Krvni obtok

Bolezni

MRZLE NOGE IN ROKE, KRČI V NOGAH IN ROKAH, BOLEČINE IN TROMBOZA

OZILJESlab krvni obtok povzroča, da vas stalno zebe v noge.Vzroki so pogosto težave z ožiljem arterij in ven ter boleče krčne žile, sladkorna bolezen. Dolgotrajno povišan holesterol in krvni tlak lahko povzroči zamašene žile v nogah, vratu.Pogosto mrzle noge in roke so lahko vzroki za Raynaudova bolezen,sindrom – gre za občasno motnjo dotoka krvi v prste in noge.

 

Zlasti nevarni so krvni strdki  v nogah (globoka venska tromboza noge), kar so simptomi in znaki za zatekanje nog, krči, pekoče bolečine v nogah in stopalih. Pozornost velja nameniti tudi za zgodnje zdravljenje pogoste bolečine v mečih pri hoji kot tudi v mirovanju ponoči med spanjem, saj lahko naznanjajo bližajočo se možgansko kap ali infarkt srca.

PONOČI NE MORETE SPATI, VAS MUČI SINDROM NEMIRNIH NOG, STE LEDVIČNI BOLNIK?

KAKŠNO JE ODPRAVLJANJE TEŽAV IN ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE BOLEČIN V MEČIH, STEGNU IN KRČNIH ŽIL NA NARAVEN NAČIN, TER KAKO OGRETI MRZLE NOGE PONOČI – SPOZNAJTE  POGOSTO SKRITI VZROK NASTANKA BOLEZNI:

Velikokrat se  “skriti” vzroki nahajajo v škodljivih geopatogenih obremenitvah ponoči med spanjem, katerih vpliv povzroča različne bolezni ožilja nog in srca, stalno slabi organe kljub zdravemu načinu življenja!

UKREPAJTE PRAVOČASNO!

bolecine v mecih•PRIPOROČAMO NAŠ ALTERNATIVNI PREVENTIVNI PREGLED CELEGA TELESA Z SISTEMOM AURA GDV:

(VPOGLED V KORONARNO OŽILJA SRCA, LEDVIC, ŽIVČNEGA SISTEMA, JETRA, TREBUŠNA SLINAVKA,CIRKULACIJO..) Ti organi so pogosto udeleženi pri problemih z ožiljem, prekrvavitvijo, gluhe, pekoče in nemirne noge, bolečine v mečih tudi že v mirovanju med spanjem…

•ODPRAVA POGOSTIH VZROKOV BOLEZNI – ŠKODLJIVO ZEMELJSKO SEVANJE MED SPANJEM PONOČI POVZROČA ŠTEVILNE “NEOZDRAVLJIVE “BOLEZNI

NARAVNO ZDRAVLJENJE BOLEZNI ŽIL Z BIOENERGIJO – POGOSTO SE OLAJŠAJO TUDI BOLEČINE ŽE PO PRVI TERAPIJI

Venska tromboza nastane, ko se nahajo krvni strdki na stenah žil, običajno na nogah.

Simptomi in znaki za težave z žilami so zatekanje nog, krčne žile, vnetje žil, sindrom nemirne noge ponoči. Vzroki za bolezni žil in kronične bolečine v nogah “brez razloga” so stalna zemeljska sevanja. Arterijska in venska bolezen ožilja (globoka venska tromboza noge ne pride kar čez noč. Sladkorni bolniki so huje ogroženi, ter ljudje z visokim krvnim tlakom,nepokretni ali slabo pokretni ljudje, z boleznimi jeter in povišan holesterol;Ti dejavniki povzročijo, da se pretok krvi zmanjša zaradi oblog na žilah. Strdki so nevarni, če zaidejo v srce iz nog (globoka venska tromboza) v glavo, pljuča – embolija.To lahko povzroči možgansko kap ali infarkt srca! Zamašene žile v nogi pogosto povzročijo trombozo in kasneje tudi gangreno.

POGOSTI ZNAKI IN VPLIVI ŠKODLJIVIH ZEMELJSKIH SEVANJ:

mrzle noge•Imate pogosto težave kot mrzle noge in roke, so prisotni stalno krči v nogah in rokah, so težave ponoči večje?

