetski pregled – slikanje Aure GDV (preventivni pregled organizma..)

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo!

Alternativno zdravljenje z bioenergijo pri obolenjih prostate, prostatitis, rak prostate, povečana prostata, motnje in težave uriniranja. Bioenergija ne nadomešča zdravnika ali zdravniškega zdravljenja!

Priporočamo tudi pri bolezni – rak na  modih, varikokela, pogosto uriniranje, uhajanje urina ponoči –  tudi pri ženskah. . Bioenergetik, bioterapevt usmerjeno obseva predele prostate.

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko slabijo delovanje prostate in mod ter povzročajo bolezni kot rak na prostati, vnetje prostate-prostatitis)

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA”

RADIESTEZIJA – GEOPATOGENO SEVANJE LAHKO POVZROČA OBOLENJE PROSTATE, BOLEZNI MODA

Slika prikazuje geopatogeno škodljivo zemeljsko sevanje na medeničnem predelu, na območju prostate in moda
naravno zdravljenje prostate

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo