Sladkorna bolezen, diabetično stopalo

Diabetično stopalo povzroča sladkorna bolezen in zahteva celovito zdravljenje. Posledica sladkorne bolezni je velikokrat gangrena – diabetična noga. Diabetes povzroča okvare in odpovedi organov. Z bioenergijo je mogoče povsem ustaviti gangreno. Zato je upravičeno prva oskrba in nega za diabetično stopalo.

Znaki in simptomi gangrene so razjeda na palcu noge ali stopalu, odprte rane na nogah, katere se ne celijo, počrnitev ali pomodritev kože stopala…

Gangrena na stopalu, nogi je ozdravljiva z pravočasno bioenergijo na naraven način!

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas. Po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen. Počutje in spanje veliko boljše.

NA DIABETES VPLIVA SPANJE KOT ZEMELJSKO SEVANJE

Diabetes je v porastu, označujejo ga že kot svetovna epidemija. Skriti vzroki, kateri dodatno obremenjujejo trebušno slinavko in s tem poslabšujejo sladkorno bolezen so pogosto geopatski. Diabetično stopalo pa je produkt sladkorne bolezni.

SLADKORNA BOLEZEN IN VRSTE, TIPI GANGRENE

Ločimo vlažna ali suha in plinska gangrena. Veliko pozornost polagamo na občutenje temperature v nogah, ko so noge neobčutljive na toploto ali hlad, kar so pogosto zgodnji simptomi ali znaki še pred nastankom gangrene noge ali stopala.

Kaj je dobro in pomaga naravno za boljšo prekrvavitev celega telesa, stopala nog, prstov na nogi ter rok?

Dolgoročno pri gangreni kot tudi diabetesu priporočamo tudi pripomoček BIOSTIMULATOR . Je inovativna tehnologija za izboljšanje prekrvavitve nog in celega telesa na naraven način.

Pri gangreni, sladkorni bolezni je prekrvavitev sistemsko ohromljena. Preslaba oskrba z krvjo je vzrok gangrene na okončini. Zlasti pa je krvna oskrba slaba pri manj pokretnih ljudeh.

SLAB KRVNI OBTOK V NOGAH – KRČI IN BOLEČINE NOG

Pojavijo se lahko  preležanine, kronične rane in bolečine. Slab krvni obtok ne povzroča samo stalno mrzle noge in roke. Dolgoročno povzroča, da je kri gostapojav strdkov in embolija noge ter zatekanje nog.

Posledično izzove to čedalje večje bolečine v nogah.. Zlasti med spanjem ponoči, ko se telo umiri, krvni obtok se zmanjša, so lahko težave večje. Kri mora teči, da ne postane (pre)gosta.. Pogosto so tudi gluhe, pekoče in nemirne noge.

KAKŠNA JE ŠE NARAVNA PREVENTIVA PRED ZAPLETI SLADKORNE BOLEZNI KOT JE DIABETIČNA NOGA IN DIABETIČNO STOPALO?

• Priporočamo tudi preventivno naravno zdravljenje sladkorne bolezni z bioenergijo !

Bioterapije priporočamo za izboljšanje funkcije trebušne slinavke 2-3 krat letno, tudi ko znaki, simptomi gangrene še niso prisotni!

ŠTEVILNE AMPUTACIJE NOG, STOPAL BI LAHKO PRAVOČASNO PREPREČILI

Denimo v Ameriki dnevno odkrijejo zdravniki do 40.000 novih primerov- diagnoz, ko težave povzroča trebušna slinavka. Tudi evropsko stanje je zaskrbljujoče. Posledično je diabetes dejavnik tveganja za diabetično stopalo, prste na nogi kot invalidnost.

Simptomi in znaki za gangreno so odmiranje uda. Spremeni se barva, katera začne črneti, pojavljajo se razjede na prstu ali stopalu.

Pojavijo se lahko hude bolečine v prizadetem delu ter odprte rane na nogi, prstu, stopalu katere se ne celijo.

POTEK GANGRENE NOGE, DIABETIČNO STOPALO

Prva faza izgleda kot vnetje. Zaradi eventuelne okužbe se sprva zdravi preventivno z antibiotiki, kar tudi omili bolečino. Iz rane teče gnoj – ko je diabetična  gangrena noge vlažna.

