Merjenje sevanja stanovanja

Stanovanje

RADIESTEZIJSKO MERJENJE SEVANJ V STANOVANJU – RADIESTEZIJA

Radiestezijska meritev škodljivih- negativnih energij Zemlje –  lociranje sevanja v stanovanju obsega:

VODNO•  RADIESTEZIST – MERILEC OPRAVLJA GEOBIOLOŠKA MERJENJA NA DOMU PODVODNIH TOKOV, HARTMANNOVA IN KOZMIČNA SEVANJA

• PREGLED -PREVERJANJE  SEVANJA ELEKTROSMOGA – ELEKTRO MAGNETNO SEVANJE  IN VALOVANJA (daljnovodi, hišna elektrifikacija..). Tovrstna električna sevanja – elektrosmog so včasih zaradi določenih dejavnikov predozirana. Mejna vrednost dovoljenih električnih sevanj iz uradnih podatkov je 12,7 Volt/Meter iz leta 2007.

Za pregled – radiestezijske meritve škodljivih negativnih sevanj so najbolj pomembni prostori za lociranje postelje v stanovanju: SPALNICA,OTROŠKA IN MLADINSKA SOBA, DNEVNI PROSTOR in navsezadnje velja omeniti  vsekakor PISARNA oz. KABINET.

IMATE ZDRAVSTVENE TEŽAVE, KRONIČNE, AVTOIMUNE IN RAKAVE BOLEZNI, SLABO SPITE, VAM PRIMANJKUJE ENERGIJE BREZ PRAVEGA VZROKA IN JE ZDRAVLJENJE NEUČINKOVITO?

OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOMOV, DA SE BOLEZEN NE VRAČA!

Altera, mi najdemo vzrok zdravstvenih težav – izdelanih preko 19.000 radiestezijskih pregledov spalnic, pisarn..

 

ZAGOTOVITE SI PROSTI TERMIN ŽE DANES! OGLED IZGLEDA IZVEDBE VIDEO

– POKLIČITE NA ALTERA GSM: 041 716 195 ALI ODDAJTE NAROČILO PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA ZA IZVEDBO MERJENJA SEVANJ – NEGATIVNA ENERGIJA

Pregled spalnice je pokazal točno vzroke bolezni. Zdaj se zbudim spočita in naspana, tudi zdravje se je izboljšalo, bolečine v vratu in hrbtenici so se zmanjšale! lp Irena Š., Kamnik

Altera, ko negativno sevanje postane “vidno” –  mi odkrivamo, kar Zemlja skriva…

Hiša

PREGLED – MERJENJE  GEOBIOLOŠKIH IN ELEKTROMAGNETNIH SEVANJ V HIŠI

Prenavljate, kupujete ali gradite hišo?

Hartmann_Grid_Animation• SE OBJEKT –  HIŠA NAHAJA NA NEVTRALNEM ALI ŠKODLJIVEM SEVANJU? SO POD HIŠO VODNI TOKOVI IN NEGATIVNA ENERGIJA?

• STE POMISLILI NA MERJENJE  ZDRAVJU ŠKODLJIVIH SEVANJ V HIŠI?

Različne kombinacije geobioloških sevanj (zemeljska sevanja) lahko delujejo škodljivo na naše zdravje in povzročajo številna kronična, tudi rakava in avtoimuna obolenja! Tudi ni naključje, da je na to problematiko opozoril že ugledni in znani zeliščar Rudolf  Breuss, avtor knjige Zdravljenje Raka in Levkemije (ozdravil je preko 50.000  “neozdravljivih” ljudi z svojo protirakavo kuro- 42-dnevni post):

Imejte v mislih tudi to, da vsi za rakom oboleli ležijo na podzemnih vodnih žilah”, zato je  obvezno potrebno, da radiestezist pregleda, izmeri stanje sevanj in svetuje primernejša mesta – nevtralno mesto za spanje, saj brez tega ni ozdravitve!

Negativno zemeljsko sevanje v stanovanju povzroča torej številne bolezni!

Dalje omenja Breuss: -V kolikor se ne spremeni lega ležišča, tudi moja učinkovita protirakava kura ne pomaga! Povedano drugače, nobena oblika terapije ne doseže popolnega učinka, saj se simptomi in bolezni vračajo!

NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU, ZAGOTOVITE SI PROSTI TERMIN ŽE DANES! Tako kot je gradnja hiše premišljena, načrtovana, ni prepuščena naključju, (statika, postavitev na primernih mestih, kjer ni pojavnosti poplav, plazov..) prav tako je potrebno preverjanje – detekcija sevanja, da se ne nahajamo po naključju nad škodljivimi sevanji, ker ta “naključja” lahko ogrozijo oz.  že ogrožajo naše zdravje.

Le pravilna lokacija postelje omogoča kvalitetno spanje in zdravje ter optimalno regeneracijo telesa, kjer ni prisotna negativna energija, katera povzroča bolezni!

 

– POKLIČITE NA ALTERA GSM: 041 716 195 ALI ODDAJTE NAROČILO  ZA MERITVE PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA

Soba

RADIESTEZIJSKO MERJENJE  SEVANJA V SOBI

Soba – spalni prostor je najpomembnejši del za izvedbo radiestezijske meritve škodljivega sevanja. V spalnici preživimo kar tretjino svojega življenja, zato ima zemeljsko magnetno kot tudi električno sevanje v spalnici največji pomen, katerega obravnava Radiestezija.

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE, NAJ GA NE OVIRA NEGATIVNA ENERGIJA!

altera14Sevanje je energijsko valovanje, povzroča pa koder poteka blokade posameznega organa (vsak dan so sevanja na istem predelu telesa) zaradi prekomernega več ali manj  let trajajočega delovanja. Celice, organi, žleze začnejo delovati v hipo – hiper načinu (zmanjšano oz. povečano delovanje – naprimer hipertiroza – povečano delovanje ščitnice).  Posledice se kažejo v različnih obolenjih, tudi razna avtoimuna obolenja (Sjogrenov sindrom, Hashimoto sindrom, Lupus, Skleroderma, Parkinsonova bolezen, Epilepsija, Multipla skleroza..), in rak, katerih vzrok je pogosto “neznan”.

SITUACIJSKA SLIKA, PREGLED  -PREVERJANJE SEVANJ IN LOCIRANJE V POSTELJI: kombinacija vodnega toka in hartmanovega sevanja na ščitnici -posledice: obolenja štitnice, glavoboli.

Dodatni simptomi situacijske slike: aritmija srca, razbijanje srca, palpitacije, težave z prebavo, ženske težave..

Dober “hišni” radiestezist je tudi maček. Kjer se zadržuje (tam so negativne energije za človeka – cone bolezni), ni primerno za daljši počitek (spanje), delo (pisarna, otroška soba za učenje), saj ravno (pre)dolga izpostavljenost geopatogenim sevanjem povzroča bolezni.

V praksi obstaja mnogo drugačnih kombinacij sevanj (kot situacijsko prikazana), kot tudi posledično več različnih bolezni, katere merilec – radiestezist lahko odkrije!

POSKRBITE ZA ZDRAVO LEGO LEŽIŠČA, POSTELJE – SPANJE NA ZDRAVEM MESTU ŽE DANES! ISKANJE – PREISKOVANJE – MERITEV SEVANJ POGOSTO NAJDE VZROK ZA BOLEZNI


POKLIČITE NA ALTERA GSM: 041 716 195 ALI ODDAJTE NAROČILO PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA

Akcijska cena

RADIESTEZIJA , MERITVE

AKCIJSKA CENA MERITEV SEVANJA: RADIESTEZIJSKI PREGLED STANOVANJA, SOBE, HIŠE:

anim2 poti do zdrCena: AKCIJA, SAMO 36 Eur (bioenergijski pregled sobe, spalnice).

Možno pa je naročiti dodatna energetska merjenja sevanja – škodljive energije prostorov  drugje v stanovanju.

Akcijska ponudba, paket merjenje  sevanj zajema naš prihod na mesto meritev, radiestezijski pregled stanovanja- SOBA, izdelava skice sevanja in s tem radiestezijski pregled človeka – diagnostika in svetovanje- premiki postelje na ugodnejša -nevtralna mesta, dostikrat že minimalne spremembe pomenijo veliko.

(Akcijska ponudba je neobvezujoča, zajema področja v Sloveniji, akcijske cene meritve ne zajemajo krajev Pomurja, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina – možnost: tele meritev sevanj) ali po urgentni ceni.

Več  in podrobno o akcijska ponudba, redna cena in urgenca si ogledate tu.

 

Pokličite nas na gsm: 041-716-195 ali naročite izmere sevanj preko kontaktnega obrazca-tukaj

• GRADBENA PARCELA (nudimo tudi meritev sevanja gradbene parcele)

NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU- NIČ NA SVETU NI NAKLJUČNO, KOT TUDI NE, DA SMO ZDRAVI ALI BOLNI!

MERJENJE NEGATIVNEGA SEVANJA -LOCIRANJE  ŠKODLJIVE ENERGIJE V STANOVANJU, SOBI HIŠI OPRAVLJAMO NATANČNO Z NAJSODOBNEJŠIMI ELEKTRONSKIMI APARATI! RADIESTEZIJSKO ISKANJE, PREISKOVANJE SEVANJA

RADIESTEZIJA ALTERA, KO IZBIRATE MED KVALITETO IN TRADICIJO


Bioenergetik

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA KJER SEVANJE IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

kompas-geoNA KAKŠNEM MESTU SPITE VI? PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

Izdelamo skico sevanja v  stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo škodljive – slabe energijske točke, pozicije na postelji, analiziramo vzroke za zdravstvene težave ali bolezni osebe in svetujemo ter izdelamo rešitve.

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije in valovanje magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično  in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – z vami že od 1996

radiestezist,Radiestezijske meritve, merjenje, preverjanje,iskanje, preverba negativnih, škodljivih sevanj v stanovanju, hiši, sobi,spalnici,na domu opravljamo v mestih v Sloveniji z okolico kot: izmere v Ljubljani, Kranju, Kamniku,Domžalah, Zagorju, Hrastniku, Laškem,Celju,Vrhniki,Kopru, Mariboru, Krškem, Novemu mestu, Ptuju, Šoštanju, Slovenj Gradcu,Ravnah na Koroškem, Postojni, Portorožu, Izoli, Novi Gorici, Ilirski Bistrici, Kočevju, Ribnici, Cerknici, Pivki, Sevnici,Zidanem mostu, Trebnjah, Litiji..skratka v večini krajev.Merilci – radiestezisti opravljajo preiskovanje vodne žile v stanovanjih, hišah, sobah, spalnicah. Meritev sevanja izvajamo z elektronskimi aparati.Bioenergetik za pravilno postavitev postelje