Redke bolečine v glavi, migrena ne predstavljajo posebnih problemov. Problem predstavljajo kronični – pogosti glavoboli, vrtoglavica.

Tumor na možganih povzroča različne težave. Simptomi in znaki tumorja so lahko dvojni vid, motnje vida ter razne bolečine.

Spoznati pravi vzrok izboljša zdravljenje raka, tumorja v glavi.

 

 

KAKO NARAVNO NAD BOLEČINE V GLAVI?

 

Bioenergija uspešno zmanjšuje glavobole, migrene in tvorbe v možganih. Dolgoročno priporočamo tudi Biostimulator, kateri naravno zmanjšuje razne bolečine.

Bolečina pri glavobolu  je običajno enostranska – bolečine po levi ali na desni strani glave. Bolečina je lahko lokalizirana zadaj – v zatilju, v vratu, čelu kot tudi očeh.

 

KATERI JE LAHKO SKRITI VZROK GLAVOBOLA, ZA TUMOR V GLAVI IN VRTOGLAVICE?

 

bolečine v glavi, simptomi in znakiPogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu glave med spanjem povzroča bolezni.

Sevanja povzročajo razne bolečine v glavi, različne kronične oblike glavobolov.

 

Pogostejši so migrenski napadi, vrtoglavica, pri katerih je lahko prisotno tudi bruhanje; Razlog je v tem, da smo vsako noč na istem predelu lahko izpostavljeni različnim dozam sevanja.

 

OBČUTEK “ČELADE” NA GLAVI, NAPETOSTI

 

Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje možganske aktivnosti – tenzije in ustvarja  glavobole.

V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi tumor v glavi- možganih. (za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu, kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije;

 

BOLEČINE V ZATILJU

 

Prav tako je pomemben vrat – vratni del hrbtenice. Pogosto problemi z vratnim delom hrbtenice povzročijo tudi glavobole, migrene, motnje vida, vrtoglavice, težave z sinusi, ušesi, grlom kot tudi ščitnico; Bolečina v vratu lahko posledično izzove tudi mravljinčenje po rokah, katera so lahko med spanjem izrazitejša.


VRTOGLAVICA

 

rak glave, tumor v glaviVzroki za vrtoglavico so številni (omenjeni so tudi tu) , problem zopet predstavlja vsakodnevna vrtoglavica.

Lahko gre za motnjo torej organa za ravnotežje, v drugih primerih pa lahko tudi za tumor v glavi.

Ta lahko pritiska na določen del možganov.

 

 

V primeru kroničnih težav se je potrebno posvetovati z zdravnikom uradne medicine!

 

 

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja;

 

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

 

Priporočamo storitve Altera:

RADIESTEZIJSKA MERITEV SPALNICE ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled v možgansko področje na energijskem nivoju, hrbtenice)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje bolečine v glavi, glavobola, migrene, vrtoglavice, možganski tumor z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer bolečina izvira”