Kronična bolečina v križu in nogah ter v vratu občasno povzroča težave skoraj pri vsakem  človeku; Pri enih se bolečine sprožajo ponoči med spanjem ali zjutraj, pri drugih čez cel dan.

 

Za odpravljanje kronične bolečine v hrbtenici, išijasa, mravljinčenje rok ali nog  je za celovito zdravljenje hrbtenice smiselno odpraviti pogosti vzrok bolečin…

Bioenergija učinkovito lajša in zmanjšuje razne bolečinske sindrome. Tudi ko je prisotna hernija diskus, išijas. Dolgoročno priporočamo tudi Biostimulator, kateri deluje proti vnetno in protibolečinsko.

 

 

SKRITI VZROKI BOLEČIN V KRIŽU IN V VRATU

 

hernija diskus, bolečina v križu, zdravljenjeTi vzroki nastajajo pogosto prav ponoči med spanjem. Naraven način zdravljenja bolečin zajema človeka v celoti- od psihe do fiziologije.

Vzroki, da so stalni problemi z hrbtenico so lahko tudi kalcinacije – nabiranje kalcija v kosteh, v sklepih in mišicah.

Fizikalni “skriti” vzroki za kronične hrbtenične težave, stalne bolečine v mišicah kot bolezni so pogosto geopatske narave.

 

 

VPLIV SEVANJ NA TELO MED SPANJEM

 

odpravljanje bolečin v križu in vratuRazna zemeljska sevanja podzemne vode, Hartman in Curry mreže so potencialni vzroki bolečin.

V določenih okoliščinah povzročajo tudi težja obolenja.

Nimajo samo vpliv na spanje. Delujejo vnetno in povzročajo tudi kronične bolečine v sklepih, križu, vratu.

 

KAKO NARAVNO ODPRAVITI -ZMANJŠATI KRONIČNE BOLEČINE V KRIŽU IN VRATU?

 

Priporočamo naravno pomoč- alternativno zdravljenje bolečin z bioenergijo . Tudi po operacijah, poškodbah za hitrejše okrevanje in rehabilitacijo.

Učinki so velikokrat takojšnji, že pri prvi protibolečinski terapiji!

Naraven, učinkovit in varen način odpravljanja bolečin pri vseh vrstah bolezni hrbtenice in mišic. Ko gre za išias, vratna in ledvena hernija, otrdel vrat in sklepi, spinalna stenoza in ukrivljenost.

Bioterapija mogoča tudi ravnanje hrbtenice: lordoza, kifoza, skolioza -brez stranskih efektov!

Dolgotrajne bolečine povzročajo tudi depresijo, otopelost, motnje spanja…

Alternativna terapija proti bolečinam v hrbtenici deluje tudi na daljavo!

ŽIVLJENJE JE LAHKO LAŽJE – OMOGOČITE TELESU GIBANJE IN PROŽNOST!

BOLJŠE POČUTJE IN ZDRAVJE ŽE DANES! DOLGOROČNO PRIPOROČAMO TUDI PRIPOMOČEK ZA LAJŠANJE STALNIH BOLEČIN V HRBTENICI BIOSTIMULATOR.

 

Naročila za protibolečinske terapije hrbtenice gsm: 041 716 195 ali preko elektronske pošte.

 

PRIMARNO JE ODPRAVITI VZROK

 

Zdravljenje stalne bolečine v križu je učinkovito z odstranitvijo vzroka. Namreč, dokler obstajajo vzroki za bolečine v križu ali v vratu, se težave vračajo, so ponavljajoče.

Denimo, bolečina je prisotna vedno samo zjutraj ali ponoči med spanjem, čez celi dan. Zdravljenje bolečin v križu in v vratu je tako učinkoviteje če odpravite vzrok, ne glede na metode izvajanja!

 

IZKUŠNJE STRANK Z BIOTERAPIJO

 

Imel sem težave z vratom in pogoste glavobole, težave z astmo in dihanjem. Bolečine in težave  z dihanjem so se mi odpravile že po prvi terapiji, res neverjetno.. Aljoša Šček, Kamnik

 

bolecine pri hojiKAKŠNE TEŽAVE  POLEG BOLEČIN LAHKO POVZROČA ŠE  HRBTENICA?

 

So ponoči med spanjem prisotni tudi mravljinci v rokah, krči in bolečine v nogah ter ne morete spati?

Običajno so pogosti vzroki nepravilnosti v vretencih, disku v vratni hrbtenici. Težave vratnih vretenc povzročajo glavobol, omotico, težave z očmi ali sluhom, epilepsije.  Zaradi nepravilnosti v vratu ni moči v roki, da ne morete stisniti dlan v pest..

Se vam dogajajo pogoste težave z hrbtenico brez pravega razloga??

