Bolečine v glavi, vrtoglavica in tumor

Redke bolečine v glavi, migrena ne predstavljajo posebnih problemov. Problem predstavljajo kronični – pogosti glavoboli, vrtoglavica, za kar je potrebno zdravljenje. Tumor na možganih povzroča različne težave. Simptomi in znaki možganskega tumorja so lahko dvojni vid, motnje vida ter razne bolečine glave.

BOLEČINE V GLAVI, VRTOGLAVICA

Vzroki nepojasnjenih kroničnih glavobolov, vrtoglavic so tudi geopatski. Spoznati pravi vzrok izboljša zdravljenje  glavobolov, raka, tumorja v glavi. Koristno je izmeriti geopatska sevanja, da le ta ne obremenjujejo glave, možganov prav med spanjem ponoči. Geopatski vzroki lahko povzročajo tudi možganski tumor, vrtoglavico, stalne glavobole kot slabost v glavi.

Dolgoročno priporočamo tudi Biostimulator poleg energijskih terapij z bioenergijoBiostimulator naravno ugodno vpliva pri glavobolih, ščiti pa tudi pred geopatskimi vplivi.Bioenergetik deluje tudi na daljavo!

Vrtoglavice kot kronični glavoboli so lahko učinek, kontraidikacija drugih zdravil. Vrtoglavico lahko povzroča težava v ušesu -ravnotežnostni organ ali vratna vretenca.

KAKO NARAVNO NAD BOLEČINE V GLAVI?

Bioenergija uspešno zmanjšuje glavobole, migrene in tvorbe v možganih. Dolgoročno priporočamo tudi Biostimulator, kateri naravno zmanjšuje razne bolečine.

Bolečina pri glavobolu  je običajno enostranska – bolečine po levi ali na desni strani glave. Bolečina je lahko lokalizirana zadaj – v zatilju, v vratu, čelu kot tudi očeh. Vpliv na bolečine v glavi, vrtoglavico imajo tudi vratna vretenca.

Izkušnje z Biostimulatorjem

Spoštovani!

Ko sem se v začetku Septembra 2004 odločila za radiostezijsko meritev spalnice, sem si rekla “zakaj pa ne”.
V spalnici so aparati brneli v vseh smereh. Kaj pa zdaj, sem si rekla? Povedali ste mi, da lahko to preprečim z “Biostimulatorjem”. Ker sem zelo slabo spala, ponoči sem po dve ali tri ure presedela v kuhinji, ne vsako noč, velikokrat pa, sem se odločila za nakup. Od tistega dne spim mirno, če že se zbudim, hitro zaspim nazaj. Nič več ni sprehodov po stanovanju ponoči, tudi jutranji glavoboli so redkejši. Hvaležna sem Vam za Biostimulator, meni res pomaga.”

Anica P., Kranj

KATERI JE LAHKO SKRITI VZROK GLAVOBOLA, ZA TUMOR V GLAVI IN VRTOGLAVICE?

naravno zdravljenje parkinsonove bolezni

Pogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu glave med spanjem povzroča bolezni.

Sevanja povzročajo razne bolečine v glavi, različne kronične oblike glavobolov.

Pogostejši so migrenski napadi, vrtoglavica, pri katerih je lahko prisotno tudi bruhanje; Razlog je v tem, da smo vsako noč na istem predelu lahko izpostavljeni različnim dozam sevanja.

OBČUTEK “ČELADE” NA GLAVI, NAPETOSTI

Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje možganske aktivnosti – tenzije in ustvarja  glavobole.

V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi tumor v glavi- možganih. (za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu, kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije;

BOLEČINE V ZATILJU

Prav tako je pomemben vrat – vratni del hrbtenice. Pogosto problemi z vratnim delom hrbtenice povzročijo tudi glavobole, migrene, motnje vida, vrtoglavice, težave z sinusi, ušesi, grlom kot tudi ščitnico; Bolečina v vratu lahko posledično izzove tudi mravljinčenje po rokah, katera so lahko med spanjem izrazitejša.

VRTOGLAVICA, DVOJNI VID

Vzroki za vrtoglavico so številni (omenjeni so tudi tu) , problem zopet predstavlja vsakodnevna vrtoglavica.

Lahko gre za motnjo torej organa za ravnotežje, v drugih primerih pa lahko tudi za tumor v glavi.

Tumor na možganih lahko pritiska na določen del možganov in povzroča motnje vida – dvojni vid, vrtoglavico ali epilepsije.

Epilepsija je nevrološka motnja, katero povzroča prevelik potencial možganov.

 

V primeru kroničnih težav se je potrebno posvetovati z zdravnikom uradne medicine!

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja;

Priporočamo storitve Altera

• RADIESTEZIJSKA MERITEV SPALNICE ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje, zlasti če med spanjem ponoči prehaja v predelu glave)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled v možgansko področje na energijskem nivoju, hrbtenice)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje bolečine v glavi, glavobola, migrene, vrtoglavice, možganski tumor z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS