Ščitnica, znaki, simptomi

Ščitnica je majhna žleza, a lahko povzroča velike težave. Simptomi in znaki ščitnice so številni, kar zahteva zdravljenje.

Povečano, pretirano delovanje ščitnice – hipertiroza, kot premajhno delovanje – hipotiroza ima velik hormonski vpliv na dogajanje v telesu. Ščitnica je lahko povečana kot golša.

Nihanje telesne temperature, hujšanje, pridobivanje na teži pogosto uravnava ščitnica. Zdravljenje ščitnice je pomembno za zdravje celega telesa.

Poglejte si, kako uravnati in izboljšati ščitnico alternativno, na naraven način.

Simptomi ali znaki nepravilnega delovanja za hormonske motnje ščitnice

Neobičajni simptom ščitnice je “cmok” v grlu. Rak na ščitnici, vnetje ščitnice, ciste, sindrom Hashimoto, Gravesova bolezen, so številne oblike težave ščitnice.

KAKO URAVNATI DELOVANJE ŠČITNICE IN HORMONOV?

Naravno alternativno zdravljenje bolezni ščitnice z bioenergijo daje dobre rezultate. Priporočamo pa odkriti vzroke, kateri povzročajo, da ščitnica deluje prekomerno ali premalo.

Bioenergetik naravno izboljša ščitnico, okrepi imunski sistem ter zmanjša stres. Prekomeren stres vpliva na celotno telo, zlasti pa je ščitnica zelo občutljiva na stres, ne samo pri ženski temveč tudi pri moškem.

Vzrok je pogosto geopatske narave. Ta nastaja zlasti ponoči med spanjem. Dolgoročno priporočamo tudi uporabo BIOSTIMULATOR.

 

Ljudje pogosto opisujejo motnje ščitnice prav pri spanju ali takoj, ko se uležejo. Prihaja do razbijanja srca, aritmije srca…

 

Zemeljsko sevanje ponoči med spanjem lahko povzroča tudi  nepravilno delovanje imunskega sistema. Posledično privede do avtoimune bolezni ščitnice in okvare. Hipertiroza in hipotiroza so bolezni, ki jih ima nepravilno delujoča ščitnica.

SIMPTOMI IN ZNAKI, KATERE IMA NEPRAVILNO DELUJOČA ŠČITNICA

 bolezni srca – hitro bitje srca in okvare, aritmija, visok krvni pritisk

Težave z presnovo, metabolizem / driske, pogosto odvajanje blata

• Izbuljene oči, izpadanje las, hrapava koža

• vpliv na ženske menstruacije, zanositev- neplodnost in težave s tem

• Cmok v grlu

• Pridobivanje na teži ob normalni/ enaki prehrani  (premalo delujoča ščitnica  – hipotiroza)

• Izgubljanje na teži (preveč delujoča ščitnica – hipertiroza)

Ščitnica povzroča lahko, da vas stalno zebe kot, da vam je vroče

• Nihanje telesne temperature kot mrazenje – so simptomi za obolenje ščitnice povzroča tudi, da ljudi stalno zebe, drug ekstrem pa, da jim je stalno vroče, se potijo, skupno pa je, da so brez energije Bolezen imajo tako moški kot ženske in otroki;

• Motnje spanja, depresija

• Povečana ščitnica – golša (običajno raste golša navzven, redkeje pa v notranjost. Znaki  so lahko pogosti kašelj, pljuča pa so brez posebnosti, zdrava.

• Hashimoto sindrom – avtoimuno vnetje ščitnice. Običajno obolevajo ženske po 50. letu, nosečnost jo tudi pogosto sproži. Dolgo časa se hashimoto sindrom razvija neopazno, brez simptomov.

Negativni dejavniki so tudi kajenje in stres.

To so simptomi in znaki nepravilnega delovanja ščitnice.

Preberite si več o pogostih vzrokih za obolenje ščitnice, o pregledu z Aura GDV o bolezni ščitnice tukaj…

KAJ LAHKO NAREDITE ZA NARAVNO URAVNAVANJE DELOVANJA ŠČITNICE?

primjeri zračenja, hartmann čvor, sjecišče zračenja, mjerenje zračenja

ODKRIJMO PRAVI  VZROK ZA TEŽAVE S ŠČITNICO

Vzroki za preveč kot premalo delujočo ščitnico so stres in škodljiva zemeljska sevanja.

Pogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu vratu med spanjem povzroča različne motnje. Rezultat so bolezni in okvare ščitnice, “brez razloga”.

Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje obremenjenosti na tem predelu.

Situacijska slika sevanja- kombinacija Hartmann in vodna žila na vratnem delu (ščitnici)

VPLIV ZEMELJSKIH SEVANJ

V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi tumor, rak ščitnice.

Za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo. Interakcije enega in drugega privede do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v ščitnici ali drugem organu.

 

MOTNJE ŠČITNICE SO PRISOTNE TUDI PRI NAJMLAJŠIH

Težave ščitnice v delovanju se kažejo tudi kot povečana ščitnica ali golša tako pri odraslih kot otrocih.

Tu se nahaja pogosto odgovor, kako naravno odpraviti težave z ščitnico, ko ščitnica dela preveč kot premalo.  Bistven pa je vzrok, kateri je povzročil bolezni ščitnice in hkrati vzrok, da zdravljenje ščitnice ni tako učinkovito…

RAK ŠČITNICE, SIMPTOMI IN ZNAKI

Povečane bezgavke na vratu “brez  posebnega razloga”.

Sevanje hkrati slabi imunski sistem človeka, tudi tako, da deluje proti lastnemu telesu. Pojavijo se avtoimune bolezni različnih oblik!Za zdravljenje raka, tumorja ščitnice in vnetja je tako zelo pomembno odpraviti skriti vzrok, kateri tako pogosto onemogoča učinkovito ozdravljenje!

IZKUŠNJE Z BIOSTIMULATORJEM

Biostimulator uporabljam pol leta. Aritmija srca se je zmanjšala zaradi katere sem bila vsake dva meseca v bolnici. Manjše so tudi bolečine v križu. Tudi spanje je veliko boljše!

Lep pozdrav, Anka Grahek, Trbovlje

DOKLER OBSTAJA VZROK BOLEZNI ŠČITNICE- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje ščitnice tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metode zdravljenja;

Radiestezijski pregled spalnice-pozicije postelje tako omogoča naravno uravnavanje delovanja energije ščitnice, ko je ta razbremenjena.

 

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM – NARAVNO ZDRAVLJENJE ŠČITNICE”

Priporočamo storitve Altera, naravno izboljšanje funkcije ščitnice in odpravljanje težave z ščitnico:

•RADIESTEZIJSKA MERITEV SPALNICE ( zemeljska sevanja so pogosti vzroki za kronično obolenje, okvare in motnje ščitnice – avtoimuno vnetje, rak)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV

Računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled v stanje organizma.

Priporočamo preventivni energetski alternativni pregled ščitnice. Tudi ko težave, simptomi kot znaki ščitnice še niso razviti..)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK

Alternativno zdravljenje z bioenergijo bolezni ščitnice. Od hipertiroze ali hipotiroze, ko je preveč ali premalo delujoča ščitnica. Naravno uravnavanje delovanja, ko je povečana ščitnica, rak ščitnice , ciste na ščitnici.  Bioterapija ni nadomestilo za zdravljenje ščitnice pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

PRIPOROČAMO OGLED VIDEA, KAKO JE MOGOČE ODKRITI, ALI TEŽAVE POVZROČA ŠČITNICA.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS