Diabetično stopalo povzroča sladkorna bolezen in zahteva celovito zdravljenje. Posledica sladkorne bolezni je velikokrat gangrena – diabetična noga. Diabetes povzroča okvare in odpovedi organov. Z bioenergijo je mogoče povsem ustaviti gangreno. Zato je upravičeno prva oskrba in nega za diabetično stopalo.

Znaki in simptomi gangrene so razjeda na palcu noge ali stopalu, odprte rane na nogah, katere se ne celijo, počrnitev ali pomodritev kože stopala…

Gangrena na stopalu, nogi je ozdravljiva z pravočasno bioenergijo na naraven način!

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas. Po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen. Počutje in spanje veliko boljše.

NA DIABETES VPLIVA SPANJE KOT ZEMELJSKO SEVANJE

Diabetes je v porastu, označujejo ga že kot svetovna epidemija. Skriti vzroki, kateri dodatno obremenjujejo trebušno slinavko in s tem poslabšujejo sladkorno bolezen so pogosto geopatski. Diabetično stopalo pa je produkt sladkorne bolezni.

SLADKORNA BOLEZEN IN VRSTE, TIPI GANGRENE

Ločimo vlažna ali suha in plinska gangrena. Veliko pozornost polagamo na občutenje temperature v nogah, ko so noge neobčutljive na toploto ali hlad, kar so pogosto zgodnji simptomi ali znaki še pred nastankom gangrene noge ali stopala.

diabetično stopalo in noga, gangrena, diabetično stopalo, oskrba, negaKaj je dobro in pomaga naravno za boljšo prekrvavitev celega telesa, stopala nog, prstov na nogi ter rok?

 

Dolgoročno pri gangreni kot tudi diabetesu priporočamo tudi pripomoček BIOSTIMULATOR . Je inovativna tehnologija za izboljšanje prekrvavitve nog in celega telesa na naraven način.

Pri gangreni, sladkorni bolezni je prekrvavitev sistemsko ohromljena. Preslaba oskrba z krvjo je vzrok gangrene na okončini. Zlasti pa je krvna oskrba slaba pri manj pokretnih ljudeh.

SLAB KRVNI OBTOK V NOGAH – KRČI IN BOLEČINE NOG

Pojavijo se lahko  preležanine, kronične rane in bolečine. Slab krvni obtok ne povzroča samo stalno mrzle noge in roke. Dolgoročno povzroča, da je kri gosta, pojav strdkov in embolija noge ter zatekanje nog.

Posledično izzove to čedalje večje bolečine v nogah.. Zlasti med spanjem ponoči, ko se telo umiri, krvni obtok se zmanjša, so lahko težave večje. Kri mora teči, da ne postane (pre)gosta.. Pogosto so tudi gluhe, pekoče in nemirne noge.

KAKŠNA JE ŠE NARAVNA PREVENTIVA PRED ZAPLETI SLADKORNE BOLEZNI KOT JE DIABETIČNA NOGA IN DIABETIČNO STOPALO?

• Priporočamo tudi preventivno naravno zdravljenje sladkorne bolezni z bioenergijo !

Bioterapije priporočamo za izboljšanje funkcije trebušne slinavke 2-3 krat letno, tudi ko znaki, simptomi gangrene še niso prisotni!

ŠTEVILNE AMPUTACIJE NOG, STOPAL BI LAHKO PRAVOČASNO PREPREČILI

Denimo v Ameriki dnevno odkrijejo zdravniki do 40.000 novih primerov- diagnoz, ko težave povzroča trebušna slinavka. Tudi evropsko stanje je zaskrbljujoče. Posledično je diabetes dejavnik tveganja za diabetično stopalo, prste na nogi kot invalidnost.

simptomi in znaki gangrene, terapija, bioenergija, bioenergetikSimptomi in znaki za gangreno so odmiranje uda. Spremeni se barva, katera začne črneti, pojavljajo se razjede na prstu ali stopalu.

Pojavijo se lahko hude bolečine v prizadetem delu ter odprte rane na nogi, prstu, stopalu katere se ne celijo.

 

POTEK GANGRENE NOGE, DIABETIČNO STOPALO

Prva faza izgleda kot vnetje. Zaradi eventuelne okužbe se sprva zdravi preventivno z antibiotiki, kar tudi omili bolečino. Iz rane teče gnoj – ko je diabetična  gangrena noge vlažna.