Ah, spet ta križ, spet bo mesec okoli, pa ravno zdaj, ko je polno dela..Prišlo je kar samo od sebe.. Naredil nisem nič narobe, samo čevlje sem si obul, pa me je zagrabilo v križu zjutraj.. To so pogoste izjave ljudi.

Skriti vzrok je geopatske narave – položaj ležišča na conah bolezni. Na obremenjenih mestih z sevanji se telo ne more regenerirati. To je razlog, da ste zjutraj “trdi”, okoreli kot bi bili paralizirani..


 

KAKO BIOENERGIJA DELUJE PRI KRONIČNI BOLEČINI V KRIŽU IN VRATU?

Obsevanje z bioenergijo prizadetih bolečinskih mest na telesu so usmerjene, ciljane protibolečinske terapije.

Bioterapija deluje globinsko, izboljša prekrvavitev predelov. Učinkovita je tudi, ko je bolečina v križu akutna, ostra ali topa, pulzirajoča. Omogoča hitro regeneracijo in okrevanje. Denimo išijas običajno traja mesec dni, lahko tudi leta.  Z terapijo se ga pogosto zmanjša ali celo odpravi takoj.

DEFORMACIJE HRBTENICE

 

Bioenergija učinkovito sprošča mišice in zategnjenosti. Deluje kot naravno “zdravilo” za deformacije hrbtenice -skolioza-lordoza-kifoza – naravnanje hrbtenice.

Prisotnost kalcinacije v sklepnih ligamentih denimo v rami, lopatici in hrbtenici povzroča tudi kronične bolečine.

Vzroki za nabiranje kalcija v kosteh in mišicah so v neustreznem delovanju obščitnice.

 

ENERGIJSKE BLOKADE HRBTENICE

V bioenergijskem smislu se ustvarja na hrbtenici blokada, “čep”, kateri onemogoča pretok energije po hrbtenici. Enako je tudi pri poškodbah ali po operacijah.

zdravljenje bolecine v krizuBioenergetik torej “odmaši energijski čep”, kateri povzroča bolečine. Protibolečinska terapija je prilagojena tudi v primerih prekomernega nabiranja kalcija v kosteh.

Priporočamo naravno zdravljenje hrbtenice z bioenergijo kot učinkovito in varno metodo za odpravljanje bolečin v križu, hrbtenici.

Učinki so pogosto takojšnji – težave se bodisi zmanjšajo ali odpravijo, ne glede na lokacijo bolečin.

Bolečine se lahko nahajajo v mišicah vratu, rokah in mravljinčenje, križu ali nogi. Priporočamo tudi ko je prisotna vratna ali ledvena hernija in išijas.

Dolgoročno pa priporočamo odstranitev “skritih” vzrokov, da se težave ne vračajo v isti meri!


hernija diskus, bolečine v križu in nogiBOLEZEN ORGANOV – ANATOMIJA BOLEČIN

 

V določenih primerih, pa je stalna, nepojasnjena bolečina v hrbtnem delu odraz bolezni organa.

 

SIMPTOMI IN ZNAKI BOLEČIN V KRIŽU ZARADI ORGANOV

•Ledvice, trebušna slinavka povzročajo bolečine v ledvenem delu,

•rak jeter pa običajno seva v desno lopatico

• problemi z vratom lahko povzročajo glavobole, vrtoglavice, težave z ušesi in grlom, ščitnico.

 

Skratka vsako vretence hrbtenice ima povezavo z določenim organom.Več o tem tu..

 

PRIPOROČAMO TUDI UPORABO BIOENERGIJSKEGA SISTEMA – BIOSTIMULATOR

 

 Sporočam Vam, da so se pri možu že  v prvem tednu uporabe Biostimulatorja zgodile pozitivne spremembe. Zmanjšale so se kronične bolečine v hrbtenici, nima več mrzlih nog, zaradi tega tudi boljše spanje. lp, Irena Š. , Kamnik

 

 

 

 

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM, ŽIVLJENJE BREZ BOLEČIN JE LAŽJE”

 

Imam kronične težave z hrbtenico zaradi stenoze (zožan hrbtenični kanal), hude okvare in bolečine, čakam na operacijo. Zaradi bolečin sem poiskala vašo pomoč, že po drugi obravnavi so se bolečine zmanjšale, ponoči sem po dolgem času spala.  Oceno izboljšanja  z 1-10 ocenjujem z 8. Marinčič A.

 

PRIPOROČAMO ZANIMIV OGLED TV PRISPEVKA O POGOSTIH VZROKIH NASTANKA BOLEZNI:

 

 

Priporočamo storitve Altera storitve “vse na enem mestu”:

 

RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJA V STANOVANJU

Ponoči med spanjem zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje in deformacije hrbtenice. Ta so lahko tudi skolioza, kifoza in lordoza, kronična bolečinska stanja.

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težave hrbtenice – pregled je omogočen v vratni del, prsni, ledveni predel, trtica, tudi še pred nastopom bolezni)

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer bolečina izvira – z Vami že od 1996”