Gangrena pa je lahko suha. Pogosto se rana razširja tudi na kazalec, sredinec, prstanec ali mezinec noge.

Vzroki za nastanek nekroze so v dolgotrajno povišanem sladkorju v krvi. Drugi vzrok pa povišan holesterol in posledično zamašene žile v nogah.  To so dejavniki tveganja za krvne strdke.

Redkeje se pojavlja charcot – ovo stopalo zaradi nevropatije. Bolezni so pogostejše pri sladkornih bolnikih. Poškodbe živcev ohromi čutila za bolečino, toploto/vročino, kar je nevarno sploh v smislu eventuelne poškodbe stopala. Bolnik torej ne zazna bolečine.

Pogosto zaradi tega noga zateka in boli; Zdravljenje sladkorne bolezni z inzulinom povzroča tudi bolezni ožilja srca.

 
 

KAKŠNA JE PRAVA OSKRBA GANGRENE STOPALA POLEG PREVIJANJA?

Letno v Sloveniji opravijo okoli 700 amputacij nog zaradi diabetične gangrene, stopal in prstov (diabetična noga, diabetično stopalo).

“Pravilna nega” in oskrba razjed  je bioenergija, saj je gangrena tudi ozdravljiva, zlasti, če je zdravljenje pravočasno .

 
 
 

Trenutno edino z bioenergijo je mogoče odpraviti gangreno ali zmanjšati obseg nekroze kot amputacije.  To je večkrat dokazano.

 
 

USTAVITE GANGRENO STOPALA NA NARAVEN IN UČINKOVIT NAČIN

Bioenergija je naravno učinkovito zdravilo, ko grozi amputacija prstov, stopala ali noge.

Je odgovor, kako  preprečiti amputacijo okončine ali zmanjšati obseg nekroze.

Kajti, “samo” previjanje rane še ni zdravljenje!

Prava oskrba diabetične noge ali diabetičnega stopala je učinkovita terapija!

BIOENERGIJA JE PRAVA NEGA IN OSKRBA ZA ODPRTE RANE NA STOPALU

1. POMOČ – BIOENERGIJSKO ZDRAVLJENJE, PREVERJENO Z REZULTATI:

Bioenergetik z posebnimi tehnikami izboljša cirkulacijo krvi na prizadeti nogi, palcu ali drugemu prstu kjer je gangrena.

•Posebej se posveti tudi sami trebušni slinavki. Izboljša njeno funkcijo v primeru sladkorni bolezni, namreč gangrena ima lahko redkeje tudi drugi vzrok.

•Izboljša tudi funkcijo srca in žil.  S tem se izboljša delovanje  in oskrba organov ter celjenje rane – razjede na okončini.

PRIPOROČLJIVO TRAJANJE BIOTERAPIJ

Bioenergijska terapija traja do nekje zaporednih 21 dni. Učinki zdravljenja so običajno fizično vidni že med 3-5 terapijo, v kolikor telo odreagira.

V praksi je razjeda, rana najpogostejša na stopalu ali  palcu na nogi, tudi na drugih prstih na nogi.

V vsakem primeru, ne glede ali je pozno zdravljenje z bioenergijo, se obseg gangrene zmanjša. Manjša je eventuelna  amputacija in hitrejše je zdravljenje.

Fenomen bioterapije je tudi v tem, da deluje naravno zdravljenje enako uspešno tudi na daljavo!

Poglejte si rezultate zdravljenja gangrene na prstu noge pred (1.slika)  in po 5/21 bioterapiji (2.slika)

gangrena na nogi
gangrena po terapiji

Dodatno pri gangreni, ko gre za diabetično stopalo, palec kot tudi pri sladkorni bolezni priporočamo dolgoročno uporabo BIOSTIMULATOR.

Je pripomoček za naravno izboljšanje cirkulacije v nogah in telesu. Bioenergijski sistem podpore, kateri izboljšuje cirkulacijo celega telesa in s tem oskrbo organov po krvi in kisiku. Deluje tudi protibolečinsko in protivnetno.

KAKŠNA JE PRAVILNA OSKRBA IN NEGA DIABETIČNEGA STOPALA, PRSTOV NA NOGI IN DIABETIČNE NOGE?

V času zdravljenja z bioenergijo priporočamo naslednja navodila.

Pomembno pri gangreni, navodila: rana na prstu ali stopalu, razjeda mora biti sterilno povita in nikakor ne pretesno!

Kontrolirajte, kajti diabetik je pogosto neobčutljiv na bolečine, toploto, mraz!

Med spanjem ponoči imejte podloženo vzglavje, da so noge pod nivojem srca zaradi boljše oskrbe z krvjo! Rane v času bioenergijske terapije ne mažite z nobeno kremo – razen po navodilih vašega zdravnika kot jemanje predpisanih zdravil!

Nogavice imejte prirejene za ožilje-imajo znak srca in primerno obutev, da ne ovira že tako slab pretok krvi v okončinah.

Gangrena pa ni vedno povzročena zaradi sladkorne bolezni, drugi vzroki so zamašene žile v nogah– previsok holesterol, strdki in embolija.  Tromboza noge lahko kasneje privede do gangrene. Zlasti pri ljudeh, kateri imajo težave z jetri.

Bioterapija se priporoča tudi, če je bila amputacija že izvedena. Amputirana rana se hitreje celi in preprečuje se nastanek na novih okoliških mestih-prstih ali stopalu.

CHARCOT STOPALO

To je redkejši pojav resne bolezni kosti – slabenje kosti in večja možnost zloma. Pogostejša je pri ljudeh, pri katerih je prisotna nevropatija, zlasti pri diabetikih.

Vodi lahko do invalidnosti, amputacije; Gre za podobno obliko bolezni kot diabetično stopalo.

Simptomi, znaki so: toplota na dotik (prizadeta noga je toplejša od druge), rdečina na vznožju in oteklina, bolečina. Hoja še poslabšuje težave. Zlasti ob spremembah vremena se bolečine povečajo.

Ljudje opisujejo kot špikanje, trganje v stopalu, dostikrat ne pomagajo osnovna protibolečinska sredstva; Vzroki pogosto niso znani, verjetnost je avtoimuna bolezen.

 
 
 

PREVENTIVA: Zlasti bi si morali bolniki, katerih je večja nagnjenost k boleznim okončin, pogosteje pregledovati noge in stopala!

Je vzrok za diabetes res samo premajhna aktivnost človeka in neprimerna hrana? Dedni dejavniki?

VAM KLJUB DIETI ŠE VEDNO POVZROČA TEŽAVE TREBUŠNA SLINAVKA, KAJ JO OBREMENJUJE?

POGOSTI ZAKRITI VZROKI, KI POSLABŠUJEJO SLADKORNO BOLEZEN SE SKRIVAJO V ŠKODLJIVEM ZEMELJSKEM SEVANJU!

Ti vzroki lahko tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje. saj stalno obremenjujejjo trebušno slinavko.

KAKO NARAVNO URAVNATI POVIŠAN/ZNIŽAN KRVNI SLADKOR IN IZBOLJŠATI DELOVANJE TREBUŠNE SLINAVKE?

Pogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu glave med spanjem povzroča preobremenjevanje pancreasa.

Težave so lahko različne. Trebušna slinavka deluje lahko v hiper /hipo načinu, ustrezno s tem so povezani nivoji sladkorja v krvi. Gre za previsok krvni sladkor / nizek sladkor v krvi.

Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje motnje delovanja trebušne slinavke.

V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi vnetje, tumor, rak trebušne slinavke.

bioenergija, bioenergetičar, hernija, bolovi u križima

KAKO LAHKO SEVANJE ZEMLJE POVZROČA BOLEZNI?

Za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje.

V naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu. Tam torej,  kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije;

Diabetes je sistemska bolezen, katera privede lahko do odpovedi organov.

Prizadane pa praktično cel organizem, saj je motena oskrba organov po krvi (hrani) tudi zaradi bolezni žil, ki jo povzroči in motnje živčnega sistema.

Gangrena – diabetična noga in diabetično stopalo so najbolj na udaru zaradi slabe, nezadostne cirkulacije – oskrbe s krvjo;

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metode zdravljenja;

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE O SEVANJIH, KOT POGOSTIH VZROKIH ZA BOLEZEN

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”