Aparati za merjenje sevanj

Aparati za merjenje sevanj2021-03-22T16:03:36+00:00

KAKO IZMERITI SEVANJE?

Aparati za merjenje sevanj so danes elektronski. Radiestezija je veda, katera preučuje  – meri z aparati različna zemeljska sevanja. Ta so vodne žile, hartmanove in curryeve mreže sevanj. Sevanje ima velik vpliv na zdravje ljudi.

 
 

V ta namen se uporabljajo različna orodja – merilci sevanj. To so elektronski aparati in pripomočki za zaznavo- merjenje sevanj. Pripomočki so radiestezijska nihala, bajalice ter v zadnjem času modernejše elektronske naprave – detektor za odkrivanje oz. merjenje škodljivih geo sevanj.

Detektor za sevanje L antena genius

Bajalice

Radiestezijsko nihalo

radiestezijsko nihalo

KAKO IZMERITI SEVANJE V SPALNICI, STANOVANJU?

Za pravilno izvedbo meritve sevanj vsak od navedenih instrumentov / pripomočkov zahteva usposobljenost radiestezista. Pri Altera po večini merimo zemeljska sevanja z elektronskimi aparati-detektorji.

Odvisno od namena pa za merjenje uporabimo tudi ostale pripomočke za detekcijo – zaznavanje sevanj.

Elektronski detektor za meritev sevanja je aparat –merilnik L antena Genius

(1.slika) Merilnik odkriva sevanja podzemne vode, ima vgrajen frekvenčni preklop tudi za detekcijo Hartmana in Currya.

KAKO PREVERITI NATANČNOST NAPRAVE ZA MERITEV SEVANJ?

 

Radiestezist mora imeti za opravljanje meritev vsekakor visok energijski potencial. V tem primeru služi kot antena sevanju med opravljanjem meritev. Zato ne glede na tehniko izvajanja oz. uporabo katerikoli pripomočka ne more biti vsak “dober” radiestezist – merilec.

Ne glede, četudi ima vsa orodja – elektronske aparate,  pripomočke ali naprave za merjenje sevanj.

Za zanesljivost meritev sevanja je bistvena in ključna  “prevodnost” radiestezista! Tudi uporaba elektronskega merilnika sevanj zahteva znanje za izmere.

NATANČNOST MERITEV – KAKO JO DOLOČITI, KAKO MERIMO SEVANJE?

moždani tumor, vrtoglavica, glavobolja, migrena, tumor mozga

Pri Altera se zavedamo, da  je natančnost meritev sevanj najpomembnejša. Sevanje predstavlja vzrok številnih bolezni, tudi pogosto neznanih (avtoimune, rakave bolezni…).

Sevanje ima vpliv tudi na rastline, živali.

To smo dokazali z našimi meritvami sevanj številnim ljudem različnih profilov: uradniki, zdravniki..

NAŠ NAČIN DELA MERJENJA SEVANJA Z DETEKTORJEM

Izdelamo skico sevanj v spalnici (če gre za dve osebi, preprosto označimo oseba “A” in “B”. Tudi ne sprašujemo, kje kdo leži. Tudi ne, kakšne so, če obstajajo zdravstvene težave oseb!

Na tej podlagi okvirno v minimalno 85%  zanesljivo odkrijemo vzrok ter vrsto zdravstvenih težav, katere povzroča sevanje.

VPLIV SEVANJ NA ZDRAVJE LJUDI

Pogosto s tem odkrijemo tudi težave prednikov, kateri so bili locirani v hiši v istem prostoru. Te težave se ujemajo in sovpadajo – to pomeni natančnost meritev.

To potrjujejo vse naše stranke ali minimalno 85 % njih!

Tudi upoštevajoč, da zemeljsko sevanje ni vedno razlog zdravstvenih težav. Vzroki bolezni nastajajo še drugje (npr: nezdrav življenski slog posameznika, cepljenje…).

NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU!

NAROČITE NAŠE MERITVE SEVANJ- ZANESLJIVO SMO PREPRIČANI, DA BOSTE ZADOVOLJNI IN VSEKAKOR PREPRIČANI V NATANČNOST NAŠIH MERJENJ!

 

PRIPOROČAMO OGLED NAŠEGA DELA IZ TV ODDAJE!

Meritev je pokazala dejansko točne vzroke mojih in ženinih težav. ( Pri ženi je bilo potrebno bolezensko stanje v preteklosti rešiti operativno) Vidic Rudolf, Kamnik

MERILNE TEHNIKE IN APARATI ZA MERJENJE SEVANJ IN DETEKCIJO

Radiestezija je prastara veda, zapiski segajo okvirno 6000 let nazaj. Takrat še ni bilo razvite elektronike in moderne merilne tehnike, modernih diagnostičnih naprav kot denimo danes. Niti ni bilo posebne potrebe, tudi okolje takrat je bilo sevalno manj obremenjeno.

Danes imajo naprimer  v medicini natančne merilne naprave– RTG, MRI, UZ. Tako je nastala potreba tudi za druge  merilne tehnike za zaznavo sevanj. (Detektorji za sevanje mobitelov, wi-fi, rtv oddajniki, transformatorji, radioaktivnost..).

Navkljub današnji superiorni tehnologiji se kljub temu žal kdaj zgodi, da pride do napačne diagnoze na katerekolim področju. Namreč za vso tehnologijo je zadaj še vedno “samo” človek.

MERITVE GEOPATSKEGA STRESA ZEMLJE

Takratni ljudje so znali opredeliti škodljiva območja zdravju, ter kakšen vpliv ima geo sevanje na zdravje ljudi.  Tudi tako, da so na predvidenem področju bivanja ugotavljali, kje se zadržujejo živali in kje ne.

Uporaba je bila tudi radiestezijskega nihala, kot tudi še danes. Le, da ga danes učinkovito nadomešča elektronski aparat za meritve sevanja L antena. Ta elektronska naprava frekvenčno meri podzemne vode, Hartmanove in Curryeve mreže sevanj.

STORITVE ALTERA

  • Meritev sevanj spalnice, pisarne (različna sevanja povzročajo bolezni, pogosto tudi teh brez “vzroka”). Denimo motnje spanja/nespečnost je samo en droben aspekt pri anomalijah zemeljskih sevanj; Z elektronskimi aparati za merjenje sevanj natančno izmerimo linije sevanja.

  • Diagnostični energetski pregled Aure GDV  ( energetski pregled  omogoča vpogled v stanje organov in žlez tudi v zgodnji fazi, ko bolezen še ni razvita na fizičnem nivoju, ko so prisotni prvi simptomi ali znaki bolezni..)

  • Bioenergija (alternativne terapije ), možna je tudi bioterapija na daljavo!

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

Prispevki v Meritve sevanj

Zadnje na blogu

Posledice nespanja

Posledice nespanja, nespečnosti povzročajo številne zdravstvene težave. Dolgoročno so motnje spanja dejavniki tveganja za diabetes, srčno žilne bolezni, demenco, avtoimunske bolezni kot določene oblike raka. Kaj pomaga za boljši spanec, kje so vzroki za nespečnost so ključ do rešitve.

Go to Top