Gangrena pa je lahko suha. Pogosto se rana razširja tudi na kazalec, sredinec, prstanec ali mezinec noge.

Vzroki za nastanek nekroze so v dolgotrajno povišanem sladkorju v krvi. Drugi vzrok pa povišan holesterol in posledično zamašene žile v nogah.  To so dejavniki tveganja za krvne strdke.

Redkeje se pojavlja charcot – ovo stopalo zaradi nevropatije. Bolezni so pogostejše pri sladkornih bolnikih. Poškodbe živcev ohromi čutila za bolečino, toploto/vročino, kar je nevarno sploh v smislu eventuelne poškodbe stopala. Bolnik torej ne zazna bolečine.

Pogosto zaradi tega noga zateka in boli; Zdravljenje sladkorne bolezni z inzulinom povzroča tudi bolezni ožilja srca.

KAKŠNA JE PRAVA OSKRBA GANGRENE STOPALA POLEG PREVIJANJA?

diabetično stopalo, inzulin, sladkorna bolezen, rane na nogi se ne celijoLetno v Sloveniji opravijo okoli 700 amputacij nog zaradi diabetične gangrene, stopal in prstov (diabetična noga, diabetično stopalo).

“Pravilna nega” in oskrba razjed  je bioenergija, saj je gangrena tudi ozdravljiva, zlasti, če je zdravljenje pravočasno .

Trenutno edino z bioenergijo je mogoče odpraviti gangreno ali zmanjšati obseg nekroze kot amputacije.  To je večkrat dokazano.

USTAVITE GANGRENO STOPALA NA NARAVEN IN UČINKOVIT NAČIN

bioenergija, bioenergetik, naravno zdravljenje, sladkorna bolezenBioenergija je naravno učinkovito zdravilo, ko grozi amputacija prstov, stopala ali noge.

Je odgovor, kako  preprečiti amputacijo okončine ali zmanjšati obseg nekroze.

Kajti, “samo” previjanje rane še ni zdravljenje!

Prava oskrba diabetične noge ali diabetičnega stopala je učinkovita terapija!

BIOENERGIJA JE PRAVA NEGA IN OSKRBA ZA ODPRTE RANE NA STOPALU

1. POMOČ – BIOENERGIJSKO ZDRAVLJENJE, PREVERJENO Z REZULTATI:

Bioenergetik z posebnimi tehnikami izboljša cirkulacijo krvi na prizadeti nogi, palcu ali drugemu prstu kjer je gangrena.

•Posebej se posveti tudi sami trebušni slinavki. Izboljša njeno funkcijo v primeru sladkorni bolezni, namreč gangrena ima lahko redkeje tudi drugi vzrok.

•Izboljša tudi funkcijo srca in žilS tem se izboljša delovanje  in oskrba organov ter celjenje rane – razjede na okončini.

PRIPOROČLJIVO TRAJANJE BIOTERAPIJ

Bioenergijska terapija traja do nekje zaporednih 21 dni. Učinki zdravljenja so običajno fizično vidni že med 3-5 terapijo, v kolikor telo odreagira.

V praksi je razjeda, rana najpogostejša na stopalu ali  palcu na nogi, tudi na drugih prstih na nogi.

V vsakem primeru, ne glede ali je pozno zdravljenje z bioenergijo, se obseg gangrene zmanjša. Manjša je eventuelna  amputacija in hitrejše je zdravljenje.

Fenomen bioterapije je tudi v tem, da deluje naravno zdravljenje enako uspešno tudi na daljavo!

Poglejte si rezultate zdravljenja gangrene na prstu noge pred (1.slika)  in po 5/21 bioterapiji (2.slika)

gangrena na nogi, gangrena na prstu, gangrena na stopalu gangrena prsta po bioterapiji, diabetično stopalo

Dodatno pri gangreni, ko gre za diabetično stopalo, palec kot tudi pri sladkorni bolezni priporočamo dolgoročno uporabo BIOSTIMULATOR.

Je pripomoček za naravno izboljšanje cirkulacije v nogah in telesu. Bioenergijski sistem podpore, kateri izboljšuje cirkulacijo celega telesa in s tem oskrbo organov po krvi in kisiku. Deluje tudi protibolečinsko in protivnetno.

Altera Gsm: 041 716 195

KAKŠNA JE PRAVILNA OSKRBA  IN NEGA DIABETIČNEGA STOPALA, PRSTOV NA NOGI IN DIABETIČNE NOGE?

V času zdravljenja z bioenergijo priporočamo naslednja navodila.

Pomembno pri gangreni, navodila: rana na prstu ali stopalu, razjeda mora biti sterilno povita in nikakor ne pretesno!

Kontrolirajte, kajti diabetik je pogosto neobčutljiv na bolečine, toploto, mraz!

Med spanjem ponoči imejte podloženo vzglavje, da so noge pod nivojem srca zaradi boljše oskrbe z krvjo! Rane v času bioenergijske terapije ne mažite z nobeno kremo – razen po navodilih vašega zdravnika kot jemanje predpisanih zdravil!

Nogavice imejte prirejene za ožilje-imajo znak srca in primerno obutev, da ne ovira že tako slab pretok krvi v okončinah.

Gangrena pa ni vedno povzročena zaradi sladkorne bolezni, drugi vzroki so zamašene žile v nogah– previsok holesterol, strdki in embolija.  Tromboza noge lahko kasneje privede do gangrene. Zlasti pri ljudeh, kateri imajo težave z jetri.

Bioterapija se priporoča tudi, če je bila amputacija že izvedena. Amputirana rana se hitreje celi in preprečuje se nastanek na novih okoliških mestih-prstih ali stopalu.

CHARCOT STOPALO

charcot stopalo, diabetično stopalo, oskrba, nega

To je redkejši pojav resne bolezni kosti – slabenje kosti in večja možnost zloma. Pogostejša je pri ljudeh, pri katerih je prisotna nevropatija, zlasti pri diabetikih.

Vodi lahko do invalidnosti, amputacije; Gre za podobno obliko bolezni kot diabetično stopalo.

Simptomi, znaki so: toplota na dotik (prizadeta noga je toplejša od druge), rdečina na vznožju in oteklina, bolečina. Hoja še poslabšuje težave. Zlasti ob spremembah vremena se bolečine povečajo.

Ljudje opisujejo kot špikanje, trganje v stopalu, dostikrat ne pomagajo osnovna protibolečinska sredstva; Vzroki pogosto niso znani, verjetnost je avtoimuna bolezen.

PREVENTIVA: Zlasti bi si morali bolniki, katerih je večja nagnjenost k boleznim okončin, pogosteje pregledovati noge in stopala!

Je vzrok za diabetes res samo premajhna aktivnost človeka in neprimerna hrana? Dedni dejavniki?

VAM KLJUB DIETI ŠE VEDNO POVZROČA  TEŽAVE TREBUŠNA SLINAVKA, KAJ JO OBREMENJUJE?

POGOSTI ZAKRITI VZROKI, KI POSLABŠUJEJO SLADKORNO BOLEZEN SE SKRIVAJO V ŠKODLJIVEM ZEMELJSKEM SEVANJU!

Ti vzroki lahko tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje. saj stalno obremenjujejjo trebušno slinavko.

KAKO NARAVNO URAVNATI POVIŠAN/ZNIŽAN KRVNI SLADKOR IN IZBOLJŠATI DELOVANJE TREBUŠNE SLINAVKE?

pravilna nega in oskrba gangrene, diabetično stopalo, vzroki

Pogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu glave med spanjem povzroča preobremenjevanje pancreasa.

Težave so lahko različne. Trebušna slinavka deluje lahko v hiper /hipo načinu, ustrezno s tem so povezani nivoji sladkorja v krvi. Gre za previsok krvni sladkor / nizek sladkor v krvi.

Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje motnje delovanja trebušne slinavke.

V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi vnetje, tumor, rak trebušne slinavke.

KAKO LAHKO SEVANJE ZEMLJE POVZROČA BOLEZNI?

Za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje.

V naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu. Tam torej,  kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije;

Diabetes je sistemska bolezen, katera privede lahko do odpovedi organov.

Prizadane pa praktično cel organizem, saj je motena oskrba organov po krvi (hrani) tudi zaradi bolezni žil, ki jo povzroči in motnje živčnega sistema.

Gangrena – diabetična noga in diabetično stopalo so najbolj na udaru zaradi slabe, nezadostne cirkulacije – oskrbe s krvjo;

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metode zdravljenja;

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE O SEVANJIH, KOT POGOSTIH VZROKIH ZA BOLEZEN

KAKŠEN JE PREVENTIVNI PREGLED TREBUŠNE SLINAVKE IN ODKRIVANJE TEŽAV?

diabetično stopalo, sladkorna bolezen, alternativno zdravljenjePriporočamo preiskavo pancreasa z sistemom Aura GDV, kateri omogoča zgodnji pregled v delovanje trebušne slinavke.

