Aparati

KAKO IZMERITI SEVANJE?

Aparati za merjenje sevanj so danes elektronski. Radiestezija je veda, katera preučuje  – meri z aparati različna zemeljska sevanja. Ta so vodne žile, hartmanove in curryeve mreže sevanj. Sevanje ima velik vpliv na zdravje ljudi.

V ta namen se uporabljajo različna orodja – merilci sevanj. To so elektronski aparati in pripomočki za zaznavo- merjenje sevanj. Pripomočki so radiestezijska nihala, bajalice ter v zadnjem času modernejše elektronske naprave – detektor za odkrivanje oz. merjenje škodljivih geo sevanj.

Elektronski aparat, detektor za sevanje L antena genius – 1. slika, 2.slika: bajalice, 3.slika: radiestezijsko nihalo

aparat in naprave za merjenje sevanja, aparati za merjenje sevanj bajalice za odkrivanje vode, aparati za merjenje sevanj radiestezijsko nihalo, aparati za merjenje sevanj, naprave za meritev sevanj

KAKO IZMERITI SEVANJE V SPALNICI, STANOVANJU?

Za pravilno izvedbo meritve sevanj vsak od navedenih instrumentov / pripomočkov zahteva usposobljenost radiestezista. Pri Altera po večini merimo zemeljska sevanja z elektronskimi aparati-detektorji.

Odvisno od namena pa za merjenje uporabimo tudi ostale pripomočke za detekcijo – zaznavanje sevanj.

Elektronski detektor za meritev sevanja je aparatmerilnik L antena Genius

(1.slika) Merilnik odkriva sevanja podzemne vode, ima vgrajen frekvenčni preklop tudi za detekcijo Hartmana in Currya.

Točnost naprav

KAKO PREVERITI NATANČNOST NAPRAVE ZA MERITEV SEVANJ?

Radiestezist mora imeti za opravljanje meritev vsekakor visok energijski potencial. V tem primeru služi kot antena sevanju med opravljanjem meritev. Zato ne glede na tehniko izvajanja oz. uporabo katerikoli pripomočka ne more biti vsak “dober” radiestezist – merilec.

Ne glede, četudi ima vsa orodja – elektronske aparate,  pripomočke ali naprave za merjenje sevanj.

Za zanesljivost meritev sevanja je bistvena in ključna  “prevodnost” radiestezista! Tudi uporaba elektronskega merilnika sevanj zahteva znanje za izmere.

NATANČNOST MERITEV – KAKO JO DOLOČITI, KAKO MERIMO SEVANJE?

sevanje in spanje, aparati za meritev sevanj, aparat za meritve sevanjaPri Altera se zavedamo, da  je natančnost meritev sevanj najpomembnejša. Sevanje predstavlja vzrok številnih bolezni, tudi pogosto neznanih (avtoimune, rakave bolezni…).

Sevanje ima vpliv tudi na rastline, živali.

To smo dokazali z našimi meritvami sevanj številnim ljudem različnih profilov: uradniki, zdravniki..

NAŠ NAČIN DELA MERJENJA SEVANJA Z DETEKTORJEM

Izdelamo skico sevanj v spalnici (če gre za dve osebi, preprosto označimo oseba “A” in “B”. Tudi ne sprašujemo, kje kdo leži. Tudi ne, kakšne so, če obstajajo zdravstvene težave oseb!

Na tej podlagi okvirno v minimalno 85%  zanesljivo odkrijemo vzrok ter vrsto zdravstvenih težav, katere povzroča sevanje.

VPLIV SEVANJ NA ZDRAVJE LJUDI

Pogosto s tem odkrijemo tudi težave prednikov, kateri so bili locirani v hiši v istem prostoru. Te težave se ujemajo in sovpadajo – to pomeni natančnost meritev.

To potrjujejo vse naše stranke ali minimalno 85 % njih!

Tudi upoštevajoč, da zemeljsko sevanje ni vedno razlog zdravstvenih težav. Vzroki bolezni nastajajo še drugje (npr: nezdrav življenski slog posameznika, cepljenje…).

NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU!

NAROČITE NAŠE MERITVE SEVANJ- ZANESLJIVO SMO PREPRIČANI, DA BOSTE ZADOVOLJNI IN VSEKAKOR PREPRIČANI V NATANČNOST NAŠIH MERJENJ!

PRIPOROČAMO OGLED NAŠEGA DELA IZ TV ODDAJE:

Meritev je pokazala dejansko točne vzroke mojih in ženinih težav. ( Pri ženi je bilo potrebno bolezensko stanje v preteklosti rešiti operativno) Vidic Rudolf, Kamnik

MERILNE TEHNIKE IN APARATI ZA MERJENJE SEVANJ IN DETEKCIJO

Radiestezija je prastara veda, zapiski segajo okvirno 6000 let nazaj. Takrat še ni bilo razvite elektronike in moderne merilne tehnike, modernih diagnostičnih naprav kot denimo danes. Niti ni bilo posebne potrebe, tudi okolje takrat je bilo sevalno manj obremenjeno.

Danes imajo naprimer  v medicini natančne merilne naprave– RTG, MRI, UZ. Tako je nastala potreba tudi za druge  merilne tehnike za zaznavo sevanj. (Detektorji za sevanje mobitelov, wi-fi, rtv oddajniki, transformatorji, radioaktivnost..).

Navkljub današnji superiorni tehnologiji se kljub temu žal kdaj zgodi, da pride do napačne diagnoze na katerekolim področju. Namreč za vso tehnologijo je zadaj še vedno “samo” človek.

MERITVE GEOPATSKEGA STRESA ZEMLJE

Takratni ljudje so znali opredeliti škodljiva območja zdravju, ter kakšen vpliv ima geo sevanje na zdravje ljudi.  Tudi tako, da so na predvidenem področju bivanja ugotavljali, kje se zadržujejo živali in kje ne.

Uporaba je bila tudi radiestezijskega nihala, kot tudi še danes. Le, da ga danes učinkovito nadomešča elektronski aparat za meritve sevanja L antena. Ta elektronska naprava frekvenčno meri podzemne vode, Hartmanove in Curryeve mreže sevanj.

Priporočamo

STORITVE ALTERA

kako izmeriti sevanje, aparati

alternativno zdravljenje

 Meritev sevanj spalnice, pisarne (različna sevanja povzročajo bolezni, pogosto tudi teh brez “vzroka”). Denimo motnje spanja/nespečnost je samo en droben aspekt pri anomalijah zemeljskih sevanj; Z elektronskimi aparati za merjenje sevanj natančno izmerimo linije sevanja.

Diagnostični energetski pregled Aure GDV  ( energetski pregled  omogoča vpogled v stanje organov in žlez tudi v zgodnji fazi, ko bolezen še ni razvita na fizičnem nivoju, ko so prisotni prvi simptomi ali znaki bolezni..)

Bioenergija (alternativne terapije ), možna je tudi bioterapija na daljavo!

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave na zdravje organizma)

”ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE – Z VAMI ŽE OD 1996- izdelanih preko 19.000 meritev sevanj” 

Zadnje na blogu

Najbolj brano

Video vsebine

Kategorije

Altera

Spremenite življenje na bolje že danes!

Pokličite nas

Pošljite nam sporočilo