• mravljinci v nogah in rokah, kronične bolečine v mečih in nogah.
•Se vam to pogosto dogaja ponoči, med spanjem, ko se telo umiri, čutite nervozo – sindrom nemirnih nog ali rok (pogosteje pri ledvičnih bolnikih)?
•Ste bolj dovzetni za prehladna obolenja in vnetje, imate z mehurjem ali rodili vnetje žile – tromboflebitis?
•Imate pekoče stopala ponoči in stalno bolečine v nogah, občutek, kot, da gorijo, vendar so na otip mrzla in hladna? (da vas stalno zebe, je v določenih primerih vzrok nepravilno delovanje ščitnice)

kronicna utrujenostKAKŠNO JE NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE ZA IZBOLJŠANJE KRVNEGA OBTOKA?

Različno eventuelno sevanje (vodno sevanje, zemeljsko sevanje, kozmično sevanje), katero poteka med spanjem skozi predel okončin (roke, noge ali srca) lahko povzroča težave  in bolezni  žil in kronično vnetje, slabi  krvni obtok in lahko povzroča stalne težave kot so mrzle noge in roke, krči  in živčnost v nogah in rokah ponoči ter mravljinci, krčne žile, raynaudov sindrom, fenomen…

UGOTOVITE PRAVI VZROK ZA SLAB KRVNI OBTOK Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI!

Dejavniki

OSTALI VZROKI ZA BOLEZNI OŽILJA – simptomi in znaki so pogosto dolgo prikriti.

krcne zileZNANI DEJAVNIKI TVEGANJA ZA SRČNO – ŽILNA OBOLENJA:
•Diabetes (sladkorna bolezen, težave z krvnim sladkorjem)
•Arterioskleroza
•Hipertenzija (povišan krvni tlak)
•Holesterol (težave in bolezni jeter)
•Kajenje
•Motnje strjevanja krvi, slaba cirkulacija-prekrvavitev

Vsi našteti dejavniki povzročajo, da se žile, katere so sicer elastične širijo. Dolgoročno zaradi raztezanja pride do poškodbe venskih zaklopk, ter se venska kri  tako vrača nazaj namesto proti srcu. Posledice se kažejo tudi kot krči in bolečine v mečih nog tudi ponoči in je najpogostejši vzrok nastanka za krčne žile – varice.

VENSKA TROMBOZA NOGE IN STRDKI

tromboza noge in strdkiMotnje krvnega obtoka, slaba cirkulacija povzroča zgoščevanje krvi. Kri mora cirkulirati, da ostane tekoča. Težave z upočasnjenim krvnim obtokom so pogostejše pri ljudeh z malo gibanja ali daljše obdobje ležečih ljudi bodisi zaradi bolezni, žile v nogah postajajo tako še bolj zamašene. Ponoči med spanjem je normalno, da se cirkulacija-prekrvavitev zmanjša pri zdravih ljudeh, pri ljudeh kateri trpijo za žilnimi boleznimi pa se krvni obtok progresivno zmanjšuje in so tako težave še večje. Tudi slabši pretok krvi je dejavnik  še za tromboflebitis – vnetje žile.Te so boleče in pordele. Če bolezen napreduje, lahko privede celo do pljučne embolije. Konvencionalni pristop je nošenje kompresijskih povojev. Pogosto ljudje tarnajo, da imajo pekoče noge.

•PAB – periferna arterijska bolezen (bolečine v mečih pri hoji, kasneje pa že  tudi med počitkom, v mirovanju-nevarno). Prisotna je lahko stenoza –  zoženje žil, nevarnost tudi za možgansko kap, ali predhodnico -mini kap Tia (tranzitorna ishemična ataka).

ZA NARAVNO IZBOLJŠANJE CIRKULACIJE KRVI PRIPOROČAMO INOVATIVNI BIOENERGIJSKI SISTEM BIOSTIMULATOR

naravno izboljšanje cirkulacije nog

naravno izboljšanje cirkulacije nog

 

Nasploh  se priporoča poleg zdrave prehrane tudi gibanje-s tem izboljšamo cirkulacijo krvi. S hojo se lahko vzpodbudi razvijanje nadomestnih žil!!!

Altera dodatno priporoča: Biostimulator (bioenergijski stimulator, kateri  na naraven način izboljšuje cirkulacijo krvi, deluje tudi protibolečinsko in protivnetno) in s tem omogoča temperaturno uskladitev telesa. Boljši krvni obtok pa pomeni boljšo pretočnost -cirkulacijo krvi in s tem toplejše noge, roke, stopala, boljša oskrba organov po krvi in kisiku. Priporočamo tudi ljudem, kateri so dolgo ležeči, nepokretni oziroma ljudem, kateri imajo ovirano gibljivost in s tem dodatno slabši krvni obtok in krči po nogah.

Običajno so med spanjem že pri prvi uporabi noge tople.

Moj mož po uporabi Biostimulatorja ni imel več mrzlih nog, bolečine hrbtenice so se zmanjšale, temu ustrezno se je izboljšalo tudi spanje, lp Irena Š.

Video-vzroki

PRIPOROČAMO OGLED VIDEA O POGOSTIH VZROKIH ZA BOLEZNI, KOT TUDI VZROKI, KATERI POGOSTO ONEMOGOČAJO OZDRAVLJENJE

KAJ LAHKO SAMI NAREDITE, KO SO PRISOTNE TEŽAVE Z ŽILAMI V NOGAH?

NAMIG: ZA BOLJŠO PREKRVAVITEV MRZLIH NOG, ROK PRIPOROČAMO TUDI SOLNO KOPEL
(V kopalno kad natočite toplo vodo – primerne temperature in in vsujte približno eno kavno skodelico jedilne – kuhinjske soli. Kopel naj traja 15-20 minut ali po vašem občutku. Solno kopel je priporočljivo izvajati pred spanjem ali oziroma, da ne greste izven stanovanja vsaj uro ali dve. Isto lahko delate kopel samo za noge, vendar je solna kopel za celotno telo v kadi bolj priporočljiva). Pozor velja za ljudi, kateri imajo krčne žile na nogah – do 5 minut v prijetno topli vodi, pozor velja tudi za kopanje v termalnih vodah, ker se prehitro izboljša prekrvavitev in to lahko povzroči težave srcu.

DODATNO PRIPOROČAMO ZA NARAVNO ZDRAVLJENJE ZAMAŠENIH ŽIL NOG UPORABO ČESNOVE TINKTURE

•BIOENERGIJSKI SISTEM BIOSTIMULATOR, KATERI IZBOLJŠUJE NARAVNO PREKRVAVITEV NOG IN TELESA KOT DOLGOROČNO UPORABO

V preglednici živil z škodljivimi E-ji si lahko ogledate hrano, ki lahko povzroča bolezni žil in srca, ter posledično vpliva na krvni obtok (mrzle noge in roke, krči v nogah in rokah, sindrom – nervoza nog, mravljinci v rokah in nogah).

Zdravljenje

PRIPOROČAMO

 NARAVNO ODPRAVLJANJE TEŽAVE Z MRZLIMI NOGAMI IN ROKAMI TER OŽILJEM:

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

• Meritev sevanj spalnice, pisarne (različna zemeljska sevanja na okončinah ali srcu lahko povzročajo tudi žilne bolezni -slabijo krvni obtok, povzročajo razne kronične bolečine po telesu -v nogah in rokah tudi ponoči, ko ta prehajajo med spanjem na teh  okončinah kot organih, sindrom nemirnih nog, avtoimune bolezni)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (omogoča energetski alternativni zgodnji pregled cirkulacije krvi telesa in srca, koronarne žile, ščitnice)

Biostimulator (bioenergijski stimulator, kateri izboljšuje naravno krvni obtok -cirkulacijo krvi, deluje protibolečinsko in protivnetno na naraven način)

Bioenergija / bioterapija (za naravno – alternativno zdravljenje z bioenergijo,  izboljšanje krvnega obtoka, prekrvavitev, periferne arterijske in venske bolezni nog, globoka venska tromboza noge kot posledica krvnih strdkov v žilah nog, vnetje žil -tromboflebitis , sindrom nemirnih nog, krčne žile, pekoče noge, meča in stopala, Raynaudova bolezen in  sindrom), bioenergetik, zdravljenje

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA” – z Vami že od 1996

bioenergetik, bioterapevt  za slab obtok

Slika prikazuje kozmično sevanje skozi telo, katero slabi cirkulacijo krvi, povzroča bolezni žil in organov, s tem razne bolečine v nogah in mečih ponoči, sindrom nemirnih, živčnih nog.
STE POMISLILI TUDI NA ŠKODLJIVO SEVANJE V POSTELJI?

revma vas