To pomeni tudi še pred nastopom bolezni, ko simptomi in znaki bolezni še niso nastopili!

Pravočasno ukrepanje in zdravljenje, pomeni manj zdravstvenih zapletov! Priporočamo pregled tudi za spremljanje funkcije pancreasa , ko je je že prisotno obstoječe zdravljenje sladkorne bolezni.

Aura GDV omogoča alternativni pregled celega telesa, organov. Zlasti je to pomembno pri diabetesu.

Slabo zdravljena sladkorna bolezen ali sploh ne povzroči  lahko odpoved ledvic, srca, živčevja, slepoto..

Večinoma se sladkorna bolezen odkrije pozno ali naključno, priporočamo tudi pregled vsem, katerih svojci, starši imajo že prisotne bolezni. Izkušnje kažejo mnogo sorodstvenih povezav.

UKREPAJTE PRAVOČASNO!

DIETA – MANJŠI OBROKI NEMASTNE HRANE VEČKRAT NA DAN

obroki hrane, dieta pri gangreni, nega, sladkorna bolezenZ Altera stališča so zelo pomembni obroki hrane čez dan. Prva napaka, katero pogosto počne človek, ko je še zdrav je ta, da ima pomanjkljive prehranjevalne navade.

To, da celi dan ne je ničesar, zvečer pa konzumira prevelike količine hrane. Misleč, da je večerja nadomestilo za jutranji zajtrk, kosilo, vmesni obrok…

To je preobremenjevanje trebušne slinavke, kar dolgoročno rezultira kot sladkorna bolezen.

Pogosto je diabetes pozno odkrit, saj simptomi in znaki bolezni v začetnem stadiju niso izraziti. Zato je zdravljenje sladkorne bolezni pozno.

POZNO ZDRAVLJENJE SLADKORNE BOLEZNI POVZROČA ZAPLETE

Zapleti sladkorne bolezni  privedejo do bolezni  in okvare. Prizadane ožilje in srce, povzroča ledvične bolezni, težave z očmi (očesna retinopatija). Napade živčni sistem,  privede do diabetične nevropatije,  gangrene na nogi, stopalu ali palcu.

Na Finskem največ popijejo mleka, tam je denimo statistično največ diabetikov.

Pogosto sladkorna bolezen ostaja dolgo prikrita

Več let ostane nediagnosticirana,  odkrije se slučajno. Zato je  zdravljenje sladkorne bolezni nepravočasno, saj bolezen ne povzroča bolečin.  Zgodnji simptomi in znaki so večinoma netipični (utrujenost, pomanjkanje energije).

Pri napredovali pri sladkorni bolezni pa so znaki že: suha usta, žeja, pogosto uriniranje, mravljinčenje zlasti palca na nogi..

MOTNJE SPANJA DOKAZANO POVZROČAJO DIABETES IN DRUGE BOLEZNI

diabetično stopaloRadiestezija omogoča torej odkritje pravega vzroka, kateri povzroča bolezen!

To je poudaril že Rudolf  Breuss (kar ni naključje) v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE:

“Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na vodnih sevanjih in v tem primeru tudi sicer moja učinkovita proti rakava kura ne pomaga.”

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

Priporočamo storitve Altera

RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJA V STANOVANJU ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV

Računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težave trebušne slinavke. Vpogled je še pred nastopom bolezni. Omogoča vpogled  tudi v stanja procesov zdravljenja – ali torej neka oblika zdravljenja daje torej pozitivne rezultate za trebušno slinavko ali ne.

KAJ DOLGOROČNO POMAGA ZA BOLJŠO OSKRBO IN PREKRVAVITEV PRI DIABETIČNEM STOPALU?

BIOSTIMULATOR (bioenergijski pripomoček za boljšo oskrbo – cirkulacijo krvi, zlasti pri nekrozi, gangreni, diabetično stopalo, diabetična noga, znižuje trigliceride v krvi, ko so prisotne tudi preležanine..)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno naravno zdravljenje trebušne slinavke, diabetesa, sladkorne bolezni, gangrene, diabetična noga in prsti, diabetičnega stopala, charcot stopalo, tumor, raka pancreasa z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

Več o sladkorna bolezen si lahko ogledate tukaj..

Izboljajte zdravje naravno – naročite naše storitve

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z Vami že od 1996”